eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.5هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجور سالاد های میکس میتونه تنوع بالایی داشته باشه، یخچال رو باز کنید ببینید چیا دارید😅 انواع سبزیجات مثل کاهو ها، کلم ها، هویج، کاپاریس، زیتون و... انواع مغز ها مثل گردو، فندق، بادام بو داده شده و پنیرها و حتی میوه هایی مثل توت فرنگی میتونن برن تو ظرف و انواع سالاد های بی نظیر بشن برای درسینگ یا همون سس با انواع ادویه ها، سرکه ها، آبلیمو، عسل و حتی ارده بسته به ذائقه میشه ده ها طعم مختلف درست کرد. ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه ژله خوشگل و لاکچری 😍 1.به ازای هر ژله آلورا یک لیوان آب جوش بریزید حل کنید تا کاملا شفاف بشه و دانه های ژله داخلش دیده نشن و بذارین خنک بشه وقتی کاملا خنک شد بستنی آب شده رو بهش اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید تا یک دست بشه و قسمت پاپیونی قالب رو با این ژله پر کنید و داخل یخچال قرار بدین تا نیم بند بشه . 2.حالا مجدد همین ژله آلورا و بستنی رو درست کنید و به چهار قسمت تقسیم کنید و به هر قسمت رنگ خوراکی دلخواه رو اضافه کنید و توی قالبهای قلب بریزید تا کاملا ببندن. 3.ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید و مقداری ازش رو روی ژله پاپیون نیم بند بریزید. و بذارید یخچال تا حدی نیم بند بشه. 4.قلبها رو از قالبها جدا کنید و به شکلی که در فیلم می بینید توی قالب بریزید و روشون ژله آلورا شفاف بریزید و بذارید یخچال تا ببنده. ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
قارچ استروگانف 🍄 پاستا با قارچ‌ استروگانف🍲 مواد لازم: پاستا فتوچینی 1 پیاز خرد شده 2-3 حبه سیر خرد شده 2 قاشق غذاخوری روغن 300 گرم قارچ خرد شده 1 قاشق غذاخوری سس سویا 3/4 لیوان آب مرغ یا گوشت 3/4 لیوان شیر 2تا3 قاشق غذاخوری خامه 2 قاشق نشاسته یا آرد ذرت ادویه ها👇👇 1 قاشق غذا خوری پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر 1/2 قاشق غذاخوری پاپریکا 1/2 قاشق غذاخوری پودر چیلی نمک و فلفل به میزان لازم آویشن یا جعفری خرد شده طرز تهیه: ماهیتابه را روی حرارت گذاشته و روغن بریزید، پیاز را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت دهید بعد سیر اضافه کنید و برای حدود یک دقیقه تفت دهید و بعد قارچ ها را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید ،(ترجمه از آشپزی_خلاق)سپس آبگوشت،سس سویا و مخلوط ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشد و قارچ ها نرم شود،سپس آرد ذرت را با شیر و خامه مخلوط کنید هم برنید تا با هم ترکیب شوند سپس مخلوط شیر و خامه را به ماهیتابه اضافه کنید و حدود 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​ ​​بپزید تا سس غلیظ شود در آخر آویشن یا جعفری خرد شده اضافه کنید و با پاستا سرو کنید،نوش جان 🤗 ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
مواد لازم یک لیتر شیر یک لیوان خامه یک لیوان شکر دو ق س آرد برنج سه ق س نشاسته ذرت دو ق آرد سفید وانیل یک دوم ق چ تمام مواد بجز وانیل رو مخلوط روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و جوش بزنه و مواد از خامی در بیاد وانیل رو افزوده دو جوش خورد شعله رو خاموش میکنیم سپس کف ظرف نچسبی دو ق س کره مالیده و روش و دو سه ق س شکر پاشیده و کمی روی حرارت قرار میدیم تا شکر و کره ذوب بشن لازم نیست کاراملی بشن از مایه مون روی کره و شکر ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاراملی و به اصطلاح ته دیگه بشه بهتره شعله پخش کن بذارید در این مدت هم آب اضافی موادمون تبخیر میشه و سفت میشه اجازه بدید به دمای محیط برسه در یخچال قرار داده تا سرد بشه خودش و بگیره بتونید راحت برش گردونید با پودر دارچین تزیین و نوش جان کنید ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
دستور تهیه: کره 50 گرم شکر 1ق چ آب 200 میلی لیتر این سه تارو باهم ترکیب میکنیم میزاریم روی حرارت ملایم تا کره اب بشه وقتی آب شروع به جوشیدن کرد 123 گرم ارد رو یکباره اظافه میکنیم سریع هم میزنیم تا مثل حلوا جمع بشه حدودا دو دقیقه هم میزنیم روی گاز (به این مرحله داغ زدن میگن) سپس خمیر رو توی ظرفی میریزیم میزاریم توی محیط تا کمی خنک بشه بعد خنک شدن 4 عدد تخمه مرغ را دونه دونه به مواد اظافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم تا تخمه مرغ کاملا به خورد خمیر بره بعد 1/8ق چ وانیل و 1 /8 ق چ بکینگ پودر اظافه میکنیم کاملا مخلوط میکنیم با همزن خمیر باید کاملا حالت چسبناک و براقی داشته باشه مواد رو داخل قیف میریزیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با ماسوره شکوفه میزنیم (من از ماسوره روزت استفاده کردم) فر از قبل گرم شده 200درجه سانتی گراد به مدت 30دقیقه میپزیم درآخر ته شیرینی رو با سیخ چوبی سوراخ میکنیم خامه فرم گرفته رو با قیف درون آن میریزیم. ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
✅ مرغ پرتقالی 😋 مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره) تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا پرتقال رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به همراه دو قاشق شکر قهوه ای ، دو قاشق سس سویا و یک تکه ی کوچک زنجبیل (به دلخواه) به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید( باید طعمی ملس داشته باشه ) و چند برش پرتقال و جعفری برای تزئین روش بریزید و نوش جان کنید.😋😍 نکته : می تونید به جای سس سویا و زنجبیل از زعفران استفاده کنید. . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد میانی: پسته خرد شده +گردو خرد شده+یک قاشق عسل. مواد را مخلوط میکنیم. مواد لایه ی اصلی باقلوا: رشته پاکستانی ،یک بسته شیر عسل ،نصف قوطی پودر هل ،کمی کره،50گرم. روش اماده سازی: ابتدا رشته ها را داخل پاکتشان خوب خرد میکنیم و سپس انها را در تاوه قرار داده و تفت میدهیم(بدون کره)،وقتی رنگ رشته ها کمی تغییر کرد و تیره تر شد،کره را به ان می افزاییم،بعد از یک دقیقه،پودر هل و نصف قوطی شیر عسل را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و از روی حرارت بر میداریم. درون یک سینی مستطیلی،کیسه فریزر قرار میدهیم،روی این نایلون،موادباقلوا را پهن میکنیم طوری که یک لایه ی مستطیلی بدست اید. مواد میانی باقلوا را که اماده کرده بودیم در یک طرف روی لایه ی رشته قرار میدهیم و به کمک نایلون،باقلوا را رول میکنیم .رول را خوب میبندیم و انرا به مدت چند ساعت در فریزر قرار میدهیم.سپس انرا تکه تکه کرده و استفاده میکنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مافین پاستا پاستارو بپز و ابکش کن.چیپس خلالی، نمک و ادویه و پنیر اضافه و مخلوط کن.داخل قالب مافین بریز و بزار تو فر. یه شام شیک و سبک ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
هدایت شده از تبلیغـــات ڪیڪ 💯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 میخوای بری بیرون شارژ و بسته بخری😳 توی این وضع کرونا ؟! 😱 ( از پرداخت ایتا بخر👈🏻 😍 🔴الان خودپرداز ها پر از ویروس کروناس☹️ نمیتونی پرداخت کنی؟! ( از پرداخت ایتا پرداخت کن👈🏻😍 ♻️کلی چیز دیگه توی( پرداخت ایتا ) جمع شده😍 (انتقال💰،خرید از فروشگاه‌ها🛒) خرید با پرداخت ایتا مطمئنه و معتبر👌 ✅ از خدمات پرداخت ایتا استفاده کن و از حمایت کن🇮🇷🌷 👌برای اطلاعات بیشتر👈 راهنمای جامع ایتا 👌برای مشاهده‌ی لینک شیشه‌ای آپدیت کنید.
🥪😍 نان تست سينه مرغ ١ عدد خيارشور ٤عدد گوجه فرنگي١ عدد كاهو ريز شده ١پيمانه جعفري ريز شده ١/٤ پيمانه پيازچه ريز شده ١عدد سس مايونز٣ق غ 🔸همه مواد را با هم مخلوط كنيد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
زمینی بامیه ای😋 مواد لازم: آرد 3/2 پ آب 3/2 پ تخم مرغ 1 عدد کره 15g نمک 1ق چ پکینگ پودر 2/1 ق چ سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل 170g طرز تهیه: سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زو. خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره بعد پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
اسلایس خرما صد گرم خــرمــاي هســتــه گــرفــتــه و چــرخ شــده بيست و پنج گرم كره درصــورت دلــخــواه مــغــز مــورد عــلــاقــه مــقــداری بــیــســكويت پتي بور بــور یــڪ تــا یــڪ ونــیــم بــســتــه پــودر دارچــیــن در صــورت دلــخــواه یــڪ قــاشــق مــربــاخــوری مــخــلــوط آب و گــلــاب بــه مــقــدار مــســاوي(تــقــریــبا دو تاش روهم نــصــف لــیــوان) خــرمــاروداخــل تــابــه مــیــریــزیــم كمي حــرارت مــیــدیــم تــا نــرم بــشــه و بــعــد كره رو اضــافــه مـيكنيم و در آخــر اگــر مــغــز دوســت داشــتــیــن اضــافــه مــیكنيد ودارچين به دلخواه. خوب مخلوط ميكنيم.بيسكويت پتي بور رو يكي يكي داخــل مــخــلــوط آب و گــلــاب مــیــزنــیــم و از مــخــلــوط خــرمــا روي بيسكويت ها ميزنيم و تا چهار مرحله تكرار ميكنيم(چهار تا بيسكويت روي هم مثل تصوير).وقتي تموم شد،روشون مشما ميكشيم و داخل يخچال ميذاريم تا بيسكويت ها كمي نرم بشن و بعد برش ميزنيم 🍪🍩🍪 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲