7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_دو_رنگ_گوشت_مرغ😍😋
مواد لازم
برای ۴/۵ نفر
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
نصف یک عدد سینه مرغ که از مخلوط ران و سینه هم میتونید بزنید
۲ عدد پیاز
فلفل قرمز و نمک و زعفرون
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام_خوشمزه😍😋
سینه مرغ
سیب زمینی
پیاز
نمک و فلفل
برای مواد سسی:
پنیر رنده شده
تخم مرغ
گوجه
۲ قاشق سس مایونز یا خامه ترش
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_گوشت
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید.
سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه.
ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید.
به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید.
مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید.
اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید
نوش جان 💝
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
#ران_بوقلمون_باسس_انار
ابتدا در یک ظرف بوقلمون رو به همراه یک پیاز خرد شده و دو حبه سیر خرد شده و نمک و فلفل ۲ ساعت در یخچال بزارید یا از شب قبل آماده کنید تا مزه دار بشه بعد مواد رو بیرون بیارید و در یک ق کره یا روغن با حرارت کم تفت بدید تا خوب برشته بشه . از قابلمه بیرون بیارید و یک پیاز خلالی در همون روغن تفت بدید طلایی که شد کمی زرد چوبه و نصف ق غ رب گوجه و دوحبه سیر درسته اضافه کنید و ۱ ونیم لیوان آب بریزید تا ۳ ساعت با حرارت خیلی کم بپزه بعد از این مدت ۲ ق رب انار اضافه کنید و نمک غذا رو بچشید و بزارید نیم ساعت دیگه بپزه . می تونید چند تا آلو ترش به این غذا اضافه کنید که خیلی خوشمزه میشه . بوقلمون به این روش رو با باقالی پلو یا زرشک پلو میتونید سرو کنید
نوش جان 💝
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#مرغ_با_سس_عسل_و_بالزامیک
مواد لازم
سینه مرغ 1عدد کامل
سبزیجات مثل لوبیا سبز قارچ سیب زمینی ،کدو،هویج.....
برای سس خوراک
سرکه بالزامیک نصف پیمانه
عسل 1قاشق مرباخوری
فلفل قرمز پولکی یا پودری به مقدار دلخواه
نمک یک قاشق چایخوری
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
رزماری خشک یا تازه مقداری
رنده یک حبه سیر بزرگ
کمی آویشن
طرز تهیه
همه مواد سس رو داخل کاسه با هم مخلوط کنید وبعد سینه مرغها رو داخلش بریزید وبزارید 3ساعت بمونه تا خوب مزه دار بشه من با سیخ چوبی سینه مرغ رو سوراخ سوراخ کردم تا مواد داخل بافت سینه هم بره ومزه دار بشه.
بعد داخل ظرف مورد نظر اول سبزیجات دلخواه رو برش زده وبچینید وبعد سینه مرغها رو روی سبزیجات بزارید وتمام سس رو ش بریزید وداخل فر 200درجه بپزید به مدت 1ساعت تا سس خوراکتون غلیظ بشه
نوش جان 💖
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_با_سس_عسل_و_بالزامیک
مواد لازم
سینه مرغ 1عدد کامل
سبزیجات مثل لوبیا سبز قارچ سیب زمینی ،کدو،هویج.....
برای سس خوراک
سرکه بالزامیک نصف پیمانه
عسل 1قاشق مرباخوری
فلفل قرمز پولکی یا پودری به مقدار دلخواه
نمک یک قاشق چایخوری
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
رزماری خشک یا تازه مقداری
رنده یک حبه سیر بزرگ
کمی آویشن
طرز تهیه
همه مواد سس رو داخل کاسه با هم مخلوط کنید وبعد سینه مرغها رو داخلش بریزید وبزارید 3ساعت بمونه تا خوب مزه دار بشه من با سیخ چوبی سینه مرغ رو سوراخ سوراخ کردم تا مواد داخل بافت سینه هم بره ومزه دار بشه.
بعد داخل ظرف مورد نظر اول سبزیجات دلخواه رو برش زده وبچینید وبعد سینه مرغها رو روی سبزیجات بزارید وتمام سس رو ش بریزید وداخل فر 200درجه بپزید به مدت 1ساعت تا سس خوراکتون غلیظ بشه
نوش جان 💖
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
خورش #آلو_مسما😋 اين غذاي اصيل شمالي بايد با صبر و حوصله پخت و پيازهاش سرخ بشه
يك كيلو پياز رو خلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغنو زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولي نميسوزه (با حوصله سرخ بشه لطفا😉)سينه مرغ يك عدد رو با آلو خورشتي يك پيمانه قيصي هم يك پيمانه به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ويك ق غ سر پُر رب گوجه و مقداري زعفرون دم شده و كمي نمك اضافه رو حرارت ملايم تفت ميديم و بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه ميكنيم خورشت كه به جوش اومد حرارت رو كم ميكنيم و هر از گاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت با يد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذايقه شكر اضافه ويك ق چ گلاب مخلوط و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم اين خورش بايد با صبر و حوصله پخته بشه و در اينصورت يه خورش مجلسي و عالي دارين،اين خورش معركه ست
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت کالباس خونگی بدون کاور درست کن👌😍
سلام عزیزای دلم، به نظر من تا جایی که میشه مواد غذایی رو تو خونه درست کنیم خیلی بهتره..
پس لایک کن تا برات مرحله به مرحله بگم چطور میتونی یه کالباس با کیفیت درست کنی❤
مواد لازمش👇
گوشت مرغ(ران و سینه) یک کیلو
زرده تخم مرغ دو عدد
سیر ۳ الی ۵ حبه
روغن مایع ۶ ق غذاخوری
ادویه ها که خیلی مهمه دقیق باشه👇👇👇
آرد سفید قنادی ۲ ق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ ق غذاخوری
شیر خشک قنادی ۲ ق غذاخوری(طعمش شور باشه
پودر آویشن، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، پودر زنجبیل از هر کدام یک ق مرباخوری
پودر پاپریکا یک ق غذاخوری
پودر هل یک ق چایخوری
نمک دو ق مرباخوری
پودر جوز هندی یک ق چایخوری که بهتر نساییده بخریم و موقع استفاده رنده کنیم، چون خیلی حساسه عطرش زود میپره
سس کچاپ و سس خردل از هر کدام یک ق غ
اسانس دود ده قطره (به دلخواه)
هویچ نیم پز شده مقداری
پسته خرد شده به میزان دلخواه
بعضی ها قارچ تفت داده شده و فلفل دلمه نگینی خرد شده هم میریزن من طعمشو دوست ندارم، نریختم.
آب و یخ یک لیوان
سلفون و فویل آلومینیومی برای کاور کردن.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
༺༻༺༻༺
#شیرینی_میکادو
آرد نخودچی : یک لیوان
آرد سفید یا آرد گندم : دو لیوان
پودر قند : سه چهارم لیوان
کره : صد گرم
روغن مایع : سه چهارم لیوان
پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری
پودر دارچین : یک قاشق مرباخوری
نان میکادو : ۶ ورق
آرد الک شده و آرد نخودچی را با هم مخلوط کردم و بمدت ده دقیقه روی حرارت ملایم گذاشتم تا جایی که بوی خامی آردها گرفته بشه حالا کره و روغن مایع را اضافه کردم هم زدم حرارت را کم کردم و پودر کاکائو و پودر دارچین رو بهش اضافه کردم در نهایت پودر قند الک شده را اضافه کردم و خوب هم زدم تا یکدست بشه(مواد کمی سفت بود یکم روغن اضافه کردم نباید خیلی شل باشه و خیلی سفت باشه)حالا نون میکادو رو روی سطح کار گذاشتم و مواد(مواد سرد نشه)رو کمی به اندازیی که سطحش رو پر کنه قشنگ با پالت یا قاشق پهن کردم و سریع ورق بعدی نون رو روش گذاشتم همینطور تا ۶ تا بشه با دست روی هم فشار دادم تا خوب بچسبه تقریبا یکساعت گذاشتم داخل یخچال از یخچال که در اومد با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش زدم.
میتونید روشو با شکلات تخته ای اب شده تزیین کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پاناکوتازعفرانی
اول شیرو بریزی بعد خامه بریزی، ژلاتینو جدا آب کنی بریزی یهو بریزی، شیرو کم کنی خامه رو زیاد، خامه رو کم کنی شیرو زیاد .... اصن هر کاری کنی بازم خوشمزه اسو خوب درمیاد خلاصه که اصن راه نداره خراب بشه....
این پاناکوتا این دفعه ایم من اینطوری درست کردم که شونزده گرم پودر ژلاتینو با نصف پیمونه آب گذاشتم رو حرارت تا ژلاتین خوب تو آب حل شدو محلولم یکنواخت شد. بعدش تو یه قابلمه دیگه چهارصد گرم خامه، یک پیمونه شیر و نصف پیمونه شکرو با یه همزن دستی مخلوط کردم تا شکر خوب حل شدو یکنواخت شد حرارت کم باشه و اصلا بجوش نیاد فقط اینکه حل بشه کافیه. بعدش یک سوم پیمونه گلابو به اندازه ایکه رنگشو دوست داشتم زعفرون دم کرده ام اضافه کردمو آخرشم محلولو آب ژلاتینم ریختم توشو هم زدمو تماااام حالا بریزینش تو قالب دو تا نهایتا سه ساعت بعدش آماده اس، نوش جونتون
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شیرینی_خوشمزه
مواد اوليه:👇
كره ١٠٠ گرم
پودرقند نصف پيمانه
وانيل ١/٨ق چ
تخم مرغ ١عدد
بكينك پودر ١/٢ق چ
آرد ١/٥ پيمانه(تا جايى كه خمير به دست نچسبه)
طرز تهیه:👇
كره وتخم مرغ رو از يك ساعت قبل خارج از يخچال قرارداده تا همدماى محيط بشه،كره پودرقندو وانيل رو باهمزن مخلط ميكنيم تانرم ولطيف بشه
سپس تخم مرغ رو اضافه ميكنيم وهم ميزنيم تا نرم بشه،
بعد اردو بكينگ پودر الك شده رو كم كم اضافه ميكنيم
به مدت نيم ساعت ميزاريم يخچال تا استراحت كنه بد از نيم ساعت خميرو و با وردنه روي سلفون بازشون ميكنيم و شروع ميكنيم به قالب زدن و سپس در فر با دماي ١٨٠ به مدت ١٠ تا ١٢ دقيقه
درنهايت شيريني ها رو در شكلات بن ماري شده زده و به دلخواه روي شيريني رو تزئين كنيد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#لوکوم_انجیروگردو
مواد لازم:👇
۱۹/۲۰عدد انجیر خشک
۱لیوان گردو
۱ لیوان پودر نارگیل برای غلطاندن لوکوم
برای کاور کردن:
۲بسته ۴۸عدد بیسکوئیت پتی بور
۲۰۰گرم خامه
۲بسته شکلات شیری یا تلخ
طرز تهیه:👇
ابتدا انجیر ها را در ظرفی بریزید و روشون اب گرم بریزید و ۵دقیقه در این حالت بماند.
انجیر های نرم شده را ابکش کنید.
قسمت بالایی انجیر ها را ببرید و با انگشتتان داخل انجیرها را گود کنید و داخلش گردو قرار دهید.تمام انجیرها را با گردو پر کنید.
برای کاور کردن خامه را روی حرارت قرار دهید وقتی به نقطه ی جوش رسید شکلات ها را داخلش بریزید و هم بزنیدتا اب شوند.
گاناش اماده شده را ارام ارام به بیسکوئیت های خرد شده اضافه کنید و هم بزنید و خمیر نباید به دست بچسبد .یک تکه جدا کنید داخل کف دست پهن کنید و داخلش انجیر پر شده باگردو را قرار دهید و خوب با خمیر شکلاتی کاورش کنید.تاتلی های اماده شده را داخل پودر نارگیل بغلطانید.بعد همه را حدود ۲۵تا ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید .لوکوم های سفت شده را خارج کنید و حدود ۱cm برش بزنید.داخل ظرف سرو قرار دهید .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲