eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🥔 😋 🔸اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب،سرکه،یخ ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید(دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا 2 ساعت، روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ طعمدار تنوری مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها : ران مرغ 3 عدد ماست 3 قاشق غذاخوری رب 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری آویشن نصف قاشق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری فلفل یک سوم قاشق چایخوری زیره سبز یک سوم قاشق چایخوری (به دلخواه) روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری سیر 2 حبه یا یک قاشق چایخوری پودر سیر نمک به میزان لازم سیب زمینی 3 عدد گوجه دو عدد در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ ماست،رب، سیر ، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون( سیب زمینی و گوجه ) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای 180 _200 درجه سانتی گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزید ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز بدید وبا وردنه باز کنید و خمیر را با کمک یک استکان قالب‌ بزنید . خمیرها را در روغن گرم شده با حرارت (متوسط) ​​ سرخ کنید . 🌿 خمیر بعد پف کردن در روغن را پشت و رو کنید و با حرارت متوسط سرخ کنید .نوش جان . ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🥪ماهی با سس پرتقال یا نارنج 🍛مواد لازم ماهی سالمون یا قزل آلا متوسط 1 عدد آب پرتقال یا نارنج 3/4 لیوان سرکه بالزامیک یا سفید 2 قاشق غذا خوری شکر 1 قاشق غذا خوری نشاسته 1 قاشق غذا خوری پیاز کوچک1 عدد سیر 2 حبه آبلیموبه مقدار لازم به مقدار لازم نمک و فلفل 🫕در ابتدا پیاز و سیر ها رو درظرفی خرد کنید و آب لیمو، فلفل سیاه و نمک بزنید.حالا تیکه های ماهی رو توی یه سینی لبه دار یا هر ظرف مسطحی بچینید و از مخلوط بالا روشون بریزید و بذارید یک الی دو ساعت در یخچال و در این مواد استراحت کند تا طعم دار شود . سپس تیکه های ماهی رو توی تابه ای ک روغنش داغه بچینید و درشو بذارید تا سرخ شوند بعد برعکس کنید و سرخ کنید،و شعله رو ملایم تر کنید. برای تهیه سس پرتقال نشاسته و شکر را تو قابلمه کوچک یا شیرجوش مخلوط کنید و بعد آب پرتقال رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بذارید و هم بزنید تا حباب های ریزی روش بیفته حالا کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا ته نگیره.سس که جوش اومد و تقریبا غلیظ شد سرکه ، کمی آویشن یا رزماری رو اضافه کنید و بذارید باز جوش بخوره تا کمی غلیظ شود. ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
2 عدد تخم مرغ 1 ق چ نمک 2 ق چ شکر 1 ق غ پودر خمیر فوری 1 و نیم لیوان شیر ولرم(300 میلیلیتر) 1 و نیم لیوان آب ولرم( 300 میلیلیتر) 3 و نیم لیوان آرد الک‌شده 1 عدد فلفل قرمز خرد شده 1 عدد فلفل سبز خورد شده پنیر پیتزا 1 عدد پیاز خورد شده 1 پیمانه جعفری خورد شده 1 عدد سیبزمینی رنده شده . ابتدا تخم مرغ و نمک و شکر و پودر خمیر فوری و مخلوط میکنیم و بعد شیر ولرم و آب ولرم و میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه سپس آرد دوبار الک شده رو به تدریج اضافه و مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم و در جای گرم چهل دقیقه استراحت میدیم ،بعد فلفل و پیاز و جعفری خورد شده و سیبزمینی رنده شده و پنیر پیتزا میریزیم و داخل تابه نچسب رو با روغن مقداری چرب میکنیم ، یک ملاقه از مواد ریخته و از دو طرف سرخ میکنیم تا طلایی رنگ بشه و در حین پخت مرتبا اطراف نون کره یا روغن بزنید تا خشک نشه. ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
34.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان_صبحانه شیر 250 گرم (یک لیوان) کره 50 گرم شکر 50 گرم (حدودا 2 تا 3 ق غ) آب ولرم 60 گرم (یک چهارم لیوان) پودر خمیر پایه 7 گرم (1 ق غ سر صاف) آرد سفید یا آرد نان فانتزی حدودا 375 گرم ( حدودا دو و نیم لیوان) ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه طاهره سادات از مازندران این نان واقعا خوشمزه و عالیه حتما امتحان کنین🤗 1 لیوان شیر گرم 1 لیوان آب نصف لیوان روغن مایع 2 تخم مرغ 1.5 ق غ مایه خمیر خشک فوری 2 ق غ شکر نمک تا دو ق چ آرد به میزان لازم تا حدیکه خمیر به دست بیاید، بافت این خمیر بسیار نرم است. تکه های کره که بر روی چونه ها گذاشته و ورز میدهیم(مانند ویدیو ) چون مایه خمیر فوری استفاده میکنیم احتیاج به عمل آوری جدا نیست، تمام مواد تشکیل دهنده برای خمیر با هم مخلوط می شوند. آرد به تدریج اضافه می شود تا خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر به مدت 40 دقیقه به استراحت نیاز دارد. سپس خمیر را مانند ویدیو رول کرده و میپیچیم و مجددا ده دقیقه استراحت میدهیم. بر روی آن رومال زرده و شیر میدهیم. در فر پیش گرم شده 200 درجه سانتیگراد (380 درجه فارنهایت) تا زمانیکه روی آن طلایی شود میپزیم. ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💗🌸آخرین یکشنبه اردیبهشت 🌷✨ماهتون عالی و بینظیر 💫💗ان شاءالله امروز 💗✨برای تک تک دوستانم 🌷✨همون روزی بشه که 💫💗آرزوشـو دارند 💗✨پر از خیـر و بـرکت 🌷✨پر از دلخوشی 💫💗پر از موفقیت و 💗✨پر از محبت خدا در زندگی 🌷🌸روزتون زیبـا و در پنـاه خدا ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 خیلی راحته ؛بزارید یه کم روی دسرتون ببنده بعد باهاش کارکنید وشابلون رو بااحتیاط بردارید قابل استفاده برای تزیین انواع دسر ؛شله زردوحتی کیکها... ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
توصیه های سرآشپز🍃👇 🔅برای از بین بردن بوی گوشت گوسفند یا مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماری،و هويج به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید.🍗 ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅