دوستاي عزيز اين مراحل درست شدن شيريني ملكه بادام هست. به نظر من اسمشو بايد بزارن ملكه شيريني ها چون هيچ شيريني عطر و طعمي كه اين داره رو نداره يه شيريني بينهايت خوشمزه كه پيشنهاد ميكنم درست كنيد و لذت ببريد مطمعنم اگه اين شيريني رو تست كنيد شيريني مورد علاقتون خواهد شد خيلي هم راحته ، مواد لازم براي تهيه خمير : ارد سيصد و هفتاد و پنج گرم ،معادل سه پیمانه_ پودر قند صد و بيست و پنج گرم معادل یک پیمانه_ روغن جامد صد و هفتاد گرم (معادل سه چهارم پیمانه یعنی از نصف پیمانه بیشتر) ميشه كره هم استفاده كرد ، تخم مرغ دو عدد ، هل يك ق م، خامه صبحانه برای خمیر پنجاه گرم ، بكينگ پودر يه ق چ حالا مواد لازم براي رویه شيريني : عسل دويست گرم (معادل هشت ق غ) خامه صبحانه پنجاه گرم(دوق غ) كره هفتاد و پنج گرم (برای رویه حتما باید کره بریزید. وزن کره روی خوش نوشته) خلال بادام دويست گرم(یک و نیم پیمانه) ، زعفران دم كرده سه ق غ ، شكر صد گرم (چهار ق غ) ابتدا روغن و پودر قند وا حسابي با همزن بزنيد تا كرم رنگ بشه بعد خامه و بعد يكي يكي تخم مرغ و دو باره هم بزنيد و بعد هل ریخته و دو دقیقه با دور تند هم بزن. بعد هم زن رو خاموش كنيد ديگه كاريش نداريم ارد و بكين ك سه بار الك شده رو كم كم با قاشق اضافه كنيد و هم بزنيد در اخر خميري نرم بما ميده ك بدست نميچسبه تابه بیست و پنج در سی و پنج رو دو لایه کاغذ روغنی پهن کردم و خمير رو صاف و يكدست با نوك انگشت پهن کردم.یک ربع زودتر شعله پخش کن را روی شعله بزرگ گاز با حرارت کمممم گذاشتم داغ شه. درب تابه رو بستم (بدون واشر) به مدت سی و پنح دقیقه اجازه بدید خمیر بپزه وفقط کمی دورش طلایی شه.در این زمان ک خمیر داره پخته میشه خلال بادام را توی ظرفی ریخته و با حرارت متوسط طلایی کنید . مواظب باشید زود میسوزه تند تند هم بزنید. بعد همه مواد رویه رو به بادام اضافه کنید پنج دقيقه اي بزاريد جوش بخوره بعد خاموش كنيد بعد از پخت خمیر همینجور که داغه مايه رويه رو روش ريختم صاف و يكدست سعي كنيد مايع رويه همه جاي خمير پخش بشه و اون شیره همه جای خمیر پخش بشه. و دوباره درب تابه رو بسته با همون حرارت کم اجازه بدید سی دقیقه یعنی تا زمانی که دور شیرینی طلایی شده باشه بمونه . بعد خاموش کنید و بعد از نیم ساعت شیرینی رو توی ی سینی بزارید و اجازه بدید کاملا خنک شه و بعد با چاقوی تیز برش بدید. مزه و طعمش عالیه مواد رویه مزه سوهان میده 😋😋. دوستان برای فر طبقه وسط دمای صد و هشتاد پخت اولیه نیم ساعت پخت دوم هم نیم ساعت
#ملکه_بادام_تابه_ای
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
هدایت شده از تبلیغات پیشروو
☄میخوای بدونی وقتی پیر میشی چه شکلی میشی ؟
بومرنگ رو دانلود کن تا یادبگیری عکست رو پیر و جوون کنی و از چالش اینروزای فضای مجازی عقب نمونی💞
دانلود مستقیم 👇17e
FaceLaB(1).apk
2.9M
📲ساخت پروفایلهای #لاکچری و خاص👆💞👆
🌈پول آتلیه نده و خودت عکساتو ویرایش کن☝️17e
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده🌼🌼
خودت میکادو درست کن
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
جدیدترین مدلای مجلسی رسیـــد👆🔴 ⭕️ازسایز36 تا 70⭕️ از👇👇👇 #45,000 تپلای خوشگل و خوشتیپ😘 🌹 😱حراج مجلس
📢📣قابل توجه مشتریای عزیز
🔴 تمامی لباسهای موجود در انبار بدلیل مشکلات پیش امده درتلگرام نصف قیمت حراج شد👇👇
http://eitaa.com/joinchat/160628757C9c3e83db74
بیش از 100مدل حراجی گذاشتیم اینجا👆👆
#فنون_آشپزي_با_مايكروفر
قانون و کلید طلایی برای یک آشپزی موفقیت آمیز با این دستگاه ها رعایت مراحل سه گانه آن است :
مرحله اول پخت در مدت زمان کمتر و آزمایش و تست آن غذا یا هم زدن با برگرداندن و یا پوشاندن درب یا بازکردن درب آن و سپس در مرحله آخر پخت غذا با انرژی کمتر در طی مدت زمان کم تا غذا به اندازه لازم پخته شود . اختلاف زمان پخت در دستگاه ها و منازل مختلف به اندازه غذا و غلظت آن و گنجایش ظرف و میزان آب آن و شکل و اندازه ظرف و چیدمان مواد در ظرف بستگی دارد . گاهی نیز جریان برق و ظرفیت و گنجایش دستگاه و حتی محلی ! که دستگاه را به برق متصل میکنید نیز بستگی دارد .
پس مدت زمانی که داده میشود برای همه یکسان نمیباشد .غشا یا پوست مواد مانند زرده تخم مرغ و سیب زمینی و گوجه فرنگی را قبل از پخت با چنگال سوراخ کنید . از ظروف بسیار عمیق دردستگاه استفاده نکنید .
تست کنید آیا ظرف شما برای گذاشتن داخل دستگاه مناسبات است خیر ؟
برای این کار بهتر است ظرف را داخل دستگاه قرار دهید و یک لیوان پر از آب را نیز داخل آب گذارید و سپس به مدت یک دقیقه آنرا با قدرت 100 درصد روشن کنید . اگر ظرف اصلی سرد باقی ماند برای استفاده در ئداخل دستگاه مناسب است و اگر داغ شد مناسب نیست و نباید از آن داخل دستگاه استفاده کنید . از سینی های آلومینیمی یا فویلی میتوان با گنجایش 2/3 آن در دستگاه قرار قرار دهید ولی با دیواره و درب دستگاه باید 2 سانتیمتر فاطله داشته باشد .
اموزش تبدیل درجه حرارت فر به مایکروفر
به کمک روشی که در ادامه گفته شده است، هر شیرینی یا کیک و یا غذایی که دستور پخت آن در فر آمده است را می توانید داخل ماکروویو بپزید :
ابتدا سه پایه بلند فلزی را در دستگاه قرار داده و دکمه کانوکشن ماکروویو را بزنید.
با کلید چرخان درجه حرارت را روی همان درجه که برای فر گفته شده تنظیم کنید.(البته چون ماکرو ۱۷۰ درجه – ۱۸۰ درجه و … دارد اگه مثلا گفته بود ۱۷۵ شما روی ۱۸۰ بذارید ولی حواستان به زمان باشد البته در زمان اصولا تغییری ایجاد نمی کند).
بدون دادن زمان، کلید start را بزنید.
زماني که دمای ماکروویو به دمای تنظیم شده برسد بوق می زند . اگر مواد آماده بود آن را داخل ماکروویو بگذارید و اگر نبود، با دکمه آف و آن دما را در همان درجه نگه دارید تا موادتان آماده شود.
بعد از رسیدن به دمای تنظیمی و شنیدن صدای بوق دستگاه , قالب را در دستگاه قرار داده و کلید stop رو بزنید . بلافاصله دوباره دکمه کانوکشن را بزنید.
با کلید چرخان دما را روی دمای گفته شده برده و کلید چرخان را فشرده و زمان را تنظیم کرده و حالا start را بزنید.
نکته: در هنگام استفاده از کانوکشن می توانید از قالب فلزی یا سیلیکونی هم استفاده کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲