🥦سالاد والدورف🥦
🥒سینه مرغ: ۲ عدد
🥒کرفس: ۲ ساقه
🥒سیب قرمز: ۱ عدد
🥒ماست: نصف پیمانه
🥒گردو: نصف پیمانه
🥒کشمش: ۴ قاشق غذاخوری
🥒شوید: ۱ قاشق غذاخوری
🥒آبلیمو: ۳ قاشق چای خوری
🥒سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
🥒نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
🥦مراحل🥦
ابتدا ماست و سس را در یک ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
سپس شوید و آبلیمو را نیز اضافه نمایید.
مرغ پخته شده را به اندازه حبه های قند برش دهید و به مواد اضافه نمایید.
سپس سیب و کرفس خرد شده را نیز اضافه و مخلوط نمایید.
حالا گردو خرد شده و کشمش را افزوده و با مواد خوب هم بزنید.
در آخر ادویه ها را نیز اضافه و تا زمان سرو، سالاد را در یخچال بگذارید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🧁#مافین_فنجانی🧁
🍡مواد لازم
🍬۳ قاشق غذاخوری آرد
🍬۱ قاشق چای خوری قهوه تلخ
🍬۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
🍬۲٫۵ قاشق غذاخوری شکر
🍬¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
🍬۲ قاشق غذاخوری شیر
🍬۱ عدد تخم مرغ
🍬۲ قاشق غذاخوری روغن
🍬½ قاشق چای خوری وانیل طرز تهیه:
🧁۱٫_ آرد، قهوه، پودر کاکائو، شکر و بکینگ پودر را ترکیب کنید و هم بزنید.
۲٫ شیر، تخم مرغ، روغن و وانیل را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید.
۳٫ خمیر را داخل فنجان هایی که چرب کرده اید بریزید و به مدت ۹۰ ثانیه داخل مایکروفر در بالاترین درجه قرار دهید.
۴٫ این کیک خوشمزه فنجانی را همراه با بستنی میل کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍛#خورش_تره🍛
🍘خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست.
🥘مواد لازم
🍖گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
🍖تره خرد شده:500 گرم
🍖لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
🍖پیاز : 1 عدد متوسط
🍖گرد لیمو: 1 قاشق مرباخوری یا لیمو عمانی
🍖رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
🍖نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم
🫕طرز تهیه:🫕
در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید به طوری که نیمه طلایی شود.گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (دقت کنید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو سه بار عوض کنید)پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید خوب بپزد.
در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید .وقتی گوشت پخت تره سرخ شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍰کیک موزی🍰
🍘مواد لازم:
🍌موز:3عدد
🍌کره به دمای محیط رسيده :200گرم
🍌شکر : یک پیمانه
🍌تخم مرغ : 3عدد
🍌آرد : یک پیمانه
🍌شکلات آب شده : به مقدار لازم
🍘ابتدا موزها را خوب له می کنیم و کنار می گذاریم.
سپس کره و شکر را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنيم تا مایع خیلی شل نشود.سپس آرد را به صورت الک شده به مابقی مواد می افزاییم.
در این مرحله موزها را به مایه اضافه کرده و مجدد هم می زنیم.ته قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن میریزیم.حدود35الی40دقیقه در دمای 180درجه می گذاریم داخل فر تا کیک پخته شود.پس از پخت اجازه می دهیم مقداری خنک شود و سپس شکلات آب شده را روی آن می ریزیم.در نهایت کیک را از قالب در آورده و به دلخواه تزیین می کنیم.
نوش جان
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥩کباب برنجی🍛
🥩گوشت : 500 گرم
🍚برنج : ⅕ پیمانه
🍾روغن : 1 پیمانه
🥣آرد : 1 پیمانه
🥚تخم مرغ : 2 عدد
🧅پیاز : 2 عدد
🧂نمک : به مقدار لازم
🥄فلفل : به مقدار لازم
🍛برنج را در کمی آب می پزیم و آن را با پیاز چرخ می کنیم .
سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می کنیم .
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می افزاییم.
روی تخته ای صاف مقداری آرد می پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می گذاریم و مالش می دهیم .
در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می داریم و به شکل کباب در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍩شیرینی بدون پخت🍩
🍮مواد لازم :
🧉کره بادامزمینی و پودر قنداز هر کدام یک پیمانه
🧉بیسکویت پودرشده یک و نیم پیمانه
🧉کره یا مارگارین نرمشده۵۰ گرم
🧉بادام پرک یا ترافل رنگی برای تزئین به میزان لازم
🍪🍪🍪🍪
طرز تهیه :☕️☕️☕️
کره را با پودر قند خوب زده تا کرم شود بعد بیسکویت پودرشده را کمکم به آن اضافه کرده تا حدی که به دست نچسبد و شکل بگیرد. سپس خمیر را قالب زده یا گرد گرد درست کرده و در بادام پرک یا ترافل رنگی غلتانده و سپس میل نمایید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍗🍗#جوجه_عسلی🍗🍗
🥯۲ عدد سینه مرغ
🥯۲ ق غ کره آب شده
🥯۲ ق غ عسل
🥯۲ تا ۶ ق چ سس تند ( بسته به ذائقه و تندی سس)
🥯۱ ق غ رنده پوست پرتقال
🥯۱/۲ ق چ نمک
🥯۱/۴ ق چ فلفل
🍗فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.
روی یک سینی مناسب فر رو کاغذ آلومینیومی یا کاغذ روغنی می کشیم.
در یک کاسه مواد سس رو مخلوط می کنیم
سینه مرغ رو به قطعات ۳ سانتی تکه تکه می کنیم و داخل سس می ریزیم و هم می زنیم تا سس به همه جای تکه های مرغ برسه.
تکه های مرغ مزه دار شده رو روی سینی فر می چینیم و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر می پزیم تا کاملاْ مغز پخت بشه
برای کباب شدن سطح جوجه ها می تونیم از حرارت گریل یا شعله بالای فر به مدت ۱-۲ دقیقه استفاده کنیم.
برای سرو می تونیم از خلال دندون یا سیخ های چوبی استفاده کنیم.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍰تهیه شیرینی ونیزی🍰
🍩مواد لازم
کره۲۲۵ گرم
آرد۲۲۵ گرم
پودر قند۵۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
نشاسته ذرت۵۰ گرم
شکلات چیپسی به میزان لازم
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
🍮طرز تهیه :🍮
کره نرمشده را خوب میزنیم، پودرقند و وانیل را اضافه کرده، آنقدر به هم زدن ادامه میدهیم تا به صورت کرم در آید. سپس آرد و نشاسته ذرت را افزوده تا خمیر لطیفی درست شود. خمیر را درون کیسه کرده و با ماسوره ستارهای در سینی با فاصله میریزیم و روی هر کدام یک عدد شکلات چیپسی میگذاریم سپس سینی را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
🌰🌰🌰🌰🌰🌰
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲