سوهان عسلی پسته ونارگیل
پودرقند(ازشکرهم میتونیداستفاده کنید) روداخل تابه داغ روی حرارت متوسط گذاشتم تا خوب ذوب بشه حواستون باشه که باقاشق هم نزنیدکه همش میچسبه به قاشق.خودتابه رو هی تکون بدین تا همه پودرخوب آب بشه بعدکمی عسل که بستگی به میزان پودرقندتون داره بریزیدکه من برای دوقاشق پودرقندازیک ق چ عسل استفاده کردم بعدپودرپسته رو مخلوط کردم از رو حرارت برداشتم بلافاصله موادرو داغ داغ روی سینی ازقبل چرب شده وپودرنارگیل پاشیده ریختم وبا تکون دادن سینی موادروصاف کردم ودوباره پودرنارگیل روش ریختم وگذاشتم تا خوب سرد بشه تا راحت ازسینی جدابشه.دوستان می تونیدازهرمغزدیگه ایی به جای پسته استفاده کنیدمثل بادام درختی،گردو،فندق،بادام هندی و....استفاده کنیدکه هرکدوم طعم بی نظیری به همراه پودرنارگیل داره.درضمن میتونید با برشهای شکیلترزیبایی این خوشمزه رو دوچندان کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🧁مافین موز و کدو حلوایی:
تخم مرغ1 عدد
شکر 1 پیمانه
ارد 1 و1/2 پیمانه
کره 50 گرم
موز له شده 2 عدد
پوره کدو حلوایی3/4 پیمانه
گردو خرد شده2/3پیمانه
وانیل مایع 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
🧁 کره را اب کرده کمی که خنک شد با موز مخلوط کرده ، شکر و پوره کدو حلوایی را اضافه هم می زنیم.سپس تخم مرغ و وانیل را ریخته هم زده.ارد- نمک- دارچین- زنجبیل-جوش شیرین را الک کرده به مواد قبلی اضافه وهم میزنیم در اخر گردو خرد شده را می ریزیم.3/4 از کپسول ها را پر می کنیم فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم می کنیم .
ابتدا مافین ها را در دمای 200 درجه به مدت 5 دقیقه می گذاریم سپس بدون این که در فر را باز کنیم دما را به 170 درجه کاهش داده و به مدت 20 دقیقه می پزیم.در اخر با خلال امتحان می کنیم تا از پخت کامل ان مطمئن شویم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
ایشون ژله هستن
. ،ژله بستنی ساده
.یک بسته پودر ژله ی شاتوت رو با یک و نیم لیوان آب جوش خوووب حل کردم و گذاشتم سرد شد و بعد گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.یک بسته پودر ژله ی انگور رو هم با یک لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم سرد بشه .وقتی ژله ی انگور سرد شد بهش دو تا بستنی لیوانی اضافه کردم و خوب هم زدم بعد ژله ی شاتوت رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کاملا هم زدم و ریختم تو قالب تو قالب و گذاشتم ببنده
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_نودل
سینه مرغ را ورقه ورقه کنید و با سیر+کمی روغن زیتون+سس ووستشایِر(به دلخواه) مزه دار و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس نمک بزنید و سرخ کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.
نودل را طبق دستور روی بسته بجوشانید.
سبزیجات مورد علاقه به دلخواه رشته ای برش بزنید.
من از هویج خام رشته شده،فلفل دلمه رنگی نواری،پیازچه،ذرت پخته شده استفاده کردم.
میتونید مقداری قارچ رو ورقه و با کمی آبلیمو تفت بدید و در سالاد استفاده کنید.
برای سس سالاد میتونید از روغن زیتون و سرکه بالزامیک استفاده کنید....یا از مقداری مایونز،بالزامیک(یا آبلیمو) و نمک و فلفل و روغن زیتون استفاده کنید.
میتونید به جای بالزامیک از سرکه معمولی به همراه کمی عسل استفاده کنید
به دلخواه میتونید کمی کنجد روی سالاد بپاشید و سرو کنید.
کمی جعفری ساطوری طعم سالادرو عالی میکنه
در صورت استفاده از گوجه فرنگی بهتره تخم اونو در بیارید.
سس را در زمان سرو به سالاد اضافه کنید وگرنه سبزیجات نرم میشن.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ خامه ای در فر
8_7 عدد ران مرغ (قسمت ساق پا)
1 قاشق مربا خوری پر رب
3_2 قاشق روغن مایع
1 حبه سیر
نصف قاشق مربا خوری نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز پرک شده
پودر فلفل قرمز
نصف قوطی خامه (100 میلی)
طرز تهیه:
سیر را رنده کنید و همراه با بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سس آماده شده را روی مرغ بریزید و خوب هم بزنید اگر وقت دارید روی ظرف را بپوشانید و چند ساعتی در یخچال بذارید. سپس داخل پاکت مخصوص فر بذارید و پاکت را ببندید. سیب زمینی ها را مربع بزرگ خرد کنید و روی سس باقیمانده بریزید هم بزنید و داخل پاکت دیگر بریزید. هر دو را داخل سینی فر بذارید و در فر 200 درجه نیم ساعت بپزید سپس قسمت رویی پاکت را باز کنید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا کمی روی مرغ و سیب زمینی سرخ شود. نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها تو فرم نذاشتين رو گازم ميشه
پنير گودا ازون زردا نه ها ازون تيكه اي كه رنده ميكنيم
ببينين يه روش ميگم كه شايد من اينجوري باشم هر كي دوس داشت انجام بده هر كسي يه مدلي درست ميكنه
شامي : گوشت پياز خيلي ابشو نميگيرم نمك فلفل (بعضي اوقات جعفري)يا خالي سرخ ميكنم يا با ابغوره سيب زمينيو و گوجه هم بعدش سرخ ميشه
كتلت :گوشت سيب زميني تخم مرغ پياز ارد سوخاري نمك فلفل دارچين حالا كلا ادويه اينا
كوكو : سيب زميني پياز تخم مرغ ارد سوخاري ادويه
برگر :گوشت نمك فلفل
كباب تابه اي :گوشت پياز كامل ابگرفته نمك فلفل سماق فراوون بدون روغن تو تابه بعدشم سس گوجه درست ميكنم ميريزم روش
اينو ديگه كلي گفتم بازم ميگم اين روش كليه منه حالا اين وسطا ممكنه دوتا فن بزنم يا چه ميدونم تو يه چيزي بپيچم يه چيزي اضافه كنم
مهم اينه كه طعم غذا خوب باشه خيلي خودتونو درگير نكنين
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_کلم یا میشه گفت #کلم_شکم_پر
مواد لازم::
کلم
گوشت چرخکرده 400گرم
پیاز نصف پیمانه
میشه رنده کنید و آبشو بگیرین به گوشت اضافه کنید
هویج
سیر
به نطر من سیر سلیقه آیه. مثلا من دوست ندارم و بیشتر اوقات از پودر سیر استفاده میکنم
نمک فلفل سیاه
گوجه قبلش تفت بدین تا آبش کشیده بشه
آب
40دقیقه پخت
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گراتن_مرغ
مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید.
قارچ رو در کمی روغن تفت بدید تا آب اون کشیده بشه.
حالا مرغ ریش ریش شده به همراه فلفل دلمه نگینی و ذرت پخته رو به قارچ افزوده و حرارت رو ملایم کنید تا همه مواد با هم تفت بخورن و طعمشون به خورد هم بره.
در پایان کمی نمک و فلفل و آویشن اضافه و حرارت رو خاموش کنید.
یک لیوان سس بشامل درست کنید و به مایه مرغ و سبزیجات اضافه و هم بزنید.
کف ظرف فر رو خیلی کم چرب و یک لایه سیب زمینی سرخ شده بچینید و مواد مرغ رو روی سیب زمینی ها پهن کنید و کمی پنیر پیتزا بپاشید و در آخر بقیه سیب زمینی های سرخ شده رو روی مواد بچینید.
در پایان با پنیر پیتزا روی مواد رو بپوشانید و مقداری فلفل دلمه رنگی برای تزیین روی پنیر بریزید(در صورت تمایل)
ظرف رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدید تا پنیر ذوب و طلایی بشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوهان گردویی توری🐿
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲