eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک اسفنجی عالی😋لایک و کامنت یادتون نره😍 . . طرز تهیه کیک اسفنجی بدون جدا کردن زرده و سفیده😋 نکته:اندازه ی لیوان ۲۵۰ میلی لیتر همان لیوان فرانسوی دسته دار و اندازه ی استکان ۱۲۵ میلی لیتر یا نصف لیوان فرانسوی دسته دار. . مواد لازم: 6 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر دانه ریز نصف استکان آب گرم(داغ ولی جوش نه) 1 لیوان پودر نشاسته ذرت 1 لیوان آرد 1 بسته وانیل شکری یا نصف قاشق چایخوری 1 بسته بکینگ پودر یا نصف قاشق غذاخوری سر صاف طرز تهیه کیک اسفنجی: تخم مرغ ها و شکر دانه ریز با همزن بزنید 3 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید ، آب داغ را اضافه کنید (به طور متوسط 8-9 دقیقه) هم بزنید آرد ، نشاسته ، بکینگ پودر و وانیل را 3 بار الک کنید به آنها اضافه شده و با لیسک خوب مخلوط می شوند.مواد کیک را که آماده کرده اید در قالب کیک(26 سانتی متر) بریزید. قالب را چند بار روی میز بزنید تا حباب هاش خارج بشه.قالب را در دمای 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 35 دقیقه بپزید. قبل از اطمینان از پخته شدن کیک ، در فر را باز نکنید.و حتما مانند فیلم با دست روی کیک بزنید و اگر فرو رفتگی روی کیک ایجاد نشد یعنی کیک شما پخته شده ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا داخل فلفل دلمه ای و گوجه و بادمجون و کدوخیاری را خالی کرده ، گوجه را جدا مخلوط و داخل بادمجون و کدو را ریز می کنیم حال گوشت چرخکرده را با مواد بالا و نمک و فلفل سیاه و پیاز رنده شده و سیر له شده خوب مخلوط کرده دلمه های خود را پر می کنیم و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه ۷۰ دقیقه می پزیم و اگر خواستید پنیر اضافه کنید بعد از پنجاه دقیقه پنیرپیتزا را اضافه و برای بیست دقیقه دیگر با همان دما داخل فر بگذارید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
خشک بدون فر توت پودر بادام: 2 لیوان پودر شکر: 1.5 لیوان گلاب: کمتر از نصف لیوان خلال پسته: به مقدار لازم ابتدا پودر بادام را با دوسوم پودر شکر مخلوط کنید. گلاب را کم‌کم اضافه کنید که مواد شل نشود و به صورت خمیری منسجم درآید و بتوان آن را در دست فرم داد و به شکل بادام یا توت درآورد. این خمیر را کمی ورز دهید تا کاملا چسبنده شود. از مواد خمیر به اندازه یک فندق بردارید و آماده کنید و در ظرف مناسبی بچینید. از یک خلال پسته برای دسته میوه استفاده کنید و در انتهای توت‌فرنگی فرو کنید. پودر شکر را با کمی پودر لبو یا هر رنگ خوراکی مجاز مخلوط کنید و بعد توت‌های آماده شده را در پودر شکر رنگی بغلتانید تا جلوه بهتری داشته باشند. این شیرینی را در ظرف دردار تا مدت‌ها می‌توانید در جای خنک نگهداری کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
‌🍓 😋 ‌ ▫️شیر یک لیوان‌ ▫️خامه ۴۰۰ گرم‌ ▫️پودر ژلاتین دو‌قاشق غذاخوری‌ ▫️شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل) ‌ ▫️وانیل یا عصاره‌ی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری) 🔸پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارین‌تا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین و‌در آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کناره‌ها حباب زد سریع خاموشش کنید. من از قبل ژله‌‌ی توت‌فرنگی رو آماده کردم و توی ظرف‌های مورد نظرم ریختم و توش هم توت‌فرنگی‌های خرد شده ریختم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍘 😋 ▫️گل کلم متوسط ۱ عدد ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️پیازچه ۴ عدد خرد شده ▫️پنیر پارمزان ۱ پیمانه ▫️نمک و فلفل ▫️بیکن یا کالباس مقداری ▫️پنیر موزورولا 🔸گل کلم و کاملا ریز خرد کنید همراه با نمک و فلفل و تخم مرغ و پنیر پارمزان و پیازچه مخلوط کنید داخل تابه کمی روغن بریزید و دو طرف و سرخ کنید داخل ظرف فر گذاشته و روی کوکو کمی بیکن و موزورولا بریزید توی بزارین تا روش طلایی بشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍲🍆 مرغ ۴ تکه بادمجان متوسط ۴ تا ۵ عدد پیاز ۱ عدد نمک فلفل سیاه بسته به ذائقه زردچوبه ۱ ق م رب گوجه ۲ ق غ ابغوره ۱/۴لیوان زعفران دمکرده ۲ ق غ سیب زمینی ۱ عدد متوسط ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با چیپس مواد لازم: سینه مرغ ۲عدد (1 ‌کیلو) خامه صبحانه ۱ پاکت پیاز ۱عدد چیپس ۱ پاکت(با مارک lays ترکیه پاکت قرمز بهتر میشود) شوید نمک ادویه جات (آویشن ، فلفل قرمز پرک شده ، فلفل سیاه ، نعناء) (اگه چیپس با ادویه جات گرفتید نیاز به ادویه زیاد نیست) پنیر پیتزا طرز تهیه: مرغ ها را ریز خرد کنید پیاز را نگینی خردیارنده کنید با شوید و ادویه جات مخلوط کنیددو سوم پاکت چیپس را هم اضافه کنید خامه روهم اضافه کنید هم بزنید و داخل ظرفتون بریزید روی مواد بقیه چیپس و پنیر را بریزید داخل فر 180درجه تا زمانیکه پنیر ها آب شوند بپزید مرغ خیلی راحت میپزد حدود 40_30 دقیقه کافی است. نوش جونتون،شفاباشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم برنج 1/2پ پیاز 1 عدد هویج 2 عدد گوجه فرنگی 5 عدد آب مرغ 640 میلی لیتر گشنیز و جعفری 350 گرم سیب زمینی 2 عدد نمک ،فلفل سیاه، زردچوبه 1/2ق چ طرز تهیه برنج را مقداری آب و نمک سه ساعت خیس کنید . پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس زردچوبه را اضافہ کنید. هویج نگینی ، گوجه فرنگی بدون پوست و خرد شده ، آب مرغ و برنج را به قابلمه اضافه و اجازه دهید به آرامی بجوشد و بپزد بطوریکه برنج و گوجه ها کاملن له شوند . سیب زمینی را نگینی خرد و به شوربا اضافہ کنید . پس از نیم ساعت گشنیز و جعفری خرد شده را اضافه و پس از مدت کوتاهی شوربا آماده سرو است . نوش جان و گوارای وجودتان ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
. طرز تهیه : _ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست _لوبیا سبز ۴۵۰ گرم _۳ قاشق غذاخوری کره _۴ حبه سیر خرد شده _۱ قاشق چای خوری پاپریکا _۱ قاشق چای خوری پودر پیاز _نمک و فلفل _نصف یک لیمو _1/2 فنجان آب مرغ _1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه) _جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه کرده کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید و نوش جان کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥟 😋 مواد برای 100 عدد آرد برنج ۲۰۰ گرم آرد نخودچی ۱۲۵ گرم تخم مرغ ۲ عدد کوچک کره یا روغن جامد ۱۲۵ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم هل ۱ ق س شیر ۲ ق غ گلاب ۲ ق غ پودر کاکائو و زعفران دم کرده به مقدار لازم 🔸همه ی مواد به دمای محیط برسه، روغن یا کره نرم شده را با پودر شکر می زنیم تا کاملا کرم رنگ و روشن بشه، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده با پودر هل، در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آرد برنج و آرد نخودچی رو اضافه میکنیم، قبلش الک کنید. با نوک انگشت ورز بدید به صورت خمیر دربیاد، کم کم گلاب و شیر رو اضافه تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه، خیلی ورز ندید چون خمیر کیفیتش رو از دست میده و بعد از پخت خشک میشه خمیر رو 3 قسمت کنید، یکی ساده بمونه و به 2 قسمت دیگه پودر کاکائو و زعفران اضافه کنید، نیم ساعت بزارید داخل یخچال، فر را ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، داخل سینی کاغذ روغنی بندازید، از خمیر گلوله های نسبتا ریز درست کنید و بعد مُهر کنید، ‌یا میتونید قالب بزنید، داخل فر بزارید حدود ۱۵ دقیقه،‌ زیر شیرینی تغییر رنگ نده، اجازه بدید خنک بشه بعد از کاغذ جدا کنید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عزیزان این دسر فوق‌العاده خوشمزس 😉 خودتون میتونید مواد رو نصف یا دوبرابر کنید شیر یک لیتر(چهار لیوان دسته دار فرانسه ) آرد شیرینی پزی سه قاشق (آرد سفید) نشاسته ذرت دو قاشق(ترد وسفید رنگه) شکر یک لیوان کمی کمتر(دوست دارید شیرین باشه لیوان پر باشه) خامه صبحانه دو الی سه قاشق (میتونید حذف کنید) تمام مواد آماده کنید. توی ظرف مورد نظر ویا پیرکس یک ردیف شیریتی لیدی فینگر که پست قبلی دستورشو گذاشتم بچینید. شیر ،نشاسته ذرت،آرد،شکر،رو با هم مخلوط کنید وخوب بزنید بزارید رو شعله متوسط مدام با هم زن دستی بزنید گلوله گلوله نشه وقتی غلیظ شد خامه اضافه کنید بزنید تا یکدست بشه چند جوش زد گاز رو خاموش کنید. باید سرعت عمل داشته باشید . روی شیرینی لیدی فینگر مقداری شیر بپاشید با قاشق هم میتونید روش بریزید اما زیاد نریزید که خیس بشه فقط میخوایم کمی نرم بشه تا کرم داغه بریزید روش دوباره شیرینی بچینید رو کرم شیر بپاشید باز کرم بزارید یخچال حدود یکساعت تا کرم خودشو بگیره ادامه کار طبق فیلم به سلیقه خودتون تزیین کنید من برای تزیین از گاناش وگردوی خرد شده استفاده کردم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲