#پاستا_با_سس_گوشت
چرخكرده دويست گرم،
قارچ ورقه شده دو ليوان پر،
پاستا(ماكاروني شكلدار) آبكش شده دو تا سه ليوان،
خامه صبحانه يك تا دو ق غذاخوري،
پنير پيتزا دو تا چهار ق غذاخوري،
نمك،فلفل سياه،آويشن ،جوز هندي
دو ق پياز ريز خرد شده و يك حبه سير رنده شده رو در كمي روغن تفت بديد همين كه بوي سير بلند شد،گوشت رو بريزيد و با شعله ملايم ده دقيقه تفت بديد تا بپزه و سرخ بشه،نمك و فلفل و ادويه ها رو هم اضافه كنيد بعد قارچ رو بريزيد.يكم كه تفت داديد و قارچ آب انداخت خامه و پنير رو بريزيد و وقتي خوب مخلوط شد پاستا رو اضافه كنيد و هم بزنيد درِ تابه رو بزاريد تا ملايم بپزه و آب قارچ جذب بشه،حدودا ده دقيقه,موقع سرو كمي جعفري و فلفل سياه تازه آسياب شده روش بريزيد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#موچی
۲ لیوان برنج ۴لیوان آب و۸قاشق چایی خوری شکر.اول برنجرابذارباآب بپزه بعدکه جوش اومدشکربزن درشوبذارتاآب تموم بشه .کناربذارسردبشه برنج را۳قسمت کن رنگ غذابزن بعد نشاسته ذرت کناردستت باشه کم کم دستتوآردی کن کمی برنج بردارتودستت بازی کن بعدکه تودستت تخت کردی توت فرنگی خوردشده رابذاروسطش قشنگ گردش کن وبذا ر۲ساعت فریزربمونه وآخرکه درآوردی نرم بشه وبخوری
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥗 کیک شکلات و کشمش
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
ﻛﺮﻩ 175 ﮔﺮﻡ
ﺷﻜﺮ 1 ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 4 ﻋﺪﺩ
ﺷﻜﻼﺕ 2 ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ
ﻛﺸﻤﺶ 1 ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ
ﮔﺮﺩﻭ 2 پیمانه
ﻭﺍﻧﻴﻞ نیم قاشق
ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ 1 ﻋﺪﺩ
ﺁﺭﺩ 2 ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ
ﺑﻴﻜﻴﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ 1 قاشق
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ:
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﻲ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﻭﺍﻧﻴﻞ ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ ﺗﺎ ﻛﻒ ﻛﻨﻨﺪ. ﻛﺮﻩ ﺍﻱ ﻛﻪ ﺗﻮﻱ ﺩﻣﺎﻱ ﻣﺤﻴﻂ ﮔﺬﺍﺷﺘﻴﻢ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺷﻜﺮ ﺩﺍﻧﻪ ﺭﻳﺰ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺗﺎ ﻛﺮﻣﻲ ﻟﻄﻴﻒ ﻭ ﺳﺒﻚ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﻴﺎﺩ. ﻛﻢ ﻛﻢ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻛﺮﻡ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ خوﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ. ﮔﺮﺩﻭﻱ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻛﺸﻤﺶ ﻭ ﺷﻜﻼﺕ ﻭ ﺭﻧﺪﻩ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ. ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻧﻴﺎﺯﻱ ﻧﻴﺴﺖ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ. ﭼﻮﻥ ﻣﻮﺍﺩ ﻫﻢ ﻛﻤﻲ ﺳﻔﺖ ﻣﻴﺸﻪ. ﺑﺎ ﻟﻴﺴﻚ ﺍﻳﻦ ﻛﺎﺭ ﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻳﺪ ﺑﻬﺘﺮﻩ. ﻛﻢ ﻛﻢ ﺁﺭﺩ ﺭﻭ ﻛﻪ ﻗﺒﻼ ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﺑﺎ ﺑﻴﻜﻴﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺍﻟﻚ ﻛﺮﺩﻳﺪ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﺧﻮﺑﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ. ﻳﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﻧﺎﻥ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺭﻭ ﻛﻤﻲ ﭼﺮﺏ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﻛﻔﺶ ﺭﻭ ﻛﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﻲ ﺑﺬﺍﺭﻳﺪ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺗﻮﺵ ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ. ﻭ ﺩﺭ ﻓﺮﻱ ﻛﻪ ﻳﻪ ﺭﺑﻊ ﻗﺒﻞ ﮔﺬﺍﺷﺘﻴﺪ ﮔﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﺭﻭﻱ ﺩﺭﺟﻪ 175 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﻴﮕﺮﺍﺩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 1 ﺳﺎﻋﺖ ﺑﺬﺍﺭﻳﺪ ﺗﺎ ﺑﭙﺰﻩ.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دلمه_سيب_زميني 🥔 😋
🔸٢،٣ دونه سيب زميني رو پوست بگيرين و با يك ليوان اب و ٢ ليوان شير، كمي نمك و زردچوبه و آويشن بزارين بپزه ، در حين پخت گوشت چرخ كرده و پياز داغ و فلفل دلمه اي و رب گوجه فرنگي و ادويه ترجيحا تند و جعفري خرد شده رو باهم مخلوط كنيد و تفت بدين سيب زميني ها كه كاملا پخته شدن رو پوره كنيد و با يك عدد تخم مرغ مخلوط كنيد ، كنار دستتون يك كاسه آرد سوخاري و يك كاسه تخم مرغ هم زده بزارين، به اندازه يه توپ كوچولو سيب زميني رو كف دستتون پهن كنيد و مايه گوشتي رو داخلش قرار بدين و گردش كنيد ، توپك رو اول داخل تخم مرغ سپس در آرد سوخاري بغلتونين و با روغن داغ سرخ كنيد و نوش جان بفرمایید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
آش گندم یک آش خیلی خوشمزه وبدون دردسر 😋😋😋
گندم ...۲پیمانه
نخود....نصف پیمانه
لوبیا قرمز...نصف پیمانه
لوبیا سفید ....نصف پیمانه
لوبیا چیتی...نصف پیمانه
عدس...۱پیمانه
جو....نصف پیمانه
پیاز داغ.زردچوبه.فلفل سیاه.سیر داغ.نمک.بمقدار لازم
طرز تهیه.
عزیزان تمام مواد را از شب قبل باهم مخلوط کرده وبا آب داغ بگذارید تا فردا خیس بخورد در طی این مدت چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا کاملا نفخ آن گرفته شود سپس فردا مواد را با مقدار لازم آب روی حرارت قرار دهید واجازه دهید که کاملا پخته شود حبوبات نباید زیز دندان احساس شود باید کاملا پخته وله شوند نیم ساعت قبل از پخت کامل نمک .پیاز داغ.سیر.زرد چوبه .فلفل را اضافه کرده واجازه دهید کاملا به خورد مواد برود عزیزان این آش را با لیمو یا نارنج میل کنید که بینهایت خوشمزه س اون لیموها همون لیموهای فریزری که براتون گفته بودم 😋😋😋 این آش با پیاز داغ فراوان حرف نداره امیدوارم که درست کنید 😉😉
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#بستنی_پرتقال_و_عسل
مواد لازم برای۴ نفر
آب ۳ فنجان
شکر ۲۲۵ گرم
عسل ۱/۲ فنجان
پوست پرتقال ۲ قاشق غذا خوری
زنجبیل ۱ قاشق غذا خوری
هل ۲ عدد
میخک ۲ عدد
برگ بو ۱ عدد
آب پرتقال ۲ فنجان
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- آب، شکر، پوست پرتقال، عسل، زنجبیل، هل، میخک و برگ بو را با هم داخل یک قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بجوش آورید تا اینکه شکر داخل آن حل شود و به مدت 12 دقیقه بجوشانید تا شربت غلیظ شود و حجم مخلوط به دو فنجان برسد.
۲- برگ بو را از داخل شربت دربیاورید و بگذارید خنک شود.
۳- شربت را داخل یک کاسه متوسط بریزید. آب پرتقال و آب لیمو را به آن اضافه کنید و به دستگاه بستنی ساز انتقال دهید.
۴- بعد به یک ظرف در دار انتقال دهید و به مدت 6 ساعت الی 3 روز داخل یخچال قرار دهید.
نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_آردذرت_وگردو
3 عدد تخم مرغ
1 و نیم لیوان شکر
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن
1 عدد پوست پرتقال رنده شده
2 لیوان آرد ذرت
1 لیوان آرد
1 ق غ پودر بیکینگ
1 ق چ سرخالی وانیل
مغز گردو برای تزیین
👈همه مواد باید در دمای اتاق باشند.
طرز تهیه:👇
تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن.روغن،شیر،پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.
مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید.بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق،آروم مخلوط کنید.ودر قالب مورد نظر بریزید و در فر ۱۷۰ درجه بذارید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#نان_جيبدار 🍞 😋
▫️اب ولرم يك ليوان
▫️شير ولرم دو ليوان
▫️روغن مايع دوسوم ليوان
▫️خمير مايه يه ق غ خ
▫️شكر دو ق غ خ
▫️نمك يه ق م خ
▫️زرده ى تخم مرغ براى رومال كردن
▫️آرد به مقدار لازم(حدود ٧ليوان)الك شده
▫️روغن مايع وسط خمير نصف ليوان
🔸خمير مايه و اب و شير و شكر رو توى طرف بزرگ بريزيد و ده دقيقه صبر كنيد تا پف كنه و بعد روغن مايع و نمك رو اضافه كنيد و ارد رو الك كنيد و به مواد اضافه كنيد تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياريد و روش سلفون بكشيدو دوساعت كنار بذاريد تا حجمش دوبرابر بشه.....
خمير رو روى ميز كار بذاريد و اندازه ى نارنگى چونه برداريد و كنار بذاريد،يك ربع بعد با وردنه باز كنيد و گرد كنيد و طبق شكلى كه تو كليپ مى بينيد تا كنيد و روغن بزنيد و بعد روى نان رو با زرده ى تخم مرغ رومال كنيدو توى فرى كه از قبل با دماى ١٧٥ درجه گرم شده بذاريد تا بپزه و طلايى بشه،در اخر مى تونيد كمى هم گريل رو روشن كنيد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سس_مخصوص_سبزیجات
🥳🥳🥳🥳
🌸🍃یک لیوان ماست یونانی+یک ق آبلیمو+نمک+فلفل قرمز+١/٢پیازکه ریز رنده کردید رو مخلوط کنید.
زیره طعم خوبی به این سس میده پس به سس هم کمی پودر زیره اضافه کنید.🌸🍃
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سس عسل و چیلی 🍯🌶
🥳🥳🥳
روغن ذرت 2 قاشق چایخوری زنجفیل رنده کرده 2 قاشق چایخوری سیر له کرده 1 حبه فلفل چیلی خردکرده 2 عدد ریز سس فلفل یکدوم پیمانه عسل یکچهارم پیمانه آبلیمو 2 قاشق سوپخوری آب یکچهارم پیمانه
روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم کنید. آنگاه زنجفیل، سیر و فلفل چیلی را بیفزایید و تفت دهید تا زنجفیل قدری نرم شود. سپس باقیمانده مواد را اضافه کنید و به مدت تقریبی 5 دقیقه تفت دهید تا سس غلیظ شود. حالا آن را صاف کنید و به مصرف برسانید **این سس برای گوشت های کبابی هست
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پيراشكي_روسي
٥٠٠گرم آرد نان و ١ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و ١/٣پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان، ١عدد زرده تخم مرغ، ١/٢پيمانه آب گرم،١/٢پيمانه شير گرم و ١/٢و١ ق چ مايه
خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود.
چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد!
خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.
مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد ،سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه ٢ق س برنج پختهء نرم، گشنيز خرد شده، فلفل قرمز تند، نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود.
بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه ١ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود. سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#رولت_يخچالى
ابتدا ٢ بسته بیسکویت پتى بور کاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم، (میتونید داخل غذاساز هم بریزید، این ساده ترین روش هستش) سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم.
١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم.
برای روی رولت، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه، سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲