eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.5هزار دنبال‌کننده
34.5هزار عکس
57.3هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳🧑‍🍳 _۴ قاشق غذاخوری آرد _ ۴ قاشق غذاخوری ماست _ ۴ قاشق غذاخوری آب _ ١ قاشق چایخوری نمک _یکونیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر _نیم کیلو قارچ _پودر سوخاری ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سينه مرغ ١عدد پنير گودا به مقدار لازم ژامبون گوشت ٦ ورق پياز ١عدد سير ١عدد فلفل دلمه رنگي به مقدار لازم نصف ليمو ترش ٣ق غ كره اب شده نمكو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 😋😋😋😋😋😋😋 بهتره ك يه سينه مرغ كامل باشه(اما واسه من تكه شده بود) از وسط برشش بديد تا نازوك بشه سیر خرد شده پياز خلال شده كره اي شده و نمك و فلفل و زردچوبه و ابليمو رو اضافه كنيدو خوب مخلوط كنيد و بزاريد يخچال تا مزه دار بشه، سينه مرغو لايه كيسه فريزر بزاريد با بيف كوب اروم ميكوبيم تاجايي كه بافت قشنگ نرم بشه ولي از هم متلاشي نشه😜😜😜 يدونه نايلونو خوب باز ميكنيم مرغمو قشنگ روش پهن ميكنيم يك لايه ژامبون روي مرغ ميزاريم و روش پنير ميزاريم و هم چنين فلفل دلمه با كمك نايلون مرغو قشنگ رول ميكنيم و با كمك خلال دندون فيكس ميكنيم و توي پودر سوخاري ميغلتونيم و بعد تو روغن با حرارت كم سرخ ميكنيم و اجازه ميديم مرغم بپزه خيلييي خوشمزس . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۲۰۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم شیر ۸۵ گرم بکینگ پودر یک ق چ و نصفی وانیل نصف ق چ شکر ۱۸۰ گرم سفیده رو بزنید تا پف کنه بعد یک سوم شکر رو بهش اضافه کنید واینقد بزنید تا سفت شه. بعد بزارید داخل یخچال. زرده و بقیه شکر و وانیل رو باهمرن بزنید تا‌کرم رنگ شه بعد روغن مایع رو بریزید. شیر ولرم رو اضافه کنید اول کمی از شیر بعد یک سوم آرد‌و بکینگ پودر الک شده و باز شیر و آرد تا تمام بشه. با دور کند همزن بزنید(زیادی نزنید در حد مخلوط شدن) حالا سفیده رو بهش اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی فولد کنید. کف قالبتونو چرب و آرد پاشی کنید و مواد رو بریزید توش، بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ تو فر برقی با دمای ۱۷۰ به مدت ۴۵ دقیقه. من برای روی کیک گاناش با شکلات شیری درست کردم و کمی هم سس کارامل و پسته خورد شده ریختم 💖 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 پوره گوجه: یک کیلو نمک: یک تا یک و نیم قاشق سرکه سفید یا قرمز: یک لیوان گل کلم،گرفس،هویج: به میزان لازم برگ کرفس خرد شده فلفل قرمز دونه فلفل سیاه تخم گشنیز سیاه دونه و گلپر: در صورت تمایل سیر : ۵-۶ عدد موسیر خیس خورده: چند عدد 🥣🍅 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عطـــر ظهــــ🌼ـــــور🍃
✨﷽✨ 🌹 ورود به بهشت🌹 ✍ در قسمتی از یک روایت مفصل آمده است: روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم به مردم فرمود: ای گروه مردم هر کس با اقرار به توحید و کلمه لا اله الا الله مخلصانه بدون آنکه چیزی به آن مخلوط کند خدا را ملاقات نماید اهل بهشت است امام علی بن ابیطالب (علیه السلام) بپا خاست و عرضه داشت پدر و مادرم فدایت چگونه این کلمه را مخلصانه بگوید و چیزی به آن مخلوط نکند برای ما بیان کن تا حد آن را بشناسیم؟ رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: آری برای دنیا خواهی و حرص بر جمع آوری مال و خوشنود بودن به امور مادی و گناه و معصیت و بردگی و بندگی پول این کلمه را نگوید. و متأسفانه مردمی چنین اند که گفتارشان، گفتار نیکان ولی کردارشان کردار ستمگران و تبهکاران است با زبان شهادت به توحید می دهند اما هر فسق و فجوری را مرتکب می شوند. پس هر کس خدای عزوجل را دیدار کند و در او این خصلت ها نباشد و قولش لا اله الا الله است بهشت برای اوست و هر گاه دنیا را بگیرد و آخرت را ترک کند اهل دوزخ است 📚 دیار عاشقان، ج 1 عطـــر ظهــــ🌼ـــــور🍃 ••••❥💚❥••••••••••••••••••••• ✨ @attre_zohor ✨✨✨
توجه داشته باشید همه مواد نصف میشه نصف توی ظرف کاکائویی. نصف برای زعفرانی و کم کم آرد رو بهش اضافه کردم در حدی که به دستت نچسپه. روی میز کار با وردنه خمیر رو بازکرده قالب میزنیم. برای راحت کاتر زدن میتوتید مواد رو روی پلاستیک فریزر پهن کنید که راحت بعد از کاتر زدن جداش کنید. میتوتید مثل عکس دوتا مواد رو بعد از کاتر زدن کنارهم قرار بدید تا در نهایت بیسکویتتون دو رنگ بشه مثل عکس بالا، تموم قسمتاش رو عکس گذاشتم (با کاتر دایره ایی برش میدید و از وسط نصفش میکنید ویک لایه رنگ دیگه هم روش میزاریم تا دولا بشه و بعد دو سر نیم دایره رو بهم وصل میکنیم ۵ تا نیم دتیره رو کنار هم قرار میدیم و برای وسطش هم یه گولوله کوچولو از مواد میزاریم فقط وقتی دورنگ رو کنارهم قرار دادید یکم بهم فشارشون بدید که به هم بچسبن. بعد توی سینی فر که کاغذروغنی انداختید و در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید حدود 4 الی 5 دقیقه تا زمانی که زیرشون طلایی بشه اینم نوجه کنید دوستای خوبم دما تو فر های مختلف باهم فرق دارن پس مراقب باشید هروقت زیر بیسکوییتتون طلایی شد بردارید. نوش جان💙 🍹❁┈••✦ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کرپ با سس شکلاتی فرمند کیک کرپ ازون دسته کیکاییه که خیلی محبوب شده و هر روز مدلای جدیدی ازش میبینید.. راحتی درست کردنش یه طرف، لذت خوردنش اصلا یه طرف دیگه.. حالا این کیک هم مدل شکلات موز کیک کرپ و توی قالبه، که هم کیکتونو خوشگلتر میکنه هم اون سس شکلاتی خوشمزه و غلیظ فرمند مزه بی نظیری به کیکتون میده و انگار دارید یه تیکه از بهشت رو گاز میزنید و با چای عصرتون میخورید.. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
توجه داشته باشید همه مواد نصف میشه نصف توی ظرف کاکائویی. نصف برای زعفرانی و کم کم آرد رو بهش اضافه کردم در حدی که به دستت نچسپه. روی میز کار با وردنه خمیر رو بازکرده قالب میزنیم. برای راحت کاتر زدن میتوتید مواد رو روی پلاستیک فریزر پهن کنید که راحت بعد از کاتر زدن جداش کنید. میتوتید مثل عکس دوتا مواد رو بعد از کاتر زدن کنارهم قرار بدید تا در نهایت بیسکویتتون دو رنگ بشه مثل عکس بالا، تموم قسمتاش رو عکس گذاشتم (با کاتر دایره ایی برش میدید و از وسط نصفش میکنید ویک لایه رنگ دیگه هم روش میزاریم تا دولا بشه و بعد دو سر نیم دایره رو بهم وصل میکنیم ۵ تا نیم دتیره رو کنار هم قرار میدیم و برای وسطش هم یه گولوله کوچولو از مواد میزاریم فقط وقتی دورنگ رو کنارهم قرار دادید یکم بهم فشارشون بدید که به هم بچسبن. بعد توی سینی فر که کاغذروغنی انداختید و در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید حدود 4 الی 5 دقیقه تا زمانی که زیرشون طلایی بشه اینم نوجه کنید دوستای خوبم دما تو فر های مختلف باهم فرق دارن پس مراقب باشید هروقت زیر بیسکوییتتون طلایی شد بردارید. نوش جان💙 🍹❁┈••✦ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کرپ با سس شکلاتی فرمند کیک کرپ ازون دسته کیکاییه که خیلی محبوب شده و هر روز مدلای جدیدی ازش میبینید.. راحتی درست کردنش یه طرف، لذت خوردنش اصلا یه طرف دیگه.. حالا این کیک هم مدل شکلات موز کیک کرپ و توی قالبه، که هم کیکتونو خوشگلتر میکنه هم اون سس شکلاتی خوشمزه و غلیظ فرمند مزه بی نظیری به کیکتون میده و انگار دارید یه تیکه از بهشت رو گاز میزنید و با چای عصرتون میخورید.. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 200 گرم هویج پوست کنده 80 گرم گردو کره 20 گرم 160 گرم شکر قهوه ای (قابل جایگزینی با شکر معمولی) 2 عدد تخم مرغ بزرگ 80 گرم روغن مایع 1 قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق چایخوری جوش شیرین بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری 180 گرم آرد یک چهارم قاشق چایخوری نمک برای کرم 130 گرم پنیر خامه 80 گرم خامه ترش 30 درصد چربی یا خامه صبحانه 80 گرم شیر تغلیظ شده آب پز(شیر عسلی کاراملی شده) 🍰🥕 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲