#دونات_سبزیجات
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
1 استکان شیر ولرم (حدود90تا 100 گرم)
1/2 استکان آب (45 گرم)
1 عدد فلفل قرمز خرد شده
5تا4 عدد پیازچه سبز خرد شده
کمی جعفری
پنیر صبحانه حدود1تا 2 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری نمک
3 لیوان آرد (از 3لیوان کمتر بریزید در آخر کم کم اضافه کنید)
طرز تهیه:
در ظرف مناسب آرد را ریخته(مقداری از آرد را بردارید ودرآخر اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم اضافه کنید) ودر وسط آن به ترتیب همه مواد ریخته واز کنار ظرف مواد را جمع ومخلوط کنید وخوب ورز دهید تا چسبندگی آرد گرفته شود.
فلفل و ساقه پیازچه را ریز خرد کنید وبه همراه مابقی مواد به خمیر اضافه کنید وخوب ورز دهید. از خمیر به اندازه یک گردو جدا وگرد کنید و طبق ویدئو با دست پهن کنید ووسط خمیر را با انگشت ویا سر ماسوره خالی کنید وروی خمیر را پوشانده تا خمیرها حجمشان زیاد شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید.
پ. ن. مایه خمیرتون اگه فوری نبود اول با کمی آب یاشیر و1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید وروی ظرف رو بپوشونید تا عمل تخمیر انجام بشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#لوبیا_پلو شیرازی 🍛 😋
▫️برنج 1 کیلو
▫️شوید تازه 750 گرم
▫️لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه
▫️پودر دارچین به میزان دلخواه
▫️زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
▫️روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی به دلخواه
● لوبیاها رو از شب قبل خیس میکنیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم تا هم نفخ لوبیا گرفته بشه و هم هنگام پخت زودتر بپزه. لوبیاها رو توی مقداری آب میپزیم تا آبش کم بشه و به خوردش بره
● تو این فاصله شویدها رو خوب میشوریم و بعد از خشک شدن کامل به صورت یکدست خرد میکنیم.
بعد از پخته شدن لوبیاها و خرد کردن سبزی ها برنج رو آبکش میكنیم و شوید و لوبیا رو به ترتیب لایه به لایه روی برنج میریزیم و در آخر برنج رو دم میکنیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#چیپس_خرمالو 😋
🔸خرمالو رو خوب بشویید و با چاقوی اره ای تیز برش بزنید تا اینجا برش ها آماده شدند حالا نوبت به خشک کردنشونه... برای خشک کردن و تهیه چیپس میوه چندین راه متفاوت وجود دارد که شما میتوانید بسته به زمان و امکاناتی که دارید، یکی از آنها را انتخاب کرده و میوههای آماده شده را خشک کنید.
نحوه خشک کردن میوهها
۱.خشک کردن میوه روی بخاری یا شوفاژ
۲.استفاده از دستگاه میوه خشک کن
۳.خشک کردن در سایه
من از روش اول استفاده کردم و روی شوفاژ دستمال نخی تمیز پهن کردم و برش های خرمالو رو رو با فاصله کنار هم چیدم و اجازه دادم آب داخل میوه خشک بشه و بعد داخل ظرف در بسته نگهداری کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سمبوسه_پنیرواسفناج
#یوفکا
اين سمبوسه در واقع يك پيش غذا ي يونانيه كه خيلي هم خوش طعم و پر طرفداره.
براي پيچيدن سمبوسه يك عكس توي استوري ميذارم.
دويست گرم پنير فتا رو در كاسه با چنگال خرد كنيد و يك ليوان اسفناج ريز خرد شده، يك عدد تخم مرغ، يك حبه سير رنده شده، يك عدد پيازچه ريز خرد شده و نمك و فلفل سياه بهش اضافه كنيد.
خمير يوفكا يا فيلو رو به صورت نواري برش بزنيد، از مواد داخلش بذاريد و مثل عكسي كه در استوري ميذارم بپيچيد.انتهاي خمير رو كمي مرطوب كنيد تا به هم بچسبه.
حالا داخل روغن سرخ كنيد يا روش كمي روغن اسپري كنيد و داخل فر صد و هشتاد درجه حدود يك ربع بذاريد تا برشته بشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماقوت_بستنی_زعفرانی
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲ قغ
خامه صبحانه ۲ قغ
بستنی ۱۰۰ گرم (یک عدد بستنی وانیلی لیوانی)
گلاب نصف لیوان
پودرژلاتین ۲ قغ
شکر نصف لیوان
زعفران کمی
.
ابتدا پودر ژلاتین به گلاب اضافه کرده و روی حرارت کتری بنماری میکنیم تا شفاف شود...
نشاسته را باکمی از شیر مخلوط میکنیم و صاف و یکدست که شد، به بقیه شیر اضافه میکنیم، رویحرارت ملایم، شکر را اضافه میکنیم، وقتی شکر در شیر حل شد، خامه و بستنی را اضافه میکنیم، مدام هم میزنیم، وقتی به جوش آمد، ژلاتین شفاف شده و کمی زعفران را به بقیه مواد اضافه میکنیم و همزدن را ادامهمیدهیم تا مواد به غلظت فرنی برسد...
مواد را در قالب چرب شده میریزیم و به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم...
من با پودر پسته، پودر گل محمدی و دارچین تزئین کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پاستاقارچ_واسفناج_خامه ای 😋
مواد لازم :
پاستا 150 گرم
سیر خرد شده 3 حبه
قارچ برش زده شده به میزان دلخواه
ماست نصف لیوان
اسفناج خرد شده به میزان دلخواه
آب نصف لیمو
ریحان خشک 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
● ابتدا پاستا رو طبق دستور پخت روی جعبش میپزیم و کنار میذاریم. سیر رو توی تابه روی حرارت با کمی روغن حدود سه دقیقه تفت میدیم، قارچ ها رو اضافه کرده و حدود هشت دقیقه دیگه تفت میدیم تا نرم بشن. ریحان رو هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم میزنیم و شعله رو خاموش میکنیم.
● پاستا رو آبکشی کرده و به مواد اضافه میکنیم. حرارت رو روی درجه کم تنظیم کرده و اسفناج رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا نرم بشن. حالا ظرف رو از روی حرارت برمیدارم، ماست، آبلیمو، نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا پاستا حالت کرمی بگیره 😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کراکت_سیب_زمینی 🥨 😋
🔸ابتدا چهار عدد سیب زمینی را آبپز میکنیم و از صافی رد کرده یا رنده میکنیم اجازه میدیم تاخنک بشه سپس سه ق غ جعفری خرد شده و دوقاشق پودر نان خشک و یک عدد زرده ی تخم مرغ و ادویه (پودرسیر پودرپیازنمک و فلفل و زردچوبه) نیز مخلوط کرده ورز میدهیم ؛ برای داخل توپک ها میتوانید از مواد ماکارونی یا پنیرپیتزا و... استفاده کنید
ازمواد به اندازه ی یه نارنگی کوچک برداشته هربار دست را کمی خیس کرده و خمیررا کف دست پهن میکنیم و از مواد میانی داخل سیب زمینی ها گذاشته و هرطور که خواستیم شکل میدیم میتونید به شکل توپکای کوچولوهم فرمشون بدین
سپس داخل سفیده تخم مرغ زده شده میزنیم بعدش آرد سفید دوباره سفیده تخم مرغ و نهایتا آرد سوخاری میغلطانیم و دوساعت داخل یخچال قرار میدهیم سپس در روغن سرخ میکنیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_موز_گردو 🥮 😋
▫️موز 1عدد
▫️شکر 1 لیوان
▫️شیر نصف لیوان
▫️روغن مایع نصف لیوان
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️آرد 2 لیوان
▫️گردو (خرد شده ) نصف لیوان
▫️بیکینگ پودر 1.ق.غ سر صاف
▫️وانیل کمی
▫️دارچین یک قاشق چایخوری
🔸تخم مرغ ها ، وانیل و شکر رو با هم زن می زنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه موز رنده یا پوره شده رو بهش اضافه میکنیم باز با همزن می زنیم.روغن مایع و شیر رو اضافه میکنیم کمی می زنیم .آرد و دارچین و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم ومخلوط آرد رو در سه مرحله به مایه اضافه میکنیم در آخر گردو خرد شده رو ریخته با لیسک مخلوط میکنیم و در قالب چرب شده میریزیم .
در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بمدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه میزاریم بپزه.برای پخت این کیک حتما از قالب بانت (میان تهی)استفاده کنید تو قالب ساده خمیری میشود
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# کرانچی_سیبزمینی🥔😋
1 کیلو سیب زمینی
2 عدد. زرده تخم مرغ
نصف قاشق چای خوری جوز هندی
نمک و فلفل برای طعم دادن
100 گرم پنیر پارمسان.
جعفری خورد شده
برای سرخ کردن؛
2 عدد تخم مرغ؛
پودر سوخاری
سیب زمینی ها را آبپز کنید ، پوست گرفته ومیکس کنید. تخم مرغ ، نمک ، فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کنید.
از مواد بردارید و با دست شکل بدین و داخل تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید😍😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#كيك_هويج_و_سيب
آرد: 300گرم
شکر : 250 گرم
تخم مرغ: 5 عدد
گردو: 100 گرم
روغن مایع:150گرم
شیر: یک سوم پیمانه 80 میلی لیتر
دارجین: یک قاشق چایخوری
جوز: یک سوم يك دانه
نمک: کمی
هویج رنده شده: یک پیمانه
سیب رنده شده: یک پیمانه
بیکینگ پودر: سه قاشق چایخوری
وانیل کمی
تخم مرغ ها را بزنید تا کف کند.شکر و وانیل را هم افزوده و باز هم با همزن بزنید تا سفید شود.
روغن مایع و شیر را هم بیفزایید و آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و جوز را هم افزوده و در آخر میوه های رنده شده و گردو را بریزید.
مخلوط در فر 170 درجه به مدت یک ساعت بپزید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#اش_انار
لپه.....۱پیمانه
برنج....۱پیمانه
پیاز.....۲عدد
سبزی اش.....۵۰۰ گرم
اب انار ملس.....۴لیوان
رب انار.....۱/۳ پیمانه
گوشت.....۳۰۰ گرم
استاک گوشت.....۴عدد
نمک و فلفل وزردچوبه
ارد سوخاری.....۱قاشق
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را رنده می کنیم.اب پیاز را بگیرید.همراه ادویه و ارد سوخاری به گوشت اضافه کنید.خوب ورز بدید.گوشت را قلقلی کنید.در روغن سرخ کنید و کنار بزارید.پیاز دیگر را در قابلمه ریز کرده و سرخ کنید.ادویه را به پیاز اضافه کنید.لپه و برنج را بریزد.استاک گوشت در اب حل کنید به اش اضافه کنید.(در صورت تمایل اب داغ اضافه کنید)بزارید برنج و لپه نیم پز شود.سبزی اش،رب انار ،اب انار اضافه کنید.اجازه بدید سبزی کمی نرم بشه .بعد نعنا داغ و گوشت قلقلی را اضافه کنید.حدود یک ساعت زمان می برد که اش کامل جا بیوفته.روی اش را با گوشت و پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲