eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد اولیه مرغ (محلی یا شهری) نصف يك عدد سبزي محلي يا جعفري و گشنيز 500 گرم تخم‌ مرغ 2 عدد (((من تخم مرغ نریختم تو خورش))) لپه يك پيمانه آبليمو يا رب انار يا آب نارنج به اندازه كافي نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم اول سبزي رو ريز خرد كرده و سرخ مي‌كنيم. همزمان لپه و مرغ را در قابلمه مي‌ريزيم تا بپزه. بعد از پختن، سبزي هارو همراه آبليمو به مرغ اضافه مي‌كنيم. اگه تخم مرغ میخواین بزنین تخم‌مرغ‌ها رو هم زده به مخلوط مرغ اضافه کنین. بعد از 10 دقيقه غذا حاضره. بهتره با شعله کم بزارین بیشتر بمونه تا جا بیوفته. پ ن : طرز تهيه و روش بعضي از عزيزان شايد فرق كنه ولي از نظر من مدل رشتيش و اصلي ترين و پايه ترين روش هست ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر چقد از خوشمزگی این غذا بگم بازم کم گفتم. حتما امتحان کنید ببینید غذاهای بدون دردسر چقد خوشمزه هستند مواد لازم برای ۳ نفر نیم کیلو (بدون پوست) پیاز خلالی ( خلال نازک) ۳ عدد متوسط رب گوجه فرنگی ۳ قاشق آلو ۶ عدد نمک ۱ قاشق مرباخوری پر فلفل سیاه یا قرمز ۱ قاشق چایخوری کاری ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری آب برای تهیه سس ۱ لیوان اول از همه سس رو آماده میکنیم. رب گوجه و ادویه ها و آب رو ترکیب میکنیم. بعد در یه قابلمه مرغ ها رو میچینیم پیاز و آلو رو اضافه میکنیم و در آخر سس رو ترکیب میکنیم. کمی مواد رو هم میزنیم تا ب خورد هم برن و ب مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت خیلی خیلی کم میزاریم تا مواد ب همراه سس و آب مرغ ک خارج میشه پخته بشه. بعد ۲۰ دقیقه برای اطمینان از اینکه ته نگیره کمی بهم میزنیم و دوباره ۲۰ دقیقه دیگه روی حرارت میزاریم تا کاملا جا بیفته و پیاز ها نرم بشن. ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲ 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
💕✨سه شنبه تون زیبا و بی نظیر ❄️✨یک روز پراز آرامش ⛄️✨یک دل آرام و بی غصه 💕✨یک زندگی آروم ❄️✨و عاشقانه ⛄️✨و یک دعای خیر از 💕✨ته دل! ❄️✨نصیب لحظه هاتون ⛄️✨روزتون عالی 💕✨و سرشار از خیر و برکت ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧡 اگر بی‌حال و حوصله هستيد، رنگ نارنجی را انتخاب کنيد. هنگام استحمام صبحگاهی از حوله و ابزار نارنجی استفاده کنيد، رنگ نارنجی سریع بی‌ حالی شما را از بين می‌برد 🍓 اگر از کم خونی رنج ميبريد، ميوه‌های قرمز رنگ مانند گيلاس، توت فرنگی و گوشت قرمز مصرف کنيد. 💛 افراد افسرده لباس زرد رنگ بپوشند. غذاهای زرد بخورند و رنگ زرد را اطراف خود بجويند. رنگ زرد سطح انرژی را بالا برده و مانع افسردگی ميشود 💜 اگر کم خواب هستيد وسايل اتاق خواب را به رنگ بنفش درآوريد، رنگ بنفش آرامش دهنده و خواب‌آور است 💚 اگر مضطرب هستيد و فشار عصبی طاقت شما را بريده از رنگ سبز استفاده کنيد، رنگ سبز آرامبخش است و فشار خون را کاهش می‌دهد 💙 اگر مشکلی پيش روی شماست، از رنگ نيلی استفاده کنيد، رنگ نيلی کمک می‌کند تا بهتر بينديشيد و ذهنتان را ارام کنید. ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
😍😍 سیب زمینی بزرگ۵ عدد نمک ۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه ،پودر سیر ،آویشن ،پاپریکا ( از هر کدام یک قاشق چای خوری ) روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری مواد داخل کیک گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز ۱ عدد رب ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز از هر کدام ۱ قاشق چای خوری مواد سس بشامل کره ۱ قاشق غذا خوری ارد ۱/۴ پیمانه شیر ۲ پیمانه پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم مواد گوشتی رو به همراه سس بشامل اماده کنید ،سیب زمینی رو بعد از طعم دار کردن تو دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ دقیقه بزارید ،بعد مثل فیلم بچینید ،پنیر که ریختین ،۲۰ دقیقه از پایین حرارت بدین ۱۸۰ درجه ،۱۰ دقیقه از بالا ۱۶۰ ،تمام ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍞😍😍 آرد۵۳۰ گرم شکر۱۰۰ گرم نمک یک چهارم ق چ خمیر مایه فوری۱ ق غ خم مرغ۳ عدد شیر۶۰ گرم آب۶۰ گرم کره۱۵۰ گرم نوتلا یا شکلات صبحانه۳۰۰ گرم شکلات خرد شده۱ پیمانه مواد لازم برای شربت شکر۱۰۰ گرم آب۸۰ گرم برای تهیه نان بابکا در ابتدای کار، آرد و شکر و نمک و خمیر مایه را داخل یک کاسه می ریزیم. کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا نرم شود. همراه تخم مرغ و شیر و آب به مواد خشک اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یک خمیر بدست آید. سپس خمیر را حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم. در ادامه کره را کم کم به خمیر اضافه می کنیم و سپس با کره حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا لطیف و یک دست شود. خمیر را توی سلفون می پیچیم و شب تا صبح یا حدود ۶ ساعت درون یخچال می گذاریم تا بماند و استراحت کند.روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیری که به مقدار کافی استراحت داده ایم را با وردنه به ابعاد ۲۵ در ۵۰ سانتی متر باز می کنیم.سپس شکلات صبحانه را روی سطح باز شده می ریزیم. شکلات خرد شده را هم روی آن می پاشیم. سپس خمیر را رول می کنیم.در این مرحله رول را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. هر رول یک نان می شود ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
16.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ کرانچی 😍😍 سینه مرغ ۳ عدد پنیر پارمسان ۶۰ گرم خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت) سس سالسا مهرام پنیر پیتزا ۱ پیاله نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ پاپریکا نصف ق چ زردچوبه تخم مرغ ۲ عدد چطوری درستش کنیم؟!🤔 1️⃣سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو 2️⃣۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن 3️⃣تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن 4️⃣مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر 5️⃣فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه 6️⃣بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه 7️⃣با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کن ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
-با توجه به میزان شکلات نسبت به بیسکویت ها میتونین تناسب ببندین و در تعداد بالا این خوشمزه ها رو درست کنین. البته میتونین از میزان شکلات کمتر کنین و ضخامت شکلاتیتون رو کمتر بگیرین. -حتما از بیسکویت مورد علاقه تون و شکلات های با کیفیت و خوشمزه استفاده کنین. طبیعی هست وقتی شکلاتی رو استفاده کنین که خالی خوردنش رو دوست ندارین یا بیکویتی که به طبعتون نمیشینه این ترکیب هم مورد علاقه تون نمیشه من از بیسکویت پتی بور شیری و شکلات تلخ و سفید مارک آناتا استفاده کردم شکلات تلخ رو روی بیسکویت ها پهن کردم بعد از اون شکلات سفید رو ریختم و با سیخ چوبی خطوطی روی کار ایجاد کردم انار دان شده و خلال پسته رو روی سطح ریختم. من انار ها رو بدون دستکاری مستقیما بعد از دون شدن روی سطح ریختم ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲ 🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
😍😍 3 عدد کیوی 1 قوطی پنیر لبنه 200 گرمی 100 میلی خامه (نصف قوطی) 2 پاکت پودر کرم شانتی (پاکت 75 گرمی ،همان پودر خامه هست که بهش اسانس اضافه شده ، اگر کرم شانتی ندارید پودر خامه بریزید) 2 قاشق غذاخوری پودر قند برای داخل پارفه: 2 پاکت بیسکوییت سبوسدار جو کیوی را داخل غذاساز به حالت پوره در آورید. تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و با همزن هم بزنید. 1.5 پاکت بیسکوییت را با دست خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. نصف بیسکوییت را برای کف پارفه کنار بذارید. داخل کاسه بزرگی سلفون بکشید. برش های کیوی را در کناره های ظرف بچینید و مواد را داخل کاسه بریزید و صاف کنید سپس بیسکوییت ها را بچینید. با سلفون روی مواد را بپوشانید حداقل یک الی سه ساعت داخل فریزر بذارید. قبل از سرو برگردانید و تزیین کنید. هر مقدار که دوست دارید برش بزنید و بقیه را تا هر زمان که دوست دارید داخل فریزر نگه دارید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی شکم‌پر😍😍 مواد لازم 👇 سیب زمینی - 5 عدد پیاز - 1 عدد. سیر - 1 حبه فیله مرغ - 250 گرم قارچ - 300 گرم. نمک، فلفل - به میزان دلخواه پنیر - 100 گرم برای پر کردن + 100 گرم برای پاشیدن طرز تهیه سیب زمینی ها را کاملا بشویید، خشک کنید، با چنگال سوراخ کنید روغن زیتون، نمک، فلفل را با هم ترکیب کنید، هر سیب زمینی را از هر طرف کاملا آغشته کنید حالا روی کاغذ روغنی قرار دهید و با دمای 220 گرم به مدت 40-60 دقیقه بسته به اندازه سیب زمینی در فر قرار دهید. ✅برای مواد میانی، پیاز ریز خرد شده و سیر را تفت دهید تا طلایی شود، فیله مرغ را اضافه کنید، چند دقیقه تفت دهید، قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده بشه. سیب زمینی های پخته شده را از فر خارج کنید، کمی خنک کنید، از طول نصف کنید، وسط را با قاشق بیرون بیاورید و به مرغ با قارچ اضافه کنید، نمک، فلفل، پنیر را اضافه کنید، مخلوط کنید. سیب زمینی ها را با مواد پر کنید، با پنیر رنده شده بپاشید، به مدت 10-15 دقیقه در فر بفرستید تا طلایی شود. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲