فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹ای دوست
🍀هر لحظه تورا
🌹غرق صفا میخواهم
🍀هر روز تورا
🌹کامروا میخواهم
🍀ازبهر تو و هرکه تو
🌹را دارد دوست
🍀ارامش خاطر ازخدا
🌹میخواهم
🍀الهی حال دلتون ، خوب
🌹لبتـون خنـدان باشـه
🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
💚🌷
#السلام_علیک_یا_اباصالح_المهدی_عج
گلدسته های جمکرانت 🕌
قسم دادند خدا را 🙏
بر تمام قطره های خیس باران🌨
که تو یابن الحسن زودی بیایی😔
أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
#نخود_پلو
برنج
نخود فرنگی
شوید
نمک و روغن
برنج رو از قبل خیس کنید نخود فرنگی رو بزارین جدا بپزه وقتی برنج رو آبکش کردم شوید و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنم ومخلوط میکنم سپس ته قابلمه بعد از ریختن روغن، نون یا سیب زمینی میچینم وسپس پلوی مخلوط با شوید و نخود فرنگی رومیریزم درش رومیبندم وقتی بخار افتاد کمی روغن داغ میریزم روش خیلی وقتها هم بصورت کته درست میکنم به این صورت که برنج رو که کته گذاشتم وقتی به جوش اومد نخود فرنگی وشوید روبهش اضافه میکنم وبعد از خشک شدن اب دم کنی میزارم تا دم بکشه، اگه سیر تازه داشتین یه دونه بزارید روی پلو عالی میشه
↙️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شربت_آلبالو
آلبالو هارو بشورید دیگه نمیخواد هستشو جدا کنی بعد بریز تو یک قابلمه بزرگ و روشون اب بریز تا یک بند انگشت روشونو بپوشونه بعد بزار جوش بیادو بجوشه حدود ۲۰ دقیقه بعد یه ابکش بزار روی یه ظرفو آبشو جدا کن وکنار بزار ودوباره آب بریز رو آلبالو ها وبزار بجوشه تا ۳ بار اینکارو انجام بده تا آلبالوهات رنگشون بره حالا آبهارو که جمع کردی از توی یه توری خیییلی کیپ رد کن تا هسته وگوشتی اگه توشه بره بعد بزار رو اجاق کمی بجوشه وبعد شکرو بریز وبزار غلیظ بشه مثلا برای ۱۰ کیلو آلبالو ۸ کیلو شکر بریز تا مزه آلبالو حفط بشه و فقط مزه شکر نده اینجوری کلی شربت داری والبته موقع پخت کف روش تا اخر بگیر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
༺༻༺༻༺
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_پرتقالی 😍😋
2عدد ران یا سینه مرغ، 1عدد پیاز متوسط، هویج، فلفل دلمه، 1لیوان اب پرتقال، نصف لیوان آب، پودر فلفل قرمز،فلفل سیاه، پودر سیر،پودر پاپریکا،کاری،نمک، 1ق غ رب
🔴در یک کاسه تمام ادویه هارو مخلوط م کنیم و روی تکه های مرغ می ریزیم و با دست همه جای مرغ پخش می کنیم و داخل تابه که روغن ریختیم و داغ شده سرخ می کنیم
هر دو طرف مرغ که کمی سرخ شد از تابه خارج می کنیم و داخل همون ظرف پیاز های خلالی رو اضافه می کنیم یکم که تفت خورد هویج و بعد فلفل دلمه ای رو میریزیم و میذاریم یکم دیگه تفت بخوره رب رو اضافه می کنیم یکم سرخش می کنیم مرغ هارو به تابه برمی گردونیم و می ذاریم چند دقیقه با این سس تفت بخوره و روی مرغ ها ی دونه پیاز کوچیک خرد شده میریزیم اب و اب پرتقالو اضافه می کنیم درشو می ذاریم و می ذاریم اروم بپزه (می تونید نصف لیوان اب رو حذف کنید و فقط با اب پرتقال بپزید) مرغ هاکه پخت و ابش غلیظ شد اب رو جدا می کنیم و داخل یک ظرف دیگه می ریزیم
و اجازه می دیم مرغا داخل تابه سرخ بشن. ( می تونید چند تا الو هم اضافه کنید)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سالادتارتی
مواد لازم:👇
برنج آبپز شده به همراه مقداری گوشت
هویج آبپز شده با نمک
نخود فرنگی آبپز شده با نمک
چغندر آبپز شده با نمک
ذرت
خیار
تن ماهی
سس مایونز
تخم مر غ آبپز
خیار سرکه ای
طرز تهیه:👇
ابتدا برنج را تن ماهی ذرت خیار سرکه ای خورد شده مخلوط میکنیم سپس مقداری نمک و مایونز رو اضافه نموده . حالا لایه های برنج رو میچینیم . اولین لایه را پهن نموده و با دست فشار میدیم . سپس نخود فرنگی ها را روی آن می پاشیم . لایه دوم برنج را ریخته و میفشاریم و سپس چغندر ها را می ریزیم . حال لایه سوم برنج را ریخته و سپس هویج را می ریزیم . و لایه آخر برنج را میریزیم . و میفشاریم . حال سالاد خود را در یخچال قرار می دهیم و هنگامی که میخواهیم انرا سرو کنیم روی آن را با تخم نرغ رنده شده و خیار حلقه حلقه تزیین نی کنیم .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پاپس_کیک
طرز تهیه:👇
کیک شکلاتی یا کیک اسفنجی ساده رو بعد از پخت (میتونین آماده از مغازه تهیه کنین)کاملا پودر کرده،با کمی شیر یا شکلات ذوب شده یا خامه صبحانه(میتونین خامه قنادی استفاده کنین)مخلوط کنید تا خمیر بشه .کمی وانیل و درصورت دلخواه پودرکاکائو اضافه کنید.حسابی ورز بدید. با دست به اندازه گردو بردارید و گردش کنید.
توپک هارو داخل ظرف شکلات بن ماری شده بغلطونید.
درصورت تمایل با پودرنارگیل یا پودرپسته یا کنجد یا ترایفل کاور کنید.
توپک هارو بذارید یخچال تا شکلات خودشو بگیره.
میتونید باسس شکلات تزیین کنین.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پلوی_مکزیکی .
مواد لازم برای پلو مکزیکی:
.
.
گوجه رنده شده یا خرد شده پیازبرنجگشنیز خرد شده
فلفل دلمه قرمزروغن فلفل چیلی ( این پلو باید تند باشه)
زردچوبه و ادویه کاریآب مرغ یا استاک مرغ سیرنخود فرنگی نمک ( اگه از استاک استفاده میکنین حواستون به میزان نمک باشه)
پلو مکزیکی یکی از غذاهای معروف کشور مکزیک است. یک غذای خوشمزه و جالب که به ذائقه ما ایرانیها نزدیک است . پلو مکزیکی ظاهری شبیه به لوبیا پلو، دمپخت و استانبولی ایرانی دارد. این غذای تند و اسپایسی را میتوان به تنهایی یا همراه گوشت و مرغ یا میگو سوخاری میل کنید، من همیشه کنارش میگو سوخاری میذاشتم ، این بار مرغ گذاشتم .
طرز پخت رو هم توی استوری ها میتونین ببینین.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت مرغ را سه بار چرخ کنید یا داخل غذاساز بریزید تا حسابی له شود، بعد آرد، و نشاسته ذرت و شیرخشک و ادویه ها و روغن مایع و تخم مرغ را اضافه کنید، اگر داخل غذاساز مخلوط میکنید ۳دقیقه و اگر با دست ورز میدید ۵دقیقه خوب ورز بدید بعد هم به دلخواه اسانس دود بزنید تا طعمش شبیه بازاریها بشه.😋
و در آخر هویچ نیم پز و پسته خرد شده آب و یخ را اضافه کنید و مخلوط کنید.
روی سطح کار دو لایه سلفون پهن کنید مواد کالباس را روی آن قرار دهید، دستتون را خیس کنید و خمیر را به صورت استوانه در آورید از اطراف صاف کنید و سلفون را روی آن بکشید یک طرف آن را گره بزنید بعد هم با فشار دست هواگیری کنید و طرف دیگه اش هم گره بزنید. بعد هم لای فویل بپیچید که در حین جوشیدن آب داخل آن نرود.
کالباس آماده شده را داخل ظرفی که آب ریخته ایم قرار میدهیم و روی شعله گذاشته، ابتدا شعله را زیاد میکنیم که آب به جوش بیاید بعد هم با شعله کم و در بسته ۱/۵ساعت اجازه میدیم تا کالباس ما پخته بشه.
کالباس آماده شده را یک روز در یخچال میزاریم، خنک که شد برش میزنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
༺༻༺༻༺
#کاپ_کیک_ژله_پرتقال 😍😋
مواد لازم :
آرد سفید: 2 پیمانه.
پودر ژله ی پرتقال: 1 بسته.
روغن مایع: 1 پیمانه سرخالی.
شکر: نصف پیمانه.
تخم مرغ: 4 عدد.
آب پرتقال :1 پیمانه سرخالی.
رنده ی پوست پرتقال :1 قاشق مربا خوری .
بیکینگ پودر: 1 و نیم قاشق چایخوری.
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری.
طرز تهیه :
ابتدا دو پیمانه آرد رو با بیکینگ پودر سه بار الک میکنیم بعد پودر ژله ی پرتقال رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم و کنار می گذاریم.
روغن مایع و شکر رو با دور تند همزن پنج دقیقه میزنیم، سپس تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه و مخلوط میکنیم، وانیل رو با تخم مرغ آخری مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم. حالا رنده ی پوست پرتقال و آب پرتقال رو اضافه میکنیم و بعد بتدریج مخلوط آرد و پودر ژله و بیکینگ پودر رو اد میکنیم.
داخل قالب مافین کپسول گذاشته و از مواد پر میکنیم، برای تزئین کاپ کیک ها من به مقداری از مواد پودر کاکائو زدم و داخل قیف یه بار مصرف ریخته و روی اون ها رو طرح انداختم.
یا میتونین مواد رو در قالب چرب شده 23 سانتی متری ریخته در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار بدین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲