🍝 ماکارونی و هات داگ فنجانی
🥮🥮🥮
🍛مواد لازم :
🍜ماکارونی فرمی ۴ لیوان
🍣هات داگ ۴ عدد
🧀پنیر پیتزای رنده شده ۱ لیوان
🌶پنیر چدار رنده شده ۱/۲ لیوان
🧂 نمک و فلفل و روغن مقدار لازم
🥙طرز تهیه :
ماکارونی ها فرمی را با استفاده از دستور روی بسته بندی آماده کنید ( ماکارونی ها را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و ۵ – ۸ دقیقه بپزید و با آب سرد ابکشی کنید ) سپس کناری قرار دهید تا آب اضافی اش خارج شود.
داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید و مخلوط ماکارونی فرمی و پنیر را داخل قالب ها بریزید ، در مرکز هر کدام نیز یک تکه هات داگ قرار دهید ، سوسیس را داخل مواد پنهان کنید و در انتها روی ان مقداری پنیر چدار بریزید.
قالب را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود ، پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا مواد خنک شوند سپس در ظرف بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.
ماکارونی را پس از سرد شدن با پنیر پیتزا رنده شده ، نمک و فلفل مخلوط کنید ( پنیر پیتزا را ریز رنده کنید ).
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🔸#کلم_پلو_با_ماهی_تن
🔸#کلم_پلو
🍛برنج ٢ پیمانه
🍛پیاز ۱ عدد
🍛لوبیا چشم بلبلی ٢/٣ پیمانه
🍛 کلم برگ ۱۰۰ گرم
🍛سبزی دلمه
🍛 زردچوبه ۱ قاشق چ
🍛فلفل سیاه . نمک . زعفران . کنسرو ماهی تن
پیاز رو نگینی خرد کنید و با روغن زیاد تفت بدید . طلایی که شد فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن , کلم های ریش ریش خرد شده , سبزی دلمه ی خرد شده و برنج ازقبل خیس کرده رو داخلش بریزید . حالا یکی دو لیوان آب روی اون بریزید . طوریکه ۱ بند انگشت روی برنج آب باشه . نمک رو هم اضافه کنید . حرارتو نسبتا ملایم کنید تا آبش کشیده بشه . حالا لوبیا های از قبل پخته شده رو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید و حرارتو کم کنید تا دم بکشه و با کنسرو ماهی تن سروش کنید .
_من این غذا رو طبق ذائقه و نیاز رشدی بچه هام درست کردم . شما هم میتونید طبق ذائقه تون عمل کنید .
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍩#تارت_گردو
🍩#ملكه_گردو
🥣شيريني داريم به نام ملكه بادام كه خيلي خوشمزه ست،منم با همون دستوراين شيريني رو درست كردم فقط به جاي بادام از گردو استفاده کردم
🥠تهيه خمير:يك پيمانه پودر شكررو با ١٠٠گرم كره كه نرم شده بزنيدبعد يك تخم مرغ رو اضاف كنيد با يك ق چ وانيل بزنيد من دو ق غ شير هم اضاف كردم كاملا زدم تا مخلوط شد،بعد دو پيمانه آرد و بايك ق چ پكينگ پودر الك كردم و كم كم به مواد اضاف كردم با نوك انگشت آرد رو به خورد مواد بديد،بذاريد تو كيسه،قرار بديد تو يخچال برا يك الي دوساعت.من قالب كمربندي رو تهش كاغذ روغني قرار دادم و خمير رو داخلش پهن كردم،با چنگال روي خمير زدم تا پف نكنه،گذاشتم فر براي ده دقيقه،با درجه ١٦٠در اين ميان رويه خميررو رو درست كنيد،١٠٠گرم عسل،سه ق غ خامه،يك پيمانه شكربزاريد رو اجاق تا بجوشه بعد گردوي نگيني (يك ليوان پر نگيني خرد شده با چاقو،اصلا گردو رو له نكنيد)وكمي زعفران دم كرده دو ق غ اضاف كرده وخاموش كنيد،خميرو ازفر برداريد و مواد رو روي خمير بديد دوباره بزاريد فر با دماي ١٦٠به مدت 45 دقيقه،در آخر پخت احساس ميشه رويه ي شيريني شل هست ،نگران نباشيد وقتي سرد شد سفت ميشود.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍞#کتلت_جعفری_و_سویا
🧇مواد لازم :
سویای ریز: ۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده: ۶۰۰ گرم تخم مرغ: ۳ عدد جعفری خرد شده: ۱۰۰ گرم گشنیز: ۳۰ گرم پودر سیر: در صورت دلخواه آرد سوخاری: به میزان لازم پیاز: ۱ عدد روغن و ادویه: به مقدار لازم
🥨طرز تهیه:🥨
سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید. تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود. (در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.) در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍧🍧🍧🍧🍧
#مربای_سیب_با_کشمش
🍎🍏🍎🍏
سیب 2 کیلو گرم
شکر 2 کیلو گرم
کشمش 1 لیوان
لیمو ترش 2 عدد
چوب دارچین 2 عدد
🍘طرز تهیه مربای سیب با کشمش :
ابتدا پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد.
بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🧇🥞#کروکت_فرانسوى 🥞🧇
🥪 آرد سوخاری 1 لیوان
🥪 تخم مرغ 2 عدد
🥪 جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
🥪 هویج متوسط 2 عدد
🥪سینه مرغ 750 گرم
🥪نمک و فلفل به میزان لازم
🥐طرز تهیه کروکت فرانسوى :
مرغ را پس از شستن خرد می کنیم سپس استخوان های آن را می گیریم و آن را چرخ می کنیم، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا حالت چسپندگی پیدا کند، هویچ را پوست کنده و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس آن را آب پز می کنیم تا نرم شود.
از مایه مرغ کمی برداشته دستمان را با آب کمی مرطوب می کنیم و در کف دست آن را پهن می کنیم 1 برش هویچ، جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می دهیم، کروکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم مجددا در آرد سوخاری می زنیم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سوپ_هویج_و_زنجبیل
🫕🫕🫕
🍜۳ عدد هویج بزرگ
🍜۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
🍜۱ قاشق چایخوری زردچوبه
🍜کمی پودر فلفل قرمز
🍜۲۰ گرم نان تمام غله
🍜یک قاشق غذا خوری خامه
🍜۲۰۰ میلی لیتر آب
🍲طرز تهیه 🍲
پوست هویج ها را بکنید و آنها را ریز ریز خرد کنید و به همراه زنجبیل، زردچوبه، فلفل قرمز، نان، خامه و آب درون مخلوط کن برقی بریزید و کاملاً تا زمانیکه به بافت نرم و لطیف و یک دستی برسید با هم مخلوط کنید. مخلوط حاصل را به قابلمه منتقل کنید و بگذارید تا به جوش برسد و کمی قل بخورد. از این راحتتر نمی شد، سوپ آماده است! می توانید رویش کمی فلفل قرمز و خامه بریزید و از این سوپ هویج و زنجبیل خوشرنگ و خوشمزه و کم کالری لذت ببرید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍀چگونه خواص اسفناج را حفظ کنیم
🔰برای حفظ خواص و مواد مفیدی که در اسفناج وجود دارد هرگز آن را آبپز نکنید.
🔰قرار دادن این سبزی هنگام شستوشو درون آب یا پختن آن به وسیله آب، موجب از بین رفتن خواص مفید و ویتامینهای آن میشود.
🍀 بهترین راهحل آن است که اسفناج را تفت دهید. میتوانید برای این کار از مقدار بسیار اندکی روغن استفاده کنید. ترکیب اسفناج با انواع گوشتهای قرمز در وعده غذایی بهترین و مفیدترین ترکیبهاست زیرا خواص مفید اسفناج در کنار گوشت قرمز بهتر جذب بدن میشود پختن اسفناج .✅
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥯 کوکوی نخود و هویچ🥯
🥕هویج خرد کرده و پخته یک و نیم پیمانه
🌶 نخود فرنگی پخته 1 پیمانه
🥕 ذرت پخته یک دوم پیمانه
🌶 نمک و فلفل به میزان لازم
🥕تخم مرغ همزده 3-4 عدد
🌶روغن سه چهارم پیمانه
🥪طرز تهیه کوکوی نخود و هویج :
هویج، نخود، ذرت، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید. آن گاه تخم مرغ ها را بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید.
سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.
حالا مایه کوکو را در تابه بریزید، سطح آن را صاف کنید، در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو پخته و برشته شود. اینک طرف دیگر کوکو را برشته کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🧁#دسر_پرتقال
🍊🍊
🍮موادلازم برای 3 نفر :
🍊پرتقال (بدون پوست) 1پیمانه
🍊آب پرتقال 1پیمانه
🍊پوست پرتقال (رنده شده) 1قاشق سوپخوری
🍊زرده تخم مرغ 2عدد
🍊ژلاتین (پودر) به میزان لازم
🍊خامه 100گرم
🍊شكر 100گرم
🍊طرز تهیه🍊
ابتدا مقداری دلخواه از پودر ژلاتین را با نصف استكان آب جوش به خوبی مخلوط كنید و آن را به روش بن ماری و روی بخار آب كرده و خوب هم بزنید تا در هم حل شوند. حال آب پرتقال را به مواد اضافه كنید و خوب بزنید سپس زردههای تخممرغ را با پوست پرتقال رندهشده و شکر مخلوط کرده با همزن زده تا یکدست شود در انتها خامه و بقیه مواد را به آرامی با هم مخلوط کرده و مواد را با هم یكی كنید و آنها را در یخچال گذاشته تا بسته شود.
1)به جای پودر ژلاتین میتوانید از پودر ژله هم استفاده كنید.
2)به یاد داشته باشید كه برای تهیه پوست پرتقال باید آن را 3بار بجوشانید و آبش را خالی كنید و یك بار هم با آب و شكر بجوشانیدش تا تلخی اش گرفته شود.
3)حتما از خامه زده شده و شیرین شده استفاده كنید.😋
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پيتزا_باگتي_گوشت_و_زيتون🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
🍕گوشت چرخكرده رو با پياز ريز خرد شده و سير رنده شده خوب سرخ كنيد.بهتره شعله كم باشه كه خوب هم بپزه.بهش نمك،فلفل سياه و قرمز ،آويشن و كمي رب و سس كچاپ بزنيد و يه كوچولو تفت بديد.
براي كراست اين پيتزا از نون باگت فرانسوي استفاده كنيد كه بزرگ و ترد هستن.
🥪باگت رو از وسط نصف كنيد(مثل عكس) ،روش تركيبي از سس گوجه فرنگي(كچاپ) و يكم مايونز بزنيد و يكم پنير پيتزا ،و مخلوط گوشتي رو روش پخش كنيد.براي پنيرش بهتره از تركيبي از پنيرپيتزا و چدار استفاده كنيد چون طعم چدار با گوشت عاليه ولي اگه در دسترس نيست همون پنير پيتزا كافيه.
🍞حالا زيتون سبز يا سياه يا هر دو و گوجه فرنگي خرد شده رو روي پنير بريزيد و ده دقيقه در فر صد و هشتاد درجه كه از قبل گرم كرديد بزاريد تا فقط پنير ذوب بشه.بيشتر نياز نيست،با اين زمان هم خشك نميشه فقط كمي ترد ميشه ولي ميتونيد دورش فويل بپيچيد تا كاملا نرم بمونه البته بنظر من وقتي يكم ترده خوشمزه تره.😋
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#فلافل_دال_عدس🧅
🥐دال عدس 1 پیمانه
🥐 سیب زمینی 1 عدد
🥐پیاز 1 عدد
🥐سیر چند حبه
🥐پودر زیره سبز مقداری
🥐تخم گشنیز مقداری
🥐نمک و فلفل به میزان لازم
🥐تخم مرغ 1 عدد
🧆براي درست كردن اين كوفته های خوشرنگ دال عدس را چندبار بشویید.
بعد بذارید چند ساعت تو آب بمونه تا بخيسه.
بعدش آبكش كرده و بریزید داخل غذاساز يا ميكسر.
به آن سيب زمينی خام متوسط كه چهارقاچ شده ،پیاز ، سير ، پودر زيره سبز و تخم گشنيز ، نمك و فلفل تازه آسياب شده رو اضافه کنید.
دستگاه رو زوشن کنید تا مواد ميكس و يكدست بشه.
زياد نزنين كه آب بندازه.
حالا توي كاسه ای ريخته و بهش تخم مرغ كه با چنگال هم زديد، اضافه و هم بزنید تا مخلوط بشه
حالا يه ساعت بذارید تو يخچال.
بعد بصورت گلوله های متوسط توی دست فرم دهید.
داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید.
اول حرارت زياد و بعد ملايم کنید تا مغزپخت بشه.
نوش جان
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲