#دسر_خوشمزه_مجلسی 🍮 😋
▫️تخم مرغ ۴عدد
▫️شکر دوسوم لیوان
▫️آرد یک لیوان
▫️بکینگپودر یه ق چ خ
▫️کره آب شده ۱۰۰گرم
▫️وانیل به مقدار لازم
▫️برای کارامل
▫️شکر سه چهارم لیوان
▫️کره دو ق غ خ
▫️زردالو نیم کیلو
🔸اول از همه فر رو روشن کنید(۱۶۰درجه)
شکر روتوی تابه بریزید و با حرارت خیلی کم بذارید تا شکر آب بشه،اصلا هم نزنید از کناره ها که شروع کرد به آب شدن تابه رو بچرخونید کافیه(مراقب باشید نسوزه)شکر که آب شد دو قاشق کره بهش اضافه کنیدو هم بزنید تا کارامل آماده بشه،کارامل آماده شده رو توی قالبی که کاغذ روغنی گذاشتید بریزیدو زردالو هارو نصف کنید و روش بچینید(استوری رو ببینید)
خب،حالا چهار تا تخم مرغ رو با شکر پنج دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشه،وانیل و کره ی آب شده رواضافه کنید و هم بزنید ،حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر رو که الک کرد و خوب با هم مخلوط شدن به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و بعد تو قالب بریزید و چند بار قالب رو روی میز بکوبیدو توی فر بذارید تا کیک بپزه(حدود یکساعت )ولی حتما چک کنید .
کیک که پخت از فر خارج کنید و لبه هاشو با چاقو از قالب جدا کنید و داغ داغ برگردونید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ژله_آبنبات_چوبی 🍭 😋
▫️ژله با رنگ و طعم دلخواه ۱ بسته
▫️آب جوش ۱ لیوان
▫️آب سرد ۱/۴ لیوان
▫️نی پلاستیکی به تعداد لازم
🔸ژله را با یک لیوان جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. آب سرد را به ژله افزوده و هم بزنید سپس در قالب استوانه ای یا لیوان ریخته و یا در ظرفی با عمق ۲ سانت ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
ژله را از قالب یا لیوان برگردانده و با چاقوی تیزی که در آب گرم زده اید به ۳ تا ۴ قسمت برش بزنید و اگر در ظرف مسطح ریخته اید آن را به شکل دایره قالب بزنید.نی پلاستیکی را داخل ژله کرده و ژله آب نباتی آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
از ژله با طعم و رنگ های مختلف می توانید استفاده کنید.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ مدل تزئین یلدایی تو یه پست براتون گذاشتم.
یه چیزیم همینجا بگم چهارتا اسلاید اول خالق ، طراح، سازنده تمامش خود خودم بود
از ایده ی انار شکلاتی، تزئین به این سبک برای هندونه، بستنی ژله ای، و گلدون انار همش متعلق به اینجانب است✌
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_کاپوچینو 🧉 😋
🔸٤ليوان شير و۱/۲ليوان شکر رو بذارید رو حرارت هم بزنید تا شکر باز بشه ۲۰گرم شکلات تلخ و۲بسته پودر کاپوچینو رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
۲ق پودر ژلاتین رو میتونید ابتدا روی بخار کتری با دوسه ق آب مخلوط کنید تا حل بشه.
بعدازمرحله کره رو اضافه کنید. وبعد خامه ی هم دمای محیط رو. و مواد رو از روی حرارت بردارید و درآخر گلاب رو اضافه کنید.
بعد مواد رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید وبذارید تو یخچال. یکشب یا چند ساعت بذارید بمونه. بعد هم من روش رو با پودر بيسکوئيت و و خامه و شکلات تزئین کردم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورش_بامیه 🥘 😋
🔸پیاز داغ عسلی فراوون درست میکنم،چند حبه سیر رو پوستگرفته و میکوبم و به پیاز داغ اضافه میکنم و تفت میدم، تیکه های گوشت گوسفندی رو هم داخلش تفت میدم،نمک،فلفل،ادویه و رب گوجه اضافه کرده و مجدد تفت میدم و به میزان کافی آب اضافه میکنم و زمان میدم تا خورشتم جابیفته.یک ساعت پایان پخت بامیه هایی که جداگانه تفت دادم رو به خورش اضافه میکنم
برای چاشنی این خورش به شکل سنتی و اصیلش از آب تمبر هندی استفاده میشه،برای جایگزین میتونیم از یکی دوقاشق آبلیمو یا ابغوره (بنا به ذائقه) در اواخر پخت استفاده کنیم.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#چیز_برگر 🍔 😋
🔸مقداری گوشت چرخ کرده رو که مخلوطی از گوشت گوساله وگوسفنده رو با یک عدد پیاز درشت رنده شده که آبش رو گرفته اید ودو حبه سیر درشت رنده شده وسه قاشق پنیر پارمزان ونمک وفلفل ومقداری پیازچه ریز خرد شده حسابی ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه.
بعد گوشتها رو به اندازه دلخواه قالب بزنید وکمی داخل یخچال استراحت بدید حدودا یکساعت،بعد داخل تابه چدنی رو چرب کنید وحسابی داغ کنید وگوشتها رو داخلش سرخ کنید.
ودر آخر یه لایه پنیر ورقه روی گوشتها بزارید تا کمی نرم بشه وبعد داخل نونهای ساندویچی مخصوص قرار بدید وبا سس کچاب وسس مایونز وکاهو خیار شور گوجه فرنگی و پیاز حلقه شده سرو کنید
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#رولت_کالباس 🌯 😋
🔸سه عدد تخم مرغ سه قاشق ماست سه قاشق شیر سه قاشق ارد کمی نمک هم میزنیم توی تابه چرب شده کمی از مایع میریزیم ومثل پنکیک سرخ میکنیم مواد داخلشم خیارشو ریز وجعفری ریز شده وکالباس وسس مایونز مایونزه میمالیم همه جای نون بعد خیارشور جعفری وبعد ورقه های کالباس میچینیم روش و رول میکنیم میزاریم یه ساعت یخچال خودشو بگیره بعد برش میزنیم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کوکو_بادمجان👩🍳
🔹️۶ عدد بادمجان متوسط رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل ظرفی بریزید، نمک و آب اضافه کنید؛ بعد از نیم ساعت تلخی بادمجان گرفته شده، حالا با دست فشار بدید تا آب تلخ خارج بشه
🔹️۲ تا سیب متوسط هم نگینی خرد کنید و با روغن کم سرخ کنید و زردچوبه بزنید
🔹️۱ عدد پیاز نگینی رو تفت بدید و ۲ حبه سیر رنده شده اضافه کنبد و تفت بدید
🫔🍆
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مینی_پیتزا
طرز تهیه:
شیر: ۲لیوان
روغن مایع:۱/۲ لیوان
شکر :۲ق غ
خمیر مایه:۱ق س
نمک: کمی
آرد: به میزان لازم
پودر سیر: ۱/۳ق ق
کوکتل یا ژامبون به میزان لازم
فلفل دلمه ای و قارچ به میزان لازم
پنیر پیتزا و آویشن و سس گوجه فرنگی به میزان لازم
شیر ولرم و نمک و شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید تا شکر حل شه.بعد روغن مایع رو اضافه کنید و در نهایت آرد و پودر سیر رو اضافه کنید . میزان آرد تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد.
خمیر رو حدود یک ساعت استراحت بدید تا ور بیاد. بعد این زمان سطح کار رو کمی آرد پاشی کنید و از خمیر به اندازه یه گردو بردارید توی سینی فر بزارید و بعد کمی پهنش کنید و مرکزش رو با کمک ته استکان یا هر چیز دیگه ای حفره ایجاد کنید.کمی سس گوجه فرنگی و آویشن بزنید و کمی پنیر پیتزا بریزید رو ی پنیر رو برش های کوکتل و قارچ و فلفل دلمه ای بزارید و مجدد کمی پنیر بپاشید و مجدد ۱۵ دقیقه استراحت بدید . و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار بدید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
هدایت شده از عطـــر ظهــــ🌼ـــــور🍃
🍎
#یلـــداآمــد...
اِےاُمیـــدِما،پَسڪےمۍآیـے؟؟؟
#العجــــــلمولاے
عطـــر ظهــــ🌼ـــــور🍃
••••❥💚❥•••••••••••••••••••••
✨ @attre_zohor ✨✨✨