👩🍳#دسر_موز👩🍳
موز 3 عدد متوسط
شیر 2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
◀بنا به ذائقه میتونید شکر رو کم یا زیاد کنید
خامه صبحانه 1 بسته
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آب 1/4پیمانه
ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
ژله با طعم دلخواه 1 بسته
آب برای حل کردن ژله 1 لیوان
🍮🍧
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
ایده دیزاین ژله ویترینی با انواع میوه ها
یه ایده عالی برای شب یلدا
اول یکم ژله آلوئه ورا ته ظرف یا قالبتون بریزید بذارید ببنده بعد میوه های دلخواهتون رو روی ژله بچینید بعد به اندازه ای که روی میوه ها رو بگیره و میوه ها تکون نخورند ژله بریزید دوباره بذارید یخچال بعد اگه خواستید بازم میوه بریزید اگه نه میتونید ژله با یه طعم دیگه بریزید و قالب رو پر کنید
نکته:برای اینکه میوه هایی مثل کیوی و پرتقال توی زله ببندند باید میوه تون رو حدود دو سه دقیقه توی یه مقدار آب و شکر بذارید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#تارت_خوشمزه_یلدایی👩🍳
مواد لازم
آرد شیرینی دو لیوان و نیم تا سه لیوان تقریبی
پودر شکر یا قند نصف لیوان
کره دویست گرم
وانیل نصف ق چ خ
تخم مرغ یک عدد متوسط
خامه صبحانه،شکلات تخته ای
آجیل ومغزیجات
ژله و میوه دلخواه
🥜🍪
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کله_جوش👩🍳
مواد لازم:
برنج یک سوم پیمانه
لپه یک سوم پیمانه
کشک ۵۰۰ گرم
آب ۲ لیتر
پیاز ۳ عدد متوسط
سیر ۵ حبه
نعنا خشک ۴ ق غ
🍲🍛
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
ایده یلدایی😍🍉♥️
برای درست کردن این گلدون احتیاج داریم به انار های خوشگل و قرمز و انارهای نه خوشگل و سفید 😄 دو رنگ که باشه جذابیت گلدون بیشتر میشه😊 البته انارهای من همشون خوشگل بودن ولی یه کم هارمونی داشتن کمرنگ و پر رنگ بودن تقریبا انارها رو پوست کنید با پوستش گل های رز درست کنید و کنار بزارید خود انار رو به تیکه های مختلف تقسیم کنید پوست سفید رنگ روی انارها رو بگیرید و با خلال دندون به اسفنج زیر کار نصب کنید به همین راحتی لابه لای کار هم از تعدادی برگ شمشاد استفاده کردم که باید بگم خوب ضد عفونی کردمشون به همین سادگی میتونید یه گلدون خوشگل داشته باشید برای یلدا😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سیب_زمینی_انگشتی 🥖 😋
۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده
۴ ق غ ارد سمولینا ریز
۴ ق غ آب
۱ ق غ روغن جامد
نمک
پاپریکا
گشنیز تازه
آرد سوخاری
آرد
تخم مرغ ۱ عدد
🔸ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_موزی
#دسر_موزى
شير دو ليوان
خامه صبحانه يه پاكت صورتى
موز ٤عدد متوسط
شكر نصف ليوان
پودر ژلاتين ٢ق غ خ
وانيل نوك ق چ خ
اب يك سوم ليوان
پودر ژلاتين روتو يك سوم اب سرد مى ريزيم و روى بخار بذاريد تا شفاف بشه...
شير رو با شكر رو اجاق بذاريد تا بجوشه و شكر اب بشه،وانيل رو هم اضافه كنيدو از رو اجاق برداريد وبذاريد كمى خنك بشه،همين كه دست رو نسوزونه كافيه،موزها رو نگينى خرد كنيد و كنار بذاريد،شير كه سرد شد ژلاتين رو كه خنك شده بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد،خامه رو با همزن بزنيد تا كمى فرم بگيره و بعد به شيراضافه كنيد و با همزن بزنيد تا يكدست بشه و بعد موز رو اضافه كتيد و مخلوط كنيد،قالب روچرب كنيد و مواد اماده شده رو توش بريزيد و حدود شش ساعت بذاريد تو يخچال تا دستتون بگيره و بعد به كمك چاقو لبه هاى دسر رو از قالب جدا كنيد و روى بشقاب برگردونيد،خيلى راحت بر مى گرده...
مى تونيد روى كرمتون رو با سس شكلاتى تزيين كنيد...
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. #سالاد ماکارونی_و_کاهو
1 عددسینه مرغ
نصف یک عدد کاهو یا(کلم)
نصف از بسته پاستا(میتونید از هرنوع پاستا فرمی استفاده کنید )
1 تا2 کاسه ماست سیر
4 قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک
نعناع یا(آویشن یازعتر) دلخواه
نصف فنجان روغن زیتون
طرزتهیه :
1_اول از همه، آب لیمو را روی مرغ بریزید وبزارید درقابلمه به همراه آب جوش تا مرغ پخته شود. وبعد مرغ را ریش یا خرد کنید.
2_ بعد از شستن کاهو را ریز خوردکنید.
3_ماکارونی را باآب ونمک وکمی روغن بزارید تا مدت زمانی که روی بسته نوشته شده پخته شود وبعد آبکشی کنید وبزارید خنک بشه.
بعد از اینکه همه مواد سالاد آماده وخنک شددر ظرف سرو بریزید و روغن زیتون ونمک رااضافه وبا ماست سیر و سس مایونز مخلوط کنید.(سالاد را میتونید یکروز قبل آماده کنید وموقع سرو سس را روش بریزید واستفاده کنید.) وبا نعناع تزیین کنید
. نوش جان
✦•🍹❁┈••✦
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲سوپ ورمیشل یا سوپ رشته ای
این سوپ با نام سوپ رشته فرنگی هم شناخته می شود. مواد اصلی این سوپ عبارتند از رشته سوپی ، سبزیجات و آب مرغ. دك
هویج (مکعبی خردشده) / 2 عدد (140 گ)
سیبزمینی (مکعبی خردشده) / 1 عدد (170 گ)
استاک گوشت / 8 پ (2 ل)
زردچوبه (پودرشده) / 1 ق.چ (3 گ)
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) / ب.م.ل
رب گوجهفرنگی / 1 ق.س (15 گ)
جعفری (پاک و خردشده) / 50 گ
ورمیشل / 150 گ
آب لیموترش تازه / 2 ق.س (28 م.ل)
🍜طرز تهیه
1. در قابلمهای، هویج، سیبزمینی و یک پیمانه آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بهمدت 30 دقیقه بپزند.
2. در 15 دقیقه آخر پخت، استاک گوشت، زردچوبه و نمک را به قابلمه بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید.
3. پس از چند جوش، رب گوجهفرنگی، جعفری و فلفل را به قابلمه بیافزایید و درِ قابلمه را بگذارید تا مواد بهمدت یک ساعت بپزند.
4. در 10 دقیقه آخر پختِ مواد، ورمیشل را به قابلمه بیافزایید و بگذارید سوپ بپزد و کاملاً جا بیافتد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و آب لیموترش را به آن بیافزایید. سوپ ورمیشل را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#قیمه
پیاز یک عدد بزرگ
گوشت سیصد گرم به اندازه خانوادمون😄
لپه خیس خورده یه لیوان دسته دار فرانسوی
رب گوجه دو 🥄غ🍅
ادویه ها فلفل سیاه ،نمک،زردچوبه و اصل ماجرااااااااااا زعفران دم کرده که من دستم به کم نمیره زیاد تر خوشمزه تر
طرز تهیه :از قبل لپه رو هم خیس میکنم هم یه نیم ساعت جدا گونه میذارم بپزه
اول پیازو نگینی خورد کردم بعدش گوشت رو بهش اضافه کردم خوب تفت خورد بعدشم ادویه ها رو ریختم و رب گوجه و لپه های نیم پز شده بعد هم آب جوشیده ریختم روی گوشت تا خوب خوب بپزه لطفاً همیشه واسه پختن خورشت هاتون از اب جوشیده استفاده کنید
🦋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#باقالی_پلو_باماست_موسیر
خب بچه ها برای درست کردن گوشت یدونه پیاز رو خیلی ریز خردش میکنیم و با یه قاشق روغن تفت میدیم بعد گوشت رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشتمون یکم سرخ بشه و زرد چوبه و نمک میزنیم و پنج لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا گوشت کاملا بپزه حالا برای باقالی پلو باقالی هارو جداگانه تو یه قابلمه بزارید آب پز بشه برنجمونم میزاریم که بپزه آخرای پخت برنج باقالی های آب پز رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه بعد ابکش میکنیم و برنج رو به این صورت که یه لایه برنج میریزیم و روش کاملا شوید میپاشیم و دوباره برنج و به همین صورت ادامه میدیم تا تموم بشه دم میکنیم و در آخر اگه میخواین باقالی پلوتون طعم باقالی پلوی مامان بزرگارو بده یکم بابونه ی خشک بپاشین روی برنجتون
🦋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲