#فلافل_مرغ 🌯 😋
نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد
پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ
فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ
🔸نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید.
♦️به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه
↙️.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سویا_برگر
.
.
🍔🍔 زعفرون آب شده و غلیظ یک ق غ
سماق یک ق غ
آرد سوخاری دو ق غ
تخم مرغ دو عدد
جعفری ساطوری شده دو ق غ
پیاز یک عدد
سویا دویست گرم
نمک , فلفل , پودر سیر
پنیر ورقه ای یک بسته ( به دلخواه )
قارچ ۵عدد ( به دلخواه )
🍃🍎🍃━━━┛
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول از همه سویا رو با آب ولرم میشوریم و داخل آب در حال جوش میریزیم و مقداری نمک اضافه می کنیم و بعد سه دقیقه آبکش کرده و آب اضافی آن رو با دست میگیریم . حالا پیاز رنده شده , سویا , سماق , نمک , فلفل و پودر سیر رو مخلوط کرده و چرخ می کنیم , بعد چرخ کردن تخم مرغ ها رو یکی یکی در مواد میشکونیم و خوب ورز میدیم تا مخلوط شه . در این مرحله آرد سوخاری (اگه موادتون شله میتونید از آرد سوخاری یا آرد بیشتر استفاده کنید), جعفری(اگه جعفری ندارید از شوید استفاده کنید) و زعفرون رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنه . حالا به اندازه گردو برداشته و کف دست صاف کنید و داخل روغن داغ , با حرارت ملایم سرخ کنید ..قارچ هارم جداگانه یکم تفت دادم با کره .. بعد سرخ شدن یکم پنیر ورقه ای وقارچ رو سویا برگراتون بریزید و بزارید ماکروفر تا پنیر آب شه و ساندویجای خوشمزه درست کنید و نوش جون کنید ...من نزاشتم چون داغ بود اب شد خودش ......
🍃🍎🍃━━━┛
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته بادمجان😍😋
مواد لازم:
گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده
۳ عدد بادمجان
۱ عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر رنده شده
ادویه و نمک
پنیر چدار
مواد لازم برای سس:
۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده
روغن
نمک
یک حبه سیر رنده شده
جند برگ ریحان برای تزئین
روش تهیه:
بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید
گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید.
روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید.
گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید.
کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید.
برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
شیرینی ارده و شیره انگور😍😋
مواد شربت:
سه لیوان شکر
سه لیوان آب
یک قاشق سوپخوری شیره انگور
2_3 قطره آبلیمو
مواد خمیر:
125 گرم کره یا مارگارین هم دمای محیط
یک استکان روغن مایع
دو عدد تخم مرغ
دو قاشق سوپخوری ارده
یک لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)
حدود سه لیوان آرد
یک بستهی 5 گرمی وانیل
یک پاکت 10 گرمی بیکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
پودر پسته برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا شکر و آب و آبلیمو را داخل قابلمه ریخته و هم میزنیم تا شکر حل شود روی حرارت میگذاریم بعد از به جوش آمدن 7_8 دقیقه با حرارت ملایم جوشانده و در آخر شیرهی انگور اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم و میگذاریم تا خنک شود.
همهی مواد خمیر به جز آرد را مخلوط میکنیم آرد را کمکم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود به دلخواه شکل داده و در سینی فر میچینیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینیها حدود 30 دقیقه میپزیم.
بعد از خارج کردن از فر وقتی از داغی افتاد شربت سرد را روی شیرینیها میریزیم و بعد از اینکه شربت به خورد شیرینی رفت با پودر پسته تزئین کرده و سرو میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_بستنی_توت_فرنگی🍓
برای ۴ شات دسر
یک بسته ژله توت فرنگی را آماده کنید .
لیوانها یا شات های دسر رادر یک ظرف برنج بصورت مورب فیکس کنید.
نصف ژله آماده را بصورت مورب داخل لیوانها بریزید و بگذارید در یخچال تا خودش را بگیرد .نصف بقیه ی ژله ی آماده شده را با یک لیوان بستنی آب شده مخلوط کنید و چند دقیقه با همزن یا مخلوط کن بزنید .
ژله های ساده که آماده شد .به حالت عادی برگردانید و ژله بستنی را رویش بریزید.لایه ی دوم خود بخود دورنگ می شود .فقط توجه داشته باشید که کف ژله بستنی را بصورت مساوی بین لیوانها تقسیم کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_سبزیجات😍😋
10 ورقه خمیر مثلثی یوفکا
250 گرم کلم سفید
1 هویج
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمه
2 قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده
1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
نمک
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
روغن کافی برای سرخ کردن
اول از همه، تمام مواد تشکیل دهنده داخلی را به قطعات کوچک خرد می کنیم. سپس روغن زیتون را در تابه گرم می کنیم.سپس سایر مواد را اضافه کنید و بپزید تا کلم نرم شود. نمک و ادویه را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید تا خنک شود.سپس مخلوط داخل تابه را روی انتهای پهن تکه های یوفکا قرار می دهیم و به سمت داخل تا می کنیم و رول می کنیم. نوک آن با آب خیس میکنیم تا از باز شدن آن جلوگیری شود.پس از پیچیدن تمام یوفکاها، در روغن داغ سرخ می کنیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_گوشت😍😋
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید.
سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه.
ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید.
به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید.
مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید.
اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#قیمه_قارچ
#قیمه_قارچ
📌طرز تهیه :
من برای پختن این خورش ابتدا لپه رو شب قبل خیس کردم .صبح یک پیاز داغ طلایی حسابی درست کردم بعد لپه رو اضافه کردم
و کمی تفت دادم ،فلفل و زردچوبه و رب رو اضافه کردم و تفت دادم و اب ریختم گذاشتم تا لپه ها نیم پز بشه بعد لیمو عمانی خیس شده (برای گرفتن تلخی لیمو 2ساعت قبل چند سوراخ ایجاد کنید و در اب گرم بخیسانید) رو اضافه کردم نمک غذا رو هم اندازه کردم
و 15 دقیقه اخر قارچ تفت داده با کمی روغن و ابلیمو نصف ق چایخوری پودر هل و دارچین و 1ق چ گلاب و کمی زعفران دمکرده اضافه کردم.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه جذاب😋😍
مواد لازم برای درست کردن ۶ رول🔻
•شش عدد نون تست
•دو عدد تخم مرغ
•شیر ۸۰ میلی لیتر
•یک مقدار نمک
•شش عدد پنیر گودا
•سه عدد بیکن یا ژامبون پخته شده
•شش عدد سوسیس پخته شده
•کره یا روغن برای پخت و پز
طرز تهیه🔻
۱.کناره های شش نون تست رو کات میکنیم و با وردنه جوری پهنش میکنیم که حالت مستطیلی شکل به خودش بگیره(طولش باید زیاد باشه که راحت رول بشه)
۲.دو عدد تخم مرغ و ۸۰ میل شیر و یه مقدار نمک رو انقدر هم میزنیم تا یک دست شه.
۳.سوسیس و بیکن هامونو سرخ میکنیم.
۴.پنیر گودا و نصف بیکن و یک سوسیس رو داخل نون تستی که با وردنه پهنش کردیم رول میکنیم،داخل مایع شیر و تخم مرغ میچرخونیم و بعد توی کره داغ شده سرخش میکنیم.
۵.حواستون باشه که زود بچرخونینش،فوری آماده میشه
۶.با سس قرمز نوش جان کنین.
⚠️نکات🔻
اگه بیکن نداشتین از ژامبون استفاده کنین
سوسیس این سایزی گیرتون نمیاد،باید هات داگ فرانکفورتر بگیرید و به اندازه نون تست برش بدید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ_دورنگ
شیر ۴لیوان
آرد قنادی ۳ق غ
نشاسته ذرت ۲ق غ
زرده ی تخم مرغ ۱عدد
شکر ۱لیوان
کره ۲۰گرم
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
وانیل کمی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲