6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_خرمایی
.مواد لازم :
تخم مرغ 1 عدد
شکر 3 ق غ
روغن مایع 3 ق غ
آرد بین 2 الی 3 پیمانه ( تا جایی که خمیر به دست نچسبه )
آب گرم نصف پیمانه
خمیر مایه نصف ق غ
خرما به مقدار لازم
یک عدد زرده + یک قاشق شیر + یک قاشق روغن مایع برای رومال
کنجدم اختیاری
طرز تهیه :
تو لیوان آب گرم بریزید خمیر مایه و به همراه یک قاشق چایخوری شکر بریزید تو آب و یه کوچولو هم بزنید و ده دقیقه زمان بدین تا عمل بیاد . تو یه کاسه بزرگ تخم مرغ و باقی شکر و با همزن دستی بزنید بعد روغن و اضافه کنید و هم بزنید و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و هم بزنید حالا آرد و الک کنید و کم کم اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد خمیر و یک ساعت استراحت بدین . بعد این زمان خمیر و رو تخته کار پهن کنید ازش یه تیکه بردارید و وردنه بزنید و لاش خرما بزارید و بپیچید و روشو رومال کنید بعدم انتقال بدین به فر یا توستر با دمای صد و هفتاد درجه به مدت یک ربع . تو تابه هم میتونید درست کنید . بچه ها سعی کنیدکوچیکتر درست کنید من تنبلی کردم فقط چهارتا ازش درآوردم اینجوری خرماش کنه بنظرم
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک یک تخم مرغی
تخم مرغ یک عدد
شیر سه چهارم لیوان
وانیل نوک ق چ
بگینگ پودر یک ق چ سرپر
آرد قنادی یک و نیم لیوان
شکر دو سوم لیوان
روغن پنج ق غ
پودر کاکائو برای تزیین یک ق م
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن دو دقیقه میزنیم بعد هم روغن رو اضافه میکنیم و بعد شیر و با همزن میزنیم در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و مخلوط میکنیم و چند ثانیه با همزن میزنیم تا یکدست بشه برای دو رنگشد چند قاشق از مواد کیک رو برمیداریم و پودر کاکائو اضافه میکنیم اول تابه رو چرب و آردپاشی کنید بعد وقتی مایه کیک رو داخل تابه ریختیم از مایه شکلاتی روش میرزیم میزارم بپزه ۴۵دقیقه با دم کنی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
سوپ گوجه فرنگي
گوجه فرنگی متوسط ٤عدد-کره ٥٠كرم-1 قاشق غذاخوری-پیاز متوسط رنده شده ١عدد-آرد ١قاشق غذا خوري-رب گوجه فرنگی١قاشق-آب گوشت1 پیمانه -ریحان تازه یا خشک1 قاشق -جعفری تازه یا خشک- يك پيمانه جو
اول گوجه ها ۲دقیقه آپز کنید پوست بگیرید و ریز خورد می کنیم با همزن پوره میکنیم پیاز خرد شده را در کره تفت می دهیم تا طلائی شود آرد را اضافه می کنیم و به مدت 2 دقیقه هم می زنیم و جو پخته هم اضافه میکنیم بعد رب گوجه را اضافه می کنیم و باز هم به مدت 1 الی 2 دقیقه هم می زنیم گوجه های پوره شده و آب گوشت و نمک را می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید حرارت را کم می کنیم در آخر فلفل سیاه را اضافه می کنیم و در هنگام سرو روی آن ریحان و جعفری می ریزیم و داغ سرو می کنیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌅 #استوری 💙
تا خدا هست
زندگی هست🌱
عطـــر ظهــــ🌼ـــــور🍃
••••❥💚❥•••••••••••••••••••••
✨ @attre_zohor ✨✨✨
❗️ ده چیز، ده چیز دیگر را میخورد:
➊ نیکی بدی را
➋ تکبر علم را
➌ توبه گناه را
➍ دروغ رزق را
➎ عدل ظلم را
➏ غم عمر را
➐ صدقه بلا را
➑ خشم عقل را
➒ پشیمانی سخاوت را
➓ غیبت حسن عمل را
عطـــر ظهــــ🌼ـــــور🍃
••••❥💚❥•••••••••••••••••••••
✨ @attre_zohor ✨✨✨
#حسیݩجااان[♥️]
امشبـ🌙°•
تمامِ عڪس هاےحـرم خیـس اسٺ 😔
نمیدانم هواےحرم ابـریسٺ
یا دݪم
غرقِ بارانِ دݪتنگۍ سٺ....
#بیقرارحرم...
#شبتونڪربݪاییــــــــــــــــ🌹••
عطـــر ظهــــ🌼ـــــور🍃
••••❥💚❥•••••••••••••••••••••
✨ @attre_zohor ✨✨✨
خـنده کـن هـر صبـح
بـر رخـسارهٔ نیکـوی عـشق
خانه ی دل را گلستان کن
به عطر و بوی عـشق
خوشه ای از نور برچین
صبحگاهان با طرب
چون پرستوهای عاشق
پرگشا تـا کـوی عـشق
#محسن_خانچی
ســـلام
صبح قشنگتون بخیر
🪴🌷🪴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدن طلوع هر صبح
یعنی:
فرصتی دوباره که
خدا بهت هدیه داده
توکل کن بر خودش و
یک روز جدید رو آغاز کن🌹
صبحتون بخیر 😊
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رپ تن ماهی🥘🥗🫔🌯
مواد لازم :
_تن ماهی یک عدد
_کرفس خرد شده نصف پیمانه
_خیارشور خرد شده نصف پیمانه
_پیاز خرد شده یک عدد
_شوید خرد شده ۲ قاشق غ
_جعفری خشک ۱ قاشق م
_ مایونز دو قاشق غ
_سس فرانسوی دو قاشق غ
_آبلیمو ۳ قاشق غ
_نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و در یخچال قرار داده تا خنک بشه و با مخالفات دلخواه مثل کاهو ، گوجه ، خیار نوش جان کنید
نکته :
_به جای پیاز از پیازچه هم می تونید استفاده کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_نان_سوخاری🥨🍞
یک لیوان شکر و یک لیوان آب را روی حرارت میزاریم تا بجوشه و قوام بیاد و کمی زعفران می ریزیم(میتونید زعفران را حذف کنید)
ته ظرف مورد نظر نان سوخاری میچینیم وشهد داغ را روی نان سوخاری میریزیم و چند دقیقه اجازه میدیم تا شهد جذب نون ها بشه
۴ لیوان شیر سرد،،، ۲ قاشق غذاخوری پر آرد معمولی،،،،۲ قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته ذرت،،، یک ونیم لیوان شکر (اگه زیاد شیرین دوست ندارید میتونید یک لیوان بریزید)،،،،یک قاشق غذاخوری کره پاستوریزه،،،،یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه،،،،کمی وانیل
همه را مخلوط کرده رو حرارت ملایم میزاریم تا بجوشه وغلظتش مثل فرنی بشه
پودینگ ولرم را به ارامی روی نان سوخاری ها میریزیم ودر یخچال میگذاریم تا خنک شود وبعد با پودر پسته گردو نارگیل وهر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━