eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 دولیوان اب یه لیوان گلاب سه دونه هل نبات یه لیوان گلک سه قاشق زعفرون دم کرده سه چهارم لیوان 3/4 ارد یک سوم 1/3 کره ۲۰۰ گرمی اول از همه بیاید شربتتون رو اماده کنید که اب و گلاب و هل و زعفرون و گلک و نبات رو بزارید تا با هم جوش بیان سپس داخل ظرفی جدا ارد رو تفت بدید تا تغیر رنگ بده و کره رو بهش اضافه کنید و وقتی کامل کره به خورد ارد رفت شربت رو از صافی رد کنید و طی سه مرحله به اردتون اضافه کنید و بزارید تا کامل یکدست بشه بافتش خیلی نباید نرم بشه سفتم نباشه شبیه حلوا ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی پیاز رستورانی😍😋 مواد لازم: پیاز بنفش🧅 ۳ عدد ۶۰ میلی لیتر سرکه 🍇(انگور یا سیب) آب جوش برای پر کردن شیشه💧🔥 ۲ قاشق نمک🧂 ۱ قاشق سرخالی شکر🍚 چند دانه خردل اختیاری و دانه فلفل سیاه نکته این مقدار مواد برای ظرف ۳۰۰ میلی‌لیتری هست در یخچال نگهداری شود ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 _پیاز یک عدد _فلفل دلمه ای ۳ عدد _بادمجان ۲ عدد _کدو ۲ عدد _گوجه ۳ عدد برای تهیه ی این خوراک خوشمزه ی سبزیجات تنها کافیه سبزیجات رو به ترتیب ویدئو تفت داده و نمک و فلفل و زردچوبه رو به مواد اضافه کرده و تفت داده و در ظرف رو ببندید و حرارت رو کم کرده و اجازه بدید با آب خودش بپزه و در نهایت بعد از ۴۰ دقیقه خوراک حاضر است ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی مواد لازم یک بسته بیسکوییت ساقه طلایی سه لیوان شیر سه ق غ سر پر آرد سفید سه ق غ سر پر نشاسته ذرت شکر نصف لیوان پودر کاکائو سه ق غ وانیل نوک‌ ق چ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۲ پیمانه آرد یک‌پیمانه شکر یک‌پیمانه کره ی نرم (۲۱۰ گرم) نارنگی‌ب مقدار لازم ۷ قاشق غذا خوری آب نارنگی ۳ عدد تخم مرغ یک قاشق چای خوری اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چای خوری نمک یک قاشق چای خوری پوست نارنگی فر رو با دمای ۱۸۰ روشن کنید،فر برقی ۱۷۰ درجه.در یک‌ کاسه شکر و کره رو با هم زن بزنید تا روشن و سبک بشه.تخم مرغ هارو‌یکی یکی اضافه کرده و هر بار یک‌دقیقه بزنید.وانیل،پوست نارنگی و نمک‌رو اضافه کرده و کمی دیگه هم بزنیدنیمی از ارد رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید آب نارنگی رو ریخته و ترکیب کنید باقی مانده ی آرد رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید مواد رو داخل قالب ریخته و نارنگی ها رو روی مواد بچینید فشار بدید تا کمی داخل کیک فرو بره) داخل فر گذاشته و ب مدت یک ساعت بپزید.کمی ک خنک شد از قالب خارج کنیداین کیک بکینگ پودر نداره.مواد کیک سفت و منسجم ک ایرادی نداره ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک شکلاتی🍫• یه تیکه از بهشت رو براتون آوردم☺️👌🏻 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شروع مدرسه ها ! و دغدغه خوراکی🥴 آرد نان فانتزی ۲۵۰ گرم، خمیر مایه ۴ گرم، کره ۳۰ گرم، نمک ۳ گرم، شکر ۷ گرم، شیر سرد ۱۵۰ گرم (کمتر یا بیشتر) ، تخم مرغ کامل +یک ق غ شیر برای رومال، روغن مایع کمی برای رومال لایه های خمیر ورز خمیر ۱۵ دقیقه استراحت اول ۴۵ دقیقه، استراحت دوم ۱۰ دقیقه، استراحت آخر ۵۰ دقیقه تا دو برابر شدن حجم خمیر در فر ۱۸۰ درجه، ۱۵_ ۲۰ دقیقه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 از نون بربری‌های نازک تر برای ساندویچ استفاده کنین. بذارین کله ی نون بربری یکی دو روز بیات بشه بعد خیسش کنین. بهتره از گوشت چرخکرده ی تازه استفاده کنین. و حتماً زیتون پرورده رو کنارش داشته باشین چون یکی از ارکان مهم و ضروری برای لذیذتر شدن ساندویچ کتلت لاهیجانیه❤️ سیب زمینی: ۲ عدد متوسط گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم پیاز: یک عدد کله ی نون بربری: ۲ عدد تخم مرغ: ۲ عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز و آویشن و ادویه کاری به مقدار دلخواه. سبوس نان بربری: یک لیوان. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه تابه ای😋 اگه شمام مثل من براتون سخته که رو منقل کباب درست کنید این جوجه تابه ای بهترین گزینه چون خیلیییی خوشمزه و نرم هست👌 مواد لازم: مرغ به تعداد نفرات🍗 پیاز یه عدد🧅 فلفل دلمه نصفی🫑 روغن زیتون دو ق غ🫒 آبلیمو تازه سه ق غ🍋 نمک به مقدار لازم🌿 نکات مهم: برای اینکه مرغتون خشک نشه اول دربشو بزارید که مرغ آب پس بده بعد بازش کنید و با سغله ملایم اجازه بدین که با روغن و آب کاملا مغزپخت و سرخ بشن اینجوری خیلی نرم و خوشمزه میشه ، شعله رو اصلا زیاد نکنید که خشک میشن🌿 اگه از سیخ استفاده نکردید میتونید جوجه هارو تو تابه بچینید و نباید هم بزنید یه طرفش که سرخ شد برگردونید که طرف بعدیش هم سرخ بشه🌿 برای قالب زدن برنج میتونید مثل من از قابلمه کوچیک یا کاسه آبگوشت خوری یا هر طرفی که دوست داشتید استفاده کنید 🍚 که نیازی نیست کف ظرف رو چرب کنید یا نایلون بزارید چون برنج خودش چرب هست له راحتی برمیگرده فقط کاقیه با پشت قاشق برنج فشار بدید که موقع برگروندن وا نره😌 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دراین عصر زیبای بهاری آرامش دل تـقدیـر بلند لبخندقشنڪَ و هر چہ لطف خداست همہ را براتون آرزومندم ایام به کامتون شیرین 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼