نکات : پس در تمامی مراحل بامیه باید حرارت کم باشه. نکته خیلی مهمی که در سرخ کردن بامیه وجود دارد این است که وقتی بامیه ها سرخ میشود هنگامی که به هم میخورند صدا بدهند و این نشانه سرخ شدن آنهاست و نباید آنها را خمیر برداریم. هرگز خودتون رو مقید به بودن وسایل نکنید اگر قیف و ماسوره ندارید میتونید گوشه یک پلاستیک محکم رو بچینید و به صورت استوانهای بامیهها رو دربیارید درسته شکلش مثل بامیههای بیرون نمیشه ولی مزهاش فرق نداره
یه فوت کوزه گری 😉 اگر میخواین بامیه هاتون مث بیرونیا سغت باشه و خمیری و نرم نشه حتما برارین اروم و با شعله متوسط سرخ بشه ،هیچ عجله نکنید کاملا از داخل مغزپخت بشه ،اگه رعایت کنید به هیچ عنوان بامیه ها نرم نمیشه
روغنم از نیم ساعت قبل با شعله ملایم گرم و داغ بشه مغز روغن اینجوری حسابی داغ میشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#حراج داریم به علت اتمام فصل 💢 تیشرت #19تومن😳😳 تاپ #20تومن😍😍 تاپ و شلوارک #23هزار😱😱 تونیک #29توم
راحتـیهای محشرررررر 😍👆👆👆👆
👚بزرگترین کانال راحتـی زنـانه در ایتا با 98% رضایت مشتری💁 پیشنهاد امروزم به دوستان عزیز خودم😘
🔆قیمت مناسب🔆کیفیت تضمینی🔆
💰قیمتهاش از 14 هزار تومن شروع میشه💥
عزیـــــزم💝 مستقیم از تولیدی بدون واسطه خریدی قابل اطمینان داشته باش👌👌👌👌
#کیک_موزاییکی_بدون_فر
موادلازم:
بیسکوییت لِیدی فینگر 1 بسته بزرگ حدودا 20 عدد برای این مقدار کیک لازمه
شیر نصف پیمانه
خامه صورتی 1 پاکت 200 گرمی
شکلات چیپسی 240 گرم
شکلات تخته ای برای تزئین به میزان دلخواه
طرزتهیه:
خب اول از همه لیدی فینگر هارو به 3 تکه برش بدین بریزین تو ظرف بزارین کنار شیر و خامه رو بزارین رو حرارت خیلی ملایم تا خامه حل شه و به جوش بیاد نیاز نیست قل بزنه حواستون باشه فقط باید داغ شه تا دیدین میخواد به جوش بیاد و قل بزنه خاموشش کنین و نزارین بجوشه حالا شکلات هارو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین تا یکدست شکلات ها اب شه و سس براق و یکنواختی داشته باشین حالا بزارین سس ولرم شه و کامل از حرارت بیفته کم کم به بیسکوییتها اضافه کنین و بیسکوییت هارو زیر و رو کنین تا تمام قسمت ها به سس شکلات اغشته بشه سعی کنین با لطافت هم بزنین که بیسکوییت ها له و پودر نشن اینجوری بافت شیک تری پیدا میکنه حالا کف و دیواره های قالب دلخواهتون رو کاغذ روغنی بچینین و مواد رو به قالب انتقال بدین و به کمک لیسک داخل قالب فیکسش کنین بزارین 30 دقیقه تا 1 ساعت تو یخچال بمونه تا خوب خودشو بگیره حالا شکلات تخته ای رو بن ماری کنین و صبر کنین کمی از حرارت بیفته و روی کیک یکنواخت بریزین و پخشش کنین کیک رو بزارین 3 ساعت تو یخچال تا حاضر شه بعد از 3 ساعت کیک ما اماده ی سرو هستش😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موزاییکی_بدون_فر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_نارگیلی
مواد لازم :
شیر نارگیل ۳لیوان
شکر ۸ ق غ
نشاسته ذرت ۳ق غ
آرد سفید ۳ق غ
گلاب ۳ ق غ کره ۲۵ گرم
پودر نارگیل آسیاب شده ۲ ق غ
هل نصف ق م
تو یه قابلمه ای همهمواد رو میریزیم به جز کره بعد میزاریم رو شعله متوسط تا زمانی که غلیظ بشه بعد که شروع به حباب زدن کرد کره رو اضافه کنید و هم بزنید بعد پودر نارگیل آسیاب شده رو اضافه کنید و هم بزنید بعد بریزید تو جام و بزارید تو یخچال به مدت ۲ساعت بعد روشو با خامه فرم گرفته و پودر نارگیل تزیین کنید .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم🎥
#کیک
#کیک_فنجونی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_آلبالو
يه ايده ى توپ براتون آوردم، اونقدرم آسونه كه همه از پسش بر ميان و نيازيم به هيچ تجهیزاتی نداره، براى یک قالب ٢٤ سانتى، یک كيلو آلبالو يا رَزبرى يا تمشک يا هر ميوه اى كه دوست دارين رو با یک دوم پيمانه شكر مخلوط كنيد و بچينيد كف قالب. بعد مواد كيك دلخواهتون رو بريزين روش. اوناييكه هميشه ميگن ميترسيم کیک درست كنيم خراب شه، ميتونن از پودر کیک آماده هم استفاده كنن و طبق دستور روى جعبه پيش برن. ٤٥ دقيقه بره توى فر ١٨٠ درجه. اگر نپخته بود (بستگى به دستورتون داره) روى قالب ورق آلومینیوم بكشيد و ٤٠ الی ٤٥ دقيقه ديگه بازم توى فر بپزه. بعد ديگه از فر در بيارين و بذارينش توى همون قالب دو ساعت بمونه، از قالب در نيارين، در آخر روى ظرف سرو برگردونيد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوکی_ترکدار_کاکائویی🍫
مواد لازم:
100گرم کره در دمای اتاق
1عدد زرده تخم مرغ
1استکان پودر شکر(70گرم)(شکر را با آسیاب پودر کنید)
1لیوان آرد(لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی)
2قاشق غذاخوری کاکائو
2قاشق غذاخوری پودر بادام
طرز تهیه:
کره را در یک ظرف ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا قوامی مانند خامه داشته باشد سپس پودر شکر را افزوده و با هم ترکیب کنیدو هم بزنید. زرده تخم مرغ هم اضافه کنید هم زدن را ادامه دهید. در این مرحله مواد خشک را الک کرده را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری نرم بدست بیاید که به دست نچسبد.(مقدار آرد را از چیزی که در مواد اولیه معین شده بیشتر نریزید) خمیر آماده شده را روی کاغذ روغنی گذاشته و به کمک کاغذ روغنی آن را به شکل رول بلند در آورید و 1 ساعت در یخچال بگذارید بماند .بعد از این مدت از یخچال در آورید و از کاغذ روغنی خارج کنید و همه جای ان را با فرچه سفیده تخم مرغ بمالید به صورتیکه اصلا جای خالی نماند. در این مرحله با پودر شکر آغشته کنید و به ضخامت 1 سانتی متر برش بزنید. در سینی فر کاغد روغنی پهن کنید و خمیر های برش زده را در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه با کنترل (فر ها متفاوت هستن) و به مدت 10 دقیقه بپزید و بدلخواه تزیین کنید .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲