☘️بورانی گشنیز 😋
⚛️مواد لازم
🍃گشنیز خرد شده 2 لیوان
🍃مغز گردو 1/2 لیوان
🍃پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
🍃ماست چکیده 2 لیوان
🍃نمک، فلفل، نعنا به میزان لازم
طرز تهیه🧄
گشنیز، پیازچه، مغز گردو، ماست، نمک، فلفل و کمی نعنای تازه یا خشک را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس روی آن را تزئین و سرو کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#آش_بادمجان
🍜🍜🍜
🥣مواد لازم
🧅پیاز 2 عدد
🧄سیر 5 حبه
🍆بادمجان 5 عدد
🥄عدس 2 پیمانه
🥣آرد 2 قاشق غذاخوری
🥄کشک 1 پیمانه
🍖آب گوشت 4 پیمانه
🥣زردچوبه 2 قاشق چایخوری
🧂نمک و فلفل به میزان دلخواه
🧅پیاز داغ و نعنا داغ به میزان دلخواه
🍛طرز تهیه🍲🍲
1- بادمجانها را پوست بگیرید و خرد کنید. روی بادمجانها نمک بپاشید و برای 10 دقیقه کنار بگذارید، سپس با آب سرد آبکشی کنید. بادمجان و سیر خرد شده را با مقداری روغن سرخ کنید و پس از سرخ شدن خوب له کنید تا در آش مشخص نباشد.
2- پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. زردچوبه، آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
3- عدس را با 4 لیوان آب گوشت داخل قابلمهای بریزید و بگذارید بپزد و له شود
4- پیاز را همراه بادمجان سرخ شده و یک لیوان آب جوش به عدس پخته اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد. 10 دقیقه قبل از سرو کشک را اضافه کنید.
5- پس از پخته شدن آش، آن را با کشک و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.
نوش جان!
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥐کراکت بادمجان🥯
🍆 بادمجان متوسط خرد شده ۲ عدد
🧀پنیر چدار خرد شده ۱ پیمانه
🍞خرده نان ۱ پیمانه
🥚تخم مرغ ۲ عدد
🍀جعفری خشک ۲ قاشق غذاخوری
🧅 پیاز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
🧄سیر خرد شده ۱ حبه
🍾روغن نباتی ۱ پیمانه
🧂نمک ۱ قاشق چایخوری
🧂فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
🍘🍘🍘🍘
طرز تهیهی کراکت بادمجان
برای تهیه کراکت بادمجان، ابتدا بادمجان را در یک ظرف مخصوص مایکروویو به مدت ۳ دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا کاملا نرم شود، اگر نرم نشد، ۲ دقیقه دیگر نیز حرارت دهید تا کاملا نرم شود و سپس آن را در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید.
پیاز و سیر را درون بادمجان رنده کنید، حواستان باشد که بعد از رنده کردن پیاز آب آن را حتما بگیرید تخم مرغها را درون مواد بشکنید و خوب مخلوط کنید. سپس خردههای نان و جعفری خرد شده و نمک و فلفل سیاه را به موادتان اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. تابهای را روی حرارت بگذارید و داخل آن مقداری روغن بریزید، هنگامی که روغن حسابی داغ شد با قاشق از کراکت بادمجان بردارید و داخل روغن داغ بریزید تا سرخ شوند یا میتوانید آنها را قالب بزنید و بعد سرخ کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍻دسر پانچ موکا یکی از انواع دسر سرد است. این دسر ساده و خوشمزه به عنوان دسر مجلسی می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.👍
🍺طرز تهیه دسر پانچ موکا
آب را روی حرارت به جوش آورده و از روی حرارت بردارید.
سس شکلات، خامه، شکر،قهوه فوری را به آن افزوده و کاملا ترکیب کنید.
حدود ۳ ساعت تا یک شب در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری نمایید.
۲۰ دقیقه قبل از سرو، مواد شکلاتی سرد را در ظرف مورد نظر بریزید.
سپس بستنی ها را با اسکوپ های بزرگ به آن اضافه کنید.
صبر کنید بستنی ذوب شده و کف بستنی روی پانچ را بگیرد.
کف بستنی را در وسط ظرف جمع کرده و با تراشه های شکلات تزئین نمایید.
نوش جان😋☘️
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کباب چوبی مرغ و سبزیجات
🍗🥗🍗🥗🍗🥗🍗
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون؛
۱ قاشق چایخوری مرزنگوش (آویشن کوهی)؛
۱ قاشق چایخوری ریحان؛
نصف قاشق چایخوری رزماری؛
نصف قاشق چایخوری جعفری؛
حدود ۶۷۵ گرم سینهی مرغ بدون استخوان و پوست، ریزشده در قطعات ۲٫۵ سانتیمتری؛
۴ ففجان کدو سبز برششده در ابعاد ۲٫۵ سانتیمتری؛
۳ فنجان قارچ دکمهای بدونساقه؛
۱ فنجان برنج قهوهای پختهشده بدون نمک و روغن.
🥣در یک کاسهی متوسط ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون، ۱ قاشق چایخوری مرزنگوش، ۱ قاشق چایخوری ریحان، نصف قاشق چایخوری رزماری و نصف قاشق چایخوری جعفری را با هم ترکیب کنید.
تکههای مرغ را در کاسه ریخته و با این ترکیبات مخلوط کنید تا سطح مرغ با این مواد پوشانده بشود.
بگذارید محتویات بهمدت ۵ دقیقه در همان حالت باقی بماند.
سپس کدو سبز و قارچها را به کاسه اضافه کنید و بگذارید در همان حالت باقی بماند تا سطح آنها نیز پوشانده بشود.
مرغ، کدوسبز و قارچها را بهطور متناوب در ۸ سیخ قرار دهید.
سیخها را بر روی منقل بگذارید.
بگذارید هر طرف آنها بهمدت ۵ دقیقه کباب بشود. در صورت نیاز سیخها را بچرخانید تا کبابتان نسوزد.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍲#خورشت_مرغ_و_قارچ_خامهای
🥘مواد لازم🥘
🥪سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه
🧅پیاز 1 عدد
🧄سیر 2 حبه
🍄قارچ 200 گرم
🍥خامه 1 پیمانه
🍋آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
🧂نمک و فلفل به میزان دلخواه
🍃طرز تهیه
1- پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سینههای مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. پس از این که رنگ مرغها تغییر کرد 1 لیوان آب، کمی نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم به مدت 1/30 ساعت بپزد.
2- داخل یک ماهیتابه قارچهای خرد شده را با کمی روغن و آبلیمو تفت دهید تا قارچها نرم شوند. پس از این که قارچها نرم شدند نمک، فلفل و سیر له شده را اضافه و خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
3- قارچ پخته شده را همراه با خامه به مرغ اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا خورشت حاضر شود.
این خورشت را همراه با نان یا برنج سرو و نوش جان کنید.😍
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥘🥘آش قیمه شوربا🥘🥘
🫕قابلمه مناسبی انتخاب کنید.
لپه و برنج را همراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید.
پیاز رو ریز خورد کنید و به برنج و لپه اضافه کنید.
اجازه بدین مواد بپزه.
برنج کاملا له می شه و لپه کاملا می پزه.
گوشت رو قلقلی کنید و داخل آش بندازید.
زردچوبه و نمک و شوید رو به مواد اضافه کنید.
مقداری آب لیمو ترش هم بریزید.
درب قابلمه رو بذارید و اجازه بدین برای ۲۰ دقیقه دیگه مواد بپزن.
بعد از جا افتادن آش، در ظرف مورد نظر سرو کنید.🍲🍲
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍄ترشی قارچ را با این دستور درست کنید!
🍃ترشی قارچ : ترشی یکی از خوشمزه ترین چاشنی هایی است که با انواع غذاها سر سفره ما ایرانیان است. این بار با قارچ یک ترشی خوش طعم و عالی درست کنید.
✅مواد لازم:
🔸قارچ تازه : یک کیلو گرم
🔸نمک و فلفل : به مقدار لازم
🔸شکر : یک قاشق مربا خوری
🔸سیر خرد شده : ۳ حبه
🔸برگ بو : ۲تا ۳ عدد
🔸شوید تازه خرد شده : ۲ قاشق غذا خوری
🔸آب : ۱۸ پیمانه
🔸روغن گیاهی : نصف پیمانه
🔸سرکه سفید : نصف پیمانه به اضافه ۳ قاشق غذا خوری
💢طرز تهیه:
1- در ظرفی متوسط سرکه، نمک، شکر، سیر، برگ بو، فلفل سیاه و شوید را مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.
2- دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید.
3- سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه آرام بجوشد. روغن را اضافه و زیر آن را خاموش کنید و کنار بگذارید.
4- ۱۶ پیمانه باقی مانده آب را بجوشانید.
5- با ۳ قاشق غذا خوری سرکه قارچ ها را بشویید و در صورت بزرگ بودن ریز کنید و به آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه بجوشد و از صافی رد کنید.
6- قارچ را در مواد سرکه بریزید و بگذارید ۳ دقیقه در آن بجوشد.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍆بادمجان گریل شده
مواد لازم ✅
🍀پاپریکا ۲ قاشق چایخوریبادمجان گریل شده
🍀آویشن تازه خرد شده ۲ قاشق چایخوری
🍀زیره ۱ قاشق چایخوری
🍀نمک ۱ قاشق چایخوری
🍀بادمجان ۲ عدد متوسط
🍀روغن زیتون ۳/۴ فنجان
🍀سیر رنده شده ۲ حبه
🍆ابتدا ۴ ادویه اول را با هم مخلوط کنید.
بادمجانها را برش طولی دهید با ضخامتی متوسط که در مدت زمان کوتاهی پخته شوند.
سیر له شده و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید.
ادویههای مخلوط شده را روی دو طرف بادمجانها بپاشید و با با یک فرچهی آشپزی مخلوط سیر و روغن زیتون را به خوبی به روی بادمجانها بمالید.
کباب پز را روشن کنید تا خوب داغ شود.
بادمجانها را به مدت ۵ الی ۶ دقیقه روی کباب پز با حرارت متوسط کباب کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍊این نوشیدنی بسیار مقوی و لذیذ است و به دلیل داشتن میوههای متنوع و خوشمزه برای وعده صبحانه انتخابی سالم و پر انرژی محسوب میشود.👍
✅مواد لازم
🍹آب پرتقال 1/2 لیوان
🥭انبه 1 عدد
🍌موز یخ زده 1 عدد
🥕هویج کوچک 1 عدد
🍠زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری
🍶ماست کم چرب 1 لیوان
🧊یخ 2 تکه
🧋طرز تهیه
برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه و سالم کافی است تمام مواد را در مخلوطکن بریزید تا کاملا مخلوط و یکدست شود؛ سپس در لیوان دلخواه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!😋
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکبار درست کنی میشه پایه ثابت غذاهات🫔🙂↕️
سینه مرغ ۱ عدد بزرگ
ارد ۳/۴ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر پیتزا ۱ لیوان
نمک،فلفل،پاپریکا،پودر گوجه،پودر سیر
جعفری یا شوید ۱ مشت
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین بالِ مرغ همینه
حتی از مدل کبابی هم لذیذتره🤤🍗
بالِ مرغ:۱۴ عدد
رب گوجه رقیق شده با کمی آب:نصف کاسه
ماست:نصف کاسه
آبلیمو:سه قاشق
روغن زیتون یا مایع:۳ قاشق
عسل:یک قاشق
گوجه به دلخواه:دوعدد
ادویه:نمک،زردچوبه،فلفل،پاپریکا،پودرسیر
کره و جعفری تازه برای رومال
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲