eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرزتهیه رولت رنگین کمان🌈🌈 حتما ببینید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیای مارپیج 🍝🍝🍝🍝 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه لاکچری 🍳❤️🍳❤️🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرح انداختن رو کیک تولد🎂🎂🎂 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 🍲😋👆 روغن: ۴ ق غ خ،پیاز: ۲ عدد عدس: ۳۵۰ گرم،آب(مرحله اول): ۴ لیوان زردچوبه: ۱ق چ خ،پودر سیر: ۱ ق چ خ نمک: ۲ ق چ خ،فلفل قرمز(اختیاری): ۱ ق چ خ(۱ ساعت پخت) ☘️🍀سبزی:پیازچه: ۲ دسته،گشنیز: ۲ دسته جعفری: ۳ دسته،آب (مرحله دوم): ۱ لیوان (۴۰ دقیقه پخت) رشته آشی: ۱۵۰ گرم،آب (مرحله سوم): ۱ لیوان،(۲۰ دقیقه پخت) ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
اول از اینکه باید پیازهای کوچیکو انتخاب کنین از عرض توپول باشن از طول کوتاه ،خلاصه اینکه قد کوتاه و توپول باشن 😊 بعد با یه چاقوی خیلی تیز برشای نازک میزنیم. پیازاتونو تو یه قابلمه پر از آب بریزید بزارید رو اجاق به مدت 15دقیقه بجوشه. بعد بلافاصله تو یه ظرف آب سرده سرده بریزید و به مدت 10 دقیقه تو آب سرد باشه به این عمل (بلانچ کردن) میگن که باعث میشه پیاز داغتون فوق العاده عالی ترد و خوشرنگ میشه. توی آبکش بریزید بزارید خوووب آبش بره و توی روغن داغ شناور با حرارت ملایم بزارید سرخ شه و کمی نمک بزنید ،اصلاااا حرارت گازو‌زیاد نکنید چون تیره میشه،هر چند دقیقه یکبارم هم بزنید تا یکدست سرخ بشن. این روش سرخ کردن اصلا روغن جذبش نمیشه خیلی خوشرنگو تردم میشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه کلچه آسان و خوشمزه نارگیلی 🥞🥞🥞 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
خوش قلق: تخم مرغ ۴ عدد شیر یک پیمانه با یک چهاروم پیمانه آرد : دو پیمانه با یک چهاروم پیمانه کره ۱۰۰ گرم،شکر ۲۲۰ گرم،بکینگ پودر دو ق م،وانیل کمی کره و شیر رو با هم بزارید رو حرارت تا کره باز شه همین که کره باز شد بردارید احتیاج نیست شیر بجوشه. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم زن خوب بزنید تا حجمش دو برابر بشه؛ حالا مخلوط شیر و کره رو اروم اروم همونطور که همزن روشن اضافه کنید( مخلوط کره و شیر داغ است). بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و طی سه مرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید ؛ در قالب ۲۵ تا ۳۰ سانت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ برای ۴۵ دقیقه بپزید( این کیک پف بسیار خوبی دارد و بهترین بافت 👌) ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
قلقلی‌ها رو با مخلوط کردن گوشت گوساله با پوره پیاز ، پوره فلفل دلمه‌ای ، دو حبه سیر و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد نخودچی ( یک قاشق غذاخوری) درست کردم . بعد تفتشون دادم و وقتی همه طرفشون خوب سرخ شد ، یک قاشق کره پسته اضافه کردم ( کره پسته رو دفعه دیگه با ارده و یکبار هم کره بادوم زمینی جایگزین میکنم ببینم چه جوری میشه 😋 ) یکم دیگه تفت دادم و بعد رب انار رو اضافه کردم ، و بعد از کمی تفت دادن حدود یک لیوان آب انار ریختم و گذاشتم یکم بپزه و غلیظ بشه . ما غذای ترش خیلی دوست داریم ، برای همین من آب انار ترش ریختم که طبیعی بود . شما اگه خواستین درست کنید حواستون به ترشی و شیرینیش باشه . اگه از آب انار آماده استفاده می‌کنید یادتون باشه که شکر داره و ترشیش رو میزون کنید .آخر سر هم روش دونه انار و خلال پسته ریختم .کره پسته رو هم آماده میتونید از سوپر مارکتها بخرید ، هم از اینایی که جلو چشمتون چرخ می‌کنند و میدن. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲