فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟
#آشپزی 🍽
🥗 سالاد_کینوا سرشار از پروتئین و ویتامین
🔻کدوسبز ، سیب زمینی، هویج🥕، گوجه، پیاز خرد شده و ذرت🌽
🔻دو قاشق روغن زیتون و کمی آبلیمو🍋 بهشون بزنید.
🍶برای سس هم دو قاشق روغن زیتون رو با یک قاشق سرکه سیب مخلوط کنید و به سالاد اضافه بکنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_دنرمرغ
ابتدا ماست را با آبلیموترش و جعفری ریزکرده و چهارادویه ( فلفل سیاه ، پودرسیر ، جوزهندی ، پودرزنجبیل ) و پاپریکا و نمک مخلوط می کنیم.
سینه های مرغ را از وسط برش داده با سس بالا ترکیب و برای چهار ساعت داخل یخچال مزه دار می کنیم.
با پیاز و فیله های مزه دار شده و خلال چوبی و گوجه ، دنرکباب خود را درست می کنیم و کف ظرف فر سیب زمینی نیمه آماده می ریزیم و داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه ۴۰ دقیقه می پزیم.
بعد از پخت همراه گوجه و پیاز و کاهو و سس های مختلف مثل خردل و مایونز و کچاپ نوش جان می کنیم 😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#جوجه_فسنجونی(اناری)
مواد لازم
مرغ مكعبي خردشده : ٧٠٠ گرم
رب انار : ٢ تا ٣ ق غ
گردوي آسياب شده (كمی درشت) : حدود ٦ ق غ
سبزيجات معطر(نعناء و چوچاق) : به مقدار لازم
پياز خلالي خردشده : ١ عدد بزرگ
نمك_فلفل : به ميزان لازم
كره : برای سرخ كردن
نوش جان ❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_الویه_فوری
مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی متوسط آبپز ۴ عدد
نصف سینه مرغ (کالباس)
هویج خام ۲ عدد متوسط
خیارشور ۲ عدد متوسط
تخم مرغ آبپز ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه
۴ ق غ سس مایونز
نان تست
من همه ی مواد و ریختم تو خردکن شما میتونید رنده کنید اگر میخواید مواد الویه خیلی ریز نشه
برای درست کردن کیک الویه ، مواد و نان تست رو لایه لایه بزارید ، روش مشما بکشید و چند ساعت بزارید تو یخچال تا بافت بهتری بگیره
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات لقمه ای فوری
ماست پر چرب یک لیوان
شکر نصف لیوان
تخم مرغ دو عدد
آرد دو لیوان
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل کمی
روغن سرخ کردنی برای سرخ کردنش
طرز تهیه:
ماست و شکر و تخم مرغ رو با همزن دستی هم میزنیم.
در آخر آرد و وانیل و بکینگ پودر رو با هم الک میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم و داخل قیف یکبار مصرف میریزیم و سر قیف رو میبریم و داخل روغن سرخ کردنی داغ قیچی میکنیم و با حرارت کم سرخ میکنیم. دونات ها رو هم میزنیم که یکدست سرخ بشن.
بعد از سرخ شدن داخل شکر میغلطونیم و سرو میکنیم.
میتونیم با شکلات آب شده یا گاناش سرو کنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مافین_صبحانه
🔷مواد لازم:
🔹روغن
🔹 8 ورق ژامبون
🔹¼ پیمانه پنیر ایتالیایی یا موزارلا
🔹8 عدد تخممرغ
🔹 فلفل سیاه
🔹8 قاشق چایخوری سس پستو ریحان
🔹8 عدد گوجهفرنگی گیلاسی دو نیم شده
♨️طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالبهای مافین را با روغن چرب کنید. ژامبونها را کف قالب بچینید به طوری که لبههای آن بیرون باشد. پنیرها را در میان قالبها تقسیم کنید.
2. تخممرغها را درون یک کاسه بشکنید. سپس درون قالب مافین بریزید تا زرده و سفیده از هم جدا نشوند. روی آنها فلفل بپاشید و در صورت تمایل میتوانید یک قاشق چایخوری سس پستو ریحان روی آنها بگذارید. در آخر نیز یک لایه گوجهفرنگی قرار دهید.
3. آنها را 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سفیده تخممرغها کاملا سفت شوند. 3 تا 5 دقیقه پیش از سرو آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس با احتیاط از قالب خارج کنید تا فرم کاسهای خود را حفظ کنند.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#رسپی 🍓
پودر ژله آناناس ۱بسته
پودر ژله آلبالو ۱بسته
توت فرنگی
بچه ها اول قالب ژله رو یکم با پنبه روغنی چرب میکنیم بعد توت فرنگی هارو میچینیم ته قالب بعد پودر ژله آناناس رو که تو یه لیوان و نیم اب جوش حل کردیم و بهش اضافه کردیم به قاشق میریزیم روی توت فرنگی ها به اندازه ای که نصف توت فرنگی هارو بپوشونه بعد میزاریم توی یخچال تا نیم بند بشه و توت فرنگیا حرکت نکنن بعد بقیه ژله آناناسمون رو میریزیم روی توت فرنگی هامون و میزاریم توی یخچال تا ژله کاملا ببنده تو این فاصله ژله آلبالو رو اماده میکنیم میزاریم تو دمای محیط خنک بشه فقط برای اینکه ژلاتینش یجا نمونه هراز گاهی یه هم بزنید و بعد میریزیم روی ژله آناناسی که کاملا بسته شده و بعد از یک ساعت ژلمون آمادست دور قالب رو با چاقو جدا کنید و چند لحظه قالب رو توی اب گرم قرار بدین و ژله رو خارج کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_ساچر
دولیوان آرد +یک ونیم لیوان پودر قند+یک ونیم قاشق مربا خوری بکینگ پودر+نصف قاشق چایخوری جوش شیرین +نصف لیوان پودر کاکائو+یه قاشق غذاخوری نسکافه(قابل حذف)و کمی نمک رو با هم قاطی کرده وسط مواد رو گود میکنیم دو عدد تخم مرغ که با وانیل مخلوط کرده رو بهش اضافه کرده با یه لیوان شیر ونصف لیوان روغن مایع وبا دور کند همزن هم میزنیم وبعد نصف لیوان آب جوش رو کم کم اضافه کرده و دوباره با دور کند همزن هم میزنیم کف قالب کاغذ روغنی گذاشته مایه کیک رو در قالب میریزیم ودر فر۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدیم .
اگه دیدید مایع کیک شل هست اشکال نداره .
بعد از این زمان با خلال دندان کیک رو چک کنید اگه دیدید وسط کیک هنوز شل هست یه ۵ دقیقه گریل رو روشن کنید
وبعد از پخت و خنک شدن سس گاناش روش بریزید و تزیین کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سمبوسه_پیتزایی👩🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#چیز_کیک_توت_فرنگی👩🍳
مواد لازم
۱۵۰ گرم پنیر خامه ای
۵۰ گرم خامه صبحانه
یک بسته بيسکوئيت پتی بور
۵۰ گرم کره
۲ ق.چ ژلاتین
یه بسته پودر ژله توتفرنگی
یه قاشق پودر قند
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#اوتمیل_موز_وتوت_فرنگی👩🍳
موادلازم
• ۱ عدد موز رسیده
• ۱ فنجان جو دو سر
• ۱ فنجان شیر
۱ ق چ عسل
• ½ فنجان کره بادام زمینی
• موز و توت فرنگی ورقه شده
گرانولا (اختیاری)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲