#قیمه_ریزه
#خورشت
اصفهانیها میگن قیمه ریزه وآذری ها میگن ریزه کوفته
گوشت چرخ کرده 250 گرم
سیب زمینی 2عدد
پیاز 2عدد
نمک وفلفل وزردچوبه
رب گوجه
گوجه
روغن
آرد نخودچی 1 قاشق
داخل یه قابلمه پیاز رو خرد کرده وبا کمی روغن تفت داده تا سبک بشه،بعد از آن نمک و ادویه ها رو اضافه کرده ودو قاشق رب گوجه اضافه کرده وحتی میتونید یکی دوتا گوجه رو رنده کرده و به رب اضافه کرده تا تفت خورده وبه روغن بیفته
بعد کمی آب جوش ریخته و گذاشته تا به جوش بیاد
در این میان گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و ادویه ها و من یک قاشق ارد نخودچی هم زدم وکامل ورز داده وبه شکل قلقلی های کوچک درست کرده وبه آب در حال جوش اضافه کرده ودر آخر هم یک سیب زمینی رو پوست آن را گرفتم و به مواد داخل قابلمه اضافه کرده
در آخر هم کمی سبزی خشک ترخون و حتی نعناع میشه اضافه کرد که طعم و عطر آن فوق العاده میشه
درب ظرف را بسته تا مواد پخته بشن
در کنار نان سرو کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دنت شکلات
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
شیر ۳ لیوان
پودر کاکائو ۲ ق غ
شکلات تختهای ۸۰ گرم
نشاسته ذرت ۳ ق غ
آب نصف فنجان
شکر ۱ فنجان
خامه ۵۰ گرم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_پنيري
مواد براي ١٠ عدد سمبوس
سيب زميني ٤ عدد درشت
جعفري و گشنيز خرد شده ١ پيمانه
پياز ٢ عدد متوسط
پنير پيتزا ١ پيمانه
نان لواش ٥ عدد
نمك ١ ق غ
فلفل قرمز و سياه هر كدام ١ ق چ
اويشن ١ ق چ
فلفل تازه به دلخواه
نكته⚠️
شما ميتونيد براي رژيمي شدنش پنير داخلش نريزيد و هنگام پخت فقط روي دو طرف نان رو با روغن زيتون كمي چرب كنيد و با شعله كم بزاريد نان برشته بشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_گوشت
⠀
مواد لازم خمیر:
دوغ کفیر - 500 میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین 1 ق چ
نمک 1 ق چ
آرد حدود 450-500 گرم ⠀
مواد میانی:
گوشت چرخ کرده 400 گرم
3 عدد پیاز متوسط
نمک، فلفل سیاه
در صورت دلخواه زیره
⠀
دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید.
با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید.
سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کنارهها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابه_ای
گوشت چرخ شده (ترکیب گوسفند و گوساله) ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۳ عدد درشت (کمی از آب پیاز رو بگیرید نیاز نیست کاملا آب پیاز گرفته بشه)
نمک ۱ ق م
فلفل سیاه ۱ ق چ
زردچوبه ۱ ق چ
گوجه۲ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوشت و پیاز و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید. نیاز نیست خیلی ورز بدید همین ک ترکیب بشن کافیه.
گوشت رو کف تابه پهن کنید. در تابه رو میزاریم تا زمانی ک آب بندازه. ب هیچ عنوان ب گوشت در حال سرخ شدن آب اضافه نکنید گوشتتون سفت میشه. و اینکه پیازی ک استفاده کردید ب اندازه کافی آب پس میده
در این فاصله ابتدا گوجه ها رو سرخ کرده و خارج میکنیم بعد یک قاشق رب رو توی همون روغن تفت میدیم تا رنگش باز بشه. حدودا دو تا سه قاشق آب هم اضافه میکنیم تا روون بشه. گوجه رو کباب اضافه کرده و سس رو نیز اضافه میکنیم. فلفل دلمه رو خلال درشت میبریم و روی گوشت اضافه میکنیم. (طعم فوق العاده ای بهش میده👌)
سس رو خوب با آبی ک گوشت انداخته ترکیب میکنیم و گوشت رو ب طور منظم میبریم تا سس ب خورد گوشت بره. حدودا پانزده دقیقه زمان میدیم تا جا بیفته و طعم ها با هم ترکیب بشن.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_پنبه_ای
این میزان خمیر ده عدد نان به اندازه فیلم خواهد شد
آرد سفید قنادی ۵۰ گرم (۱/۳پیمانه)
و آب ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)
این مواد برای تهیه کرمی استفاده میشه که داخل خمیر می ریزیم این کرم باعث ایجاد بافت نرم و پنبه ای نان میشه
آرد الک شده را با آب سرد مخلوط و خوب یکدست کنید طوری که گوله آردی نداشته باشد سپس روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شود و مایه کم کم غلیظ
کرمی به غلظت تصویر اماده کنید و کنار بگذارید تا کرم سرد شود، ۱ ق س خمیر مایه +۱ ق چ شکر و ۱/۴ پیمانه آب ولرم را نیز مخلوط کنید و درب ان را بگذارید و ده دقیقه ای اجازه دهید تا خمیرمایه عمل آید(پف کند)
درون ظرفی دیگر:
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۱/۴ پیمانه سر پر (۶۰ گرم)
شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی
شیرخشک قنادی ۲ق س
و نمک ۱/۲ق چ
را خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختی دراید و شیرخشک کاملا درون مواد حل شود
سپس
۱/۲پیمانه سرخالی روغن مایع(۷۰گرم)
خمیر مایه عمل آمده
وکرم اماده وسرد شده را اضافه کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_نعنای خونگی
نعنای بومی پاک شده: نیم کیلو
آب: ۷ لیوان دستهدار فرانسوی وانیل
شکر: 1 کیلو و 200 گرم
جوهر لیمو: ۱/۴ ق چ
عرق نعنا: ۳ ق غ
رنگ خوراکی: ۱ قطره
نکته مهم: وانیل در کلیپ اشتباه تایپی هستش و وانیل نیازی نیست.
آب که جوش آمد، جوهر لیمو و شکر رو اضافه میکنیم.
شکر رو نباید زیاد همزد و اجازه داد تا خودش حل بشه. فقط هر از گاهی کمیهممیزنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مرغ_آلبالویی
آلبالوی بدون هسته 1.5 لیوان
شکر سه ق غ
آب یک سوم لیوان
ران مرغ دوعدد
پیاز دوعدد متوسط
نمک فلفل زرد چوبه ب میزان لازم
رب نارنج و رب آلبالو هر کدوم نصف قاشق
آلبالوهارو با شکرو آب مخلوط کنید بزارید روی گاز ب مدت نیم ساعت تا قوام بیاد
مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید
و توی روغن حسابی سرخشون کنید زعفران بزنید و یکم دیگه سرخ کنید مرغ رو از تابه خارج کنید و پیاز خلالی شده رو توی همون روغن سرخ کنید مرغ رو ب تابه برگردونید همینطور آلبالوی قوام اومده رو یک لیوان آب جوش اضافه کنید و با شعله خیلی کم بزارید یک ساعت زمان بدین تا کاملا بپزه اواخر پخت رب الو و رب نارنج رو اضافه کنید مخلوط کنید و بزارید یک رب دیگه بپزه
همینطور ک توی عکس میبینید خوش رنگ هستن مرغ کاملا قرمز میشه
وقتی هستهدهای آلبالو رو میگیرین روی هسته ها کمی آب جوش بریزید تا رنگ پس بدن و از صافی رد کنید و بریزید داخل خورشت.
مرغ خوشمزه ما آماده هست نوش جااان
اگه دیدین مرغ آبش خشک شده بازم آب جوش بریزید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_نعنای خونگی
نعنای بومی پاک شده: نیم کیلو
آب: ۷ لیوان دستهدار فرانسوی وانیل
شکر: 1 کیلو و 200 گرم
جوهر لیمو: ۱/۴ ق چ
عرق نعنا: ۳ ق غ
رنگ خوراکی: ۱ قطره
نکته مهم: وانیل در کلیپ اشتباه تایپی هستش و وانیل نیازی نیست.
آب که جوش آمد، جوهر لیمو و شکر رو اضافه میکنیم.
شکر رو نباید زیاد همزد و اجازه داد تا خودش حل بشه. فقط هر از گاهی کمیهممیزنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مرغ_آلبالویی
آلبالوی بدون هسته 1.5 لیوان
شکر سه ق غ
آب یک سوم لیوان
ران مرغ دوعدد
پیاز دوعدد متوسط
نمک فلفل زرد چوبه ب میزان لازم
رب نارنج و رب آلبالو هر کدوم نصف قاشق
آلبالوهارو با شکرو آب مخلوط کنید بزارید روی گاز ب مدت نیم ساعت تا قوام بیاد
مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید
و توی روغن حسابی سرخشون کنید زعفران بزنید و یکم دیگه سرخ کنید مرغ رو از تابه خارج کنید و پیاز خلالی شده رو توی همون روغن سرخ کنید مرغ رو ب تابه برگردونید همینطور آلبالوی قوام اومده رو یک لیوان آب جوش اضافه کنید و با شعله خیلی کم بزارید یک ساعت زمان بدین تا کاملا بپزه اواخر پخت رب الو و رب نارنج رو اضافه کنید مخلوط کنید و بزارید یک رب دیگه بپزه
همینطور ک توی عکس میبینید خوش رنگ هستن مرغ کاملا قرمز میشه
وقتی هستهدهای آلبالو رو میگیرین روی هسته ها کمی آب جوش بریزید تا رنگ پس بدن و از صافی رد کنید و بریزید داخل خورشت.
مرغ خوشمزه ما آماده هست نوش جااان
اگه دیدین مرغ آبش خشک شده بازم آب جوش بریزید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲