11.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش آش ابغوره یا آش گوجه فرنگی بسیااار خوشمزه حتما پست رو سیو کنید و امتحانش کنید.
.
مواد لازم :
گوجه فرنگی نیم کیلو
برنج ۱ لیوان
تره، گشنیز و جعفری نیم کیلو
آبغوره ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
آب گوشت ۳ پیمانه
رب گوجه ۲ ق غ
نعناع خشک ۲ قاشق غذا خوری
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه :
بهتره که لوبیاها رو از شب قبل تو یک کاسه آب بریزید و چند بار آبش رو عوض کنید تا خیس بخوره. این کار باعث می شه هم سریعتر پخته شه و هم نفخش گرفته شه. بعد بزارین بجوشه و اگه حین پخت کف کرد ابش رو یکبار عوض کنید.
برنج های نیم دون رو هم بذارید بپزه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوفته_با_سس_در_فر👩🍳
مواد لازم:
400 گرم گوشت گوساله چرخکرده(کمی نیم چرب)
1 عدد پیاز رنده شده
7 قاشقغذاخوری آرد سوخاری
1 عدد تخممرغ
1 قاشقمرباخوری پودر فلفل قرمز
از 1 قاشقمرباخوری مقداری کمتر نمک
نصف قاشقمرباخوری زیره
مقدار کمی فلفلسیاه
جعفری ریز خرد شده
برای سس روی آن:
1 قاشقغذاخوری کره
1 عدد پیاز(بصورت نیم حلقه خرد شده)
1 عدد هویج(رنده شده)
1 عدد فلفل کاپیای قرمز کوچک(فلفل ترکیهای)(بصورت نیم حلقه خرد شده و یا فلفل دلمه ای)
4_3 عدد قارچ بزرگ(نازک خرد شده)
150 میلی خامه صبحانه
150 میلی شیر
1 قاشقغذاخوری نشاسته
1 قاشقچایخوری نمک
1 قاشقچایخوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشقچایخوری فلفلسیاه
جعفری ریز خرد شده
پنیر پیتزا و یا موزارلای رنده شده(من موزارلا استفاده کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ و خامه:
یک غذای عالی در 5 دقیقه 😍
یکی از خوشمزه ترین های سیب زمینی و مرغ ، من از کیسه های فر برای پخت سریع تر استفاده کردم.
مواد لازم :👇
700گرم سینه یا ران مرغ
1 قاشق رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک
فلفل سیاه
تکه های فلفل دلمه ای
پودر فلفل قرمز
1 حبه سیر
نصف قوطی خامه
3 سیب زمینی خورد شده (بعدا مقداری روغن و ادویه بیشتر به ظرف اضافه کردم)
مرغ و سیب زمینی را در فر جداگانه قرار داده ام به مدت ده دقیقه تا یک ربع در دمای 190 درجه پختم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاورما مرغ
ادویهها: نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل ( نصف ق مرباخوری) و دارچین ( کمتر از نصف قم) و آویشن (نصف ق م) و پاپریکا (نصف قم )و پودر تخم گشنیز ( نصف قم)
و سه حبه سیر تازه ( سیر تازه معمولا بوش کمتره )
آبلیمو حداقل دو قاشق ( کم یا زیادش ذائقهایه، ولی من پیشنهادم اینه که بین دوتا پنج قاشق باشه)
روغن زیتون پنج قاشق
مرغ خرد شده حدود هشتصد گرم
ماست یک پیمانه
پیاز یک عدد
مواد مرغی توی ماهیتابه حدود بیست دقیقا زمان لازم داره تا بپزه و آبش کشیده و بشه و یهکوچولو سرخ بشه. × اگه زمان زیادی میبره تا دستگاهتون نونها رو گریل کنه، پیاز و جعفری و خیارشور روی لای ساندویچ نگذارید × من روی پیاز جعفری، سماق ریختم و عاشق این ترکیبم ×نون پیتا یا نون مدیتزانهای یا نون عربی معمولا بهصورت بستهبندی کارخونهای توی سوپرها هست.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_دوغ
#آش_دوغ_اردبیلی
مواد لازم
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۴ حبه رنده شده
آرد سفید ۱ ق غذاخوری
دوغ دو لیتر
نخود پخته ۲۰۰ گرم یا نصف لیوان
سبزی آش ۲۰۰ گرم یا یک کاسه
نمک و فلفل سیاه و زرچوبه مقداری
ابتدا برنج نیمدانه یا مثل من درسته رو خیس کنین (اگه برنجتون درسته بود بعد خیس خردن مثل من خردش کنین)
تو یک ضرف برنج ،تخم مرغ،آرد و سیر رنده شده رو مخلوط کن بریز تو قابلمه
حالا دوغ رو هم روش بریزین و هم بزنین و زمان بدین تا دوغ جوش بیاد مدام هم همبزنین تا دوغ نبره و برنج پخته بشه، حالا سبزی و نخود پخته رو اضافه کن
و کمی هم نمک بزنین در قابلمه رو نیمه باز بزار تا آش کاملا جا بیوفته.
تو تابه با کمی روغن و فلفل سیاه و زرچوبه یک نعناع داغ درست کن
آش که جا افتاد برای تزیین از این نعناع داغ استفاده کن .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسقطی
مسقطی کاسه ای
مواد لازم
نصف لیوان نشاسته گل
سه و نیم لیوان آب سرد
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف ق چ
زعفرون دم کرده چهار ق غ
شکر یک لیوان
خلال بادم به میزان دلخواه
ابتدا آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم
مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو آضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه
نکته:هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقط شفاف تر میشه
نشاسته گل یا نشاسته گندم همون نشاسته های معمولی که دونه های درشتی داره
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخه مگه داریم بهتر ازین ترکیب؟!😍
کناره های نون تست رو به این شکل برش بزنین
سطح یه لایه رو نوتلا بمالین و لایه بعدی رو روش بذارین
از وسط برش بدین
۲ عدد تخم مرغ
۱/۴ پیمانه شیر
۱ ق چ وانیل رو
با همزن بزنین
نون ها رو به مواد آغشته کنین
۵۰ گرم کره داخل تابه بندازین و
نون های تست رو خوب سرخ کنین
تو ظرف بچینین تا خنک شه،تو این فاصله
شکر و دارچین رو باهم مخلوط کنین
نون ها رو تو مخلوط بغلتونین.
بفرمایید
با نوتلا سرو کنین که فوق العاده خوشمزه تر میشه
نوش جان🥰
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍺#دسر_لیوانی_اوریو
🍦مواد لازم :
🍨یک لیتر شیر
🍨یک پیمانه شکر دانه ریز
🍨دو ق غ نشا ذرت
🍨دو ق غ آرد سفید
🍨وانیل
🍨یک عدد خامه صبحانه
🍨بسکویت اوریو یا مارک ایرانیش اورینو
🥣طرز تهیه :
بسکویت اوریو باز کرده کرمش جدا میکنیم بعد پودر میکنیم
کل مواد بالا بغیر خامه ووانیل باهم مخلوط میکنیم روی شعله میزاریم مدام بهم میزنیم تا حالت فرنی بشه نه خیلی رقیق نه خیلی غلیظ
شعله خاموش کرده خامه صبحانه ووانیل اضافه میکنیم وخوب باهمزن دستی مخلوط کنید
لایه اول پودر بسکویت بعد کرم وتکرار لایه ها سه ساعت دریخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده وبعد این خوشمزه لذیذ رو نوش جان کنید
روش با پودر بسکویت تزیین کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
هویج پلو با مرغ زعفرونی و کشمش
🔸هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد .
فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سروکنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥦#سالاد_كرفس_و_مرغ_و_گردو
🥗🥗🥗🥗🥗🥗
🔸مواد لازم
🧊كرفس خرد شده
🧊مرغ گريل شده
🧊خيارشورخرد شده
🧊نخود سبز
🧊شويد خرد شده
🧊سس مايونز
🧊ماست چكيده
🧊گردوي خرد شده
🧊نمك و فلفل و اگه دوست داريد 🧊آب ليموي تازه
🥦طرز تهيه:
همه مواد رو با هم مخلوط كنيد
چند ساعت داخل يخچال استراحت بديد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍜#سوپ_خوشمزه🍜
🍾روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
🧅پیاز: 1 عدد متوسط خرد شده
🧄سیر: 2 بوته له شده
🥦گل کلم: 1 عدد کوچک ریز شده
🥃آب مرغ: 5 فنجان
🥗قارچ دکمه ای سفید: 150 گرم درشت خرد شده
🌱گشنیز تازه: 1 فنجان خرد شده
🌿پونه کوهی برای تزیین: مقداری
🍵تهیه سوپ
برا تهیه سوپ، روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگی بریزید و در حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.سپس گل کلم،سیر و پیاز را داخل آن بریزید حرارت را به قدری ملایم کنید که پیاز و گل کلم به مدت 5 الی 10 دقیقه پخته شده و حالت نرمی به خود بگیرند. پس از آن قارچ ها ،آب مرغ و سه چهارم گشنیز را به آن بیافزایید و 15 دقیقه فرصت دهید تا روی شعله کم بجوشد تا نرم تر شود پس از اینکه نرم شد از روی حرارت جدا کرده و اجازه دهید کمی خنک شود.
🍲سوپ را داخل غذاساز ریخته و میکس کنید تا یکدست و صاف شود بعد از این اقدام آن را مجدد به داخل قابلمه برگردانید و بگذارید بجوشد و در نهایت فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. برای سرو این سوپ خوشمزه می توانید آن را داخل یک کاسه بریزید و باقی گشنیز ها را به عنوان تزیین روی آن بریزید حتی از پونه کوهی هم برای تزیین می توانید استفاده کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#اسپاگتی_روغن_زیتون_و_سیر
🍾 روغن زیتون: 125 میلی لیتر
🧄 سیر له شده: 3 حبه
🍝 اسپاگتی تازه: 450 گرم
🍀جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
🧂نمک: به میزان لازم
🥄فلفل: به میزان لازم
🍜🥩طرز تهیه 🥩🍜
یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را نگه داشته و مابقی آن را در یک قابلمه متوسط داغ نمایید. سیر و مقداری نمک به آن افزوده و روی حرارت ملایم سرخ نمایید. مخلوط را گهگاه به هم زده تا به رنگ طلایی درآید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. اجازه ندهید سیر بسوزد چرا که طعم آن تلخ می شود. (در صورتی که سیر سوخت, تمام مراحل را از ابتدا انجام دهید).
2. در همین فاصله, قابلمه بزرگی محتوی آب و کمی نمک را به جوش بیاورید . اسپاگتی را به همراه یک قاشق روغن زیتونی که نگه داشته بودید داخل قابلمه ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه یا هر زمان که اسپاگتی نرم شود ولی زیر دندان بیاید, بپزید. اسپاگتی را آبکش نموده و به قابلمه برگردانید.🍝
3. مخلوط روغن و سیر را به اسپاگتی افزوده و هم بزنید تا تمام اسپاگتی به آن آغشته شود. فلفل و جعفری تازه خرد شده را بیافزایید و دوباره هم بزنید.🥣
4. اسپاگتی روغن زیتون و سیر را داخل ظرف گرم مخصوص سرو نمایید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲