eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.5هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗🧆 مرغ شکم پر 🌺🍇👩‍🍳👩‍🌾👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲ ╰══•◍⃟🌾•══
شیرینی خرمایی😍😋 مواد لازم👇 بیسکوئیت_پتی_بور :حدود دو بسته عسل:یک قاشق غذاخوری سرپر کره آب شده: حدود صدگرم خرما:حدود یک لیوان(پوست بگیرید و له کنید) هل و دارچین و پودر زنجبیل هرکدام یک قاشق چایخوری آب دو قاشق چایخوری ابتدا بيسکوئيت پتی بور و خرد کنید با هر دستگاهی‌که‌ دارین(اگه دستگاه ندارین با گوشتکوب خرد کنید) بعد کره آب شده ویک قاشق عسل و اضافه کنید و خوب ترکیب کنید هسته های خرما را بگیرید و خوب له کنید هل ودارچین و پودرزنجبیل وبهش اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. حالا کف یک ظرف پلاستیک پهن کنید و نصف ترکیب بیسکوئیتی رو کف ظرف پهن کنید و با پشت قاشق یا گوشتکوب خوب پهن و فشرده کنید بعد خرمای له شده رو اضافه ک خوب پخش کنید.ومجدد روی خرما رو با باقیمانده بيسکوئيت کاور کنید و حسابی پهن کنید.بمدت ۲ساعت بزارید یخچال بعددوساعت خارج و برش بزنید.نوشجان عشقا💙 ✅اگر بجای عسل شیر عسلی بریزید هم عالی میشه. ✅این شیرینی خوشمزه و مقوی برای صبحانه عالیه و برای کودکان هم پیشنهادمیشه💙 🌺🍇👩‍🍳👩‍🌾👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 طرز تهیه : شیر ۲لیوان خامه صبحانه یک عدد پودر ژلاتین ۲ ق غ شکلات تلخ به مقدار دلخواه خامه فرم گرفته شده برای تزیین طرز تهیه : اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم😊 (بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین) 🌺🍇👩‍🍳👩‍🌾👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش غذا برای کودکان 😋👆👭 ••••●❥JOiN👇🏾 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😋 1 عدد گل کلم، 1 کیلو هویج، 1 کیلو خیار، 200 گرم موسیر، 200 گرم لوبیا سبز، 1 عدد کلم برگ، 1 بسته تمبر هندی، 1 سبزی ترشی 1 فلفل دلمه ای، 0.5 کیلو سیر، 1 کیلو بادمجان، 2 شاخه کرفس ادویه ترشی به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ، سرکه به مقدار لازم 🔸همه مواد را بشویید و وقتی آبشان کاملاٌ رفت ، خرد کنید. سیر و فلفل دلمه را چرخ کنید. موسیر را 12 ساعت خیس کنید، سپس بگذارید خشک شود. بادمجان ریز ترشی را با سرکه بجوشانید، سپس آبکش کنید تا آبش خوب برود. آنگاه خرد کنید . تمبر را در سرکه حل واز صافی رد کنید . همه مواد را باید بگذارید کاملا آبشان برود . در ظروف ترجیحاٌ شیشه ای مواد را لایه لایه همراه با نمک وادویه بریزید و از سرکه پر کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پیتزا رولتی😍😋 🌺🍇👩‍🍳👩‍🌾👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
، مناسب هر فصل مواد لازم 3 تخم مرغ 1 فنجان چای پودر قند 1 فنجان آرد (250 میلی لیتر) 1 بسته وانیل 1 بسته جوش شیرین 1.5 فنجان شیر برای طبقه متوسط نصف بسته بیسکویت پتی بور کاکائو (بیسکویت ها باید خیس شوند). 1 فنجان شیر 1 بسته پودینگ شکلات 2.5 فنجان شیر نیم بسته بیسکویت پتی بور 🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ کامل با تمام نکات ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ کامل با تمام نکات 🍇🍃🍇🍃🍇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنبه ای و نرم 4 تخم مرغ 1 پیمانه شکر 200 میلی لیتر خامه 5 گرم وانیل شکری (شکر دار) 10 گرم بکینگ پودر 3 پیمانه نشاسته ذرت - تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین با همزن، بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه، 45 دقیقه بپزین. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماست_خونگى 😋❤️😋❤️😋❤️ مواد لازم: شير پرچرب(محلى): ۴ ليتر ماست شيرين: ۲ قاشق غذاخوری طرز تهيه: شير را در قابلمه ى مناسب بریزید و بزارید بجوشه، بعد جوش آمدن به مدت ۱۵ دقيقه روی حرارت ملايم قرار دهيد تا حسابى جوش بيايد، سپس در ظرف مورد نظر برای ماست ريخته و وقتی شير به دماى ۴۵-۴۲ درجه سانتیگراد رسيد (يعنى وقتى انگشت تو شير فرو می كنيد كمى احساس سوختگى داشته باشيد وقت اضافه كردن مايه ماست است). دو قاشق ماست شيرين (اين دو قاشق ماست خيلى مهمه كه از نوع خوب و با کیفیت باشد) رو با شير مخلوط و خوب همزده و به شير اضافه كنيد روی شیر مایه خورده را خوب بپوشانيد و بگذاريد تا ۵ ساعت بماند و در آخر ماست را باز كنيد و آب جمع شده روی آن را برداريد و در يخچال قرار بديد. نوش جان😄😍 نكات: 😍سعى كنيد ماست رو يک شبانه روز دست نزنيد تا حسابى خشک بشه و بعد مصرف كنيد. 😍ماست رو هميشه از كنار ظرف برداريد، چون آبى كه ماست داره در كنار جمع می شود و شما می توانيد به راحتى آب رو از ماست بگيريد. 😍تكرار اين كار باعث می شود ماست خشک و چكيده اى داشته باشيد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲