دسر کاراملی شکلاتی🍮🍮🍮
✔️مواد لازم :
* شیر ١ لیتر
* ١ لیوان شکر
* ١ قوطی خامه (٢٠٠ میلی لیتر )
* ١ عدد زرده تخم مرغ
* ٣ قاشق غذاخوری نشاسته
* ١ بسته شکلات تلخ (٨٠ گرم)
✔️✔️طرز تهیه :
شکر را در قابلمه بریزید ، آن را با حرارت ملایم ذوب کنید تا کاراملی بشه.
در این فاصله ، شیر ، زرده تخم مرغ و نشاسته را در یک کاسه با همزن برقی مخلوط کنید.
خامه را هم با همزن بزنید. شکر کاراملیزه شده را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکر داخل خامه حل بشه.
وقتی حل شد ،داخل قابلمه ای ریخته، مخلوط شیر را هم به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم.قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و به هم زدن ادامه میدیم تا غلیظ شده و قوام بیاد.
وقتی به این مرحله رسیدیم ، نیمی از آن را داخل یک ظرف دیگر ریخته و تکه های شکلات تلخ را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از اینکه شکلات داخلش حل شد ، بلافاصله آن را در ظرف های سرو تقسیم می کنیم.
مخلوط کارامل باقیمانده را یک دور در قابلمه هم بزنید و آن را به عنوان لایه دوم روی بقیه دسر ها بریزید.
بعد از اینکه دسرمون خنک شد ، به دلخواه تزیین و سرو کنید 🤩
#کیک_موزی 🥧 😋
▫️آرد 2 پیمانه
▫️تخم مرغ 4 عدد
▫️شیر سه چهارم پیمانه
▫️روغن سه چهارم
▫️شکر یک و نیم پیمانه
▫️موز 2عدد
▫️وانیل یک بسته ترکیه ای یا یک قاشق چ
▫️بیکینگ پودر یک بسته ترکیه ای یا دو قاشق چ
🔸اول از همه فر رو با دمای175روشن می کنیم که گرم بشه
تخم مرغها و شکر و وانیل رو مخلوط می کنیم و کاملا هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش دو برابر بشه.
روغن رو به مخلوطمون اضافه می کنیم.... آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میزنیم تا بافت کیکمون عالی بشه.....بعد طی سه مرحله به مخلوط اضافش می کنیم و همزمان شیر رو هم کم کم میریزیم و با لیستک هم میزنیم(هم زدن باید در یک جهت باشه و سریع انجام بشه که پف کیک نخوابه)
موز پوره یا خرد شده رو به موادمون اضافه می کنیم و فقط یه بار دورانی با لیستک هم میزنیم..... ته قالب رو روغن و بعد آرد پاشی می کنیم و مواد رو توش میریزیم و در فر با دمای175به مدت45دقیقه میذاریم....
بعد از این زمان کیک رو با یه خلال دندون تست می کنیم اگه خلال تمیز بیرون اومد کیک آماده است اگه خمیری شد باز زمان میدیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_شکلات_و_فندق
مواد لازم:
شیر: ۱و نیم لیوان
خامه: ۲ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور شکلاتی: ۱۰ عدد
پودر کاکائو: دو قاشق مرباخوری
شکلات صبحانه: یک قاشق غذاخوری
مغز فندق: ۱۰ عدد
عسل: یک قاشق غذاخوری ( یا ۲ قاشق غذاخوری شکر)
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری و یا یک بسته
طرز تهیه:
شیر را به همراه پودر کاکائو و عسل (یا شکر) روی حرارت قرار می دهیم همین که شروع به جوشیدن کرد شعله را خاموش می کنیم، در این مرحله پودر ژلاتین را اضافه می کنیم و داخل شیر حل می کنیم، حال که شیر از دما افتاده مواد را به همراه بیسکویت های خرد شده، خامه، شکلات صبحانه و مغز فندق داخل مخلوط کن ریخته و بعد از این که مواد به خوبی میکس شدن، قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و مایع دسر را داخل آن میریزیم و برای ۶_۸ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم، نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت
مواد لازم
▫️گوشت چرخ کرده ( از چرخ کرده مرغ یا بوقلمون هم می شود استفاده کرد)
▫️پیاز+جعفری+پودر سیر
▫️نخود فرنگی یا سبزیجات مخلوط
▫️آرد نخودچی
طرز تهیه
پیاز را رنده می کنیم آب آن را می گیریم و با پودر سیر و کمی جعفری خورد شده و یک قاشق آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و ورز میدهیم در یخچال قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت روی سلفون پخش می کنیم و هر موادی را که خواستید بپزید و روی گوشت قرار دهید(سبزیجات مخلوط هویج+نخود+ذرت) بهتر است بعد گوشت را رول کنید و در ظرف فر یا ماهی تابه رژیمی قرار دهید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و روی آن بریزید وقتی پخته شد برش بزنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_پاناکوتا 😋
▫️۴ لیوان شیر
▫️۴ قاشق پودر ژلاتین در یک چهارم لیوان آب
▫️یک لیوان شکر
▫️یک بسته خامه پاکتی
🔸خامه و پودر ژلاتین را جداگانه بنماری کنید شیر و شکر را روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید و شکر حل شود بعد همه را مخلوط کنید
دو سوم مواد را برداشتم و کمی رنگ خوراکی بنفش زدم
دوقاشق تخم ریحون را در نصف لیوان آب گذاشتم تا حالت ژله ای بگیرد
بعد در مواد ریختم
لایه اول و سوم این مواد را ریختم
لایه وسط پاناکوتای ساده
♦️فاصله ریختن لایه ها حداقل باید نیم ساعت باشد لایه ببندد ولی انگشت بزنید چسبناک باشد تا لایه ها از هم جدا نشود مواد لایه بعد هم باید خنک شود
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_فیله_مرغ_سوخاری #فینگرفود
#ساندویچ_مرغ_قیفی
یک ایده جالب واسه یک عصرونه دورهمی وجشنها ومهمانیهاکه خیلی هم واسشون جالبه
مواد لازم :
سینه مرغ تکه شده ونمک زده
پنیر پیتزا
نان لواش یا پیتا
گوجه فرنگی وکاهو
سیب زمینی خلال سرخ شده آرد_ تخم مرغ و پودر سوخاری
اول فیله مرغ شسته شده رانمک زده ودرآرد غلطانده وبعد درتخم مرغ زده شده ودرآخر در پودرسوخاری (مزه دارشده ) وفیله ها رادر روغن داغ شناور سرخ کرده. روی نان را پنیر پیتزا ریخته ودر تابه گذاشته یافر تاکمی پنیر آب شده وبعد طبق فیلم برش زده وبه شکل قیف درآورده واز مواد که سیب زمینی سرخ شده و کاهو وفیله مرغ سرخ شده گذاشته وکمی هم سس کچاب ریخته وبعداستفاده کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#فرنی
چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانی و چهار قاشق شکر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنی یه لایه موز اسلایسی و بیسکوییت ساقه طلایی خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنی و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. من سرد سرو میکنم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
سلام🙋♀️
شام دیشب خونه ما یه #غذای_نونی خوشمزه بود 😋
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات
ما که خیلی دوست داریم 😍
هر چند وقت یه بار درست میکنم😊
.
میتونید بسته به ذائقه بعضی از موادو حذف کنید اگه دوس ندارید و یا چیز دیگه بهش اضافه کنید☺مثل ذرت یا نخود فرنگی یا کرفس و ...
.
من اینطور درست میکنم 👇👇👇👇👇
کدو و بامجون رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار
بعد سیب رمینی مکعبی خرد شده رو هم سرخ کردم گذاشتم کنار
قارچ هم همینطور
حالا تو تابه یه سینه مرغ رو که مکعبی خورد کرده بودمو سرخ کردم خوب پیاز داغ اضافه کردم بعد فلفل دلمه ای های رنگیمو که خورد کرده بودمو اضافه کردم و تفت دادم یکم تا نرم بشن نمک فلفل زردچوبه و ادویه هم زدم
یه حبه سیرهم اضافه کردم(در صورت دلخواه)
یه قاشق رب به موادم زدم تا خوشرنگ بشه
حالا قارچ و کدو و بادمجونای سرخ شدمو اضافه کردم
میتونید سیب زمینی ها رو هم الان به موادتون اضافه کنید ولی من کنار غذا سرو کردم
خوب هم بزنید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا مزه ها به خورد هم برن و بپزن😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
وعده غذایی خوشمزه
مواد لازم:
۳۰۰ گرم ماکارونی فرمی
۱فنجان اسفناج
۱ فنجان گوجه گیلاسی
زیتون
۲قاشق روغن زیتون
نمک و فلفل
پنیر موزرلا
طرز پخت:
گوجه های گیلاس را در ظرف پخت قرار دهید و روغن زیتون را روی آن ریخته برای مدت 30 دقیقه در فر با دمای ۱۷۶درجه بپزید.
طبق دستور ماکارونی را بپزید. پس از اتمام آبکش در ظرف فر پنیر و گوجه و زیتون و اسفناج و مقدار کمی روغن زیتون همراه با نمک و فلفل اضافه کرده و داخل فر با حرارت کم بپزید تا پنیر ذوب شود
و سپس میل کنید😘
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم دستور خوشمزه و جدید که سه سوته یه ناهار خوشمزه و پرطرفدار اماده میکنی
مواد👇🏻
برای گوشت:
-1 کیلوگرم ران مرغ.
-1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی.
-3-4 قاشق غذاخوری سس سویا.
-سس چیلی (اختیاری).
-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
-2 قاشق غذاخوری آب لیمو. - از چاشنی ها می توانید فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، سیر خشک شده داشته باشید. -نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن).
برای سب زمینی :
-1 کیلوگرم سیب زمینی.
-200 گرم پنیر چدار رنده شده -50 گرم کره. -نمک ، فلفل (به مزه).
آماده سازی:
همانطور که در ویدئو وجود دارد ، ران ها را برش دهید ، تمام مواد را اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید ، آنها را در یک ظرف پخت قرار دهید و آنها را به اجاق در دمای 180-200 درجه بفرستید. حدود 40-50 دقیقه.
سیب زمینی ها را بجوشانید ، به صورت دایره هایی به ضخامت حدود 1 سانتی متر برش دهید.
قالب را با کره چرب کرده و در لایه های سیب زمینی ، پنیر ، کره قرار دهید.
ما در فر با دمای 200 درجه می پزیم. حدود 15-20 دقیقه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ننا_سسیمی_ترکي🥨 😋
🔸نصف پیمانه آب ولرم و یك قاشق غذاخوري شکر و یك قاشق غذاخوري مایه خمیر وبعد با یك پیمانه شیر و نصف پیمانه روغن مایع و ۴ پیمانه آرد سفیدو یك قاشق چایخوري نمك مخلوط کنید و ورز بدین آرد رو کم کم بریزین. ده دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفي بدست بیاد که به دست نچسبه بعد بذارین یه جایي تا استراحت کنه و خمیرمون پف کنه .سپس به چونه هاي کوچیك در بیارین و هر قسمت رو لوله کنید و از وسط خمیر، دو طرف را به همدیگه تاب بدین بعد یك سوم پیمانه شیره انگور با آب رقیق کنید و حلقه هاي نون ها رو در آن بزنید و در کنجد آغشته کنید و در فر به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه با درجه حرارت ۲۲۰ بذارین پخته بشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
حلوا گردویی
مواد لازم:
برای شربت:
شیره 1 لیوان (انگور یا توت)
شیر 1 لیوان
آب گرم 1 لیوان
شکر 1 لیوان
سایر مواد لازم:
کره 150 گرم
آرد 2 لیوان
گردو خرد شده 1 لیوان
گردو یا پودر پسته برای تزئین
.
طرز تهیه:
برای شربت، ابتدا شیر، شکر، آب و شیره را درون ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و کنار بذارید.
کره را درون قابلمه ریخته روی حرارت کم بذارید تا ذوب شه آرد را در به کره ذوب شده اضافه کنید و بذارید روی حرارت متوسط مدام هم بزنید به مدت 20-25 دقیقه با کفگیر چوبی. در مرحله اول، آرد و کره گلوله میشه اما با تفت دادن آرد و کره کاملاً یکدست میشه وقتی آرد تغییر رنگ به قهوهای روشن داد و کامل بو خورد شربت را اضافه کنید. هنگام ریختن شربت روی آرد مراقب باشید روی دستتون نپره.
شربت را به آرامی اضافه کرده و هم زمان مدام هم بزنید تا شربت کامل جذب آرد شده و یکنواخت بشه. به غلظت و قوام که رسید گردو خرد شده را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید میتونید درون قالب روی فویل پخش کنید و فشار بدید تا یکدست و صاف شه به مدت چهار ساعت درون یخچال بذارید سپس دلخواه برش داده و تزئین کنید.
با یک چای داغ میل کنید نوشجان 😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲