11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزاترکیه_ای
مواد لازم برای خمیر🔻
آرد :سه ونیم پیمانه
نمک: ۱ ق م
شیر گرم :۱ پیمانه
مایه خمیر :۱ ق م
شکر: ۱ ق غ
روغن: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ :۱عدد
مواد پیتزا🔻
پنیر پیتزا
پیاز ریز شده
گوشت چرخ کرده
رب گوجه
نمک وفلفل
ادویه وپاپریکا
قارچ وفلفل دلمه
طرز تهیه🔻
ابتدا شیر وشکر ومایه خمیر با هم مخلوط کنید ودر جای گرم بین ۵تا ۱۰ دقیقه بزارید تا عمل بیاد وبعد از این مدت روغن ونمک وتخم مرغ اضاف کنید وهم بزنید ودر آخر هم آرد بهش اضاف کنید وهم بزنید اگه با دست خمیر ورز میدید زمان بیشتری لازمه تا خمیر نرم ویکدست به دست بیاد اگه خمیر چسبندگی داشت بهش آرد اضاف کنید واگه خیلی سفت بود بهش شیر یا آب اضاف کنید و روی خمیر بگیرید و یک ونیم تا دوساعت بهش استراحت بدهید.در این فاصله مواد گوشتی هم آماده کنید بقیه مراحل طبق فیلم عمل کنید برای رومال میتونیدفقط شیر یا کره بزنید ویا زرده تخم مرغ که با چند قاشق شیر با هم مخلوط کنید وهم بزنید وبه عنوان رومال استفاده کنید.
در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزاماکارانی_سیخی😍😋
ماکارانی آب پز: به میزان لازم
سوسیس یا کالباس
پنیر پیتزا
ذرت و فلفل دلمه
سس
سیخ چوبی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#فلافل_خانگی
یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و روزی سه تا چهار بار ابشو عوض کنید تا بو نگیره .نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ و دو عدد فلفل دلمه ای با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید. من این دفعه فقط آرد نخود چی زدم.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید.
میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.کنجد هم دلبخواهی هس
↙️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#قرمه_سبزی خوشمزه👩🍳
پیاز بزرگ 1 عدد
آبغوره :۱/۲ پیمانه
لوبیا قرمز یا چیتی 200 گرم
روغن مایع به میزان کافی
سبزی خورشتی یک کیلو
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
زعفران : ۲ ق غ
نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
سبزی قرمه سبزی شامل( تره : یک کیلو ، جعفری: یک کیلو ، گشنیز: نیم کیلو ، شنبلیله : ۲۵۰ گرم)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسرخوشمزه😍😋
رشته کادایف یا کنافه(۲۰۰گرم)
شکر برای تفت دادن رشته(سه قاشق)
کره ۴۰گرم
مواد محلبی
شیر دو ونیم لیوان
آرد گندم نصف لیوان
نشاسته ذرت یا گندم(دو قاشق)
شکر یک لیوان سر خالی
وانیل نصف ق م خ
کره ۷۰گرم
خامه صبحانه۱۰۰گرم
برای تزیین نوتلا یا گاناش
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ایتالیایی
مواد موردنیاز:
۴ عدد ران مرغ(پوستش رو جدا نکنید)
یک عدد پیاز
۲ حبه سیر
۲ عدد فلفل دلمه سبز و قرمز
۵۰۰ گرم پوره گوجه فرنگی
سه چهارم فنجان آب
یک قاشق چایخوری چیلی
نصف پیمانه زیتون
یک چهارم فنجان جعفری
نمک و فلفل
روی ران مرغ با نوک چاقو چندتا سوراخ ایجاد کنید و آنهارا به نمک و فلفل آغشته کنید و بدون روغن توی تابه سرخ کنید و روغنی که مرغ پس داده رو خالی کنید
سیر و پیاز رو تفت بدین و فلفل دلمه و پوره و چیلی و آب رو بهش اضافه کنید و اجازه بدین ۱۰ دقیقه بپزه و بعد زیتون رو بهش اضافه کنید و مرغ رو هم توی تابه بزارید و جعفری رو روش بریزید و اجازه بدین چنتا جوش بخوره
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابه ای مخلوط
700گرم گوشت 300گرم مرغ هردوراچرخکرده دوعددپیازرنده شده آبگرفته سبزی معطر دوقاشق اردنصف قاشق نشاسته نمک فلفل سیاه وادویه دلخواه خوب ورزمیدیم سیخ میکشیم وطبق فیلم توتابه درست میکنیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ته_چین_سمنانی
#غذای_محلی
این ته چین مخصوص شهر سنگسر از استان سمنان است. در میهمانیهای بزرگ بره درسته را زیر برنج میگذارند.
برنج آبکش شده 3 پیمانه
گوشت گوسفندی 500 گرم
آلو برقانی یا لواشک به مقدار دلخواه
ادویه مخصوص پلو به مقدار لازم
نمک، ادویه، پودرسیر، فلفل به مقدار لازم
سیب زمینی ورقه شده برای تهدیگ
روغن پلویی به مقدار لازم
گوشت را بصورت درسته در ظرف ریخته و نمک، ادویه، فلفل و پودر سیر میپاشیم. ته قابلمه را روغن ریخته، سیب زمینی ها را میچینیم، 1 یا 2 کفگیر برنج روی آن میریزیم، بعد گوشتها را می چینیم و روی آن لواشک یا آلوها را اضافه می کنیم.
سپس بقیه برنج را روی گوشت می ریزیم، بطوری که روی گوشت را بپوشاند. در آخر مقداری ادویه پلویی پاشیده و آب روغن به آن اضافه میکنیم. ظرف ته چین را به مدت 3 ساعت روی شعله ملایم قرار میدهیم تا گوشت خوب پخته شود.
در پایان کار 2 ق روغن پلویی گرم کرده و روی برنج میریزیم. این تهچین معمولاً با سالاد شیرازی و سس آبغوره سرو می شود.
به طوری سنتی میتوان بادمجان درسته را یک برش بزنیم، کمی قرهقوروت لای آن بگذاریم و برای تهدیگ این برنج بگذاریم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#تهچين_كوكو_سبزی
ما معمولا كوكو سبزي رو با نون مي خوريم، ولي پيش مياد كه كته هم درست كنم باهاش،
حالا اين بار اينجوري درست كردم
مايع كوكو رو ريختم كف قابلمه، گذاشتم تا مايع كوكو يه كم خودشو بگيره و سفت بشه، بعد پلوي آبكش شده رو خيلي آروم بهش اضافه كردم و با پشت قاشق صاف و فشرش كردم و زمان دادم كه كوك سرخ بشه و پلو دم بكشه
آهان راستي، براي سبزي كوكو من اصلا نكته خاصي براي سبزيش ندارم، صد البته اگر تره ش بيشتر باشه خوشمزه تره، اگر سير تازه هم داشته باشه عاليه، من معمولا دو تا برگ كاهو هم به سبزي كوكو مي زنم، به قول مامانيم كه بهترين كوكوي دنيا درست مي كنه ، پوكش مي كنه، و اينكه براي حدود نيم كيلو سبزي از چهارتا تخم مرغ استفاده مي كنم كه از يك ساعت قبل از يخچال ميذارمش بيرون
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲