6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#انچیلادامکزیکی_بانون_لواش👩🍳پارت دوم
گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۳ حبه متوسط
فلفل دلمه ای نگینی شده ۱/۲
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ سرپر
نان ترتیلا یا پیتا یا لواش به مقدار لازم
آب نارنج یا آبلیمو یا آب غوره به مقدار لازم
گشنیز یا جعفری خرد شده یک مشت
ادویه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم
پنیر پیتزا ( پنیر پارمسان یا چدار) به مقدار لازم
سس انچیلادا:
گوجه فرنگی ۵عدد
آرد گندم یا نشاسته ذرت ۱ ق غ
ادویه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
به دوستات فوروارد کن 😍
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ڪیڪ_خیس_ڪافی_شاپی
#ڪیڪ_ڪافی_شاپی
⏪برای سس کارامل نصف لیوان شکرروحرارت ملایم ذوب وکاراملی شود۳۵گرم کره و۵۰گرم خامه بزنیدهمزده تایکدست شود
پ.ن کیکی که داخل قالب طرحدار درست شده نرمتر ولطیفتره چون بلافاصله بعد از پخت کیک،سس گرم رو روش ریختم وبعد هم تو دمای محیط خنک شد ودیگه تو یخچال نزاشتم برای همین بافتش نرمتره.اما این کیک برشی ۲ساعت تو یخچال بود وطبیعتا چون شکلات داخلش هست سفت میشه اگرمدت بیشتری تو یخچال نگهداشتید حتما سلفون بکشید
پس اگه بافت خیلی نرم وخیس دوست داریدلازم نیست کیکتون خنک شه همونطورداغ سس گرم روش بریزید وبزارید جذب کیک شه وتو دمای آشپزخونه خنک شه بعد سرو کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
به دوستات فوروارد کن 😍
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#خورشت_داوودپاشا🧑🍳
گوشت چرخ كرده: 200 گرم
پياز : دو عدد متوسط
نمك، فلفل و دارچین: به ميزان لازم
رب انار ؛دو قاشق غذاخورى
نعناخشك: يك قاشق غذاخورى سر خالی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
به دوستات فوروارد کن 😍
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#جوجه_فسنجونی(اناری)
مواد لازم
مرغ مكعبي خردشده : ٧٠٠ گرم
رب انار : ٢ تا ٣ ق غ
گردوي آسياب شده (كمی درشت) : حدود ٦ ق غ
سبزيجات معطر(نعناء و چوچاق) : به مقدار لازم
پياز خلالي خردشده : ١ عدد بزرگ
نمك_فلفل : به ميزان لازم
كره : برای سرخ كردن
نوش جان ❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
به دوستات فوروارد کن 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_برگر_رولتی
🔅گوشت چرخ کرده پخته شده 750 گرم
🔅پیاز خرد شده 1 عدد
🔅نمک 1 ق.چ
🔅پودر سیر 1 ق.چ
🔅فلفل 1ق.چ
🔅سس کچاپ نصف پیمانه
🔅خمیر پیتزا به مقدار لازم
🔅پنیر چدار به مقدار لازم
دمای فر 180 درجه سانتیگراد و زمان 30 دقیقه
می تونین از سایر مواد مثل قارچ پخته شده هم استفاده بکنین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کلم پلو شیرازی🍓
#گیف_آموزش_کلم_پلو_شیرازی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_مرغ_تنوری_با_سس_ماست_و_سیر
_پیاز یک عدد
_فلفل دلمه ای دو عدد
_سینه ی مرغ ۴۰۰ گرم
_نان لواش ۵ عدد
_ادویه ( نمک و فلفل و پودر سیر ، آویشن ، پاپریکا) به میزان لازم
_سیر ۳ حبه
_ماست پرچرب یک پیمانه
در ابتدا پیاز ها را کمی تفت داده تا نرم شوند سپس فلفل های دلمه ای و سینه ی مرغ را اضافه کرده خوب تفت می دهیم تا کاملا بپزند سپس ادویه ها را اضافه کرده و با شعله ی بسیار کم تفت داده . سپس مخلوط را در نان لواش پیچیده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه قرار داده . برای تهیه ی سس کافی است ماست، سیر ، نمک و فلفل اضافه کرده و با رول های مرغ تنوری نوش جان کنیدبهتر است که سس را یک الی دو ساعت قبل تهیه کنید تا مزه ها خوب ترکیب شوند
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاوند_کیک_نارنگی
۲ پیمانه آرد
یکپیمانه شکر
یکپیمانه کره ی نرم (۲۱۰ گرم)
نارنگیب مقدار لازم
۷ قاشق غذا خوری آب نارنگی
۳ عدد تخم مرغ
یک قاشق چای خوری اسانس وانیل
یکدوم قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری پوست نارنگی
فر رو با دمای ۱۸۰ روشن کنید،فر برقی ۱۷۰ درجه.در یک کاسه شکر و کره رو با هم زن بزنید تا روشن و سبک بشه.تخم مرغ هارویکی یکی اضافه کرده و هر بار یکدقیقه بزنید.وانیل،پوست نارنگی و نمکرو اضافه کرده و کمی دیگه هم بزنیدنیمی از ارد رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید آب نارنگی رو ریخته و ترکیب کنید باقی مانده ی آرد رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید مواد رو داخل قالب ریخته و نارنگی ها رو روی مواد بچینید فشار بدید تا کمی داخل کیک فرو بره) داخل فر گذاشته و ب مدت یک ساعت بپزید.کمی ک خنک شد از قالب خارج کنیداین کیک بکینگ پودر نداره.مواد کیک سفت و منسجمه ک ایرادی نداره
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_بلغور_جو_دوسر
گوشت: ۱ کیلوگرم
سیب زمینی: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
بلغور جو دوسر: ۱۰۰ گرم
شیر: ۲۰۰-۱۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
نمک، فلفل، ادویه جات: به مقدار لازم
گوشت را با سیب زمینی و سیر چرخ کنید و بلغور جودوسر را در شیر خیسانده وقتی نرم شد به مواد اضافه کنید پیاز درحد سبک شدن تفت دهید و با نمک، فلفل و ادویه جات به مواد فوق اضافه کرده و خوب چنگ بزنید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کند و در آخر کتلت ها را شکل داده و در آرد غلتانده در روغن داغ سرخ کنید می توانید پیاز را هم همراه مواد چرخ کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یزدی
برای حدودا ۲۰ تا ۲۲ عدد به این شکل
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۷۵ گرم (۳/۴ لیوان)
ماست ۱۵۰ گرم (۳/۴ لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم (یک لیوان)
آرد سفید ۳۰۰گرم (۲ لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ)
جوش شیرین حدودا ۱/۴ ق چ ( یا نمک میوه)
پودر هل ۱ ق چ
گلاب ۱ ق غ( درصورت تمایل)
عسل ۱ ق غ ( در صورت تمایل)
تخم مرغ و شکر رو با همزن حدود ۵ دقیقه خوب زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه ، می تونین یک قاشق عسل هم اینجا اصافه کنید بابت خوش رنگ شدن کیک یزدی روغن مایع و بعد ماست رو هم اضافه کردم و هم زدم . اگر دوست دارین این موقع میتونین یه قاشق غذاخوری گلاب داخلش بریزین آرد و بیکینگ پودر و هل رو با هم سه بار الک کردم مواد آردی رو کم کم ریختم و مخلوط کردم داخل قالب های کیک یزدی کپسول انداختم و توی سینی چیدم از موادم داخل این کپسول ها تا دوسوم ریختم روی موادم رو با یه کارد که روغن زدم ، علامت + روش کشیدم ، تا روش حالت گنبدی بشه .کنجد هم پاشیدم.فر رو از یک ربع قبل با دمای ۲۰۰ درجه روشن کردم سینی رو در طبقه وسط فر قرار دادم .یک ربع گداشتم با دمای ۲۰۰ درجه بمونه و بعد از این زمان دما رو به ۱۸۰ درجه رسوندم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_صبحانه
#آموزش_کامل_پنکیک
میتونید توی درست کردن پکیک هاتون تنوع به خرج بدید و اینجوری خوشگلشون کنید😍👌
درست کن و بدرخش✨
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲