#سس_گوجه_فرنگی 🍅 😋
🔸چهار عدد گوجه فرنگی رو پوست بگیرید تخمه هاشو هم جدا کنید با چهار عدد سیر رنده شده، نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، چند برگ ریحان تازه، نمک و فلفل و آویشن، کمی پاپریکا و دو قاشق روغن زیتون توی دستگاه غذاساز بریزید و کاملا پوره کنید
مخلوط رو در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزه و آب اضافیش تبخیر بشه یک قاشق رب گوجه فرنگی هم به بهتر شدنه رنگش کمک میکنه، نمک و فلفلشو اندازه کنید و حرارت رو خاموش کنید. این سس خوشمزه رو برای انواع پیتزا میتونید استفاده کنید و روی خمیر بمالید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#معجون👩🍳
من از موز
گردو
پسته
شکلات خرد شده
🍨🍌
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ژله_ویترینی_زیبا🌸🍝
.
1.ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی که از قبل بیرون یخچال گذاشتیم آب بشه بهش اضافه می کنیم
2. قالب های گل رو از این ژله پر کنید و بذارید کاملا ببندن
3. ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد درست کنید
4. و چند سانت از ژله آلورا رو ته قالب بریزید
5.وقتی نیم بند شد، حالا ژله های گل رو از قالب جدا کنید و به حالت وارونه روی اون بچنید
6. و سپس روی آنها مقداری ژله آلورا بریزید و بذارید تا فیکس بشن. بعد دوباره ژله آلورا بریزید. و بعد نیم بند شدن لایه های بعد رو از ژله رنگ دلخواه بریزید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#حلواسه_آرد
یک لیوان آرد سفید
یک لیوان آرد برنج
یک دوم لیوان آرد نخود
۲لیوان شکر
۲لیوان آب و گلاب
۵۰ گرم کره
روغن مایع یک پیمانه
زعفران و هل به مقدار لازم
تهیه شهد : شکر و آب را روی حرارت قرار میدهیم تا شکر باز شود اما نباید بجوشد و بعد هل و گلاب و زعفران را اضافه میکنیم.و بعد از روی حرارت برمیداریم.
روغن را در تابه میریزیم تا گرم شود.بعد آرد سفید را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.
در مرحله بعد آرد برنج را اضافه میکنیم.در نهایت آرد نخود را اضافه میکنیم و بعد کره را اضافه میکنیم.و تفت میدهیم.
در مرحله بعد شهد را کم کم اضافه میکنیم و بعد روی شعله قرار میدهیم و انقدر هم میزنیم تا از تابه جدا شود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
زردآلوهایی که توی یخچال مونده بودن قبل از اینکه خراب بشن با چاقو برش دادم و هسته شون رو جدا کردم... چیدم روی سبد تا خشک بشن و قیصی یا برگه_زردآلو زردآلو_خشک درست کنم.. تجربه ی اولمه امیدوارم خوب بشن فقط یجایی خوندم که هر سه ساعت یکبار جابجا شون کنم و برعکس شون کنم که یه حال خشک بشن... آفتاب مستقیم ممکنه سیاه کنه میوه رو... فلفل هارو هم نتونستیم بخوریم خیلی تند و آتشین بودن🌶🌶🌶 گذاشتم خشک بشه و آسیاب شون کنم
↙️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شیرینی_نخودچی 🥟 😋
▫️آرد نخودچی دوآتیشه ۴۸۰ گرم
▫️آرد سفید ۲۰ گرم
▫️روغن جامد ۲۵۰ گرم
▫️پودرقند ۲۵۰ گرم
▫️هل ۱ قاشق چایخوری
🔸روغن جامد و پودر قند رو با همزن خوب به هم می زنیم تا کرمی و یکدست بشه، هل رو اضافه می کنیم و سپس آردها رو که حداقل سه بار الک کردیم اضافه می کنیم تا خمیر یکدستی به دست بیاد( آرد سفید برای انسجام و راحت کاتر خوردن خمیر هست) خمیر رو تو یه کیسه در دمای محیط یا یخچال استراحت می دیم. بعد از استراحت اگر حالت پودری داشت می تونید چرخ کنید بعد به ضخامت یک سانت باز کنید و قالب بزنید یا کاتر فشاری مثل من بزنید و تو فر برقی با دمای ۱۴۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید ( نباید تغییر رنگ بدن) و بعد از پخت روش پودر پسته بریزید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دلمه_برگ_مو 😋
برگ مو به مقدار کافی
سبزی دلمه(تره،شوید،مرزه)یک کیلو، برنج دو استکان، لپه یک و نیم استکان، پیاز یک عدد بزرگ،سیر یک بوته و عصاره گوشت یک عدد، ماست دو سه قاشق ،ادویه غذا و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر گل سرخ به مقدار کافی
اول لپه رو میذاریم خوب بپزه،ولی وا نره ،بعد برنج رو با کمی آب میذاریم نیم پز بشه ،پیاز نگینی خرد شده رو با روغن فراوان سرخ کرده و لپه آبکش شده و برنج و سبزی و عصاره و ماست و ادویه ها و سیر رنده شده رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. کف یه قابلمه رو دو سه لایه با برگ میپوشونیم بعد یه دونه برگ برداشته و از موادمون داخل طرفی که رگ داره میذاریم و به صورت بقچه میبندیم و به صورت مرتب توی قابلمه چیده و در آخر چند تا برگ روش میندازیم و یک لیوان آب میریزیم و روش گوجه سبز یا قوره میذاریم و با حرارت ملایم میذاریم تا زمانیکه برگها خوب بپزن
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شربت_ژله_ای_دو_رنگ 🍹 😋
🔸ژله هر رنگ دوست دارین دو بسته من از ژله آلبالو و آناناس استفاده کردم
برای هر بسته ژله یک لیوان آبجوش+دو لیوان و نیم لیوان آب سرد
تخم ریحان یا تخم شربتی یک ق غ سرپر +یک لیوان آب ولرم(تخم شربتی خیلی ریز و تخم ریحان درشت تره)
ابتدا آب ولرم و تخم ریحان یا تخم شربتی رو مخلوط و چند دقیقه میزلریم بمونه تا لعاب بده
هر بسته ژله رو اول با یک لیوان آبجوش مخلوط وقتی ژله خوب حل شد بهش دو لیوان آب سرد رو اضافه میکنیم( بهتره کمی بچشید اگر براتون کم شیرین کمی شکر بزنید)و میزلریم داخل یخچال تا نیمبند بشه من حدود یکساعت داخل فریزر گذاشتم سریع گرفت بعد که نیم بند شدن تخم ریحان یا شربتی رو باهاشون مخلوط میکنیم برای اینکه ته نشین نشه میزارین وقتی ژله نیمبند شد مخلوط میکنیم بعد داخل لیوان میرزیم و آماده خوردن اگر دوست داشتین شربت ها رقیق تر باشن کمی آب یخ بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسه
برای دو رنگ شدن هم من اول ژله قرمز رو داخل لیوان ریختم بعد با قاشق ژله آناناس رو ش چون شربت ها بافت ژله ای داره با هم ترکیب نمیشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍉طرز تهیه موهیتو هندوانه
🔻مواد لازم (برای ۳ نفر)
▫️هندوانه ۲ فنجان
▫️برگ نعناع تازه ۱۲ عدد
▫️لیمو ۱ عدد
▫️سودا یک قوطی
▫️یخ ۱ فنجان
▫️لیمو، نعناع و هندوانه برای تزیین مقداری
🍉دستور تهیه :ابتدا هندوانه را به قطعات کوچک برش بزنید و پوست آن را جدا کنید. سپس دانههای هندوانه را از آن خارج نمایید.لیمو تازه را برش بزنید و پوست آن را بگیرید.اکنون هندوانه بدون پوست و هسته، لیمو پوست گرفته شده، نعنا و یخ را در پارچ مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.سپس مخلوط به دست آمده را در لیوان مخصوص بریزید و نصف لیوان را پر کنید.نیمه دیگر لیوان را با سودا پر کنید.حال روی لیوان را با هندوانه و برگ نعنا یا لیموترش حلقه شده تزئین کنید.موهیتو هندوانه شما آماده سرو است نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خرما_مدرن
بچه ها اینم یه ایده قشنگ و تمیز برای از کلیشه درآوردن نذر خرما😊
خیلی راحت و سریعه
مواد لازم :
خرما یه جعبه
کره ۲۰۰ گرم
پودر قند یک ق غ سرپر
آرد یک لیوان
وانیل نوک ق
نمک از نوک ق کمتر
طرز تهیه :
اول میتونین هسته های خرما رو با نی خیلی راحت دربیارین و توش مغز گردو بزارین.
بریم سراغ خمیر ، کره هارو مکعبی کنین و نزارین خیلی نرم بشه،یکم سفت باشه،بعد با پودر قند داخل میکسر میکس کنین،وانیل و نمک هم اضافه کنیم و بعد قاشق قاشق آرد رو اضافه کنین و میکس کنین،مواد که جمع شد بیارین بیرون و یه کوچولو ورز بدین،زیاد ندین که روغن نندازه،بعد ۱۵ دقیقه یخچال بذارین و روی یه سطح آردپاشی کنین و خمیرو پهن کنین و برش بدین به اندازه هایی که میخواین دور خرما بپیچین و بعد دور خرما بپیچین و بچینین داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتیم،بعد فر رو ۱۰ دقیقه گرم کنین و ۱۵ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه بذارین بپزه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲