🥘خورش مرغ با گوجه سبز
🍗مواد لازم :
🔸 مرغ ران و سینه۶۰۰ گرم
🔸پیاز یک عدد
🔸سیر ۲ تا ۳ حبه
🔸 گوجه سبز ۵۰۰ گرم
🔸شوید ریز خرد شده نیم کیلو
🔸نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
🔸زعفران آب کرده یک قاشق غذاخوری
🥣روش تهیه :
ابتدا مرغها را بشویید و خشک کنید و در ماهیتابه سرخ کنید.
شوید را خرد نمایید.
پیاز را هم نگینی کرده و در همان روغن سرخ کنید و در ادامه شوید و سیر رنده شده را اضافه کرده و همه را تفت داده و با دو لیوان آب بگذارید تا پخته شوند.
در ۱۵ دقیقه آخر پخت، گوجه سبزها را به خورش افزوده و نمک و فلفل و زعفران را هم اضافه کرده و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.
چنانچه بخواهید، طعم خورش ملس باشد، ۳ قاشق شکر به آن بیفزایید. این خورش خوشمزه را با پلو زعفرانی میل نمایید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍨#كاچي_آرد_برنج
🍪طرز تهيه براي چهار يا پنج كاسه ي يك نفره: حدود پنجاه تا هشتاد گرم (ميتونيد كم و زياد كنيد،تا صد گرم ميشه زياد كرد) كره يا روغن جامد رو داخل ظرف مناسب روي شعله بذاريد و پنج قاشق آرد برنج مرغوب بهش اضافه كنيد و با شعله ملايم تفت بديد تا كمي طلايي بشه،بعد كم كم سه ليوان آب+حدود يك ليوان شكر(ميتونيد كمتر بريزيد)+يك سوم ليوان گلاب و دو ق غ زعفران دم كرده اضافه كنيد و هم بزنيد تا كِرِم نرم و لطيفي مثل فرني بدست بياد(حتما شعله ملايم باشه و هم بزنيد،ميتونيد مقداري عرق هل يا هل دم كرده هم اضافه كنيد).كاچي رو در ظرف دلخواه بريزيد و روشو تزئين کنید🥛😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍔همبرگر مرغ
🍗 مواد لازم :
▫️ فیله مرغ ۵۰۰ گرم
▫️ پیاز متوسط۱ عدد
▫️ سیر۵ حبه
▫️فلفل سبز تند۳ عدد
▫️تخم مرغ۱ عدد
▫️نمک و فلفل و زردچوبه و جوز هندی و زنجبیل
▫️مقداری زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
🍔روش درست کردن :
همه مواد را داخل غذاساز ریخته تا خوب مخلوط شده و ورز بخورند. خمیر آماده شده را به توپک هایی به اندازه پرتقال در می آوریم و هر توپک جداگانه داخل نایلون فریزر پهن می کنیم.سپس خمیرهای پهن شده را به مدت یک ساعت داخل فریزر می گذاریم و بعد داخل روغن سرخ می کنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🔶مسقطی
🔸مواد لازم:
▫️نشاسته ۲۰۰ گرم
▫️شکر ۴۰۰ گرم
▫️آب ۱.۵ لیتر
▫️گلاب ۰.۵ فنجان
▫️روغن ۱۰۰ گرم
▫️هل ۵۰ گرم
🔸طرز تهیه :
نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میکنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید بعد شکر و گلاب را اضافه میکنیم و دانه های هل را را میشوئیم و داخل می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه میکنیم و مسقطی را بهم میزنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود , باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شود ، بطوریکه خط قاشق روی مایه محو نشود ، بعد در دیس میریزیم و بعد از سرد شدن بصورت لوزی می بریم و ممکن است در این مایه ۱۰۰ گرم خلال بادام بود داده بریزیم .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍗مرغ سوخاری رژِیمی
🔶مواد لازم برای تهیه :
▫️پنیر پارمزان کم چرب : ۱/۴ فنجان
▫️مرغ پوست کنده بدون استخوان : ۴ تکه
▫️سس سرکه و نمک گرم : ۳/۴ فنجان
▫️ سالاد کلم فرانسوی به دلخواه
▫️سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
▫️سس خردل : ۱ قاشق سوپ خوری
▫️نان ایتالیایی خرد شده : یک فنجان
🔸روش درست کردن :
۱ – فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .
۲ – سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
۳ – مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
۴ – در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید روی آنها طلایی شود ۱ دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍝ماکارونی با مرغ و پنیر برای ۶ نفر
🍜مواد لازم:
🥢پودر ارگانو : مقداری
🥢پنیر چدار: نصف پیمانه
🥢گوجهفرنگی: سیصد گرم
🥢پیاز: نصف پیمانه، خرد شده
🥢پودر معطر ارگانو: ۱ قاشق چایخوری
🥢کدو: ۱ پیمانه، خرد شده
🥢آب مرغ: دو و نیم پیمانه
🥢ماکارونی فرمدار: دویست و پنجاه گرم
🥢روغن زیتون: یک چهارم قاشق چایخوری
🥢سینه مرغ : نیم کیلو ، مکعبی شکل تکه شود.
🍝طرز تهیه :
داخل یک تابه متوسط، مرغها را داخل روغن روی شعله ملایم، کمی سرخ نمایید .ماکارونی، کدو ، پیاز ، آب مرغ ، گوجهفرنگی و پودر ارگانو را به داخل تابه اضافه نمایید .وقتی مخلوط شما جوشید، شعله را کم کنید ، درب ظرف را بگزارید و هفت تا هشت دقیقه یا تا زمانیکه ماکارونیها نرم شدند آن را حرارت دهید، طی این مدت مخلوط را هر چند وقت یک بار هم بزنید.پنیر را به ظرف اضافه کنید و هم بزنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر نیز مخلوط را حرارت دهید تا غذای شما بپزد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥓کیک کالباس
🥩مواد لازم :
زرده تخممرغ ۱ عدد
بيكينگپودر ۱ قاشق مرباخوري
روغنزيتون پنجاه گرم
كره دویست و پنجاه گرم
نمك به اندازه نیاز
كالباس دویست و پنجاه گرم
تخممرغ دوازده عدد
آردسفيد ۱ كيلوگرم
🥓طرز تهیه:
آرد، بيكينگپودر و کمی نمك را با هم قاطی كنيد. بعد تخممرغها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغنزيتون را كمكم به آن اضاف کنید . اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه نمایید ، آنگاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت ۲ ساعت در جاي گرم بگزارید . كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب کنید و خمير را به صورت لايهاي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخممرغ زده شده را با قلممو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرمشده با حرارت صد و هشتاد درجه سانتيگراد به مدت شصت دقیقه بگزارید . اين غذا مثل كيك است اما شيرين نیست .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پاستا سیخی🍝
🍢 🍢
🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش سالاد الویه😊
🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوتوس
🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃