eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
💗🍃 💔مهدی جان 💟🍃هوای صبح را از همه سو نفس می کشم. و با عزم ترک گناه در لابه لای دقایق هایم تو را انتظار می کشم🍃💟 🍃☀️صبحم به نامتان مولایم☀️🍃 ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
😋 موادلازم هویج ۵۰۰ گرم آب سه لیوان شکر یک لیوان نشاسته ذرت ۲ و نیم قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیموی تازه یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه دو تا سه قاشق غذاخوری وانیل و هل و گلاب کمی خامه ۱۰۰ گرم (اختیاری) کره یک قاشق غذاخوری بیسکوییت پتی بور به میزان لازم گردوی خورد شده مقداری آرد یک قاشق غذاخوری هویج را پوست کنده به قطعات کوچک خورد میکنیم و با آب خوب میپزیم بعد از اینکه پخت داخل همان آب با شکر و آرد و پوست لیمو و آبلیمو مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم نشاسته رو با کمی آب حل کرده به مواد اضافه و مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ و‌کرم مانند شود هل و گلاب و وانیل رو هم اضافه میکنیم میتونیم در این قسمت کمی خامه یا کره هم به مواد اضافه کنیم حالا کرم هویج ما اماده س بزارید کمی خنک شه در ظرفی یک ردیف بیسکوییت میچینیم از مواد که کمی خنک شده روش میریزیم بعد روی مواد رو گردو میریزم دوباره بیسکوییت و همینطور لایه ها رو ادامه میدیم و در آخر با چنگال روشو شکل میدیم و حدود سه ساعت در یخچال گذاشته و برش میزنیم و سرو میکنیم برای تزیینش میتونید کمی گردو، پودرپسته یا پودر نارگیل بریزید . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
سبزی: (تره، گشنیز، نعنا خرد شده و‌کمی سیر تازه) نیم کیلو برنج نیم دانه ایرانی خوش عطر: یک لیوان نخود پخته شده: یک لیوان (در صورت تمایل میتونید بیشترش کنید) نمک کمی دوغ حدودا سه کیلو تخم‌مرغ یک عدد طرزتهیه از شب قبل نخود روخیس کنید و جداگونه بزارین بپزه تخم‌مرغ رو با برنج مخلوط کنید و‌هم‌بزنین تا تخم‌مرغ باز شه باقی مواد رو با هم داخل قابلمه بریزین و روی شعله قرار بدین مرتب هم بزنین تا جوش بیاد (یکسره باید هم بزنین) وقتی که جوش اومد زیر شعله رو کم کنید و اجازه بدین خوب جا بیافته و پخته شه ده دقیقه آخر نخود پخته شده و نمک رو داخل آش بریزید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
هدایت شده از تبلیغـــات ڪیڪ 💯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار ⚠️ کبد شما با احتمال 70%چرب است... خستگی دائمی، ریزش مو، لک و جوش پوست و .... تنها تعدادی از علائم این بیماری خطرناک است. داروی 100 درصد گیاهی درمان کبد چرب 🍃 ✅ضمانت کتبی برگشت وجه در صورت عدم رضایت 🔹مشاوره رایگان و سفارش با تخفیف ویژه: ارسال عدد 5 به 3000515 و یا کلیک روی لینک زیر و ارسال مستقیم پیامک 👇🏻👇🏻👇🏻 yun.ir/gy7f95 yun.ir/gy7f95
بچه ها من برای مرغ مجلسی هیچگونه پرهیز غذایی در نظر نمیگیرم به عبارتی چرررررب 😁 اول کار یک پیاز بزرگ رو رنده میکنم که توی سس له بشه بعد کمی که سرخ شد بهش زردچوبه میزنم و کمی بعد هم رب گوجه رو باهاشون سرخ میکنم بععععد گوجه ی قرررمز و نرم هم پوست میگیرم با گوشتکوب برقی میکس میکنم و بهش اضافه میکنم کمی که غلظت گرفت نوبت آب هست که به مقداری که میخواید سس غلیظ باشه اضافه کنید..از فلفل دلمه ای،سیر و گاها آلو بخارا نگذریم که انصافا طعم مرغ رو بی نظیر میکنه و حتما نیم ساعت آخر یک چوب دارچین هم توی سس بندازید.و مرغ های سرخ شده هم بهش اضافه کنید و اجازه بدید خوب توی سس مزه بگیره. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای بالنگ برا یک کیلو بالنگ... یک کیلو شکر لازمه و۵۰۰ میلی لیتر آب و۲ ق ابلیمو بالنگ رو از وسط نصف کردم ونیم کردم و قسمت داخلی بالنگ رو خارج کردم با چاقوی تیزگوشت پوست بالنگ رو برش نازک زدم (تو فیلم بطور واضح نشون دادم)واز یک طرف شروع کردم به پیچیدن تا به شکل گل دربیاد وباخلال دندان فیکس کردم سه چهار بار بالنگهارو تو آب جوش ۵ دقیقه جوشوندم (هر بار ابشو عوض کردم) وصاف کردم تا تلخیش بره بعد بالنگ پخته شده را ۲ ساعت در آب سرد استراحت دادم وبعد از آب درآورده وبا بین دوتا کف دست کمی فشار دادم تا آبش گرفته بشه نگران نباشی گلها خراب نمیشه شکر واب را مخلوط کرده روی حرارت متوسط قرار دادم تا شربت قوام بیاد بالنگها را داخل شهد انداختم حرارت رو کم کردم تا اندازه ای که شربت از حرارت نیفته و یک ربع جوشوندم واواخر دو قاشق آبلیمو زدم وبعد قوام اومدن شربت از رو حرارت برداشتم وبعد خنک شدن در ظرف در دار در یخچال نگهداری کردم از بالنگهایی که پوستش چین زیادی داره استفاده کنید گلهاتون خوشگلتر میشه اینم نکته مهمش ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورک بقچه ای مواد لازم برای خمیر بورک: 1 لیوان شیر 1 عدد تخم مرغ 2 ق س آب لیمو 1 فنجان روغن زیتون(65 گرم ، روغن مایع هم میشه) 1 ق چ بکینگ پودر 1 ق م خوری نمک 3 الی 3.5 لیوان آرد برای لایه های خمیر: 250 گرم کره برای داخل بورک: 200 گرم پنیر جعفری بجز آرد بقیه مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. به اندازه ای آرد بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد. 12 چانه از خمیر جدا کنید روی چانه ها دستمال بکشید کمی استراحت بدید(حدود 20 دقیقه). هر چانه را اندازه بشقاب باز کنید با کره آب شده چرب کنید خمیر دوم را باز کنید و روی خمیر چرب شده بذارید و مجدد خمیر دوم را چرب کنید. خمیر را مثل بقچه ببندید.خمیرها را دو تا دو تا به این شکل آماده کنید. سپس خمیرهای بقچه ای را با وردنه باز کنید و به 4 قسمت برش بزنید و وسط خمیر مخلوط پنیر و جعفری بذاریدو به شکل بقچه ببندید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. قسمت بسته شده بقچه رو به پایین باشد.روی بورک ها زرده تخم مرغ بزنید و در فر 180 درجه تا وقتی که روی بورک سرخ شود بپزید
🎃🎃 . مواد لازم : پودر ژلاتين ٣ ق غ اب ١ ليوان پوره كدو حلوايي ١ ليوان شكر ١ پيمانه بستني وانيلي نصف ليوان زنجبيل ١ ق م جوز هندي نصف ق م شير خشك ١ ق غ . طرز تهيه : پودر ژلاتين را با نصف ليوان اب بنماري ميكنيم . شكر را با نصف ديگر از مقدار اب روي حرارت گذاشته تا شكر باز شود پوره كدو حلوايي و زنجبيل و جوز هندي و شير خشك را مخلوط كرده و سپس شيره شكر را اضافه كرده و در انتها ژلاتين را. مواد را با يكديگر مخلوط كرده و در قالب ميريزيم. ميتوانيد به جاي بستني از خامه و يا شير عسلي و يا كرم شير و يا كرم فيل استفاده كنيد . ميزان شكر را بر اساس ذائقه خودتون كم يا زياد كنين. در صورت دلخواه ميتوانيد از ادويه هاي جايگزين استفاده كنيد مانند دارچين هل گلاب زعفران و يا كلا حذف كنيد . . تزئينات روي دسر كاملا با فوندانت هست ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کاسرول پاستا وپنیر ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
کاسرول پاستا وپنیر ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
براي اين خوراك نياز داريم به مغز نون باگت كه كمي بيات و خشك شده باشه و بشه براحتي خردش كرد ، حدود يك پيمانه از آن را با چند قاشق روغن زيتون ميذاريم روحرارت ملايم و هم ميزنيم تا رنگش طلايي بشه ، بعد به آن كمي ريحان خشك يا آويشن ( بسته به سليقه خودتون ) اضافه و كمي هم بزنيد و از رو حرارت برداشته و كمي كه از داغي افتاد دوقاشق پودر پنير پارمزان اضافه ميكنيم و ميذاريم كنار. سي گرم كره را با سه قاشق روغن زيتون رو حرارت گذاشته تا كره آب بشه ، يه پياز متوسط و سه حبه سير را رنده كرده و به كره اضافه ميكنيم تا آبش كشيده بشه و كمي تفت بخوره ، يه فلفل سبز تند را هم درشت خردكرده و اضافه ميكنيم( بعد ميتونين از سس جداكنين) ، وقتي خوب تفت خورد سه قاشق آرد اضافه كرده و روحرارت هم ميزنيم تا بوي خاني آرد بره ، حالا دوپيمانه شير را كم كم اضافه و همزمان هم ميزنيم تا آرد گلوله نشه ، تو اين مرحله ميتونين يه دونه قرص عصاره مرغ يا سبزيجات هم اضافه كنين كه دراينصورت بايد نمك كمتري اضافه كنيد ، حالا سه مدل پنير ميريزيم كه من از بلوچيز رنده شده ، پنير چدار ورقه اي يا رنده شده و پنير سفيد ريختم و از هركدوم بين پنجاه شصت گرم كافيه ، كمي هم پودر فلفل سياه هم اضافه كرده و هم ميزنيم تا سس يكدست بشه ، حالا پاستاي آبكش شده را اضافه كرده و هم ميزنيم تا سس به همه جاش برسه ، كف ظرف مخصوص فر را چرب كرده و پاستا را دورن آن ريخته و صاف ميكنيم و ميذاربم تو فر صدوهشتاددرجه به مدت يك ربع ، سپس از فر خارج كرده و پودرنان را روي آن ريخته و پخش ميكنيم و دوباره ميذاربم تو فر تا روش كاملا قهوه اي طلايي بشه تقريبا بيست دقيقه كافيه و بعد از فر خارج كرده و اجازه ميديم كني از داغي بيفته و بعد سرو ميكنيم. فوق العاده خوشمزست ، حتما امتحان كنيد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک زبان ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
کیک زبان ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
‌ کیک زبان 🍰 ‌‌ مواد لازم:👇 18 عدد بیسکوییت لیدی فینگر 4 فنجان شیر 6 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 زرده تخم مرغ 2 قاشق سوپ خوری کاکائو 1 قاشق غذاخوری کره ‌ برای تر کردن بیسکوییت:👇 1 لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری شکر ‌ ‌ ‌طرز تهیه:👇 ‌ آرد ،شیر، نشاسته ،کاکائو ،تخم مرغ را درون قابلمه میریزیم و مخلوط میکنیم. آن را روی اجاق گاز میذاریم و مخلوط میکنیم ، کره را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم ، اجازه می دهیم یکدست شود. شیر را گرم میکنیم ، شکر پودر شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.مقداری از آن را را روی قالب می ریزیم.بعد یک لایه لیدی فینگر وبعد یک لایه از پودینگ میریزیم .مجددا یک لایه مخلوط شیر و بعد بیسکوییت ها رو میچینیم و بعد پودینگ رو میریزیم.در آخر به مدت ۶ ساعت در یخچال میگذاریم.‌با گردو یا بادوم خردشده تزیین کنید. ‌ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲