eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.5هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮 😋 خرما ۱۵عدد فندق یک پیاله پودر ژلاتین به اندازه هرلیوان شیر یک ق غ خوری شکر هم نصف لیوان(اکه شیرین دوست دارین زیادتر کنید یا میتونید شکر و حذف کنید) 🔸اول از همه شیر و شکر و ژلاتین رو رو حرارت گاز بن ماری میکنیم در حد جوشیدن بعد میذاریم از داغی بیافته خرما رو بهش اضافه میکنیم میذاریم یکم بمونه خنک بشه خرما شیر و فندق رو داخل میکسر میکس میکنیم قالب رو چرب کرده میریزیم داخلش میذاریم یخچال تا ۶ساعت بمونه کاملا ببنده راحت از قالب در بیاد. مواد رو بعد میکس شدن از صافی رد کنید من نکردم ته قالب از پوست خرما و فندق ته نشین شده بذارید بمونه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍗 😋 🔸برای چلومرغ باید مرغهاتونو ب هرروشی ک دوس دارین بپزین ، مثلا در پیاز و یا فقط روغن تفت بدین .. ادویه جات بزنین و با مقدار لازم آب ، آبپزشون کنین . راز مرغهای من فقط در اینه ک وقتی آبپز شدن .. داخل ماهیتابه ی مناسب میچینمشون و سسی ک درست کردم رو روی اونا میدم و داخل فر میذارم .. حدود ۴۰ دقیقه حرارت پایین و ده دیقه حرارت بالا تا اینطوری برشته بشن . حالا سس : متناسب با مقدار مرغ رب رو در ظرفی با کمی روغن تفت میدم ، دوتا گوجه ی میکس شده رو بهشون اضافه میکنم کمی فلفل دلمه ای خرد شده و آبلیمو و مقداری زعفرون آب کرده اضافه میکنم .. سپس از آب مرغ یکی دو لیوان ریخته و این سس رو روی مرغها میدم و داخل فر میذارم . اگر آب مرغ بیشتری خواستین از کنار ماهیتابه طوریکه سس از روی تیکه های مرغ کنار نره آروم اضافه میکنین و بعدداخل فرمیذارین
🌯 😋 🔸سینه یا فیله مرغ رو برش های نواری بزنید با چند حبه سیر و ادویه ( من از فلفل سیاه و قرمز و پا‌ریکا ، اورگانو ، تخم گشنیز استفاده کردم ) تفت بدید ، مرغ که آب انداخت نمک اضافه کنید ، در قابلمه رو ببندید بذارید ده دقیقه با شعله کم بپزه و آبش جمع بشه بعد از این زمان پیازچه خرد شده رو اضافه کنید و حدودا پنج دقیقه دیگه مواد رو بپزید ، قرار نیست پیازچه له بشه باید زیر دندون بیاد تا طعمش تو ساندویچ حس بشه بعد حرارت رو خاموش کنید بذارید سه چهار دقیقه مواد از داغی بیافته بعد پنیر خامه ای رو اضافه کنید ، من از پنیر ویلی کاله استفاده کردم ، اگه میخواید خیلی کولاک کنید کمی پنیر چدار هم بریزید مواد رو آروم مخلوط کنید و همراه با کاهو یا ریحون تازه با نان باگت سرو کنید
🧇 😋 ▫️روغن صاف قنادی۲۱۰ گرم ▫️آرد سفید ۱۴۰گرم ▫️آرد نخودچی ۱۴۰گرم ▫️آرد برنج ۱۰۰گرم ▫️پودر قند ۵۰گرم ▫️عسل ۵۰گرم ▫️هل یک قاشق چایخوری ▫️زعفران دو قاشق مربا خوری 🔸روغن وپودر قند رو داخل کاسه بزرگی ریخته با همزن زده تا پوکو سفید بشه بعد آرد هارو الک کرده کم کم به موادمون اضافه کرده پودر هل وزعفران را هم اضافه کرده بعد عسل رو اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد داخل کیسه پلاستیکی میذاریم ۲۴ ساعت در محیط آشپز خونه استراحت میدیم وبعد بین دو کاغذ روغنی یا کیسه پلاستیکی باز کرده به اندازه نیم سانت کاتر زده ودر سینی فر نیازی به کاغذ روغنی نداره با فاصله چیده ولا زرده با یدونه زده تخم مرغ و کمی زعفران رو مال میکنیم وبا چنگال شکل میدیم روش ودر فر از قبل گرم شده با ۱۷۰درجه به موت ۱۵ تا ۲۰دقیقه تا جایی که روش طلایی بشه می پزیم بعد از فر در آوردن باید کاملا سرد بشه بعدا بر دارید از سینی فر
🍘 😋 ▫️گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم ▫️سیب زمینی خام ۲عدد متوسط ▫️پیازرنده شده ۱عدد ▫️تخم مرغ ۱عدد ▫️حریره سیر یک ق چ ▫️ارد سوخاری دوقاشق ▫️گوجه فرنگی ۲عدد ▫️نمک فلفل زردچوبه دارچین اندازه لازم ▫️ادویه گوجه وگرانول ادویه ها کمی 🔸اول پیاز وسیب زمینی را رنده میکنیم وابش ومیگیریم وداخل ظرفی مناسب با گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم نمک وفلفل ‌ادویها وتخم مرغ وارد سوخاری ‌حریره سیررا اضافه میکنیم وخوب ورز میدیم ونیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم تا مواد کتلت مزه دار بشه بعد از یخچال بیرون میاریم وبا دست فرم میدیم ‌میزاریم داخل تابه ایی که روغنش داغ شده تا قشنگ سرخ ومغز پخت بشن کنارش هم سیب زمینی سرخ شده ومقداری گوجه من چند عدد فلفل هم سرخ کردم که دیگه نگم براتون که چقدر خوشمزه میشه داخل لقمه ها
🍲 😋 🔸هویج رنده شده و اسفناج خرد شده را با روغن زیتون درون تابه روی حرارت قرار دهید تا سبزیجات نرم شده و آبش تبخیر بشه. نمک و فلفل رو هم اضافه کنید. اجازه دهید تا مواد خنک بشه حالا نوبت ماست ، سیر رنده شده است که به مواد اضافه کنید و همه رو با هم مخلوط کنید. این قسمتش سلیقه ایه روغن زیتون و گردو را در تابه بریزید و بار حرارت کم سرخ کنید. کمی فلفل اضافه کنید و بدون اینکه اون رو بسوزونید حرارت رو خاموش کنید
اين ته چين بدون مرغ و گوشت ميباشد برنج سه پيمانه تخم مرغ كامل سه عدد روغن جامد يك پيمانه ماست پرچرب شيرين يك و نيم پيمانه زعفرون به ميزان لازم كره پنجاه گرم خرد شده اول برنج رو خيس كنيد بعد ابكش كنيد حالا داخل يك كاسه ى بزرگ تخم مرغ ها بشكنيد و بزنيد بعد روغن و ماست رو اضافه كنيد وخوب هم بزنيد بعد برنج رو اضافه كنيد روى برنج زعفرون رو بزنيد بعد با مواد هم بزنيد داخل تابه روغن بريزيد ومواد رو تو تابه پن كنيد بزاريد با شعله ى ملايم خوب سرخ بشه در اخر روش تكه هاى كره بندازين بعد برش بزنيد و روشو بازرشك و خلال پسته و هويج تزيين كنيد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
هدایت شده از تبلیغـــات ڪیڪ 💯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های سانسور شده برنامه دیشب شبکه ۱ 😱😆 حتما تا آخر ببینید 📺
شیر......یک پیمانه روغن مایع.....نصف پیمانه تخم مرغ.......دو عدد نمک.....1قاشق.چ.خ شکر.....2قاشق چ.خ خمیرمایه....1ونیم قاشق غ.خ.سرخالی آرد....به میزان لازم شکر برای نان.......6 ق غ یک چهارم پیمانه آب ولرم که هم دمای بدن باشه راباخمیرمایه وشکر مخلوط کرده ده دقیقه استراحت میدهیم...تخم مرغ وشیر هم دمای محیطوروغن مایع ونمک راباهم مخلوط کرده و سپس بکینگ پودر را اضافه میکنیم وبعد سه قاشق آرد اضافه کرده وبعد خمیرمایه را اضافه میکنیم.بعدآرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر سیر آرد شود وبدست نچسبد.رود خمیر را سلفون میکشیم تا استراحت کند ور بیاید وحجمش دوبرابر شود.وقتی خمیر را با انگشت فشار دهید گود شود اما به حالت اولیه برنگردد.. هرچی دوست داشتید بین خمیر بگذارید هرجور دلتون خواست. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
: شیر 2 لیوان نشاسته 2 ق غ شکر 5 ق غ گلاب 5 ق غ بستنی وانیلی 100 گرم زرده ی تخم مرغ 2عدد خامه ی صبحانه 2 ق غ وانیل کمی همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی گاز میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد اگر خواستیم ميتونيم سس شكلاتي توش بريزيم تا قهوه اي بشه میشه زعفرونی هم درست کرد درباره این دسر باید بگم که نام یکی از روستاهای شهرستان بیجار در استان کردستانِ که اسمش ماقوت هست ماغوت و ماقوت هر دو برای این دسر بکار برده میشه
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍴مواد مورد نیاز🍴 🍥روغن برای سرخ کردن 🍥نمک و فلفل 🍥8 عدد سیب زمینی 🍥1 عدد تخم مرغ 🍥6 ورق ژامبون خرد شده 🍥12 ورق پنیر امنتال 🍥100 گرم آرد 🍥3 عدد زرده تخم مرغ 🍥150 گرم آرد سوخاری طرز تهیه سیب زمینی ها را پوست کنده سپس در آب جوش همراه با نمک بپزید سپس له کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ، نمک و فلفل را به پوره سیب زمینی اضافه کرده و مخلوط کنید. 2 ورق از پنیر امنتال را روی یک ورق ژامبون قرار دهید. این مراحل را با باقیمانده پنیر و ژامبون تکرار کنید. برش های مستطیلی شکل روی ورقه های پنیر و ژامبون بزنید سپس مانند ویدئو به شکل مربع های کوچک خرد کنید. هر کدام از مربع ها را داخل پوره سیب زمین قرار داده و دور تا دور آن را بپوشانید. سپس به آرد سوخای، آرد و زرده تخم مرغ هم زده آغشته کنید. 3. مکعب های کوچک را داخل یک تابه در روغن داغ سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای طلایی شود. سپس با سالاد سرو کنید. کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
٢تا سيب زميني متوسط پوست كندم با رنده رييز،رنده كردم،يه پياز بزرگ هم رنده كردم آبش رو گرفتم. حدود ٣٥٠گرم گوشت چرخكرده(بستگي به خودتون داره مقدار گوشت،هرچي بيشتر خوشمزه تر،معمولا بايد دو برار سيب زميني باشه)بعد يك تخم مرغ و ٢قاشق پودرسوخاري يا ارد نخودچي،يا يه قاشق پودر سوخاري با يك قاشق ارد نخودچي،نمك و فلفل،دارچين،كمي پوره سير يا پودر سير،كمي زنجبيل،پودر پاپريكا.همرو با هم خووب ورز بديد و اجازه بديد نيم تا يك ساعت داخل يخچال استراحت كنه.بعد روغن رو داخل تابه داغ كنيد با حرارت ملايم (كه مغز پخت بشن)كتلتهارو سرخ كنيد بینظیره عاشقش میشین