eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از کیک شیرین post
این مدل غذاهای رنگی دوست دارین ؟ با سرکه ی بالزامیک عالی میشه کم کالری و سالم و سبک کدو_سبز و قارچ کدو سبز .خوراک بادمجان قارچ پیاز هویج سیر سرکه سفید یا بالزامیک روغن زیتون ،آویشن،‌نمک،‌فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه کدو، قارچ و پیاز بادمجان ، هویج و سیر را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید یا مثل من به سیخ چوبی بکشید و سپس با سرکه (من بالزامیک زدم)، روغن زیتون، نمک، فلفل و آویشن اضافه و مخلوط کنید و روش رو بپوشونید و بزارین یک ساعتی داخل یخچال بمونه(عکسها رو ورق بزنید) سپس داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کباب شوند نزارین زیاد خشک بشه ،ابدار تر باشه لذیذتره نوش جان 💖 ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲ 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از کیک شیرین post
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 کتف مرغ: ۶۰۰ گرم (۱۰ تکه) -پودرسیر: ۱ قاشق چایخوری -پودرپیاز: ۱ قاشق چایخوری -فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری -پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری -نمک: نصف قاشق چایخوری تخم مرغ: ۲ عدد چیپس ترتیلا: ۲ بسته کتف ها بعد از آغشته شدن به چیپس، به مدت ۱۲ دقیقه سرخ شوند. (حرارت اول زیاد باشه، بعد از اینکه روغن داغ شد، حرارت رو یکم ملایم کنید تا چیپس ها نسوزه) دیپ گودا: روغن: ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری شیر: ۱ لیوان (سرخالی) پنیر گودا (ورقه‌ای): ۷ تا ۹ ورق (تا به غلظت دلخواه برسید)روی بشقاب رو با پیازچه یا جعفری تزیین کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
هدایت شده از کیک شیرین post
17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور تهیه سینه مرغ آبدار 😍😋 مواد لازم👇 - سینه مرغ 600 گرم - تخم مرغ آب پز 3 عدد - پنیر 50 گرم + 100 گرم - سیر 2 حبه - گوجه فرنگی 100 گرم - سس مایونز 2 قاشق غذاخوری جعفری و شوید از هر کدام ۳ قاشق غذاخوری -پیاز ۱ عدد - نمک - فلفل - فلفل قرمز - روغن زیتون سینه مرغ رو بکوبید و با نمک،فلفل،فلفل قرمز و روغن زیتون طعم دار کنین و برای نیم ساعت استراحت بدین. مواد روی سینه مرغ رو جدا در طرفی آماده کنین.پیاز،گوجه،سبزیجات،سیر،پنیر پیتزا و پنیر چدار رو با هم مخلوط کنین به همراه نمک و فلفل. حالا مواد میانی رو روی سینه مرغ قرار بدین و پخش کنین و در فر قرار بدین مدت زمان قرار دادن در فر ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید😍 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
هدایت شده از کیک شیرین post
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک لیوان دسته دار فرانسوی لپه (حتما چند ساعتی خیس بخوره) ۲۰۰گرم گوشت خورشتی پیاز ریز خرد شده یک عدد درشت آلو حدود ده عدد رب گوجه دو ق غذا خوری نمک فلفل زردچوبه پودر دارچین و پودر زیره سیاه به میزان لازم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
هدایت شده از کیک شیرین post
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۸ الی ۱۰ عدد تره فرنگی یا پیازچه ۳ عدد تخم مرغ ۱ لیوان ماست نصف لیوان روغن ۱ کاسه پنیر لبنه ۱ لیوان آرد ذرت ۱ لیوان آرد سفید ۱ ق چ بکینگ پودر نمک و فلفل سیاه و قرمز ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍😋 مواد لازم: ۱۵۰ گرم پنیر خامه ای ۵۰ گرم خامه صبحانه یک بسته بيسکوئيت پتی بور ۵۰ گرم کره ۲ ق.چ ژلاتین یه بسته پودر ژله توتفرنگی یه قاشق پودر قند طرز تهیه: بيسکوئيت هارو پودر کنید بعد بهش کره ذوب شده رو اضافه کنید و بریزید داخل لیوان و فشرده کنید.بعد یه ساعت تو یخچال یا ۲۰ دقیقه تو فریزر قرار بدید. پنیر خامه ای رو با خامه صبحانه و پودر قند هم بزنید تا یکدست بشه پودر ژلاتین رو با دو قاشق آب سرد هم بزنید و بزارید روی حرارت کتری تا بن ماری بشه.بعد به مواد پنیری اضافه کنید و هم بزنید.بعد بریزید روی لایه بيسکوئيتی و نیم ساعت مجدد داخل یخچال بزارید یه بسته پودر ژله توت فرنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنید و بزارید روی حرارت کتری تا ذرات ژله حل بشه.وقتی ژله کامل خنک شد بریزید روی لایه پنیری و ۲ ساعت تو یخچال بزارید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم ورول میکنیم وبه سیخ میکشیم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید همه رو به اضافه یکی دوتکه ران چرخ کردم میتونید با تکه ها اضافی پیتزای مرغ/پیراشکی/ماکارونی.... درست کنید مقداری زعفران دم میکنیم وبا برس به مرغای سیخ کشیده شده میمالیم. یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میکنیم یکی دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل کمی زردچوبه یک حبه سیر رنده شده کمی آب لیمو رو با هم قاطی میکنیم ومرغای زعفرانی رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومی تکونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای هم با همون سیخای چوبی سرخ کردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگی ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ کنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولی هنوز مرغ پخته وسرخش نشده)در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزهه😋😍 ۱ لیتر شیر یکو نیم لیوان شکر ۱ لیوان آرد ۱ ق غ کره یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزئین کنین😋 ‏ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلدرچین تنوری دستور تهیه :👇 اول برید از پروتئینی بلدرچین تازه بخرید (یخ زده نباشه ها😕) بعد خوب بشوریدش، داخل شکمش رو تمیز کنید. بعد بلدرچین ها رو بذارید داخل ظرفی، دو تا پیاز نسبتا بزرگ رو خلالی خرد کنید. بریزید روش. فلفل سیاه و نمک و پودر سیر وکمی آبلیمو اضافه کنید و مواد رو خوب با هم مخلوط کنید و داخل شکم بلدرچین رو از مواد کمی پر کنید. میذاریم داخل یخچال برای 3تا 4 ساعت تا مواد مزه دار بشن. .بعد ظرفی که بشه داخل فر یا توستر گذاشت رو کمی چرب میکنیم. چند حلقه پیاز خام میچینیم. بلدرچین ها رو میچینیم روی پیازها. مقداری سیب زمینی و هویج خرد شده رو با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مزه دار میکنیم و دور بلدرچين ها میذاریم. روش فویل میکشیم. چند تا سوراخ ایجاد میکنیم. میذاریم داخل فر 180درجه به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت. اگر توستر دارید دما رو ده درجه کمتر بذارید. وقتی بلدرچین ها خوب پخته شدن از فر درمیاریم و روی بلدرچین ها رو کمی روغن وزعفران میمالیم. شعله ی بالای فر رو روشن میکنیم به مدت 5 دقیقه تا بلدرچین ها سوخاری بشن و روشون طلایی بشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم باهم یه شام خفن برای شبتون درست کنیم 😍😋 مواد لازم ۲ عدد بادمجان بزرگ ۱ پیمانه فلفل دلمه ۱ پیمانه هویج پخته ۱/۲پیمانه زیتون بدون هسته ۱ عدد پیاز ۱ ق چ فلفل سیاه ۱و ۱/۲ ق چ زیره ۱/۲ق چ فلفل قرمز ۱/۲ق چ پودر سیر ۱ ق چ نمک ۱/۲ق چ زنجبیل ۴ عدد تخم مرغ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 💓 مواد لازم:👇 🥔سیب زمینی:5عدد 🥩گوشت چرخ کرده: 350 گرم 🧉روغن:2 قاشق غذاخوری 🌶️فلفل سبز2.3عدد 🥦جعفری:5-6 شاخه 🍅گوجه فرنگی:1 عدد 🍅رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری 🥣پودر چیلی:(اختیاری) 🧅پیاز:1 عدد 🧄سیر:2 حبه 🥤آب داغ: 1 لیوان چای (150 میلی لیتر) 🥄پودر فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری 🥄فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری 🧂 نمک:1 قاشق چایخوری 💓سس بشامل:👇 🧈 کره:1 قاشق غذاخوری 🍚 آرد:1.5 قاشق غذاخوری 🥛شیر: 400 میلی لیتر (حدود 2 لیوان) 🥣جوز هندی: یک عدد 🧂نمک: 1 قاشق چایخوری 🥄فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری 🧀پنیر پیتزا ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا