eitaa logo
کیک شیرین🍰
95.6هزار دنبال‌کننده
31.7هزار عکس
55.1هزار ویدیو
65 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😍 یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب و یک و نیم لیوان شیر میزاریم روی حرارت مخلوط میکنیم تا ذرات شکر ذوب بشه دو ق غ پودر کاکائو رو به شهد اضافه و مخلوط و در انتها صد گرم شکلات سکه ای رو به شهد داغ اضافه و حرارت رو کم کرده و خوب مخلوط میکنیم تا ذرات شکلات ذوب شده و شهد یکدستی حاصل بشه و حرارت رو خاموش میکنیم یک پیمانه ارد ذرت و یا سه چهارم پیمانه ارد نول رو با یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط و سه بار الک کرده و تو تابه با صد گرم کره یا روغن جامد خوب تفت داده تا بوی خامی ارد گرفته و رنگش مقداری تغییر کنه یه پنس نمک اضافه و شهد رو به ارد اضافه و روی حرارت تا چند مین مخلوط میکنیم تا یکدست بشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🎂 کمی پودرخامه به خامتون اضافه کنیداینطوری خامه سفتتری داریدواینکه توی کارباخامه درجه حرارت محیط ودست هم مهمه، اصولا موقع کاربا قیف دست روباآب سردتمیزکنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: شکلات سفید: 400 گرم شیرعسلی: 320 گرم کرنبری: 1/2 (یک دوم) پیمانه خشک شده (جایگزین: گیلاس خشک شده، زردآلوخشک شده و خوردشده و یا هرمیوه خشک شده دلخواه) رنگ طبیعی دلخواه: خیلی کم دستور تهیه: 1_ در یک قالب مربع شکل کوچک، کاغذ روغنی می اندازیم به طوری که دیواره های آن را نیز بپوشاند 2_ شکلات ها را با حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش کتری و یا در مایکرویو، ذوب می کنیم 3_ شیرعسلی را به شکلات ذوب شده افزوده و آن را ویسک می کنیم( باهمزن دستی هم می زنیم) 4_ رنگ دلخواه را به مخلوط افزوده (اگر رنگ صددرصد طبیعی نداشتیم، خیلی سالم تراست که کلا این مرحله حذف شود و از رنگ زدن صرف نظر کنیم) و مواد را آنقدر هم میزنیم تا مخلوط کاملا صاف و یکدست شود 5_ کرنبری و یا میوه ی خشک شده ی دلخواه را به مایه ی شکلاتی افزوده و همه را مخلوط می کنیم 6_ مایه ی فاج را توی قالب ریخته و همه ی جای آن پهن می کنیم 7_ برای 2 تا 4 ساعت قالب را در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد و ست شود 8_ فاج ها را مربعی برش می دهیم و حالا آماده ی نوش جان کردن است این فاج ها در ظرف دربسته در یخچال تا یک هفته قابل نگهداری است ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
رو آبکش نکنید❌❌❌ که نصف عمر‌تون به فناست😱 منم قبلا نمیدونستم😏 تا دوست 😍 انقدر خوشمزه میشه،شیش لیگ و چلوگوشت جلوش کم میاره😉 ، عاشقشن کی فکر میکرد ازبرنج جلو بزنه😁 تا حالا هر چی ماکـــارونی خــــــوردی سوتفاهم بوده😂 از این به بعد با این روش بپز😍👇 http://eitaa.com/joinchat/4105371656Cef4cada4cd
😍❤️ سیب زمینیا رو با پوست خوب خوب بشورید بعد خوردش کنید بازم بشورید بعد خوب خشکش کنید بعد یک قاشق روغن زیتون و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و کمی جعفری اضافه کنید و هم بزنید فرتون و ده دقیقه از قبل روشن کنید گرم بشه بعد سیب زمینیا رو تو سینی فر بچینید و بزارید تو فر به مدت یک ربع با دمای 170 درجه خیلی خوشمزه میشه و رژیمی حتما امتحان کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ مواد لازم: آرد.....۲۵۰ گرم شکر.....۲۰ گرم نمک......۴ گرم خمیرمایه......۷ گرم شیر........۵۰ گرم آب.......۱۱۰ گرم کره نرم......۳۰ گرم روش تهیه: ابتدا شیر و آب را با هم مخلوط میکنیم خمیر مایه و شکر را اضافه میکنیم هم میزنیم تا هر دو در آب و شیر حل شوند آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و مایعات را به آنها اضافه میکنیم کاملا ترکیب میکنیم تا خمیر شکل بگیرد حدود ۵ دقیقه ورز میدهیم سپس کره نرم را اضافه کرده و حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه با دست و ۸ تا ۱۰ دقیقه در میکسر ورز میدهیم خمیر کاملا نرم و لطیف است چانه میگیریم و در کاسه با در بسته در مکانی گرم یک ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود استراحت میدهیم بعد از این زمان، خمیر را روی سطح کار میگذاریم. به ۴ یا ۶ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و هر قسمت را چانه میگیرم و روی چانه ها نایلون پهن کرده و ۱۵ دقیقه دیگر استراحت برای وسط نان ها بیکن را خرد کرده و با پنیر پیتزا یا موزارلا مخلوط میکنیم هر چانه را با وردنه باز میکنیم مقداری بیکن و پنیر وسط خمیر ریخته و خمیر را رول میکنیم در سینی فر میچینیم و روی آنها سلفون یا نایلون میکشیم و یک ساعت فرصت برای تخمیر نهایی میدهیم بعد از این استراحت،با تیغ یا چاقو برشی طولی در سطح نان ها ایجاد میکنیم در حدی که محتویات داخل نان دیده شود روی هر نان پنیر پیتزا میریزیم مقداری سس مایونز یا خردل داخل قیف ریخته و روی رول ها میریزیم سینی را داخل فر قرار میدهیم دما.....۱۷۰ سانتیگراد زمان......۱۵ تا ۱۷ دقیقه در نرمی و لطافت این نان بی نظیره ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ لوبیارو از شب قبل خیس میکنم و بعد میذارم با آب رو شعله تا آب جوش بیاد و چند تا قل بزنه بعد این آب رو خالی می کنم که از سنگینی لوبیا کم بشه. پیاز داغ فراوون با کلـــــــــی زردچوبه درست می کنم و بعد لوبیا رو بهش اضافه می کنم، آب می ریزم و جوش که اومد زیرش رو کم می کنم تا بپزه،گاهی اوقات یه مشت بلغور جو یا گندم هم اضافه می کنم که هم غذا رو مقویتر می کنه هم لعاب خوبی داره😋 . وقتی لوبیاها پختن، قارچ خرد شده رو اضافه می کنم و یه لیوان از آب خوراک رو بر می دارم، توش دو قاشق رب که تفت دادم به همراه عصاره گوشت که خودم همیشه آماده میکنم مخلوط میکنم و به قابلمه بر می گردونم، نمک و فلفل قرمز می زنم و آب نارنج یا آبلیمو می ریزم و چند تا قل که خورد و به غلظت دلخواهم رسید با گلپر و لیمو ترش سرو می کنم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
☘💚 💚✨دعای روز بیست و پنجم ماه مبـــارک رمضـــــان✨💚 💟🍃بارخدایا؛ در این روز، مرا دوستدار دوستانت و دشمن دشمنانت قرار ده؛ توفیقم بخش که سنت پیامبر واپسینت را به کار بندم؛ 💟🍃ای پناه بخش قلب پیامبران! 💚💚💚☘☘☘
بادمجون😍❤️ مواد لازم: * بادمجان قلمی ۵ عدد * پیاز بزرگ ۱ عدد * کشک به مقدار لازم * سیر ۲ حبه * نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری * مغز گردوی آسیاب شده پیمانه به مقدار لازم مقداری بیشتر جهت تزیین * روغن به مقدار کافی * نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم * . 📝دستور تهیه: * سرخ کردن بادمجان اول از همه پوست بادمجانها را بگیرید و آنها را به صورت طولی نصف کنید. برای گرفتن تلخی بادمجان آن را بشویید و رویش کمی نمک بپاشید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بماند. سپس آنها را آبکش و خشک کنید. حال آنها را در مقداری روغن به خوبی سرخ کنید. بادمجانهای سرخ شده را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود. * تفت دادن نعناع در تابه کوچک مقداری روغن داغ کنید وقتی داغ شد نعناع خشک را بریزید و بلافاصله از روی شعله بردارید . * سرخ کردن پیاز و سیر پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ نمایید. وقتی پیاز شروع به سرخ شدن کرد به آن سیر له شده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت بدهید. * اضافه کردن بادمجان بادمجان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید با حرارت ملایم تفت دهید. سپس با استفاده کوشتگوب له کنید. * اضافه کردن نعنا، گردو و کشک نعنا داغ و گردوی آسیاب شده را نیز اضافه کنید. کشک را با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به بادمجان ها اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا آب اضافی غذا کشیده شود. * تزیین و سرو کشک بادمجان را در ظرف سرو مورد نظر بکشید و رویش را با پیاز داغ، نعنا داغ، کشک و گردو تزئین کنید. بهمراه سبزی خوردن تازه و نان تازه سرو کنید. نوش جان🌸🍃 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ برای درست کردن این مرغ خوشمزه بدونه رب ابتدا مرغ با یه پیاز که دونصف کرده بودم ویه هویج و دولیوان آب و نمک وزرد چوبه گذاشتم یک ربع بپزه بعد توی روغن سرخ کردم . مرغ سرخ شده رو برداشتم ، سه تا پیاز رنده کردم و توی تابه ریختم پنجاه گرم کره اضافه کردم تفت دادم کمی نمک و زرد چوبه زدم سه چهارتا گوجه رنده کردم به پیازم اضافه کردم کمی تفت دادم بعد دولیوان آب مرغ یا آب جوش اضافه کردم تکه های مرغ توی سس گذاشتم در تابه رو گذاشتم بعداز نیم ساعت آماده شد. گوجه و سیب زمینی سرخ کردم . میتونین گوجه رو دونصف کنین روی تکه های مرغ بزارین بخارپز بشه. برای اینکه سیب زمینی هامون بعداز سرخ شدن نرم نشه توی آب نمک درحال جوش سیب زمینی های خرد شده رو بریزین سه چهار دقیقه که جوشید آبکش کنین بعد تو روغن داغ سرخ کنین مث سیب زمینی رستورانی میشه ترد ترد 😋 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ آرد 3 پیمانه تخم مرغ 4 عدد شکر 1 پیمانه شیر 1 پیمانه روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر 1ق.غ وانیل مقداری نوتلا 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری نمک کمی طرز تهیه: ابتدا فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنین. تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل زده تا کرمی بشه و شکر تا حدی حل بشه.پودر کاکائو را در روغن حل کنیدو اضافه و مخلوط کنین بعد شیر رو اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.سپس نوتلا رو افزوده و مخلوط کرده. آرد،بکینگ پودر، نمک رو مخلوط و الک و اضافه و با لیسک خوب مخلوط کنین تا مایه یکدستی بشه و در نهایت توی قالب بیست و پنج سانتی چرب شده ریخته و به مدت 45 تا یک ساعت بپزید. نکته: برای اینکه پودر کاکائو رنگش تیره تر بشه و کیکمونو خوشرنگ کنه باید با روغن حل کنیم. میتونید نصف پیمانه اردو کم کنید و بجاش نصف پیمانه کنجد اضافه کنید.برای سس روی کیک من شکلات تخته ای رو با مقداری روغن مایع بن ماری کردم و روی کیک ریختم و با شکلات سفید روش طرح انداختم‌. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ با 😍❤️ فیله یا سینه مرغ رو خرد کنید و داخل دو قاشق سس مایونز نمک و فلفل و آویشن و زنجفیل بزارین و نیم ساعت بزارینش توی یخچال تا مزه دار بشه برای خمیرش دوتا تخم مرغ رو خوب با همزن بزنید تا حجیم بشه دو لیوان آرد و یه لیوان دلستر و نمک و فلفل و پودر سیر و یه قاشق کوچولو بیکینگ پودر اضافه کنید فیله های مزه دار شده رو بزارید توی این مواد و یه ربع بزارین توی یخچال و بعدم سرخش کنین برای سس هم دو قاشق سس رو با پیازچه و خیار شور رنده شده و جعفری خورد شده و پودر سیر و آبلیمو و نمک مخلوط کنید نوش جان🌸🍃 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ امیدوارم دوست داشته باشین برای شروع ، من کنافه لول شده آماده استفاده کردم از کونفا طلایی استفاده کردم (شما میتونید ورقه الومینیومی رول کنید و رشته کنافه دورش مانند تصویر کنید ) و با اسپری کره آن را اسپری کردم (می توانید آن را با کره معمولی بمالید) سپس دو فر گذاشتم به اندازه طلایی شد . مواد وسط کنافه: یک قاشق نشاسته یک قاشق شکر یک قاشق شیر پودر وانیل کمی یک لیوان آب همه رو روی اجاق میزاریم تا غلیظ بشه غلیظ شد از اجاق ورمیداریم 6 پنیر کیبی را اضافه می کنیم (میتونید شش قاشق پنیر خامه ای بزنید) و به سرعت هم میزنیم تا ذوب شود . سپس آن را درون یک قیف قرار دهید و سپس پر کردن کناف را با آن شروع کنید و شیره یا عسل یا شیر عسلی را روی آن بریزید کمی پودر پسته یا خلال پسته برای تزیین . نوش جان🌸🍃 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
هدایت شده از کیک شیرین🍰
شکلاتی_بدون فر 😍❤️ که داخل تابه معمولی درست کردم،البته واسه من یکم سایز تابم کوچک بود این دفه توی تابه بزرگتر درست میکنم،نرمی کیک مشخصه بدون روغن هم درست کردم و خیلیم عالی شد پس با خیال راحت درست کنید 😍 برای درست کردن این کیک کف تابه رو دو لایه کاغذ روغنی گذاشتم و همه جارو چرب کردم با روغن مایع دو پیمانه ارد + سه ق غ پر پودر کاکائو + دو ق م بکینگ پودرو سه بار الک کردم چهار عدد تخم مرغ + یک چهارم ق چ وانیل + یک و یک چهارم پیمانه شکر رو با همزن زدم تا حجیم و کشدار بشه بعد یک پیمانه شیر اضافه کردم مخلوط که شد ارد رو هم اضافه کردم و هم زدم در آخر ریختم توی تابه ، درب تابه رو دم کنی گذاشتم اجاق رو با شعله ملایم روشن کردم شعله پخش کن روش گذاشتم و تابه رو روش قرار دادم تا بپزه برای من چهل دقیقه زمان برد حتما با خلال چک کنید به همین سادگی امیدوارم دوست داشته باشید 😋 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍓🍓 طرز تهیه : توت فرنگی مرغوب 1کیلو پودر شکر 1کیلو لیمو نصفی طرز تهیه: اول کاسبرگ توتهارو تمیز میکنیم بعد خوب شسته در قابلمه ریخته و شکرمون رو روش میریزیم و یه شب تا صبح صبرمیکنیم . صبح توت فرنگی رو روی حرارت ملایم گذاشته و کف های حاصله رو به کمک قاشق چوبی میگیریم 10 دقیقه جوشانده خاموش میکنیم بعد مربامون رو میزاریم سرد بشه دوباره روی گاز میگذاریم 30 دقیقه دیگه میجوشانیم و آبلیمو رو اضافه کرده 3دقیقه بعد گازو خاموش کرده و بعد سرد شدن در ظرف شیشه ای با درب محکم میریزیم. نوش جون🌸🍃 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فرنى موزى 😍😍 2 لیوان شیر، 2 قاشق غذاخوری آرد برنج و 2 قاشق غذاخوری شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. مخلوط را مرتب هم زنید تا غلیظ شود. 1 عدد موز را با چنگال له کنید و به مواد اضافه کنید . فرنی را از روی حرارت بردارید و 2 قاشق چای خوری کره را اضافه کنید. فرنی موزی را در ظرف مناسب بریزید و با موز و دارچین تزئین کنید. فرنی موزی برای کودک دلبند شما آماده سرو است.. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ مواد اصلی برنج ۴ پیمانه نخود ۱ پیمانه گوشت گوساله یا گوسفند ۳۰۰-۴۰۰ گرم پیاز بزرگ ۳ عدد کشمش پلویی‌ ۱ پیمانه سیب زمینی ۳ عدد متوسط پودر لیمو عمانی نصف ق چ ادویه پلویی ۱ الی ۲ ق چ چوب دارچین یک تکه یا نصف ق چ هل ۲ الی ۳ عدد ( بهتر هست که پودر بشه ) نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم اول گوشت را با یک پیاز تفت می دهیم و فلفل سیاه زردچوبه ، چوب دارچین و آب به آن اضافه می کنیم تا گوشت بپزو . اواخر پخت نمک به آن نمک میزنیم . آب گوشت را صاف می کنیم. گوشت را کنار می گذاریم. داخل آب آن هل، فلفل سیاه ادویه پلویی و پودر لیموعمانی می ریزیم، به جوش که آمد، برنج را می ریزیم و کته می کنیم. وقتی آب برنج کشید با کمی کره برنج را دم می کنیم. سیب زمینی های مکعبی خرد شده را سرخ میکنیم . سپس پیار ها را سرخ می کنیم و آن را از ظرف خارج میکنیم. گوشت پخته را یا به همان شکل درسته یا خورد کرده و تفت می دهیم . در ظرف دیگری نخود را که از قبل پختیم با کمی پودر لیمو عمانی و نمک تفت میدهیم، کشمش را هم که از قبل شستیم و آب آن رفت را اضافه میکنم و کمی تفت می دهیم. کشمش ، نخود ،سیب زمینی و پیاز داغ رو با هم مخلوط کرده و همراه با گوشت تفت داده شده روی برنج میریزیم ، در صورت تمایل کمی هم پودر هل و میخک روی برنج بریزید. نوش جان 😍 پ.ن : این یه غذای پر ادویه هست و شما میتونید طبق سلیقه تون کم و زیادش کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
نثار 😍❤️ ی غذای آسون و بی درد سر😋😘 طرز تهیه:گوشت ریز شده (در حد قیمه ایی)رو با پیازخورد شده تفت میدیم بعد ادویه ها که شامل زردچوبه وفلفل سیاه وکمی پودر هل ودارچین اضافه میکنیم بعد آب میریزیم ومیذاریم گوشت بپزه و بعدش برنج رو آماده میکنیم که من کته درست کردم بعدش نوبت خلال هاس (خلال پسته و بادوم وخلال پوست پرتقال)و با کمی کره تفت میدیم وبهش زعفرون وی قطره گلاب اضافه میکنیم بعد که گوشت کامل پخت بهش ی قاشق رب گوجه اضافه میکنیم بعد برنج و میکشیم وگوشت وخلال هاو زرشک رو طبق سلیقتون روی برنج میریزین نکته :من خلال بادوم وپوست پرتقال نداشتم درست کنید لذت ببرید❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ مواد لازم: آرد:1 لیوان(من نصف آرد نان سنگک استفاده کردم نصف آرد نخودچی)، کره:70‌گرم، (یا مخلوط روغن جامد و مایع): نصف لیوان، پودر قند: 3 ق غ، پودر هل:1 ق چ، دارچین: 1 ق چ ، خرما و گردو: به میزان لازم . طرز تهیه: ابتدا خرما ها رو شسته ،هسته رو جدا کرده و گردو داخلشون میزاریم . آرد نان سنگک رو الک کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم کمی تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه، بعد آرد نخودچی رو الک کرده و اضافه کرده و کمی تفت میدیم،سپس روغن رو اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا به رنگ دلخواه برسه. سپس تابه رو از روی حرارت برداشته،صبر میکنیم کمی از حرارت بیفته و بعد پودر قند، هل و دارچین رو اضافه کرده، هم میزنیم تا خوب باهم مخلوط بشن. کف ظرف مورد نظر کیسه فریزر انداخته ، کمی از مواد ریخته، سپس خرما و گردو رو که کمی له کردیم،میچینیم و مجددا حلوا ریخته. ظرف رو یک تا دو ساعت داخل یخچال قرار داده سپس رنگینک ها رو به آرامی از ظرف بیرون آورده و برش میدیم. با همین روش رنگینک رو به صورت قالبی هم میشه درست کرد. *از آرد سفید به تنهایی هم میشه استفاده کرد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ ماه رمضان باید سعی بشه از نوشیدنی و غذاهایی استفاده کنیم که مناسب این ماه هستند. نوشیدنی تخم شربتی زعفرانی خوشمزه و سنتی یکی از همین هاست. من برای درست کردن نوشیدنی تخم شربتی زعفرونی از شیره زعفرونی که خودم درست کردم استفاده می کنم. یک لیوان شکر ، دو لیوان آب و کمی زعفرون روی حرارت میگذارم تا غلیظ بشه. در پایان یک قاشق چایخوری آبلیموی تازه بهش اضافه میکنم و میگذارم کنار سرد بشه. از این شیره داخل شربت تخم شربتی هم استفاده کردم چون آب را به خودش جذب میکنه، وقتی میخوریم به مدت زیادی تشنه نمیشیم. تخم شربتی را ازچند دقیقه قبل با آب جوش خیس کرده و بعد داخل شربت استفاده کنید. من داخل تخم شربتی زعفرانی عرق بیدمشک و گلاب هم استفاده می کنم تا عطر و طعم بهتری بگیره. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍗🥘 درسته مرغ و گوشت بوی زخم میده ولی برای از بین بردن بوی زخمش ک نباید کلا مزه ی اصلی غذا رو از بین ببریم من اصلا دوست ندارم مرغ طعم فلفل دلمه ای ، رب گوجه یا دارچین و سیر بده 😊 باید ی جوری طبخش بدیم ک طعم اصلی غذا حفظ بشه خب روش من برای درست کردن 🍗🥘 اول یه پیاز بزرگ رو نگینی خرد میکنم و تکه های مرغ رو تتوی تابه میچینیم و با کره تفت میدم بعد بهش نمک ، کمی زردچوبه و فلفل سیاه ، کمی پاپریکا برای خوش رنگ تر شدن و مقدار زیادی زعفرون غلیظ اضافه میکنم و در تابه رو میذارم تا مرغ آب بندازه و بپزه اگر آبش کم بود میتونید یه لیوان بهش آب اضافه کنید 👌 . من چندتا دونه آلو رو توی کره تفت دادم و بهش اضافه کردم ( در صورت تمایل ، ضروری نیست ) . اینجوری طعم مرغمون خیلی لذیذ تر میشه حتما امتحان کنید 😘😘 کنارشم شوید پلو یا زرشک پلو درست کنید 😍 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
هدایت شده از اطلاعات عمومی بانوان
☘💚 💚✨دعای روز بیست و ششم ماه مبــــارک رمضــــــان✨💚 💟🍃بارخدایا؛ در این روز ، تلاشم را ستوده و گناهم را آمرزیده و رفتارم را پذیرفته و بدی هایم را پنهان ساز؛ 💟🍃ای شنواترین شنوایان! 💚💚💚☘☘☘
نان پارکر مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد شکر 4 قاشق غذاخوری شیر ولرم 1 پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی) خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری کره پاستوریزه 5 قاشق غذاخوری آرد سفید 4 پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی) بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا نصف شیر،یک قاشق شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید و بزارین تا عمل بیاد.حالا شکر،بقیه ی شیر و کره ذوب شده را به مخمر اضافه کنید و هم بزنید سپس تخم مرغها را اضافه کنید و در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید(تا جایی که خمیر به دست نچسبه)خمیر را ده دقیقه ورز دهید و روشو با سلفون بپوشونیدتا خوب پف کنه بعد از این مدت پف خمیر را با دست بگیرید و چانه های کوچکی بردارین(مال من ۶۵ گرمی بود) و درون قالب کاغذ روغنی بزارین و مقداری چرب کنید چانه ها را بذارین و ده دقیقه استراحت بدین تا حجم بگیره سپس رومال یک عدد زرده تخم مرغ،یه قاشق شیر و مقداری زعفران بزنید کنجد بپاشین و دردون فر که از قبل با حرارت 180 درجه گرم کردین به مدت 20 دقیقه بذارین تا پخته بشه.ظرف آب داخل فر بذارین تا رطوبت فر حفظ بشه. روش پخت روی گاز: روی شعله متوسط شعله پخش کن بذارین تابه رو روی شعله بذارین و درش رو دم کنی بذارین شعله باید خیلی ملایم باشه تا خوب مغز پخت بشه و زیرش نسوزه بعد نیم ساعت در تابه رو بردارین اگر روی نون سفت شده بود آماده ست برای طلایی شدن و برشته شدن روی کیک بعد پخت بزارید از حرارت بیفتا و برگردونید تا روی دیگر هم طلایی بشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان دلبررر😍❤️ ابتدا بياز خرد شده رو كمي تفت داده گوشت چرخكرده رو بهش اضافه ميكنيم نمك و ادويه با رب گوجه و كمي ميريزيم ميذازيم با حرارت ملايم تا جا بيفته بادمجان ورقه شده و سرخ شده روی هر ورق بادمجان مقداری از مواد گوشت میذاریم و رول ميكنيم (مانند کلیپ) و داخل ظرف ميچينيم. برای سس:ماست پرچرب يك ليوان با دو يا سه ق غ ارده و يك حبة سير له شده مقداری نمك و اب يك عدد ليمو تازه خوب مخلوط كرده اگر خواستين دو ق غ روغن زيتون خوب كه مخلوط شد روي بادمجان كه رول كرديم ريخته و روشو نون سرخ شده با مقداری جعفري و صنوبر تفت داده شده تزيين ميكنيم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲