eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
سریع شروع به هم زدن کنید تا آرد جمع بشه. نکته مهم : حتماً و حتماً حرارت رو کم کنید. توجه : مشکلی اصلی که بسیاری در تهیه بامیه دارند این است که فکر میکنند وقتی آرد را به مواد اضافه کردیم چون مواد سفت میشود باید آنها را از روی حرارت برداریم. در حالی که باید بگذاریم بعد از اضافه کردن آرد، این مواد ۱۰ – ۲۰ دقیقه کاملاً آرد داخل مواد بپزد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
با پشت قاشق خمیر رو در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخش‌کنید. تا زمانی که از روی حرارت بردارید بایستی مدام این کار رو انجام بدین. توجه : تقریباً ۱۵-۱۰ دقیقه طول می‌کشه
همون طوری که در تصویر مشخصه به سطح ماهیتابه کمی از خمیر چسبیده این نشون دهنده اینه که کم‌کم خمیرمون آماده می شه. نکته مهم : مواد در این حالت سفت است و ممکن در هم زدن آن دچار مشکل شویم اما باید این مدت زمان سپری شود و مواد کاملاً بپزند وگرنه اگر داخل شربت غلیظ هم بریزیم باز بامیه ها خمیر میشوند و حالت پوکی نخواهند داشت. گاهی حتی ۲۰ دقیقه زمان میبرد تا این آرد پخته شود و نشانه پخته شدن آن صدایی است که از مواد بلند میشود و تقریباً صدای جلز و ولز میدهد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
بعد از اینکه خمیر سفت شد مجدداً تخم‌مرغ دوم و وانیل رو بریزید و هم بزنید تا خمیر خودش رو جمع کنه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
هر دفعه حدود ۵ دقیقه ممکنه طول بکشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
 برای درست کردن بامیه نیاز به یک قیف و یک ماسوره هست. نکات : بهتره قیف یک‌بار مصرف باشه چون شستن این خمیر کمی سخته.  ماسوره‌ای که باهاش بامیه درست می‌کنن به ماسوره آچاری معروفه.  بعد با قیچی آشپزخونه اونو به اندازه لازم ببرید. نکته : قیچی را قبل از برش اول و بعد از هر بار برش داخل روغن مایعی که بامیه ها را می اندازیم میزنیم تا چرب شود. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
 در یه قابلمه به مقدار لازم روغن بریزید (بهتره سطح بامیه‌ها رو بپوشونه). ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
بعد از سرخ شدن کامل بامیه‌ها، همون طور داغ داخل شربت بار ولرم بریزید تا شهد در اون نفوذ کنه. معمولاً ۳-۲ دقیقه بیشتر زمان نمی بره تا شربت در اون نفوذ کنه ولی بهترین روش برای اینکه بفهمید مقدار شیرینی اون کافی هست یا نه، تست کردن اون هستش. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
نکات : پس در تمامی مراحل بامیه باید حرارت کم باشه. نکته خیلی مهمی که در سرخ کردن بامیه وجود دارد این است که وقتی بامیه ها سرخ میشود هنگامی که به هم میخورند صدا بدهند و این نشانه سرخ شدن آنهاست و نباید آنها را خمیر برداریم.  هرگز خودتون رو مقید به بودن وسایل نکنید اگر قیف و ماسوره ندارید میتونید گوشه یک پلاستیک محکم رو بچینید و به صورت استوانه‌ای بامیه‌ها رو دربیارید درسته شکلش مثل بامیه‌های بیرون نمی‌شه ولی مزه‌اش فرق نداره یه فوت کوزه گری 😉 اگر میخواین بامیه هاتون مث بیرونیا سغت باشه و خمیری و نرم نشه حتما برارین اروم و با شعله متوسط سرخ بشه ،هیچ عجله نکنید کاملا از داخل مغزپخت بشه ،اگه رعایت کنید به هیچ عنوان بامیه ها نرم نمیشه روغنم از نیم ساعت قبل با شعله ملایم گرم و داغ بشه مغز روغن اینجوری حسابی داغ میشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲