#آش_رشته
روش من برای درست کردن آش رشته به این شکل هست که از شب قبل حبوبات رو به همراه مقدار خیلی کمی گندم خیس میکنم و چندین بار آبش رو عوض میکنم بعد میزارم میپزه.حدودا دوساعت که گذشت سبزی آش ومقداری از سیرداغ وپیاز داغ رو اضافه میکنم و بعد از یک ساعت رشته رو اضافه میکنم ومیزارم آش خوب جابیفته.چون مرغوبیت رشته ها با هم فرق میکنند اگر دیدم آش لعاب دار نشده کمی آرد رو در آب سرد حل میکنم و به آش اضافه میکنم و زمان کافی میدم تا آش جابیفته و لعاب بندازه.
برای تزیین آش هم از کشک،نعناع داغ،سیرداغ وپیاز داغ استفاده کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_قالبی
واسه این سالاد باید مواد رو کاملا ریز کنید (موادی ک استفاده کردم کلم سفید کلم بنفش کاهو هویج خیار و گوجه بود). من هویج رو ریز رنده کردم و بقیه مواد رو ریز خرد کردم. هر کدوم رو جداگانه با سس ترکیب کردم (اگر مشما نمیزنید یه مقدار سس رو کمتر بزنید ک راحت برگرده). اگر میخواید گوجه و خیار بزنید قبل از برگردوندن، ب سالاد اضافه کنید (بخاطر اینکه آب پس میده). بهتره این سالاد رو ۱الی ۲ ساعت قبل از سرو آماده کنید توی این مدت توی یخچال بمونه. با هر قالبی هم بدون مشما میتونید درست کنید فقط مواد رو خوب فیکس کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #آب_زرشک ساده در منزل
ابتدا زرشک ها را تمیز کرده و با آب سرد بشویید و در آبکش غیر فلزی بریزید.
سپس زرشک ها را درون قابلمه ای پر از آب جوش بریزید و حرارت را ملایم کنید. مواظب باشید حرارت زیاد بر زرشک تاثیر منفی میگذارد و ممکن است سبب تلخی زرشک شود.
درب قابلمه را ببندید.
حرارت را پس از 10 دقیقه خاموش کنید.
اجازه دهید محتویات قابلمه کمی سرد و خنک شوند.
پس از خنک شدن محتویات قابلمه را از پارچه یا صافی ریز عبور دهید و زرشک ها را با دست بمالید و فشار دهید تا کاملا آب زرشک از آن ها جدا شوند.
پس از به دست آمدن آب زرشک کاملا صاف و بدون تفاله آن را در بطری شیشه ای در بسته ریخته و در یخچال بگذارید.
اگر هنگام مصرف احساس نمودید آب زرشک تان غلیظ است ، کمی به آن آب اضافه کنید و در صورتی که آب زرشک ترش بود می توانید مقداری نمک و یا شکر بسته به ذائقه خود به آب زرشک اضافه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سالاد_سیب_زمینی
🔷مواد لازم
🔹4-5 عدد سیب زمینی (با تعداد افراد افزایش دهید)
🔹1 عدد هویج متوسط
🔹1/2 یک دسته جعفری
🔹1/2 یک دسته شوید
🔹1/2 پیاز (به دلخواه)
🔹1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
🔹1 قاشق چایخوری
🔹2 قاشق چایخوری نمک
🔹1/2 لیمو
🔹1/2قاشق چایخوری روغن زیتون
هویج و سیب زمینی را آبپز و سپس رنده کنید.
سپس جعفری، شوید و پیاز خرد شده را اضافه کنید.
نصف لیمو و ادویه جات را اضافه کنید و مخلوط کنید.
روغن زیتون بریزید تا نرم شود سپس داخل قیف بریزید و داخل یخچال بگذارید.
هنگامی که شما خواستید سرو کنید، روی سینی مانند طرح بالا بگذارید و سپس با ماست چکیده یا لبنانی و ذرت را در وسط آن قرار دهید و آن را همانطور که دوست دارید تزئین کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥠دلیل استفاده از تخم مرغ در کیک
🥚🥧عموما تخم مرغ را به این خاطر در کیک به کار می برند که بافت پفکی پیدا کند. در اصل تخم مرغ برای هوادهی به کیک است و سفیده آن، این نقش را بر عهده می گیرد. زرده به خاطر چربی نسبتا زیادی که دارد، وقتی هم زده می شود، کف نمی کند و فقط باعث می شود رنگ و طعم کیک بهتر و خود کیک هم تردتر شود.
🥧🥚در عین حال سفیده تخم مرغ بعد از هم زدن کف می کند و هوا را در خود نگه می دارد. هر چه هم مرحله مربوط به زدن کیک را بهتر انجام دهید، بیشتر کف می کند و هوای بیشتری در خود نگه می دارد. البته که بیکینگ پودر هم در ایجاد بافت پفکی کیک بسیار موثر است.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🧃اسموتی کرفس و خیار
🍹مواد لازم🥬
🍭کرفس: ۳ ساقه
🍭خیار: ۱ عدد متوسط
🍭آناناس: ۲ حلقه
🍭سبوس جو: ۱ قاشق غذاخوری
🍭عسل: ۱ قاشق غذاخوری
🥒طرز تهیه🥒
خیار، کرفس و آناناس را بشویید و برش بزنید. همه مواد را در مخلوط کن بریزید. ۱ قاشق عسل را در آخرین مرحله از طرز تهیه اسموتی خوشمزه کرفس اضافه کنید. وقتی همه مواد یکدست شدند، آن را سرو کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍃رازهای طلایی خوشمزه شدن سویا🍔
🌮 هیچ گاه سویا را با آب سرد نشویید! همیشه برای شستن سویا آن را با آب جوش بشویید یا آنکه داخل آب در حال جوش ریخته وبعد از کمی جوشیدن آن را آبکش کنید.
🌮سویا را نچلانید! برخی ها عادت دارند بعد از شستن سویا آن را می فشارند تا آب اضافی آن خارج شود ولی شما در واقع با این کار مواد خوشمزه سویا را دور می ریزد.
🌮برای از بین بردن آب اضافی سویا آن را آبکش کرده و کمی صبر کنید تا آب اضافی آن به صورت طبیعی خشک شود، بیش از ۱ بار آب سویا را عوض نکنید.
🌮برخی قبل از پخت سویا آن را داخل آب جوش خیس می کنند و چند بار آب آن را عوض می کنند ولی بهتر است برای حفظ طعم سویا بیش از یک بار آب آن را عوض نکنید.
🌮برای آماده کردن سویا مقداری پیاز را رنده کرده و داخل روغن زیتون یا کره آن را سرخ کنید و به آن مقداری پودر سیر، نمک، زعفران، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بعد از کمی سرخ کردن سویا آبکش شده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید سپس ۲ قاشق غذاخوری آبغوره به مواد اضافه کرده و کمی صبر کنید تا به خورد سویا رود و بعد ۱ فنجان آب جوش به مواد اضافه کنید و در ظرف را ببندید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🧁 کیک بدون تخم مرغ پرتقالی
🍊مواد لازم🍊
آرد: ۳/۴ لیوان فرانسوی
خامه صبحانه: ۱/۲ لیوان فرانسوی
شکر: ۱/۴ لیوان فرانسوی
کره ذوب شده: ۱/۲ لیوان فرانسوی
آب پرتقال: ۲ لیوان فرانسوی
پوست پرتقال رنده شده: ۱/۲ ق چ
وانیل: نوک ق چ
بیکینگ پودر: ۱ ق غ
🥧مرحله اول؛ مواد خیس مایه کیک را آماده کنید
🥧در طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ با آب پرتقال، فر را روشن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. در یک ظرف آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط و ۳ بار الک کنید. در یک ظرف دیگر، شکر و وانیل را با روغن مایع یا کره ذوب شده مخلوط کنید تا یکدست و کرمی رنگ شود. خامه و آب پرتقال را به مخلوط اضافه کنید و به هم بزنید.
🥧مرحله دوم؛ مواد خشک را به مایه کیک اضافه کنید
آرد و بیکینگ پودری را که الک کرده بودید در چند مرحله و به آرامی اضافه کنید و هر بار به هم بزنید تا مخلوط گلوله نشود. به مخلوط به دست آمده، پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا در مایه کیک به صورت یکدست، پخش شود.
🥧مرحله سوم؛ مایه کیک را در قالب بریزید
قالب را در فر بگذارید و ۵۰ دقیقه صبر کنید تا کیک به خوبی بپزد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_خامه_ای🍮🍰🍰🍰😍😍😍
فوروارد کن برای سرآشپزاش😘😘
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ رول_سبزیجات
یکی از اسانترین طرز تهیه مرغ هست
سینه مرغ به تعدادی که نیاز هست تهیه میشه و در موادی مثل فلفل ونمک وپودر سوخاری و آب لیمو و پاپریکا و آب پیاز و روغن زیتون و رب فلفل قرمز و مرینت میشه( مواد بر اساس ذائقه می تونه متغیر باشه)
سپس فلفل دلمه ای قرمز و سبز، هویج، سیبزمینی وپنیر موزارلا که به یک اندازه بریده شده اند داخل سینه مرغ گذاشته شده ورول میشود. با یک خلال چوبی فیکس میشه و داخل سینی فر قرار داده میشه
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃