7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شکلاتی😍😋
مواد لازم:
آرد مخصوص شیرینی پزی : دو پیمانه
پودر کاکائو :نصف پیمانه
بیکینگ پودر: دو ونیم قاشق چای خوری
جوش شیرین:نصف قاشق چایخوری
نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
پودر نسکافه :یک قاشق چای خوری
پودر شکر: یک و نیم پیمانه
تخم مرغ :دو عدد
شیر:یک پیمانه
روغن مایع :نصف پیمانه
وانیل :نصف قاشق چای خوری
آب جوش : نصف پیمانه
روش تهیه؛
اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه ميکنيم و در قالب دلخواه ريخته و در فر به مدت حدودا45دقیقه میپزیم و در نهایت بعد از خنک شدن روشو با خامه تزئين كنيد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"مرغ پفکی تابه ای"😍😋
سینه مرغ نیم کیلو
نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری
آرد سفید 4 قاشق غذاخوری
ماءالشعییر یا همان دلستر ساده بدون طعم یا سودای گازدار بدون طعم یک شیشه کوچک
سیر رنده شده 2 حبه
زیره سبز ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم و دلخواه ولی از نصف قاشق چایخوری کمتر نریزین
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
سیخ چوبی به تعداد لازم
خب عزیزان اول سینه هارو خرد کنین و با نمک و آب یخ حدود نیم ساعت بزارین تو یخچال بمونه تا ترد شه
حالا آرد سفید و ادویه هارو مخلوط کنین ، سیر رنده شده ، ماءالشعیر را کم کم اضافه کنین به حد بریزین که موادتون به غلظت فرنی باشه و بیکینگ پودر را اضافه کنین و خوب مخلوط کنین
حالا مرغ هارو به سیخ بکشین و تو مواد بخوابونین و داخل کمی روغن داغ سرخ کنین
یه نکته برای اینکه مغز پخت شه اول بزارین روغن داغ شه وقتی داغ شد شعله را ملایم کنین و مرغ هارو داخل تابه بزارین که هم سرخ شه هم مغز پخت
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک دو سوته بدون فر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار😋😍
مواد لازم :
گوشت چرخ شده 450 گرم
فلفل قرمز 1 دوم ق چ
زیره سبز 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
نمک 1 ق چ
سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه
سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط
آرد سفید 2 ق غ
نمک 1 دوم ق غ
پنیر چدار
طرز تهیه :
گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم
سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم .😜😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_سیب_زمینی😍😋
مواد لازم
سیب زمینی آب پز(خیلی ابپز نکنید چون وا میره نیم پز بشه) ۶ عدد
پیاز رنده شده و ابگیری شده ۱ عدد کوچک
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
ارد سفید یا ارد نخودچی ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری بستگی به اندازه تخم مرغ و سیب زمینی داره اما در نهایت غلظتش جوری باشه که شل نباشه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن برای سرخ کردن
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده 😍😋
لیوان آبی که استفاده می کنم 200 میلی لیتر است
12 عدد فلفل متوسط، 1 فنجان برنج خوش طعم، 1/2 فنجان بلغور، حدود 100 گرم گوشت چرخ کرده، 2.5 ق غ جعفری خرد شده، 1 پیاز ریز خرد شده، 2 حبه سیر خرد شده، 1 عدد گوجه پوست کنده و ریز خرد شده، 1/2 ق غ رب گوجه، نصف لیوان روغن، 1/2 ق چ پاپریکا، 1/2 ق چ فلفل سیاه، زیره نوک ق چ، 1 ق چ نعنا خشک شده، نمک، 6 عدد گوجه گیلاسی
#سس:
550 میلی لیتر آب داغ، نصف ق غ رب گوجه، نصف ق غ رب چیلی، 3 ق غ روغن، نمک
🔴فلفل ها را بشویید. ساقه ها را جدا کرده دانه ها را با چاقو تمیز کنید. با کمک چاقو چند خط تهش درست کنید.
برنج و بلغور شسته و آبکش شده را با بقیه ی مواد خوب مخلوط کنید. داخل فلفل دلمه ای ها را پر کنید و مقداری فضا روی آن ها بگذارید.
روی هر کدام از نصف گوجه استفاده کنید. دلمه ها را در سینی فر قرار دهید و سس را برای روی آن آماده کنید و در سینی بریزید. روی فلفل ها را با کاغذ روغنی مرطوب بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه حدود 1 ساعت بپزید. درون قابلمه هم میتوان این غذا رو آماده کرد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز خوشمزه و خوشرنگ شدن ماکارونی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چکرتمه کبابی😍😋
مواد لازم:
سینه مرغ 🍗یک عدد
ماست🍶 یک قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده 🧅یک عدد کوچک
یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا
یک قاشق چایخوری پول بیبر
نصف قاشق چایخوری نمک🧂
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه🧂
آویشن یک قاشق چایخوری🍃
سه قاشق غذا خوری روغن مایع🥄
۴ تا ۵ عدد سیب زمینی 🥔
برای سس:
ماست 🍶یک پیمانه
سیر🧄 یک حبه
نمک🧂 به مقدار لازم
برای سس قرمز:
دو تا سه قاشق غذا خوری کره🧈
یک قاشق چایخوری پول بیبر🌶
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کله_پاچه😍😋
اول اینکه برای تشخیص کله گوسفند از کله بز باید ب کناره های چشم نگاه کنید اگر در کنار هر دو چشم حفره وجود داشت کله گوسفند هست. کله گوسفند حتی اگر تمیز باشد حتما حتما ب روی اجاق کباب کنید تا کمی روی پوست اون برشته بشه و موهای زیر پوست از بین برن بعد ب مدت ۱۵ دقیقه توی ظرف آب بزارید و بعد از این تایم کاملا کله رو بشورید تا زمانی ک آبی ک در آن کله رو میشورید شفاف بشه (صرفا برای شفاف شدن آب کله پاچه و تمیز شدن مجرای گوش و بینی و زبان) بعد در یک قابلمه حدودا ۴ تا پیاز متوسط رو ک نیم خلال کردیم ب همراه ۶ حبه سیر ۳ تکه شده با مقداری روغن تفت میدهیم تا سبک شوند. بعد ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کرده کمی تفت میدهیم. کله و پاچه و نخود و آب جوش رو اضافه میکنیم (آب تا جایی ک روی کله رو بگیره). حدودا ۲ ساعت ابتدا با شعله زیاد تا زمانی ک آب ب جوش بیاد و بعد با شعله متوسط میپزیم. در نیم ساعت آخر لیمو عمانی هایی ک سوراخ کردیم رو ب همراه ۲ قاشق مرباخوری نمک اضافه میکنیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسپاگتی معرکه😍😋
مواد لازم:
250 گرم اسپاگتی🍝
1 عدد پیاز🧅
2 حبه سیر🧄
فلفل قرمز تند🌶 1 عدد
1 فنجان گوجه فرنگی رنده شده 🍅
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🥫
1 فنجان خامه (100 میلی لیتر) یا شیر🥛
3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان🧀
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون🫒
فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک🌶🧂
روی آن ریحان تازه و فلفل کاپیا پاشیدم.🌱
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_پاپکورنی😍😋
ماست دو ق غ
آرد دو ق غ
آب سرد چهار ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
نمک یک ق چ
زردچوبه نصف ق چ
تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲