eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : برای 5 نفر آرد سمولینا 10 قاشق غذاخوری شیر 4 پیمانه مارگارین یا کره 100‌ گرم شکر 15 قاشق غذاخوری اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری دارچین به مقدار کافی مغز گردو یا پسته به مقدار کافی دسر سمولینای شیری، دسر خوشمزه و ساده‌ای است که می‌توانید خیلی راحت و در کمترین زمان تهیه کنید. دسر سمولینا بعد از مدتی در یخچال بسته می‌شود و می‌توانید آن را به شکل‌های مختلف سرو کنید. برای تزیین سمولینای شیری از شابلون‌های شله‌زرد هم می‌توانید استفاده کنید. روش تهیه : کره را در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا آب شود. شیر و شکر را به آن اضافه کنید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا زمانی که قل بزند. سپس آرد سمولینا را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود (۳ تا ۵ دقیقه).در پایان، اسانس وانیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید. دسر سمولینای شیری را می‌توانید داخل ظرف پیرکس بریزید و مانند شله‌زرد با دارچین تزیین کنید. همین طور می‌توانید با گردو و خلال یا پودر پسته هم روی دسر را تزیین کنید. بعد از این که دسر سمولینا در یخچال خنک شد،می‌توانید آن را برش بزنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
✍موادلازم: تخم مرغ 1عدد،شکر4ق غ،وانیل نوک ق چ،شیر یک پیمانه،روغن مایع 3ق غ،موز2عدد،بکینگ پودر2ق چ،آردیک پیمانه و1ق غ،نمک نوک ق چ،دارچین1 ق چ 🍜طرزتهیه: تخم مرغ،وانیل و شکر رو باهمزن خوب میزنیم،سپس شیر وروغن رو اضافه وهم میزنیم وبعد موز رو کاملا پوره میکنیم و اضافه میکنیم،درآخر هم آرد،بکینگ پودر،دارچین ونمک رو که باهم سه بار الک کردیم اضافه میکنیم وهم میزنیم در حد مخلوط ویکدست شدن تابه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم شه،بدون ریختن روغن و ‌چرب کردن،مایه ی پنکیک رو توی تابه میریزیم ووقتی حباب زد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه،بعد از پخت روی توری میذاریم تا خنک شه وخمیر نشه،بعد با هرچی دوست داشتین سروش کنین. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍮 مواد لازم: شیر 2 پیمانه خامه 100 گرم پودر ژلاتین دو ق غ شکر یک سوم پیمانه پودر کاکائو 3 ق غ وانیل یک چهارم ق چ شکلات تخته ای 100 گرم ●من مواد رو دو برابر کردم● طرز تهیه: پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه شیر سرد ميريزيم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود. خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود. از حرارت برمی داریم و پودر کاکائو الک شده و شکلات تخته ای و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود. بعد به مدت شش ساعت یا بیشتر بستگی به سایز قالب داره، داخل يخچال قرار بدين، برای خارج كردن دسر از ظرف، لبه های دسر رو با چاقو از ظرف جدا كنيد بعد راحت خارج ميشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم : آرد ۱ و نیم لیوان تخم مرغ متوسط ۳ عدد شکر ۳/۴ لیوان ماست ۲ قاشق س خوری ( من ماست سون استفاده میکنم) روغن مایع ۱/۳ لیوان هل و وانیل هرکدام نصف ق چ خوری گلاب ۲ ق زعفران آبکرده ی غلیظ یک تا دو ق کشمش نیم لیوان بیکینگ پودر ۱ ق چ خوری پُر نمک یک پنس👌 تخم مرغها و وانیل رو یک دیقه هم بزنین .. شکر رو اضافه و با دور تند ۵ دیقه دیگه هم بزنین . روی دور متوسط همزن ماست رو اضافه کنین .. کمی بعد روغن ، هل و سپس گلاب و زعفران . ده ثانیه مخلوط شن و همزن خاموش شه . مواد خشک رو ک از قبل ۳ بار الک کردین طی دوسه مرحله اضافه و با لیسک هم بزنین در همین حین کشمش رو هم اضافه کنین .دوستان من مواد کیکامو خودم اندازه شو در میارم و غلظت مایه رو چشمی تخمین میزنم .. پس به دستورام اعتماد کنین چون امتحان شده س . مایه تون نه زیاد سفت باشه و نه شل . شل باشه از کپسول ها موقع پف کردن سرریز میکنه و کار خراب میشه . پس بخاطر همینه ک میگم ماست بزنین👌 . اگر حس کردین شله یک تا دو ق آرد اضافه کنین . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
وانیل 1 قاشق چایخوری توت فرنگی خرد شده 1 فنجان شکر 6 تا 8 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای 240 گرم خامه 1 فنجان در یک کاسه متوسط، با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با هم ترکیب می کنیم تا صاف و یک دست شود. در یک ظرف دیگر خامه را خوب می زنیم تا سفت شود. خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم خوب مخلوط شود و در نهایت توت فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم حالا وقتشه که دسر را دخل لیوان ها ریخته و سرو کنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک رژیمی بدون شیر و تخم مرغ هست ، این کیک مناسب کسانی هست که به این دو ماده غذایی آلرژی دارند و خیلی از کیک و شیرینیها رو نمیتونن بخورن. دوپیمانه آرد سفید یک پیمانه آب یک پیمانه شکر نصف پیمانه روغن مایع نصف قاشق چایخوری وانیل یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر ابتدا آب و روغن و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کردم و با همزن دستی زدم تا شکر حل بشه ، بعد آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با همزن برقی همزدم (با دور کند) ، فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شد (نهایت هم زدن یک دقیقه بیشتر نشه) غلظت این مواد مثل مواد پنکیک هست خیلی سفت نمیشه و روان هست در آخر هم داخل قالب کاغذ روغنی انداختم (این قسمت فراموش نشه) و مواد رو داخل قالب ریختم و داخل فر که ازقبل گرم کرده بودم گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت سی و پنج دقیقه، البته دمای فرها با هم فرق میکنه ممکنه لازم باشه بیشتر داخل فر بمونه یا شاید کمتر. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷سه شنبه تون عالی و بینظیر 💐پیشکش نگاه مهربانتون 🌷در آخرین روز ماه خرداد 💐روزتون گلباران 🌷روزی پراز عشق و مـحبت 💐روزى پراز شادى و آرامش 🌷روزى پر از خنده و دلخوشى 💐روزی پراز خبرهای خوب 🌷و روزی پراز انرژی مثبت 🌷و موفقیت براتون آرزومنــدم 💐پیشاپیش فصل تابستان مبارک 🌷روزتـون زیبـا و در پنـاه خـدا 🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐
هدایت شده از #سه‌شنبه‌هاے_امام‌زمانی💚🌷
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚🌷 سلام مولای من چه زیباست هر لحظه ذکر تو گویم چه خوب است عطش من برای دیدار تو و چه معنوی است با یاد تو باشم تویی تنها دلیل چشم انتظاری ام بیا و دنیا را دگرگون کن با عطرت با وجود پر مهرت ما را تنها نگذار که بدون تو هیچیم 🍃🌺🌸✨🍃🌺🌸✨🍃🌺🌸 💝الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَرَج💝 امام رضا علیه السلام برای ظهور امام زمان "عج"🙏💚 🌷 💚 💚💚💚🌷🌷🌷
بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن میکنه که مرتب با قاشق از اطراف به مرکز میاریمش و دوباره در فریزر میذاریم تا بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن بکنه و این دفعه هر نیم ساعت یا 45 دقیقه یک بار از ف یزر در میاریم و بستنی گه اطراف ظرف بسته شده به مرکز ظرف میاریم ( زمان دقیقی برای تهیه بستنی نمیتونم بگم چون بستگی به درجه فریزتون داره. برای من تقریبا 9 ساعتی طول کشید ) باید اینکار رو ادامه بدین تا کاملا مواد مرکز ظرفتون هم سفت بشه و فرم بستنی بگیره اگه دوس دارین بستنی شما خامه یا پسته هم داشته باشه تو مرحله اخر اضافه میکنین البته اگه میخواین تیکه های خامه توش یخ نزنه حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنین وخامه را کمی با چنگال میزنین وتوی یک نایلکس پخش کنین وداخل فریزر قرار بدین تا خودش رو بگیره. خامه که خودش رو گرفت خردش کنید و داخل بستنی میریزیم ومخلوطش میکنیم توی این مرحله که مخلوطش کردیم توی یه ظرف دربسته بریزین وبذارین تو فریزر. ( من خامه نریختم) نوش جان ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
: اول تو یه قالب مستطیل قبل ژله رنگین کمان درست کنین (رنگین کمانتون یه لایه ژله ساده یه لایه ژله با شیر باشه) ژله رنگین کمانو به صورت عمودی با چاقو برش بزنین و با کاتر قلب قالب بزنین قالب اصلی رو چرب کنین و بذارین تو فریزر ۲ بسته ژله الوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش حل کنین و روی بخار آب جوش هم بزنین تا شفاف شه و بذارین خنک شه وقتی کاملا خنک شد یک لیوان شیر سرد بهش اضافه کنین میتونین مثل من یکمی رنگ صورتی بهش اضافه کنین یه لایه از ژله رو بریزین تو قالب و بذارین نیمبند شه وقتی نیمبند شد قلبا رو بچینین وسط قالب و دوباره روش کمی ژله بریزین تا قلبا فیکس شن و تکون نخورن و بذارین نیمبند شه دوباره بعد از نیمبند شدن بقیه ژله رو بریزین تو قالب تا قالب پر شه و حداقل ۶ ساعت بذارینش تو یخچال با دست کناره های ژله رو بکشین به سمت داخل تا از دیواره قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف سرو ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲