#مسقطی_شیر 🧈 😋
▫️نشاسته 3 ق غ
▫️شکر 4 ق غ
▫️شیر 2 لیوان
▫️گلاب 1 ق غ
▫️وانیل نوک ق چ
▫️کره 1 ق غ
🔸ابتدا نشاسته رو تو شیر سرد حل مکنیم-بعد روی اجاق گاز گذاشته تا گرم بشه و کمی غلظت پیدا کنه
سپس کره و وانیل و گلاب رو اضافه میکنیم و مرتب هم می زنیم که غلیط بشه و مواد ته نگیره
به غلظت دلخواه که رسید توی ظرف سرو بریزید بدارید خنک بشه بعد در یخچال بذارید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#لواشک_آلو 😋
🔸ابتدا آلوها رو تمیز شسته از وسط نصف کرده و هسته ی اونها رو خارج کردم تا اگر کنار هسته کرم یا پوسیدگی ای داره دربیارم و دوربریزم سپس همه ی آلوهای هسته گرفته رو تو قابلمه ریختم با نصف لیوان آب گذاشتم با شعله ی ملایم گاز بپزه وقتی آلوها له شدن نمک اضافه کردم می تونید بنا بر ذائقه تون کمی شکر هم اضافه کنید سپس آلوهای له شده رو تو صافی ریختم پوره ی آلو از صافی خارج شد و پوست اضافه ی اون پشت صافی موند یا می تونید آلوهای له شده رو تو میکسر بریزید و پوره کنید.
در آخر کف سینی رو سلفون کشیدم و پوره ی آلوها رو روی سلفون کف سینی ریختم و با لیسک صاف کردم و گذاشتم جلوی آفتاب دو سه روز بعد خشک شد و آماده شد. لواشک ها رو برش زدم و لوله کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_فندقی
۱۵۰ گرم پودر قند
۱۵۰ گرم فندق
۴۰۰ گرم آرد
۲۲۵ گرم روغن قنادی یا کره
یک قاشق چایخوری پودر هل
یک دوم قاشق چایخوری دارچین
یک دوم قاشق چایخوری وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
روغن قنادی وپودر قند رو اونقدر با همزن بزنید تا پوکو سبک و روشن بشه. سپس پود هل،دارچین،وانیل و نمک رو اضافه کرده و یک دقیقه ی دیگه مخلوط کنید.آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه و نچسبه در اخر فندق ریز خرد شده رو اضافه کرده و ترکیب کنیدمیتونید فندق رو تست کرده و بعد خرد کنید.خمیر رو داخل نایلون گذاشته و در یخچال نیم ساعت استراحت بدید.بعد از این زمان خمیر رو بین دو عدد کاغذ روغنی یا نایلون با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و با کاتر آغشته به آرد قالب بزنید و با فاصله کف سینی فر بچینید.و ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بپزید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همبرگر_خانگی_با_پنیر_رنده_شده
گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی میباشد.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و سبزی جعفری را نیز ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید .
پس از آماده سازی مواد گوشتی قالب بزنید. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده میکنید میبایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. روی یک لایه همبرگر پنیر رنده شده بریزید و لایه بعدی را روی آن فیکس کنید و لبه های آنرا ببندید.
در این مرحله بهتر است گوشتهای قالب زده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید و سپس اقدام به سرخ کردن آن نمایید.
همچنین توصیه میشود داخل تابه شیار دار سرخ کنید تا خوب
بپزه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🌼🍁سه شنبه تون عالی
🌼✨گلهـای مهـربان
🌼✨امـروزتان زیبـا و
🌼🍂سرشار از عشق و محبت
🌼✨آرزو دارم
🌼✨کوله بار امـروزتون
🌼✨پر از آرامش، برکت
🌼🍁سـلامتی، عشـق
🌼✨بخشش و معرفت باشه
🌼✨لحظه لحظه ی
🌼🍂زندگیتون سرشار از آرامش
╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗
@chatre_love
╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
دانشجو که باشی ؛
یاد می گیری لابلایِ تلاش های مداومت ، صبور باشی.
قبول می کنی ؛ گاهی آدم فقط می خوانَد تا بیشتر بفهمد!
و می فهمی که گاهی مدارک ، آینده سازِ تو نخواهند بود ،
که همه ی تلاش هایت ، نتیجه نخواهند داد!
اما با وجود تمامِ این بلاتکلیفی ها ، پویا و امیدوار می ایستی و برایِ باورهایت ، می جنگی.
دورانِ دانشجویی یعنی دلشوره هایِ دنباله دار ،
چُرت هایِ کوتاهِ پر از استرس ،
شب زنده داری با قهوه هایِ اجباری ،
یعنی بالشی به وسعتِ یک کتاب ، با طرحی از کلمات ، فرمول ها و اعداد ،
چشمانی خواب آلود و قرمز و لعنتی ترین برگه هایِ سوال ...
دورانِ دانشجویی همان دورانیست که تا زمانی که در آن هستی ؛ می خواهی که زودتر تمام شود و وقتی تمام شد ؛ دلت تنگ می شود و آرزو می کنی که برگردد ...
#نرگس_صرافیان_طوفان
16 آذر ، روز دانشجو گرامی باد
╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗
@chatre_love
╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخ_در_بهشت_طالبی
آب وپوست لیمو ترش اعدد
شکر دوسوم لیوان
آب یک لیوان
طالبی ۳۵۰ تا ۴۰۰گرم پوست گرفته شده و خرد شده
عرق بید مشک یکچهارم لیوان (اختیاریه)
به جای طالبی از هندوانه هم میتونید استفاده کنید
آب را بزارید رو گاز تا بجوش بیاد شکر ، آب وپوست لیمو ترش که رنده کردیم عرق بید مشک بهش اضافه کرده و حدود دو الی سه دقیقه بجوشه از صافی رد میکنیم ومیزاریم کاملا سرد بشه(لازم نیست قوام بیاد)
طالبی رو پوست گرفته وخرد میکنیم میریزیم تو مخلوط کن وپوره میکنیم
شربت سرد شده را بهش اضافه کرده ومیزاریم یخچال تا ببنده سپس بوسیله یخ شکن یا چنگال آن را پودر یخ درمیاوریم ودر لیوان ریخته ونوش جان بفرمایید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_مرغ
با صدا ببینید🔈
سینه مرغ: یک عدد
خیارشور: یکلیوان
گردو خردشده : ۱/۲ لیوان
پیازچه: یک لیوان
مخلوط جعفری و شوید: یک پیمانه
هویج رنده شده: یک پیمانه
سس مایونز: یک لیوان
ماست پرچرب: ۱/۲ لیوان
خامه: ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
نون تست: یک بسته
سینه مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای بپزید و بعدش میکس کنید یا ریش ریش کنید و طبق کلیپ همه مواد رو با هم ترکیب کنید و ادامه کار
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#شامی_ترش(شامی گیلانی)🧑🏻🍳پارت اول
برای ۴نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم
سیب زمینی ۱دونه کوچیک(با رنده ریز آب گرفته شده)
پیاز ۱دونه متوسط (با رنده ریز اب گرفته شده)
باید داخلش سبزی محلی چوچاق باشه ولی خوب در دسترس نیست(به جاش جعفری خورد شده و نعنای خورد شده هر کدوم یک ق غ بریزید)
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه از هرکدوم نصف ق چ
تخم مرغ ۱عدد
برای سس:
۱ دونه پیاز متوسطو خورد یا رنده میکنیم ، سرخ که شد بهش ۲ق غ رب
۱لیوان و نیم اب جوش
یه کم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چند ق غ آب نارنج اضافه میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کلم_پلو_شیرازی 🍛 😋
🔸ابتدا یک عدد پیاز درشت را ریز خرد کرده در تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم یک عدد گل کلم کوچیک(میتونید از کلم برگ استفاده کنید) را که از قبل تمیز شسته و به گل های کوچیک تکه تکه کرده ایم به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه کرده ، پودر آویشن ، نمک ، فلفل سیاه و کمی زردچوبه اضافه می کنیم و گل کلم ها رو به همراه پیازها تفت میدیم.
دو پیمانه (برای سه نفر) برنج را که از شب قبل با نمک خیس داده ایم آبکش کرده کف قابلمه روغن ریخته ، نان یا سیب زمینی می چینیم سپس لایه لایه برنج و گل کلم های سرخ شده و یک لیوان مخلوط سبزیهای معطر خرد شده (ریحان ، ترخون ، شوید، تره) اضافه می کنیم و چند قاشق زعفران دم شده اضافه کرده و میذاریم کلم پلو دم بکشه.
برای گوشت قلقلی ها هم حدود ۱۵۰ گرم گوشت رو با یک پیاز متوسط رنده شده ، یک قاشق غذاخوری پودر جو دو سر یا یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی ، فلفل سیاه و یک قاشق زعفران دم شده مخلوط می کنیم و خوب ورز میدیم و گلوله هایی به اندازه گردو درست میکنیم و تو روغن سرخ می کنیم.
پس از اینکه کلم پلوی خوشمزه مون دم کشید با گوشت قلقلی ها سرو میکنیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲