eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 300 گرم فیله مرغ(چرخ شده یا میکس شده) 2 حبه سیر 1 هویج رنده شده یک مشت پیازچه 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری نمک،1/2 قاشق چایخوری فلفل 1 قاشق چایخوری شکر(اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز یا پودر پاپریکا و یا هر ادویه دلخواه دیگه 3 قاشق غذا خوری آرد(اگه مواد خیلی شل شد مقدار آرد را 1_2 قاشق را بیشتر کنید) مواد سوخاری کردن آرد سوخاری به میزان لازم 2 تخم مرغ زده ش ┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇🏾 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید ••••●❥JOiN👇🏾 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگر مرغ😋😍 برای هر نفر ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم سینه مرغ کافیه. از رون مرغ هم میشه استفاده کرد. سینه مرغ: ۴۰۰ گرم فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری قرص برگر رو درست کنید و توی ماهیتابه داغ هر طرفش رو ۴-۵ دقیقه سرخ کنید. سس قارچ🔻 قارچ: ۶-۷ عدد نمک فلفل‌سیاه شیر: نصف فنجون پارمسان (یا خامه) از کاهو، گوجه، خیارشور و پیاز برای تکمیل برگر استفاده کنید. ••••●❥JOiN👇🏾 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 گوشت چرخ شده : پانصد گرم نمک: دو قاشق چایخوری فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/پودر سیر : نصف قاشق چایخوری پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم. سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم.اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم.سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم.ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم. ••••●❥JOiN👇🏾 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کی آلبالو خشک میخواد؟😍😋 ••••●❥JOiN👇🏾 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 م‌اد لازم👇👇 بیسکویت ۳۰۰ گرم ۲۰ گرم پودرکاکائو ۳ عدد موز رسیده پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم عسل یا شیر عسلی یا شکر (۲ قاشق غذاخوری ) نارنگی کوچک ۵ عدد طرز تهیه👇👇👇 بیسکوییت را با پودر کاکائو در غذاساز بریزید و آسیاب کنید . موزهای خیلی رسیده را هم در غذاساز بریزین و پوره کنین. بیسکوییت های آسیاب شده را با موز له شده ترکیب کنید تا یکدست شود و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. برای خامه یا کرم رولت ، پنیر را با عسل یا شیر عسل و یا شکر در غذاساز بریزید تا یکدست شود. خمیر بیسکوییتی را از یخچال خارج‌کنید و بین ۲ ورق کاغذ روغنی به شکل مستطیل با وردنه باز کنید. روی خمیر بیسکوییتی باز شده از کرم‌پنیری بزنین و نارنگی های پوست کنده را روی کناره خمیر قرار بدید و مثل ویدیو با کمک کاغذ روغنی محکم به شکل رول بپیچید و حداقل یک ربع در یخچال قرار دهید و در صورت تمایل با شکلات آب شده تزیین کنید ••••●❥JOiN👇🏾 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#😍😍 یک کیلو سیب زمینی آب پز یک تخم مرغ نمک ادویه دلخواه ارد سوخاری ┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇🏾 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 موادلازم: تخم مرغ چهار عدد شکر ۱۲۰ گرم(از نصف لیوان یک بند انگشت بیشتر) وانیل یک قاشق چایخوری آرد ۱۰۰ گرم(از یک لیوان یک بند انگشت کمتر) کاکائو ۳۰ گرم(سه قاشق غذا خوری) بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری 🔺اندازه های رولت چون باید دقیق باشه به گرم نوشتم ولی به پیمانه هم اندازه کردم،اگر خواستید اضافه میکنم ولی اگه رولت تون خوب نشد دیگه تقصیر از من نیست. طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل و با هم میزنیم تا سفید و پوک شود،بعد مواد خشک رو تلک کرده اضافه میکنیم و با لیسک آروم هم میزنیم،داخل سینی ۳۰ در ۴۰ کاغذ گذاشته مواد رولت رو میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه حدود ۹ تا ۱۱ دقیقه میپزیم. بعد از اینکه از فر خارج کردیم و رولت از داغی افتاد روی دستمال پودر قند الک میکنیم و رولت رو با دستمال رول میکنیم و میزاریم بمونه خنک بشه،بعد از خنک شدن باز میکنیم و خامه کشی کرده و دوباره رول میکنیم و داخل یخچال دوساعت استراحت میدیم و برش میزنیم ،من روش کمی خامه زدم و شکلات بن ماری ریختم بعد برش زدم. خامه ای که استفاده کردم‌و استوری میکنم ببینین. ••••●❥JOiN👇🏾 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍 ۵۰۰ گرم هویج ۱ لیوان چایخوری شکر ۱ لیوان آب ۳ بسته بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم کره ۲ ق غ پودر کاکاعو شیر ۲ لیوان برای سس شکلاتی: ۱ بسته خامه صبحانه ۱ لیوان چایخوری شکلات ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 😘 ‏ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا پوست هندوانه « پارت اول » ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا پوست هندوانه « پارت دوم » ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲