هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
💚🌷
💚⃟🌷
این عشقِ آتشین زِ دلم پاڪ نمےشود
مجنون بہ غیر خانہے لیلا نمےشود
بالاے تخٺ یوسف ڪنعان نوشتہاند
هر یوسفے ڪہ یوسفِ زهرا نمےشود
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
شیرینی نارگیلی😍😋
مواد لازم:
125 گرم کره
سه عدد تخم مرغ
نصف لیوان پودر شکر
یک و نیم لیوان پودر نارگیل
یک استکان فندق ریز خرد شده
یک قاشق غذاخوری ایرمیک(آرد سمولینا)
دو لیوان آرد
نصف بستهی 10 گرمی بیکینگ پودر(یک قاشق چایخوری)
مواد شربت:
دو و نیم لیوان شکر
سه لیوان آب
یک برش لیمو
طرز تهیه:
داخل کاسهای کره یا مارگارین هم دمای محیط پودر نارگیل شکر فندق و ایرمیک را مخلوط کنید و تخم مرغها را یکییکی اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
آرد و بیکینگ پودر را هم مخلوط کنید تا خمیری که چسبندگی دارد تهیه شود.
با قیف یا قاشق بستنی و یا با دست خمیر را شکل داده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختهاید با فاصله بچینید.
در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینیها بپزید.
برای شربت شکر و آب و لیمو را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید بعد از به جوش آمدن 15 دقیقه حوشانده و از روی حرارت بردارید.
بعد از اینکه شیرینیها را از فر خارج کردید کاغذ روغنی را بردارید و شربت داغ را روی شیرینیهای داغ بریزید(چون پودر نارگیل دارد خمیر نمیشود)
1_2 ساعت زمان دهید و بعد به دلخواه تزئین کرده و سرو نمایید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#ترشک_خونگی🧑🏻🍳
آلبالو رو با دو لیوان آب گذاشتم بپزه حین پخت ی تیکه نبات اندازه دو بند انگشت اضافه کردم
و بعد وقتی آبشو کشید دوباره دو لیوان آب اضافه کردم و آلو و زرشک بهش اضافه کردم و کمی نمک درشو گذاشتم تا همه له بشن
و قتی همه ی مواد نرم شدن گذاشتم سرد شد
دستکش دستم کردم و موادو با دلستم له گردم و به اصطلاح چنگ زدم
لازم نیست هسته هاشم جدا کنید
و بعد رب انار ترشو با آب کمی رقیق کردم
و بهش اضافه کردم
کمی برای جذاب شدنش بهش کیوی خشک و آلو شابلون خشک اضافه کردم
اگر که شما ندارین از لواشکم میتونید داخلش استفاده کنید🤤
و در آخر پودر غوره فراون و گلپر اضافه کنید که طعمشو چندین برابر دلچسب میکنه🤤
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا سنتی زعفرانی😍😋
فرمول کلی برای همه ی حلوا ها همین اندازه هایی هست که نوشتم ، از هر پیمانه یا لیوانی که برای آرد سفید استفاده میکنید از همون باید برای باقی مواد باید استفاده کنید
_
مواد لازم:
آرد یک لیوان(من از ارد نان فانتزی استفاده کردم)
شکر ۱ لیوان
آب نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
گلاب نصف لیوان (میتونید از مقدار گلاب کم کنید و به همون اندازه به اب اضافه کنید
زعفران غلیظ ۳ق غذاخوری
اول شکر و آب زعفران و گلاب رو روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید،شکرکه کاملا حل شد از حرارت بردارید نباید بجوشه
حالا آرد رو با روغن در تابه بریزید و حدود یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید باید رنگش از نخودی تیره بشه (🛑 زمانش بستگی به مقدار مواد و حرارت زیرش داره).
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_آردذرت_وگردو😍😋
3 عدد تخم مرغ
1 و نیم لیوان شکر
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن
1 عدد پوست پرتقال رنده شده
2 لیوان آرد ذرت
1 لیوان آرد
1 ق غ پودر بیکینگ
1 ق چ سرخالی وانیل
مغز گردو برای تزیین
👈همه مواد باید در دمای اتاق باشند.
طرز تهیه:👇
تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن.روغن،شیر،پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.
مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید.بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق،آروم مخلوط کنید.ودر قالب مورد نظر بریزید و در فر ۱۷۰ درجه بذارید
🌺🍇👩🍳👩🌾👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تر_حلوای_شیرازی😍😋
نشاسته گندم يك پيمانه
آرد برنج نصف پيمانه
شير پنج پيمانه
آب چهار پيمانه
شكر دو پيمانه
گلاب نصف پيمانه
هل يك قاشق چاي خوري
زعفران دم كرده به مقدار لازم
آرد برنج و اب و نشاسته و شير را با همزن دستي هم بزنيدبعد از صافي رد كنيد و شكر را بهش اضافه كنيد .خيلي سريع هم بزنيد ازش غافل نشيد وگرنه مواد گلوله ميشه، تا زماني كه كمي غليظ تر از فرني شه بايد رو حرارت باشه بعد بهش گلاب و هل اضافه كنيد هم بزنيد گلاب رو كه اضافه كرديد بعد از ده دقيقه خاموش كنيد. كف قالب رو چرب كنيد نيمي از مواد را كف قالب بريزيد و صاف كنيد، بقيه مواد را روي حرارت بزاريد و بهش زعفران دم كرده اضافه كنيد، سرعت عمل داشته باشيد تا روي لايه سفيد رنگ نبنده. خيلي سريع لايه زعفروني رو روي لايه سفيد رنگ بريزيدسطح روش رو ارام صاف كنيد اجازه بدید یکم خنک شه و از داغی بیوفته روشو با فویل حتما بپوشونید تا تو یخچال ترک برنداره قالب را داخل يخچال بزاريد و بعد از چهار ساعت البته بهتره شب تا صبح تو يخچال بمونه بعد لبه ها رو از قالب جدا كنيد و ارام برگردانيد و قالب بزنيد يا به شكل دلخواه برش بزنيد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دمی_گوجه😍😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"نان لقمه ای 😍😋
تخم مرغ 1 عدد
آب ولرم 1 پیمانه سرخالی
شیر ولرم 1 پیمانه سرخالی
ماست نصف پیماه
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری پر
سرکه 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید حدودا 4 و نیم پیمانه
میزان آرد ممکن است کمی متغیر باشد
نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری
شکر نصف قاشق غذاخوری
آب و شیر رو مخلوط کرده ولرم کنین
ماست ، تخم مرغ ، نمک ، شکر ، سرکه و روغن رو اضافه کرده با همزن دستی مخلوط کنین
حالا بیکینگ پودر و آرد رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنین
در حد 10 دقیقه ورز بدین که به دست نچسبه
روی ظرف رو کیسه بکشید و حوله بندازین بزارین جای گرم 15 تا 30 دقیقه استراحت کنه
حالا سطح کار رو آردپاشی کنین
خمیر را با وردنه به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و به دلخواه برش یا قالب بزنین و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین
همیشه روغن رو با حرارت ملایم گرم کنین و با حرارت ملایم هم خمیر را سرخ کنین که مغز پخت و پوک شه
نوش جان❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک لیمو ترش😍😋
تخم مرغ 4 عدد
شیر یک لیوان
آرد 2 لیوان
شکر یک لیوان
روغن نصف لیوان
بیکین پودر 2 ق چ
وانیل نصف ق چ
پوست لیمو ترش فقط لایه ی اول لیمو رو رنده کنید یک ق غ
آب لیمو ترش تازه دو ق غ
اسانس لیمو ترش 10 قطره
خب طبق معمول همه ی کیکای عصرونه تخم مرغ و با شکر خوب بزنید تا کرم رنگ بشه روغن و اضافه کنید بازم بزنید بعد وانیل و رنده ی پوست لیمو و آب لیمو و اسانس لیمو رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید بعد شیر و بریزین یکم هم بزنید و در آخر آرد و بیکین پودر و که باهم سه بار الک کردین طی 3 الی 4 مرحله به مایع کیک اضافه کنید و آروم هم بزنید تا مایع کیکتون صاف و یکدست بشه قالبتونو با کره چرب کنید و آرد پاشی کنید و مایع رو داخلش بریزین چند ضربه به سطح کار بزنید تا حبابش گرفته بشه و طبقه ی وسط فری که از قبل گرم کردین به مدت 45 تا 50 دقیقه بسته به زمان و حرارت پخت فرتون بزارین بپزه
💕
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"نان لقمه ای 😍😋
تخم مرغ 1 عدد
آب ولرم 1 پیمانه سرخالی
شیر ولرم 1 پیمانه سرخالی
ماست نصف پیماه
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری پر
سرکه 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید حدودا 4 و نیم پیمانه
میزان آرد ممکن است کمی متغیر باشد
نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری
شکر نصف قاشق غذاخوری
آب و شیر رو مخلوط کرده ولرم کنین
ماست ، تخم مرغ ، نمک ، شکر ، سرکه و روغن رو اضافه کرده با همزن دستی مخلوط کنین
حالا بیکینگ پودر و آرد رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنین
در حد 10 دقیقه ورز بدین که به دست نچسبه
روی ظرف رو کیسه بکشید و حوله بندازین بزارین جای گرم 15 تا 30 دقیقه استراحت کنه
حالا سطح کار رو آردپاشی کنین
خمیر را با وردنه به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و به دلخواه برش یا قالب بزنین و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین
همیشه روغن رو با حرارت ملایم گرم کنین و با حرارت ملایم هم خمیر را سرخ کنین که مغز پخت و پوک شه
نوش جان❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲