eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🍛 😋 🔸200 گرم جعفری و تره رو خرد کردم و با کمی روغن روی حرارت متوسط سرخ کردم سه لیوان آب بهش اضافه کردم و وقتی جوش اومد شعله رو کم کردم گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده ی آب گرفته شده و نمک ،فلفل،زردچوبه و یک قاشق آرد نخودچی رو مخلوط کردم و خوب ورز دادم گوشت رو قلقلی کردم و داخل روغن سرخ کردم بعد یک قاشق پیاز سرخ شده و پوره سیر دو قاشق رب انار ملس نمک و فلفل به گوشت اضافه کردم و یه تفت کوچیک دادم و به سبزی اضافه کردم و در آخر بادمجونای سرخ شده رو گذاشتم کنار قابلمه حرارت رو کم کردم و درب قابلمه رو گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍘 😋 ▫️سینه ی مرغ 500 گرم ▫️پیاز 1 عدد متوسط ▫️سیر 2 الی 3 حبه ▫️جعفری نصف پیمانه ▫️آرد یک پیمانه ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️آرد سوخاری یک پیمانه ▫️روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری ▫️آویشن یک قاشق چایخوری ▫️نمک و فلفل به میزان لازم 🔸در ابتدا داخل مخلوط کن 500 گرم سینه ی مرغ ، 1 پیاز خرد شده ، 3 حبه سیر ، ادویه ها (نمک ، فلفل سیاه و آویشن) ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نصف پیمانه جعفری اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست شود. سپس دستتان را با روغن زیتون چرب کنید و ناگت ها را به شکل دلخواهتان فرم دهید. ناگت ها را به ترتیب در آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید سپس به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید تا آماده شوند . در صورت تمایل می توانید ناگت ها را در روغن سرخ کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥧 😋 ▫️بیسکویت ساقه طلایی 1پیمانه ▫️شیرخشک تفت داده 1پیمانه ▫️خرمابدون هسته 1/2پیمانه ▫️پکینگ پودر 1 ق غ ▫️تخم مرغ 3عدد ▫️روغن مایع 1/2پیمانه ▫️شیر 1/2پیمانه ▫️آب 1/4پیمانه ▫️وانیل 1/4ق چ 🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم ‌ شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد. هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم. حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه‌. در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم. مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم . قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و20الی 30دقیقه در فر 180 سانتی گراد میزاریم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥯 😋 ▫️تخم مرغ 3عدد ▫️ارد 75گرم ▫️نشاسته ذرت 2ق س یا 25گرم ▫️بگینگ پودر 1/4ق م ▫️وانیل کمی ▫️پودر قند 85گرم 🔸زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده را با نصف پودردقند زده تا کاملا فرم بگیره .زرده را بابقیه پودر قند به همراه وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشه اردو بکینگ پودر رو با هم سه مرتبه الک میکنیم ودر سه مرحله آرد و سفیده رو به زرده اضافه میکنیم.یعنی اول کمی مخلوط آرد به زرده اضافه کرده دورانی مخلوط میکنیم بعد کمی سفیده بعد دوباره کمی آرد و به همین ترتیب تا مواد تمام شه. دورانی و ارام هم میزنیم سینی را کاغذ روغنی انداخته مواد رو با قیف در سینی ریخته روی انها پودر قند میریزیم در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه میپزیم. بعداز خنک شدن با خامه پر میکنیم و پودر پسته. و یا کاکائو می‌ریزیم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک اسفنجی موادلازم: 60 گرم کره آب شده 65 گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. 3 عدد زرده تخم مرغ شیر 45 گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. 50 گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود 3-4 دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک 4 قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای 150 درجه حدود 42-50 دقیقه بپزید. نوش جان😍😋 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋 ویدئوصداداره لطفاگوش کنید مواد لازم: ماست: 400 گرم عسل: 8 قاشق غذاخوری گیلاس: 150 گرم پودرژلاتین: 4 قاشق غذاخوری آب: 1/3 پیمانه طرز تهیه: پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود. ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم. مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از 5-4 ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید. میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره. قالب ها را حتما با روغن چرب کنید. از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید. در صورت علاقه به طعم ماست های میوه ای شیرین، این پاستیل را درست کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 لیتر شیر 3 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته 1 لیوان شکر 1 بسته کاکائو (2.5 قاشق غذاخوری) 1 ق چ وانیل 100 گرم کره (1 قاشق غذاخوری) 1 لیوان نارگیل و توت فرنگی برای تزئین ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب نانی مواد لازم: چند تکه مرغ ترجیحا ران بدون استخوان 8_9عدد قارچ 1 عدد فلفل قرمزترکیه ای(اگر در دسترس نبود فلفل دلمه ای بزنید) 1 عدد فلفل سبز ترکیه ای 1 پاکت خامه صبحانه صورتی(200 میلی لیتر) نمک/فلفل سیاه/فلفل پرک ترکیه(پول بیبر) پنیر پیتزا طرز تهیه: گوشت مرغ را ریز خرد کرده در یک قاشق روغن‌مایع تفت داده و بپزید. در ادامه،فلفلها و قارچ را ریزخرد کرده به مرغها اضافه کنید. یک بسته خامه را روی تمام مواد ریخته ادویه هارا اضافه کنید و درحرارت ملایم تا وقتی کمی و نه کاملاآبش کشیده شود بپزید( اگر مایه گوشتی‌کمی آبکی باشد بهتر است نانها با سس موجود مرطوب میشوند). نانهای همبرگر را به دونیمه تقسیم‌کرده،از مایه گوشت و قارچ رویشان قرارداده وسپس با پنیر پیتزا بپوشانید. در صورت علاقه مقداری فلفل قرمز روی پنیر بریزید. نانها را در درمای 180 درجه مدت کمی در حد آب شدن پنیر ها و قبل از اینکه خشک شوند ،بپزید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه😋 1 لیتر شیر یکو نیم لیوان شکر 1 لیوان آرد 1 ق غ کره یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکاعویی ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزیین کنین😋😘 ‏ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
پیاز داغ عسلی فراوون درست میکنم،چند حبه سیر رو پوست‌گرفته و میکوبم و به پیاز داغ اضافه میکنم و تفت میدم، تیکه های گوشت گوسفندی رو هم داخلش تفت میدم،نمک،فلفل،ادویه و رب گوجه اضافه کرده و مجدد تفت میدم و به میزان کافی آب اضافه میکنم و زمان میدم تا خورشتم جابیفته.یک ساعت پایان پخت بامیه هایی که جداگانه تفت دادم رو به خورش اضافه میکنم برای چاشنی این خورش به شکل سنتی و اصیلش از آب تمبر هندی استفاده میشه،برای جایگزین میتونیم از یکی دوقاشق آبلیمو یا ابغوره (بنا به ذائقه) در اواخر پخت استفاده کنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کالباس 100 گرم نخود فرنگی 1 قوطی روغن مایع به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی گوجه 2 قاشق سوپ خوری نمک و فلفل به مقدار لازم روغن را داخل ظرف ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید سپس رب گوجه نمک وفلفل رااضافه کرده و کمی تفت بدهید سپس کالباس خرد شده رابه آن افزوده وکمی تفت بدهید .ودر آخر نخود فرنگی را اضافه کرده وتفت داده در این مرحله غذای شما آماده است ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲