9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاگینه
راحت و بسیار خوشمزه🤗
مواد اولیه رو به لیوان فرانسه ( همون لیوان دسته دار ها که حجم ۲۵۰ میلی لیتر هستن) 🤝
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این روش سوهان درست کن به دندونات نمیچسبه
و شکرش هم نمیسوزه 🥰😍
چیا لازم داریم🤗
✅شکر نصف لیوان
✅کنجد بو داده نصف لیوان
✅عسل یک قاشق غذاخوری
✅کره یک قاشق غذاخوری
✅آب معمولی یک قاشق غذاخوری
✅خلال پسته یا بادام به میزان دلخواه
نکته❌ حتما همه مواد به جز کنجد روی حرارت ملایم بزارید و اصلا با قاشق هم نزنید فقط مثل کلیپ دسته تابه رو بگیرید و این مدل هم بزنید بعد از اینکه رنگ مواد قهوه ای شد با قاشق کمی هم بزنید تا ذرات شکر به خوبی حل شود بعد سریع کنجد را اضافه کرده و هم بزنید و روی یک فویل پهن کنید و مواد رو تخت کنید بعد خلال پسته و بادام اگر دوست داشتید بریزید کمی فشار دهید تا به مواد بچسبد بعد با چاقو برش دهید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کافه_گلاسه
شیر 1 لیوان . پودر قهوه 1 قاشق چایخوری . بستنی 1 لیوان
خامه به مقدار لازم . سس قهوه یا شکلات اب شده به مقدار لازم
طرز تهیه : یک لیوان شیر را با پودر قهوه مخلوط کنید و درون قهوه جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا قهوه شروع به جوشیدن کند سپس از روی حرارت بردارید ( دقت کنید که نجوشد ) و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نرگسی_اسفناج .😍😋
یک کیلو اسفناج رو پاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه
تویه ماهیتابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم
دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم واسفناجهای پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه
وتخم مرغهارو روش شکوندم ودرب ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره
میتونید تخم مرغها یی که رو اسفناج شکوندید همون جوری بزارید خودشونو بگیرند وبعد تکه تکه کرده و قاطی نرگسی کنید
نرگسی اسفناج ما امادس
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش ترشی نازخاتون مازندرانی😍😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#نازخاتون_جان 😍
دستور مرحله
#نازخاتون_جان👈ترشی اصیل مازندرانی .
ترکیبات این دلبرک👇
۵دسته ریحان محلی(ملقب به ریحان نازخاتونی)😎
۲دسته جعفری
۱دسته گشنیز
۱دسته نعنا یاسِرسِم
سیر
بادمجون کبابی ساطوری یاکدو البته ازنوع کچلیییک(آبپز)
آبغوره
گلپر
✨
🦋
🌸🍃
🍃🍂🍃
🍂🍃🌸🍂
🦋🍂🍃🌸🍂🍃🦋✨
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•بستنی رژیمی🍨😍😋
مگه میشه کسی بستنی دوست نداشته باشه؟🥲
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه عاشق بادمجونین این پیش غذا رو از دست ندین که عالیه😍😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور پخت یک غذای خوشمزه و سه سوته😋😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلوهای سیاه و زرد و زرشکی
ولی بهترین آلو برای خشک کردن یا #رب در آووردن و یا #شربت شدن؛ آلو سیاه هستن که بهشون شابلون و کونسانتره سانتوریزه میگن با بقیه آلوها هم میشه لواشک و ترشک درست کرد
امیدوارم این ویدئو بدرتون بخوره و شمام درست کنین چون خوب میدونیم که قیمت آلوی خشک ۶ برابر آلوی تازه هستش😉 البته در شهر ما😊
نحوه درست کردن آلو خشک؛
👈آلوهای سفت رو اتخاب کنین و بشورین
👈 آب رو جوش بیارین و آلوها رو بندازین توش
👈منتظر بشین ترکهای ریزی روی آلو دیده بشه
بردارین و روی سینی که دستمال پهن کردین بزارین
👈جلوی آفتاب یک هفته ای خشک میشه
✋✋✋هرازگاهی یه بار پشت و روشون کنین تا هر دو طرفشون آقتاب بخوره😁
👈جلوی پنکه هم میشه
👈فقط یه نکته بگم و تمام
👈من آلوها رو قبل ازینکه کامل خشک بشه برمیدارم یعنی حدودا ۴ روز جلوی آفتاب میمونن 👈و بعد میزارم فریزر
👈موقع پخت کافیه یکبار بجوشونین و آبشو بریزین دور و دوباره آب بریزین روش با یک یا دو قاشق شکر
👈همیشه مواظب آلو باشین چون شکر میریزین توش اولین چیزی که توی مهمونی ها میسوزه و غیر قابل خوردن میشه همین آلوئه
:
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲