6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رشته_پلو😍😋
🌸برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه
🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه،
🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين،
🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#شکلات_نارگیلی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
👩🍳🍱👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاستیل_ماستی
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
👩🍳🍱👩🍳
15.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت مکزیکی ورژن ایرانیش😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#رولت_مرغ_وپنیر
طرز تهیه
یک سینه و ران مرغ را با هم چرخ کنید، سپس ادویه ها (1قاشق چای خوری نمک، زردچوبه، پودر سیر و نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه، پاپریکا، پودر تخم گشنیز ) و 1 قاشق غذاخوری کنجد و آرد ذرت اضافه کنید و حسابی ورز بدین و اجازه بدید نیم ساعت در یخچال استراحت کنه.
1 پیمانه پنیر پیتزا و 1 قاشق غذاخوری پنیر سفید (یا خامه ای یا لبنه) و 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و 1 قاشق چای خوری آویشن مخلوط کنید تا کاملا میکس بشه
حالا مرغ چرخ شده رو روی یه پلاستیک پهن کنید، مخلوط پنیر رو کامل روی مرغ ریخته و رول کنید. به مدت نیم ساعت در یخچال نگهدارید و سپس یک ربع داخل فریزر استراحت کنه. به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید تا پولک دار بشه.
رول مرغ هم میتونید داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و هم داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار بدید تا طلایی رنگ بشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
👩🍳🍱👩🍳
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#شکلات_موزی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
👩🍳🍱👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج و گردو
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نرمترین جوجه تابهای😍😋
همراه با سس شوید و گردو که من اصلا دیگه چیییی بگممممم در وصفش ..
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#نان_رز
-50 گرم کره ذوب شده
-شیر (200 میلی لیتر
-1 تخم مرغ
-15 گرم مخمر خشک
-500 گرم +/- آرد
-3 قاشق غذاخوری شکر
-1 قاشق غذاخوری کاکائو
-کمی نمک.
برای پر کردن ، به دلخواه شما از شکلات نوتلا ، شیر جوشانده غلیظ شده ، مربا ، آجیل ، میوه های خشک و غیره استفاده می کنیم.
برای خمیر ، تمام مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید. آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید ، 2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید. ما اجازه می دهیم آنها در یک مکان گرم بالا بیایند.
ما کیک را جمع می کنیم ، دوباره اجازه می دهیم تا بالا بیاید ، حدود یک ساعت و نیم روی آن را با فیلم مواد غذایی می پوشانیم.
سپس با زرده ، که با کمی شیر رقیق شده ، چرب کنید.
ما آن را برای حدود 25-30 دقیقه به اجاق گرم با درجه 180 درجه می فرستیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
👩🍳🍱👩🍳
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_رستورانی زعفرونی 😍😋
بهتون قول میدم این مدلی مرغ بپزین طعمش تا آخر عمر زیر دندونتون میمونه 😍❤️
قبل آموزش بگم که من این مرغ مجلسی رو با زعفرون حلما درستش کردم براتون نگم از عطر و رنگ و طعمش حتما بهتون پیشنهاد میکنم اگه زعفرون مصرف دارین برین به این آیدی که براتون اینجا تگ کردم و با خیال راحت سفارش بدین👇👇
#مرغ_مجلسی
مواد لازم؛
ران مرغ ۲عدد
آبلیمو ۵ ق غ
سس مایونز ۲ ق غ
سویا سس ۲ ق غ
کره ۲ ق غ
فلفل دلمه ای و پیاز هر کدام ۱ عدد متوسط
فلفل قرمز نمک زرد چوبه به میزان لازم
تو فیلم کامل آموزشش هست
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
13.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_سبزیجات😍😋
۲ عدد سیب زمینی متوسط رو رنده کنید. ۱ پیاز رو نگینی خرد کنید. ۲ عدد هویج متوسط رو رنده کنید. ۱ دسته پیازچه خرد کنید. کف تابه کمی روغن بریزید. پیاز تفت بدید تا سبک وطلایی بشه. سیب زمینی و سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. پیازچه هارو هم به مواد اضافه کنید. ادویه ها شامل ( نمک، فلفل سیاه ، فلفل قرمز) از هر کدام ۱ قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید۲۰۰ میلی لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید ۲/۵ پیمانه آرد با ۱۰ گرم بکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه کنید تا خمیر جمع بشه.
۱/۵ قاشق غذاخوری کنجد اضافه کنید و خمیر رو ورز بدیدروی خمیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت بدید خمیر با وردنه پهن کنید و به شکل مستطیل برش بزنید از مواد وسط خمیر بریزید. کناره های خمیر رو با آب خیس کنید. خمیرو بپیچید لبه هاش رو با چنگال به هم بچسبونید و توی روغن داغ سرخ کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲