هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
💖یکشنبه تون عالی و بینظیر
💫ان شاءالله امـروز
❄️بهتـرین روز
💖زندگیتون باشـه
💫پر از خـیر و برکت
❄️سرشار از شادی و آرامش
💖لبریز از موفقیت و لبخند
💫الهی زندگیتون پر از خوش خبری
❄️و دلتـون پر از شادی باشه
💖 روزتون زیبـا و در پنـاه خدا
╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗
@chatre_love
╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
🌷نسیم صبح
🍃بوی عطرخوش زندگی میدهد
🌷امروز تا میتوانی شادباش
🍃محبت کن عشق بورز
🌷وشکرگزار باش
🍃امیدوارم صبحی شاد
🌷همراه با تندرستی
🍃وسراسر عشق داشته باشید
🌷ســـلام صبحتون زیبا
🌷و پراز خیر وبرکت
╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗
@chatre_love
╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی_بستنی
در انگلیسی float به بستنی های مخلوط با شربت گفته می شود
و این نوشیدنی یا دسر ، بستنی با شربت یا آب پرتقال است.
بستنی وانیلی ۵ اسکوپ (قاشق مخصوص برداشتن بستنی)
آب پرتقال گازدار یا آب پرتقال ساده یا شربت پرتقال یک دوم فنجان
یک برش نازک پرتقال برای تزئین
ته لیوان ۵ اسکوپ بستنی وانیلی می ریزیم بعد آب پرتقال را روی بستنی می ریزیم
وبا برش های پرتقال تزئین می کنیم
نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_مانگو_با_کاسترد
مواد لازم:
انبه درشت ۴عددپوست گرفته و خردشده
شیر۳۰۰میلی لیتر
شیرعسلی(فجر)۱۰۰گرم
ژله انبه نصف یک بسته
پودرکاسترد یک قاشق غذاخوری
وانیل یک پنس
بستنی وانیلی برای سرو
شیر را باکاسترد خوب هم بزنیدشیرعسلی وانبه خردشده و پودرژله رو اضافه ودرمخلوط کن خوب میکس کنیدتا یکدست شود
👈 حالا داخل قابلمه وروی حرارت بگذارید(تقریبا بیست دقیقه) تا کمی فقط کمی غلظت پیداکند(مانند ماست)وانیل بزنیدوخاموش کنید
👈 اجازه دهید خنک شود داخل ظرف موردنظر ریخته ودوسه ساعتی دریخچال بگذارید وبا بستنی که طعمشوعالی میکنه سروکنید
من باانبه خردشده،نعناوبستنی وکمی پودرژله تریین کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#عیش_السرایا 🍨 😋
🔸درابتدا چهارعددنان تست رابصورت مربع های کوچک برش میدیم وداخل تابه بدونه روغن تفت میدیم تانون ها خشک بشه بعد یک پیمانه شکروبادوپیمانه آب وکمی زعفران ودوقاشق غذا خوری گلاب روی حرارت میزاریم تاقوام بیاید وقتی که شربت آماده شد روی نون هامیریزیم وداخل یخچال قرارمیدیم بعد ی ظرف ديگه برميداریم ودوپیمانه شیر روبادوقاشق غذا خوری نشاسته گل وچهارقاشق غذاخوری شکرروبهش اضافه می کنم ورود حرارت میزاریم ومرتب هم میزنیم وبعد یک بسته خامه صبحانه صورتی روبهش اضافه میکنیم وتاوقتی که مثل فرنی سفت شودروی حرارت میزاریم وبعد که شروع به حباب زدن کرد زیر اجاقو خاموش میکنیم وموادروروی موادی که داخل یخچال گذاشته بودیم میریزیم ودوباره به مدت دوسه ساعت داخل یخچال قرارمیدیم وموقع سرو باپسته وگردوویاهرمغزدیگه ای که دوست داریم تزیین میکنیم
♦️شربت نباید زیاد سفت بشه ودر غیر این صورت شکرک ميزنه
ده دقیقه روی حرارت باشه کافیه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لیموناد_توت_فرنگی
لیمو ۱ عدد
توت فرنگی فریز شده ۱ فنجان
اب لیموی تازه ۱ فنجان
شکر ۱ فنجان
یخ ۴ فنجان
اب نصف فنجان
نصف یخ ها و توت فرنگی و مقداری از شکر و آب را داخل میکسر بریزید تا کاملا پوره بشن و داخل لیوان شیشه ای بریزید سپس اب لیمو و یخ و شکر را میکس کنید و روی اب بریزید برای گارنیش هم یک حلقه لیمو کنار لیوان بگذارید. کم و زیاد بودن شکر به سلیقه و میزان شیرین بودن توت فرنگی ها بستگی داره.
یه نوشیدنی_یخی جذاب برای فرار از گرمای تابستون
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کمپیر سیب،زمینی.سوسیس.کالباس.ذرت.قارچ.فلفل دلمه ای .پنیر پیتزا.سیب زمینی رو آب پز کنید و با کره و ذره ای شیر و نمک و فلفل پوره کنید, با کمی پنیر پیتزا مخلوط کنید و یه لایه نازک کف پیرکس بریزید و صاف کنید,روش یه لایه پنیر بعد دوباره لایه ای از پوره.حالا بقیه موادتونو که من همشونو یه تفت از قبل دادم روش پهن کنید و بعد دوباره پنیر. فر180 درجه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#عیش_السرایا 🍨 😋
🔸درابتدا چهارعددنان تست رابصورت مربع های کوچک برش میدیم وداخل تابه بدونه روغن تفت میدیم تانون ها خشک بشه بعد یک پیمانه شکروبادوپیمانه آب وکمی زعفران ودوقاشق غذا خوری گلاب روی حرارت میزاریم تاقوام بیاید وقتی که شربت آماده شد روی نون هامیریزیم وداخل یخچال قرارمیدیم بعد ی ظرف ديگه برميداریم ودوپیمانه شیر روبادوقاشق غذا خوری نشاسته گل وچهارقاشق غذاخوری شکرروبهش اضافه می کنم ورود حرارت میزاریم ومرتب هم میزنیم وبعد یک بسته خامه صبحانه صورتی روبهش اضافه میکنیم وتاوقتی که مثل فرنی سفت شودروی حرارت میزاریم وبعد که شروع به حباب زدن کرد زیر اجاقو خاموش میکنیم وموادروروی موادی که داخل یخچال گذاشته بودیم میریزیم ودوباره به مدت دوسه ساعت داخل یخچال قرارمیدیم وموقع سرو باپسته وگردوویاهرمغزدیگه ای که دوست داریم تزیین میکنیم
♦️شربت نباید زیاد سفت بشه ودر غیر این صورت شکرک ميزنه
ده دقیقه روی حرارت باشه کافیه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_نارگیلی
تخم مرغ : ۴ عدد
آرد : ۲ لیوان دسته دار فرانسوی
شکر : ۱ لیوان
شیر : ۱ لیوان
پودر نارگیل : ۱ لیوان
روغن : سه چهارم لیوان
وانیل نصف قاشق چ
بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری
ابتدا مواد کیک و به دمای محیط برسونید.
تخم مرغ ها رو با شکر پنج دقیقه با دور تند همزن بزنید. وانیل و اضافه کنید و دو دقیقه بزنید.شیر و اضافه کنید باز کمی هم بزنید روغن مایع رو اضافه و دو دقیقه بزنید( همش با دورتند همزن ). بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کنید و در سه نوبت به مایه کیک اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و در نهایت پودر نارگیل و اضافه کنید و مخلوط کنیدکف قالب و با دو تاسه قطره روغن چرب کنید و بعد کاغذ روغنی روش بزارید مواد رو بریزید داخلش و در فر از یک ربع گرم شده دمای 180 بزارید البته مواظب باشید دمای فرها باهم متفاوته .به مدت 35 تا40 دقیقه با یک سیخ چوبه تست کنید اگه بهش نچسبید کیکتون اماده هست بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید وبا پودر نارگیل و پودرپسته تزیین کنید.
اندازه قالبم ۲۳ سانت بود.
نوش جان ❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکلات_صبحانه_مانداناشف
شکلات تخته ای ۷۵ گرم(شکلات من شیرین بود)
کره ۴۵ گرم
پودر قند ۶۰ گرم(بستگی به تلخی کاکائو و شکلات تخته ای داره)
پودر کاکائو ۳ ق غ سر پر(پودر کاکائو من تلخ و دارک بود)
خامه صبحانه ۱۲۰ گرم
شیر ۳ ق غ
طرز تهیه:
ابتدا شکلات تخته ای رو خردمی کنیم و روی حرارت کتری در حال جوش بنماری می کنیم بعد ازینکه کمی ذوب شد کره رو اضافه می کنیم وقتی کاملا ذوب شد از رو کتری برداشته و پودر قند رو الک و اضافه می کنیم و سپس پودر کاکائو رو الک کرده و اضافه می کنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم سپس خامه و شیر رو اضافه کرده و خوب با قاشق و یا همزن برقی هم می زنیم که کاملا یکنواخت بشه و گلوله ای نمونه
در این مرحله ازش میچشیم اگه شیرینیش کم بود یک یا دو قاشق پودر قند اضافه می کنیم و دوباره خوب مخلوط می کنیم
با این مقدار مواد میتونیم یه شیشه اندازه ی شیشه های نوتلا رو پر کنیم تو یخچال میذاریم که کمی سفت تر بشه و بعد استفاده می کنیم میتونیم تا یک هفته تو یخچال شکلاتمونو نگه داریم
شما میتونید در آخرین مرحله از مغز های فندق ، پسته ، گردو یا بادام خرد شده و یا پودر شده
نوش جان ❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کرم_زعفرونی
موادلازم
شیر 2 لیوان
شکر نصف لیوان
خامه صبحانه صد گرم
آب 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
زعفران کمی
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرزتهیه
پودر ژلاتین رو با آب مخلوط میکنیم و به روش بن ماری حل می کنیم
شیر و شکر را روی حرارت با شعله کم میزاریم تا هم شکر حل بشه و شیر بجوشه
وقتی شیر جوشید زعفران و وانیل و گلاب را اضافه میکنیم تا رنگ زعفران بگیرد
بعد ژلاتین رو اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم تا یکدست شود وقتی کمی خنک شد خامه رو اضافه و هم میزنیم تا مواد یکدست بشن (اگه خیلی داغ باشه ممکنه خامه داخلش ببره پس خامه رو هم از قبل بیرون بزارین تا مشکلی پیش نیاد) سپس داخل قالب مورد نظر میریزیم و به مدت 4 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیره .
.
برای دو رنگ شدنش مواد رو نصف کردم بعد به نصفیش زعفرون زدم گذاشتم یخچال تا کمی خودشو بگیره
سپس بقیه مواد رو تو دمای محیط گذاشتم هر از گاهی هم میزدم که سفت نشه وقتی زعفرونی یکمی خودشو گرفت مواد سفید رو ریختم روش و یخچال گذاشتم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲