8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود
براتون دستور دو مدل فینگر ساده اوردم ک راحت و خوشمزست.
برا فینگر کلیپ اول🔻
ب ۵لایه نون تست
پنیر یا هر سسی ک دوس دارید
هویج خام یا نیم پز
خیار
پنیر ورقه ای گودا
کالباس
کنارهای ۵ لایه نون تست رو بگیرید چون ی مقدار سفته برا سرو جالب نمیشه
روی هر برش نون تست پنیر یا سس رو زده (اینکار برا چسبندگی بین لایههاست، جدا از اون فینگر رو از خشکی زیاد در میاره)
بعد دو ورق پنیر ورقه ای گودا رو لایه اول گذاشته، لایه دوم نان تست هم پنیر زده بعد هویج ورقه ای گذاشته
لایه سوم هم پنیر زده و برش خیارو میزاریم (دقت کنید مواد بین نون تست از کنارهای تست بیرون نزنن،تا فینگر ترو تمیزی داشته باشیم)
لایه اخر هم پنیر و ورقه های کالباس گذاشته
روش ی چیز نسبتا سنگین بزارید تا لایه ها بهم بچسبه بعد با سیخ چوبی طبق کلیپ فیکس کنید با ی چاقوی تیز اروم برش بزنید امادست
میتونید دورشم برا اینکه خشک نشه با سس یا پنیر کاور کنید، مواد بین نون کاملا سلیقه ایه میشه از گوجه یا کاهو یا هر سبزیجات دیگه هم استفاده کرد، بالای ورق گودا ی برش گوجه میزاشتم خوشگلترم میشد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گردو پلو 😋
.
.
ملزومات:🍗🧅🍚🥜
.
۲ پیمانه برنج
۱ پیمانه گردو
۳ تکه ران مرغ
۱ عدد پیاز
۱ پیمانه در مجموع زرشک وکشمش
نصف ق غ کره
ادویه: کمی زیره، کمی دارچین، فلفل سیاه
نمک و زعفران
.
.
پخت مزغ:
ی دونه پیاز درشت خرد کردم، مرغارو روش چیدم، کمی روغن ریختم تفت دادم، با نمکو فلفل سیاه و برگ بو پختم، آبش که کشیده شد و کاملا پخت ریش ریش کردم. رونمرغ نرم تر هست، ولی با سینه و فیله مرغ هم خیلی لذیذ میشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# پنکیک_ مغزدار شکلاتی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_گوشت
⠀
مواد لازم خمیر:
دوغ کفیر - 500 میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین 1 ق چ
نمک 1 ق چ
آرد حدود 450-500 گرم ⠀
مواد میانی:
گوشت چرخ کرده 400 گرم
3 عدد پیاز متوسط
نمک، فلفل سیاه
در صورت دلخواه زیره
⠀
دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید.
با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید.
سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کنارهها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_پنیری
سینه ی مرغ ۴ عدد
رب گوجه دو قاشق
پاپریکا یک قاشق چایخوری
روغن زیتون ۴ قاشق
پنیر موتزارلای تازه ۳۰۰ گرم
گوجه ۲ عدد
ریحان ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای دو عدد
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
سس سویا یک قاشق
جعفری خرد شده یک قاشق
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
ابتدا در سینه های مرغ با چاقو شیار ایجاد کرده و مخلوط پاپریکا و رب گوجه و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده سپس برش های موتزارلا و گوجه و ریحان را در بین برشهای مرغ قرار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.
پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را به همراه نمک و فلفل و پودر سیر تفت داده و در انتها یک قاشق سس سویا و جعفری و ریحان اضافه کنید و به همراه مرغ ها نوش جان کنید.
پ.ن : سبزیجات این غذا رو به سلیقه ی خودتان می توانید تغییر دهید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک نارنگی
نارنگی هارو پوست بگیریدکف تابه رو چرب و آرد پاشی کنید (تابه ۲۵ سانتی)
نارنگی هارو کف تابه بچینید
۲ عدد تخم مرغ رو با نصف ق چ وانیل
نصف لیوان شکر ۳ دقیقه هم بزنید.
روغن و شیر از هر کدوم نصف لیوان بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
به ۱.۵ لیوان آرد ۱ ق چ بکینگ پودر اضافه و تو دو مرحله به مایع تخم مرغی اضافه و خوب ترکیب کنید.
مایع کیک روی نارنگی ها بریزید.
با شعله پخش کن با حرارت متوسط ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان بدین تا بپزه.
با سیخ چوبی تست کنید اگر سیخ تمیز بود برگردونید تا طرف دیگه هم کمی برشته بشه.(حدودا ۱۰ دقیقه)
(تو فر ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه زمان میبره تا بپزه)
واقعا این کیک عطر بی نظیری داره.
با خیال راحت این دستور رو امتحان کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲