🍪 شیرینی سه آرد 🍪
🍩🍩🍩
آرد شیرینی ۱ پیمانه
آرد نخودچی ۲/۳ پیمانه
آرد برنج ۱/۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
روغن جامد ۲ ق غذا خوری
پودر هل ۱ ق مربا خوری
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
پودر قند ۱ پیمانه
🍮این شیرینی چون نیازی به پختن و فر ندارد باید آرد ها را تفت دهید برای این کار ابتدا آرد شیرینی پزی یا همان آرد سفید را داخل تابه ریخته و با دمای کم شروع به تفت دادن کنید به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود سپس به ترتیب آرد نخودچی را افزوده و ۵ دقیقه دیگر هم بزنید در ادامه آرد برنج را هم اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفت بدهید تا بوی خامی آردها برطرف شود.
🍮مرحله دوم: تهیه خمیر
آرد ها را دو بار الک کنید سپس مجدد داخل تابه ریخته و به آن کره و روغن را اضافه کنید و سریع و تند هم بزنید تا جذب آرد شود سپس در ادامه پودر هل و وانیل را افزوده و هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و پودر قند را الک کنید و هم بزنید تا خمیر تهیه شود.
🍮مرحله سوم : تهیه شیرینی سه آرد بدون فر
صبر کنید تا خمیر خنک شود سپس از مواد به اندازه کوچکی بردارید و در دست گرد کنید و به دلخواه روی آن مهر بزنید .
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫شب با تمام یک رنگیش
🍂چه ساده آرامش میبخشد
💫چه خوب میشد ما هم
🍂مثل شب باشیم
💫یکرنگ ولی آرام بخش
🍂خدایا همهی ما را
💫عافیت بخیر بگردان
✨شبتــون بخیر ✨
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚🌷
💛یاصاحب الزمان ادرکنی
💛یاصاحب الزمان ادرکنی
✨امام زمان (عج) فرمودند :
✨خدا را درباره ی ما در نظر بگیرید ما را
تنها نگذارید و یاریمان کنید تا خدا شما را یاری کند.
«بحارالأنوار ج ۵۹ ص ۲۳۹»
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
🥞پنکیک ژاپنی🥞
🧇۲ عدد زرده تخم مرغ
🧇 یک چهارم پیمانه شکر
🧇 نصف پیمانه شیر
🧇سه چهارم پیمانه پودر آماده پنکیک
🧇۴ عدد سفیده تخم مرغ
🧇کره (برای سرو)
🧇سیروپ (برای سرو)
🥞طرز تهیه
یک روش متفاوت و جالب از طرز تهیه پنکیک صبحانه را برایتان آموزش داده ایم که برای پذیرایی از مهمان ها گزینه خوبی محسوب می شود. ۱-در یک کاسه بزرگ، زرده های تخم مرغ، شکر، شیر و پودر پنکیک را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. ۲-در یک کاسه بزرگ دیگر، سفیده های تخم مرغ را تا زمانی هم بزنید که کاملا پف کنند. ۳-سفیده تخم مرغ را به مخلوط پنکیک اضافه کرده و به صورت دورانی آن ها را مخلوط کنید. ۴-قالب های فلزی و گرد را با روغن چرب کرده و در وسط تابه بگذارید. حرارت را تا حد امکان کم کنید. هر کدام از قالب ها را با سه چهارم پیمانه از مواد پر کنید. در تابه را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه پخته و سطح آن ها طلایی شود. سپس با کفگیر برگردانید و ۵ دقیقه دیگر با در بسته بپزید تا طرف دیگر پنکیک ها نیز طلایی شود. ۵-آن ها را به همراه کره و سیروپ موردعلاقه سرو کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍓 ماست توت فرنگی
🍧نصف فنجان توت فرنگی های سفت و کمی کال(این نوع توت فرنگی کمی مزه ترش به ماست میدهد)
🍧¼ فتجان توت فرنگی خورد شده.
🍧۲ فنجان ماست کم چرب
🍧۲ قاشق چایخوری شکر
🍓طرز تهیه ماست توت فرنگی :
بعد از شستشوی توت فرنگی حتما آنهارا کامل خشک کنید.توت فرنگی ها را با شکر در مخلوط کن بریزید تا پوره توت فرنگی آماده شود.ماست و پوره را مخلوط کنید.توت فرنگی های خورد شده را اضافه کنید.(این مرحله به سلیقه شما بستگی دارد، اگر دوست ندارید قطعات بزرگ توت فرنگی را در ماست خود ببینید می توانید از این مرحله صرف نظر کنید).مخلوط حاصل را به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥯 نان سوپ🍜
🥖🥖
🍞آرد سه صفر یا آرد قنادی ۲۰۰ گرم (حدود ۱ و ۱/۲ پیمانه+۲ قاشق غذاخوری)
🍞بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری
🍞نمک ۱/۲ ق چایخوری
🍞کره ۶۰ گرم
🍞پنیر خامه ای به دمای محیط رسیده ۶۰ گرم (۱/۴ پیمانه فشرده)
🍞تخم مرغ ۱ عدد
🍞کنجد یا سبزی خشک معطر به مقدار لازم
🥯آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود. کره نرم شده در دمای محیط را به همراه پنیر خامه و تخم مرغ داخل کاسه ریخته و با چنگال یا همزن دستی بزنید تا از لختگی خارج شود.
مرحله دوم: تهیه خمیر نان سوپ
در ادامه مخلوط آرد را به تدریج به مواد تخم مرغی اضافه کنید تا مانند خمیر شود سپس شروع به ورز دادن خمیر کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و زمانی که خمیر را در دست گلوله می کنید باید کاملا بدون ترک و نرم باشد.
مرحله سوم: تهیه نان سوپ
خمیر را به صورت لوله ای در بیاورید و داخل کنجد بزنید و یا می توانید به صورت مارپیچ دور سیخ های چوبی بپیچید سپس داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداختید قرار دهید.
مرحله چهارم: پخت نان سوپ کنجدی
فر را از قبل به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید با درجه و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا نان ها پخته شوند.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍩 دونات با ماست
🌰آرد: ۵۰۰ گرم
🌰تخممرغ: ۲ عدد
🌰شکر: ۱۰۰ گرم
🌰کره ذوبشده: ۱۰۰ گرم
🌰ماست غلیظ: ۱۵۰ گرم
🌰بیکینگپودر: ۲ قاشق مرباخوری
🌰نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
🍩🍩🍩
۱٫برای تهیه این دونات های خوشمزه ابتدا تخممرغها را با کره ذوب شده و شکر مخلوط میکنیم و کمی هم میزنیم تا سفید و کشدار شوند. سپس بیکینگپودر و نمک را با ماست حل کرده و این دو مایع را با هم مخلوط میکنیم و آرد را داخل مواد میریزیم. حالا آنقدر هم می زنیم تا مایه شکل خمیری پیدا کند که نه زیاد شل و نه خیلی خشک باشد.
۲٫ روی خمیر دونات را میپوشانیم و دو ساعت به آن استراحت میدهیم و بعد روی میز کمی آرد میپاشیم. از خمیر مقداری برمیداریم و روی سطح آردپاشی شده توسط وردنه آن را به قطر یک سانتیمتر باز میکنیم.
۳٫ توسط قالبهای مخصوص (دایرهمیانتهی) خمیر را شکل میدهیم سپس داخل روغن داغ شناور و سرخ میکنیم تا دو طرف آنها کاملا طلایی شود. روی دونات ها را با کرم پاتی سیر، مروارید خوراکی و شکر طلایی تزیین کردهام.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍡باسلوق ارومیه 🍡
🍮۱و نیم پیمانه شیره ی انگور
🍮۱ پیمانه نشاسته گندم
🍮آب ۲ونیم پیمانه
🍮کمی گلاب،کمی پودر هل
🥣اول نشاسته و اب را مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیره ی انگور رو اضافه کنید،و رو شعله ی ملایم دائما مخلوط کنید تا به غلظت فرنی برسه حالا گلاب و هل رو اضافه کنید،بعد شعله پخش کن بذارید، زیر قابلمتون درب قابلمه دمکنی بذارید و اجازه بدید تا نیم ساعت با شعله خیییلی کم این مخلوط جا بیوفته و بوی خامیش گرفته بشه
البته تو این بیست دقیقه هر سه دقیقه مواد رو کاملا زیرورو کنید بعد داخل ظرف یا قالب بریزید و با گردو سرو کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍨باسلوق شیره انگور 🍨
🍭مواد لازم
🥣 آرد سفید یک پیمانه
🥣آب دو پیمانه
🥣شیره انگور (دوشاب) یک و نیم پیمانه
🥣گردو خرد شده یک و نیم پیمانه
🧉طرز تهیه:
آرد را در قابلمهای ریخته و آب را آرام به آن میافزاییم و با همزن دستی هم میزنیم تا آرد گلوله نشود، سپس شیره را اضافه کرده و با همزن دستی زده تا با هم مخلوط شوند. قابلمه را روی حرارت قرار داده و مدام هم میزنیم تا به جوش آید و به قوام برسد. گردو را روی سینی که کیسه فریزر کف آن کشیدهایم، ریخته و پخش میکنیم طوری که تمام سطح سینی با گردو پوشیده شود.کرم آماده شده را به آرامی روی گردوها ریخته و سطح آن را صاف میکنیم و یک روز کنار میگذاریم. سپس مقداری از گردو دو نیم شده را روی آن چیده و توسط کیسه باسلوق را لوله میکنیم و میگذاریم تا یک روز دیگر بماند و کاملا خشک شود.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲