#ژله_حبابی
پودر ژله در رنگی که دوس دارین 1 بسته
ظرفهای تک نفره به تعداد
میوه برای تزئین
طرز تهیه:
ژله الوورا رو طبق دستورش درست کنین و تو ظرف مورد نظرتون بریزین و بزارین تو یخچال وقتی که نیم بند شد یعنی ظرفش رو تکون دادین از ظرف نریخت
از یک قسمت ظرف با حرکت سریع چنگال رو توش فرو کنین این حرکت و چند بار تو چند نقطه انجام بدین تا حباب درس شه بعد هر میوه ای که دوست داشتید رو بذارید
بعدم مجددا داخل یخچال قرار بدید تا کامل ببنده
بعدش ژله توت فرنگی رو طبق دستور اماده کنید و بریزید روی لایه قبلی و بذارید تا خوب ببنده
روی ژله رو هم میتونید با میوه و شکلات تزیین کنید
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#دسر_طالبی🍈
یک عدد طالبی نیم کیلویی//شیر نصف لیوان //خامه صبحانه 2 ق غ //شکر 2 ق غ (این مقدار بستگی به شیرینی طالبی دارد)//پودر ژلاتین 3 ق غ//آب یک لیوان .
یک لیوان آب سرد را درون ظرف نشکن بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و روی حرارت کتری به روش بن ماری قرار دهید تا پودر ژلاتین شفاف شود. سپس ظرف ژلاتین را کنار بگذارید تا کمی از دما بیفتد .طالبی را از وسط نصف کنید دونه ها و پوست را جدا کنید و تکه تکه کنید و داخل مخلوط کن بریزید .خامه و شکر و شیر را به طالبی اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید تا مواد یکدست شود .سپس ژلاتین بن ماری را اضافه کنید و یک دور دیگر مواد را هم بزنید .مواد را درون قالب چرب شده بریزید و داخل یخچال به مدت 3 تا 4 ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد .
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#کوفته_مرغ_خوشمزه👌
👈ابتدا سینه مرغ و چرخ کنید ،بعد لپه و برنج و نیم پز کنید ،بعد تمام مواد و بریزید تو کاسه و ورز بدید وبعد با گوشکوب برقی یا سنتی خوب بکوبید تا مواد چسبنده بشه،بعد تو قابلمه سس و درست کنید ،ابتدا پیاز داغ کنید و بهش رب و نمک و زردچوبه اضافه کنید و دو لیوان آب بریزید و بعد اینکه قل زد،از مواد کوفته به اندازه دلخواه بردارید و تو دست گرد کنید و بذارید تو سس تا بپزه،میتونید از زرشک و آلو هم برای ترش شدن طعم سس هم استفاده کنید❤️
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#نوشیدنی_زنجبیل_ولیمو
مواد لازم:
زنجبیل تازه 70 گرم (یک تکه ده سانتی)
آب لیمو 1 پیمانه (4-3 عدد)
آب 4 پیمانه
شیره انگور یا عسل 1/3 پیمانه
لیمو برای تزئین 1 عدد
👈1. زنجبیل را پوست کرده و تکه تکه میکنیم. آب لیموها را گرفته و همراه با زنجبیل و کمی از آب در مخلوط کن کاملا مواد را ترکیب میکنیم. باقیمانده آب را نیز افزوده و مخلوط میکنیم.
2. مایع به دست آمده را صاف میکنیم و شیره را به آن می افزاییم و همراه با یخ و برشی از لیمو سرو میکنیم.
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_طالبی😍😍
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرپسته بهشتی😋
1⃣
بچه ها موقع درست کردن حتما دقت کنید که از پسته خام استفاده کنید.
مواد لازم🔻
بستنی300 گرم
شیر نصف استکان
پودر پسته 2 ق غ
پسته درسته به میزان دلخواه
پودر نارگیل 2 ق غ
موز 2 عدد
🔶هر چقدر میزان بستنی بیشتر باشه شیر پسته غلیظ تری داری و هر چقدر شیرش بیشتر بشه شیر پسته رقیق تری داری.
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشتمسميبادمجان تقديم به نگاه شما 🌹
1⃣
مواد لازم به ازاي 4 نفر
ران مرغ 800 گرم
بادمجان 4 عدد متوسط
قوره نصف پيمانه
رب 2 قاشق غذاخوري
پوره گوجه 2 عدد
پياز 2 عدد متوسط
ادويه : فلفل سياه ، زردچوبه ، ادويه كاري ، نمك و ميخك (2 تا 3 عدد ميخك كوچك)
بفرست براي اوني كه عاشق بادمجونه
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
فروارد کن گلم😍
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 #تهچین زعفرونی
2⃣
مواد لازم برای 8 نفر:
تخم مرغ :6 عدد زرده و 2 عدد کامل (به ازای هر پیمانه برنج 2 عدد تخم مرغ بزنید)
ماست:8 قاشق غذاخوری (به ازای هر پیمانه برنج 2 قاشق ماست)
برنج:4 پیمانه
زعفرون:به مقدار لازم(هر چقدر بیشتر باشه بهتره)
مرغ:1عدد سینه
زرشک:1 پیمانه
کره:50 گرم(2 قاشق غذاخوری برای برنج)مابقی برای چرب کردن ظرف
زرشک:1 پیمانه
ادویه ها:دارچین،فلفل،نمک،زردچوبه:به مقدار لازم
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
فروارد کن گلم😍
#ترفند_خانه_داری
سبزی هایی که قراره برای داخل سوپ و آش استفادهکنید داخل قالب یخ بریزید و بعد یخزدن داخل زیپ کیپ گنید و برای استفاده قالبی بردارید
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
فروارد کن گلم😍
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #شکلات نارگیلی
مواد لازم
خامه 100گرم
کره 200گرم
شکر200 گرم
پودر نارگیل 250گرم
شکلات تخت 200گرم
2قاشق روغن مایع
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینطوری پودر هل درست
کن آسون و سریع
پستی که امروز واسه تون آماده کردم خیلی کاربردیه تایمشم کوتاهه، یه خانم ایرانی همیشه باید پودر هل آماده داشته باشه بخصوص الان که در تکاپوی درست کردن شیرینی عید هستیم، چون اکثر شیرینی ها دسرها و کیک های سنتی کشورمون داخلش پودر هل داره من قبلا یه ساعت مینشستم دونه های هل رو از پوسته جدا میکردم یه ذره میشد و دیگه نمیشد تو اسیاب پودرش کنم پس داخل هاون میکوبیدم تا پودر بشه تازه پوستش که کلی عطرو بو داره هدر میشد
_ بعدها به ذهنم رسید که از این روش استفاده کنم هم مقدارش خیلی زیاد میشه هم بدون دردسر و زحمت کلی پودر هل داریم
_برای نگهداریش هم روش سلفون بکشید مطابق فیلم تا هوا و رطوبت داخلش نره و عطرش هم خارج نشه و برای مدت طولانی داخل کابینت نگهداری کنید
_ شکرم برای اینکه راحتتر پودر بشه اضافه کردم
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
فروارد کن گلم😍