فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_سوخاری_پنیری
#سس_مخصوص
سلام دوستای گلم😘😍
امیدوارم خوشتون بیاد😘😍
ممنووون ازاینهمه پیامهای پرمهرتون واقعا مهربونید😘😍
موادلازم:
1 عددپیاز
نیم کیلو گوشت
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل
1 قاشق چای خوری پودرسیر
پنیر ورقه ای
خیارشور
آرد
آرد سوخاری
تخم مرغ
موادلازم برای سس:
سس مایونز 300 گرم
2 قاشق چای خوری سس خردل
خیارشور
1 قاشق چای خوری سرکه
شکر 1 قاشق چای خوری
پودرپیاز 1/5 قاشق چای خوری
پودرسیر 1/5 قاشق چای خوری
پودرپاپریکا1/5 قاشق چای خوری
فلفل سفید نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه توفیلم کاملا مشخصه😉
نوش جان😍😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#جوجه_فسنجونى
مواد لازم
▫️سینه یا فیله مرغ نیم کیلو
▫️گردوی آسیاب شده 100 گرم
▫️پیاز نگینی خرد شده 2 عدد
▫️رب انار 6 قاشق
▫️نمک یک قاشق چایخوری
▫️روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
▫️فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
فیله یا سینه مرغ را به قطعات خورشی 2 سانتی برش بزنید و با پیاز، گردو ،نمک و فلفل و رب انار مخلوط کنید و کمی مالش دهید روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت یا یک شب در یخچال استراحت دهید(حتما در ظرف دردار باشه) بعد از این مدت تکه های مرغ را از پیاز جدا کنید و به سیخ بکشید و روی کباب پز کباب کنید
جوجه ها را به سیخ کشیدم در تابه ای دو سه قاشق روغن ریختم جوجه ها رو با حرارت بالا و فقط در حدیکه رنگ بگیرند سرخ کردم 5 دقیقه هم توی فر داغ گذاشتم تا مغز پخت بشه شما میتونید از ابتدا توی فر بزارید تا پخته و با روغن خودش کمی حالت سرخ شده پیدا کنه زیاده از حد نپزید که خشک و سفت میشه،نوش جان .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده میوه آرایی🤪
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش مرغ مجلسی🤩
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#توپک_پنیری 🧆 😋
▫️سیب زمینی متوسط چهار عدد(پخته و خنک شده و رنده ریز شده)
▫️کالباس یا ژامبون رندە شده دو لیوان
▫️جعفری یا پیازچە خوردشدە دو ق غ
▫️پنیر پیتزا یک لیوان
▫️نمک و فلفل زردچوبە پاپریکا کمی
برای سوخاری
آرد سفید
تخم مرغ زده شده
پودر سوخاری
🔸همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و به اندازه یه گردو بردارید و داخلش پنیر موزارلا بزارید و داخل دست بهش فرم بدید
من نصفی از مواد را توپی ونصف را چوبی درست کردم
بعد به ترتیب داخل آرد سفید و بعد تخم مرغ و پودری سوخاری(من یە بستە چیپس را پودر میکنم) بزنید و حداقل بمدت نیم ساعت در یخچال یا فریزر قرار بدید(تا موقع سرخ شدن وانرە)
بعد از نیمساعت تا یکساعت توپکهارو از فریزر درمیاریم و در روغنی که به آرومی داغ شده ،با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید
(دقت کنید کە زمان سرخ کردن نباید طولانی بشه وگرنه پنیرها بیرون می زن)
بعد از خارج کردن از روغن روی دستمال آشپزخونه قرار بدید تا روغن اضافی کامل گرفته بشه و جذب دستمال بشه
چون ژامبون و پنیر هر دو نمک دارند ،سعی کنید نمک رو با احتیاط بریزید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
╰━━═
#ترشی_سرخه_شور 🥦 😋
🔸گل کلم،هویج،کرفس و ساقه و برگش،سیر چند حبه،برای رنگ قرمزش هم میتونید از کلم قرمز یا چغندر خام رنده
شده یا نگینی خرد شده،استفاده کنید....
سرکه و آب جوشیده ی سرد شده به میزان نصف به نصف،،نمک و کمی فلفل سیاه...
همه ی مواد را خرد کرده و با هم مخلوط کنید و
در جای خنک نگهداری کنید و بعد از یک هفته نوش جان کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
✅بادمجون شکم پر 🍆😋
برای بادمجون شکم پر اول بادمجونها رو به شکل راه راه پوست میگیریم ولی کلاهکشونو جدا نمیکنیم اگه هم جدا کنین اتفاقی نمیوفته و اگه باشه باعث میشه اگه بیشتر پخت وا نره،یه طرف بادمجونها رو باز میکنیم و سرخشون میکنیم و میزاریم کنار
برای مواد میانی اول پیاز رو سرخ میکنیم و سیر رنده شده رو هم اضافه میکنیم وقتی سرخ شدن در صورت تمایل فلفل دلمه نگینی شده اضافه میکنیم بعد گوشت رو اضافه میکنیم وقتی سرخ شدن یکم رب میزنیم و ادویه شامل نمک،کاری،زرد چوبه،دارچین و کمی پودر زیره در اخر جعفری ساطوری شده هم اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید.با این مواد داخل با دمجونها رو پر میکنیم روی بادمجون ها با هر پنیری دوست داشتید پر کنید من پنیر موزارلا و گودا ریختم.
برای سس این غذا یه قاشق رب گوجه توو روغن تفت میدیم بهش یک قاشق رب انار ملس اضافه میکنیم نمک و فلفل هم میزنیم و یک استکان آب میریزم. بادمجونهارو داخل سس میچینیم با شعله خیلی کم اجازه میدیم بپزه و پنیر روی بادمجون ها آب بشه وقتی سس غلیظ شد و طعم و مزه ها با هم تلفیق شدن غذای ما آماده اس.
#بادمجون_شکم_پر
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک مرغ سوخاری
مواد لازم
سینه مرغ: نیم کیلو
تخم مرغ : یک عدد
شیر: نصف لیوان
روغن: نصف استکان
فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک: هر کدان نصف قاشق مرباخوری
آرد الک شده: 3 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: یک لیوان
طرز تهیه:
اول سینه مرغ رو به قطعاتی به اندازه کباب در بیارید. تو یه شیشه تخم مرغ، شیر، روغن، فلفل و نمک، ادویه و آرد سفید بریزید و خوب هم بزنید تا یه سس رقیق بدست بیاد. این سس رو روی تیکه های مرغ بریزید و مخلوط کنید.
توی کلیپ بلافاصله مرغ رو به سیخ میزنه. شما بذارید نیم ساعت بمونه تا مرغ مزه سس رو به خودش بگیره. بعد به سیخ بزنید و توی آردسوخاری غلت بزنید. در آخر میتونید این غذا رو توی فر با حرارت 185 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
روش دیگه طبخش سرخ کردن هست. البته دیگه مرغ رو به سیخ نزنید. بعد از اینکه تو آرد سوخاری غلت دادین تو روغن داغ سرخ کنید.
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
💕✨مهربانان
🌸✨اول هفتتون عالی
💕✨فردایتان قشنگ
🌸✨صبحتان پرازمحبت
💕✨الــــهـــی
🌸✨سهم امروزتان شادی
💕✨سهم زندگیتون عشق
🌸✨سهم قلبتون مهربانی
💕✨سهم چشمتون زیبایی و
🌸✨سهم عمرتون عزت باشه
💕✨هفته خوبی پیش رو داشته باشید
╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗
@chatre_love
╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝