7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#موس_توت_فرنگی_و_شکلات 🧑🏻🍳پارت اول
مواد لایه صورتی:
شیر ۲ لیوان
توت فرنگی دو سوم لیوان
بستنی نصف لیوان
وانیل نوک ق چ
شکر ۳ ق غ(دلخواه)
ژلاتین ۲ ق غ
بيسکوئيت اورئو ۴ عدد(دلخواه)
🌸مواد لایه شکلاتی:
شیر ۲ لیوان
شکر یک سوم لیوان(باذائقه تون تنظیم کنین)
پودر کاکائو ۲ ق غ
ژلاتین ۲ ق غ
خامه و بستنی هر کدام یک سوم لیوان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#بادمجان_شکم_پر
بادمجان دلمه ای ریز......۴عدد
گوشت چرخ کرده.....۳۰۰ گرم
پیاز.....۲عدد
رب.....۲قاشق
پوره گوجه.....۱پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
بادمجان به صورت راه راه پوست کنید.داخل اب و نمک برارید تا تلخی بادمجان گرفته بشه.بعد بشورید بزارید خشک بشه داخل روغن سرخ کنید.
یک عدد پیاز خرد کنید داخل روغن سرخ کنید.گوشت اضافه کنید.برارید کمی با پیاز تفت بخوره.ادویه اضافه کنید.من کمی پودر تخم گشنیز هم زدم.یک قاشق رب اضافه کنید تا با موادمخلوط بشه.
مواد کنار بزارید.بادمجان برش بزنید از مواد گوشتی داخلش بریزد.در ظرفی دیگر پیاز سرخ کنید پوره گوجه بهش اضافه کنید خیلی کم رب بزنید و ادویه.حدود یک لیوان اب اضافه کنید.سس درست شده را داخل ظرف مناسب فر بریزد .بادمجان ها را روش بزارید.روشو بکشید داخل فر با درجه ۱۸۰ بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بادمجان ها کامل بپزد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#ذرت_مکزیکی👩🏻🍳
یک عدد کنسرو ذرت پخته شده
یک قاشق کره
یک پیمانه قارچ اسلایس شده
یک قاشق غذاخوری ابلیمو
یک قاشق چای خوری اویشن
دو قاشق غذاخوری سس مایونز
یک پیمانه پنیر پیتزا
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#محلبی_موز_توت_فرنگی_با_ژله 🍹 😋
▫️شیر ۲لیوان
▫️شکر 3/4لیوان
▫️نشاسته ذرت ۲ ق
▫️موز یک عدد
▫️توت فرنگی ۶ عدد
▫️پودر ژله یک بسته ب دلخواه من از ژله بلوبری استفاده کردم
🔸ابتدا ژله رو طبق دستوری ک روی بسته نوشته آماده میکنیم داخل جام ریختم و بصورت کج گذاشتم داخل یخچال تا نیم بند بشه
بعد میریم سراغ آماده کردنه محلبی ب این صورت:
داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته و و هم میزنیم. موز رو رنده میکنیم وتوت فرنگی هارو هم رنده میزنیم وبا مواد محلبی مخلوط کرده ودر آخر ۲۵ گرم کره اضافه میکنیم وهم میزنیم این از مواد محلبی ما ک آمادس
بعد از اینکه خنک شد,داخل ظرف میریزیم روی ژله هامون میگذاریم داخل یخچال تا کامل ببنده
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅کافه گلاسه😋
✍ مواد لازم :
شیر ۱لیوان(به ازای هر لیوان)
نسکافه گلد ۲قاشق
شکر ۲قاشق
بستنی ۲اسکوپ
سس شکلات
🥣طرز تهیه:
ابتدا شیر و نسکافه و شکر با هم مخلوط می کنیم.روی حرارت می زاریم تا کاملا یکدست بشه.دقت کنید اصلا احتیاج به جوشیدن ندارد.بعد از حل شدن نسکافه،بزارید خنک بشه.حتما یخچال بزارید تا کامل سرد بشه.لیوان مورد نظر با شکلات تخته ای یا سس شکلات یا کارامل تزیین کنید.شیر سرد شده را داخلش بریزد.دو تا سه اسکوپ بستنی روش بزارید.می تونید با بیسکویت یا سس شکلات یا هر چیز دیگه ای تزیین کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_زعفران_کنجدی
تخم مرغ 4عدد
شکر 1 لیوان سرپر
آرد 3 لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
شیر 1لیوان
زعفران آبشده 2 ق غ
وانیل نصف ق.چ
بکینگ پودر 1ق.غ
کنجد بمیزان لازم
همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه
شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه
کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه.
اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#بستنی_خامه_ای_خانگی 🧑🏻🍳😍😍
مواد لازم:
500 میلی لیتر خامه33٪
3تا4 ق غ پر شیر عسلی
100 گرم خرده شکلات
8 عدد بیسکویت (تعداد بستگی به اندازه قالب شما دارد)
در صورت تمایل میتونید وانیل هم اضافه کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک میان وعده خوشمزه در کمتر از چند دقیقه آماده میشه
تهیه این کورن داگهای خوشمزه بسیار ساده ست
مواد لازم:
سوسیس دودی 8 عدد
آرد ذرت 1.5 لیوان
آرد 1 1/4 لیوان
شکر 1.5 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ همزده 1 عدد
شیر 1.5 لیوان
روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری
برای سرخ كردن:
روغن مایع.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ترشی_گوجه_سبز 😋
گوجه سبز 1كیلو
سركه به میزان لازم
نمك به میزان لازم
ترخان (تازه) 3شاخه
ادویه ترشی 2ق م
پودر موسیر 1ق م
پودر سیر 1ق م
فلفل قرمز تند 3عدد
🔸ابتدا گوجه سبز ها را از برگ و چوب پاك كرده و بشویید و بگذارید كاملا خشك شده و آبش برود.
ظرف مناسبی را برای تهیه ترشی آماده كرده و آن را بشویید و با دستمال كاملا خشك كنید تا اصلا رطوبتی نداشته باشد.
كمی گوجه سبز داخل ظرف ریخته و رویش ترخان،پودر سیر،موسیر و ادویه ترشی بریزد و 1عدد فلفل رویش قرار دهید. به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد را با مخلوط نمك و سركه بپوشانید تا ظرف كاملا سرپر باشد.
روی ظرف را با نایلون بپوشانید و رویش درب آن را چفت كنید.ظرف ترشی را در جای خشك و تاریك قرار دهید و حدودا 1هفته تا 2هفته بعد مصرف كنید.
نكات:
در صورت تمایل به جای سركه از آبغوره استفاده كنید.
میتوانید مقداری غوره هم داخل ترشی بریزید تا خوشمزه تر شود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_شانامو
▫️شیر عسلی یک قوطی
▫️بستنی لیوانی وانیلی یک عدد
▫️پنیر ماسکارپونه ۲۰۰گرمی
▫️خامه صبحانه یک عدد
▫️پودر ژلاتین سه قاشق سوپخوری
▫️ژله شاتوت یا هر طعمی که دوست دارید
ابتدا پنیر ماسکارپونه را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم
وکمی با همزن در حد سه ثانیه مخلوط میکنیم و سپس بستنی و شیر عسلی را نیز افزوده و هم میزنیم و حالا ژله شاتوت یا هر طعمی خواستید از قبل با یه لیوان اب جوش باز کنید و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و هم میزنید،و در آخر سه قاشق پودر ژلاتین رو که بن ماری و به دمای محیط رسیده به مواد قبلی اضافه میکنیم و قالب مورد نظر را چرب کنید و داخل قالب بریزید و چهار الی پنج ساعت در فریزر گذاشته و سپس به راحتی از قالب جدا کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥒تزيين #پذیرایی
🙋♀ به باسلیقه ها فوروارد کن ♥️
🥗با ما سفره ای زیبا بچینید👇👩🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_گوجه_سبز
گوجه سبز ۵۰۰ گرم
نعنا سرخ شده :۱ پیمانه
جعفری سرخ شده :۲ پیمانه
مرغ یا گوشت :۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
رب گوجه ۱ ق.غ اگه خواستین بریزین که من نریختم
پیاز داغ آماده ۱ ق.غ
شکر ۱ ق.غ اینم اختیاریه که من نریختم
آبغوره اختیاری من نریختم
نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران به مقدار لازم
..
سبزیها رو هم میتونیم جدا سرخ کنیم هم با گوشت بستگی به خودتون داره
پیاز رو کمی تفت میدیم و گوشت رو بهش اضافه میکنیم. و بعد سبزی رو سرخ میکنیم
(رب خواستین رب بزنین تو این مرحله اضافه کنید)، و زردچوبه هم اضافه میکنیم.
.
به خورش آب اضافه میکنیم و حدود سه ساعت میذاریم بپزه.
۱۰ دقیقه آخر گوجه_سبزها رو و اگه دوست داشتین #آبغوره رو به خورشت اضافه میکنیم و (برای خوشمزه تر شدن خورش بسته به ذائقه تون میتونین یک قاشق شکر و چوب دارچین هم بهش اضافه کنید ولی من اضافه نکردم چون ترش دوست دارم) و ۱۰ دقیقه دیگه میپزیمش.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲